140_883_1_2

Gør grill-tjansen sjovere med en Char-Broil All-Star 120 B-Gas gasgrill

Er du vild med at grille, men trænger grillen til at blive udskiftet? Vi vil helt sikkert anbefale dig at vælge en gasgrill. Du kan nemlig gøre det meget sjovere for dig selv at tage grilltjansen med en gasgrill. Det store spørgsmål er blot, hvilken gasgrill du skal vælge.

Der er en masse smarte muligheder at vælge imellem. Det kan derfor være en smule svært at finde ud af, hvilken gasgrill du skal vælge. I dette indlæg har vi testet en gasgrill fra Char-Broil, som kan være et rigtig godt bud på din kommende gasgrill. Læs mere her og find ud af det.

Char-Broil – All-Star 120 B-Gas

Char-broil
Gasgrill test 2019

Vi har lavet en test af All-Star 120 B-Gas fra Char-Broil. Her kommer vi ind på, hvorfor denne gasgrill kan være den helt rette løsning for dig. Allerførst kan vi nævne, at du får en rigtig god gasgrill med flere smarte funktioner.

Inden du kan komme i gang med at udforske de mange spændende funktioner, skal du først samle gasgrillen. Det er dog ikke det store problem. Den er forholdsvis nem at samle, når først du kommer i gang. Der medfølger en detaljeret manual, der gør det nemt for at gribe projektet an.

Du kommer ca. til at bruge 1-1,5 time på at samle den. Det er derfor ikke et projekt, du behøver at sætte en hel dag af til.

Vi vil nu dykke lidt længere ned i nogle af de smarte detaljer og funktioner, der er ved denne gasgrill. Kigger vi først på opbevaringsmuligheder, er der gennemtænkt flere smarte løsninger. Grillvognen er udstyret med en hylde i bunden under gasgrillen. Her er det oplagt at stille gasflasken. Hylden er nemlig lavet i et stærkt materiale, der gør, at den sagtens kan holde til en gasflaske.

Oppe ved selve gasgrillen er der sørget for to sideborde – ét på hver side. Disse sideborde giver dig god arbejdsplads. Du kan stå med ikke-tilberedte madvarer på den ene side og tilberedte madvarer på den anden side. På den måde har du det hele adskilt.

Når du griller, skal du typisk bruge en masse grilludstyr. Det kan være til at vende grillmaden med og så videre. Med denne gasgrill har du altid styr på, hvor dit grilludstyr er. Der er nemlig sørget for hele otte kroge fordelt på de to sideborde.

En sidste detalje ved disse sideborde er, at du har mulighed for at folde dem begge to ned. På den måde fylder gasgrillen mindre, når du ikke skal bruge den. Det er en fordel, når den skal pakkes væk vinteren over.

Vi er nu kommet til en af de smartere funktioner ved denne gasgrill fra Char-Broil. Du har nemlig mulighed for at adskille selve gasgrillen fra grillvognen. Det betyder, at du kan bruge gasgrillen til forskellige behov.

Denne funktion giver dig mulighed for at lave gasgrillen om til en bordgrill. Det kan også være en fordelagtig løsning, hvis du skal på en udflugt, hvor der skal grilles nogle pølser eller lignende. Gasgrillen kan nemlig pludselig sagtens være bag i bilen. Det er en virkelig smart detalje, som du helt sikkert vil sætte stor pris på. Du får altså her en gasgrill, hvor alle detaljer er gennemarbejdede.

Vi har lavet en sammenligning af to gode, solide gasgrill på markedet fra to af de største brands; hhv. Char-Broil og Weber. Læs dette indlæg her, og find ud af hvilken der passer dig bedst.

Få en kvalitetsløsning med en Char-Broil-gasgrill

Helt overordnet får du en rigtig god grill, når du vælger en fra Char-Broil. Dette gælder, uanset om det er det er en gasgrill eller en helt anden type grill. Char-Broil gør nemlig rigtig meget ud af kvaliteten. Det er især i forhold til de anvendte materialer, der giver en holdbar og robust grill.

Kvaliteten ses dog også i forhold til de detaljer og funktioner, der er sørget for ved en gasgrill fra Char-Broil. Char-Broil er derfor et rigtig godt sted at starte, når du skal have en gasgrill – eller en anden grill for den sags skyld.

Samlet konklusion på test af Char-Broil gasgrill

Char-Broil All-Star 120 B-Gas
Gasgrill test 2019

Vi slutter lige af med en lille opsamling på vores test af gasgrillen fra Char-Broil. Overordnet får du en rigtig god gasgrill, som giver dig flere forskellige muligheder. Muligheden for at bruge den enten på grillvognen eller for sig er helt sikkert noget, der taler for denne gasgrill.

Det er også værd at nævne, at du får en gasgrill, hvor der er tænkt over de små detaljer. Det er blandt andet en fordel, at der er gjort plads til gasflasken på grillvognen. Da der også er hjul på gasgrillen, kan du nemlig nemt flytte både gasgrill og gasflaske uden besvær.

Med en gasgrill fra Char-Broil får du en grill af høj kvalitet med en masse muligheder. Det er helt sikkert en gasgrill, du kan få stor glæde af i flere forskellige sammenhænge. Char-Broil-gasgrillen er derfor oplagt til dig, der ønsker en kvalitetsløsning, der gør grilltjansen meget sjovere.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave a Comment