Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er cookies egentlig?
3. Sådan kan du slette og blokere for cookies
4. Derfor bruger vi cookies
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Brugte annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

YM Invest ApS
8000, Aarhus
Email: info@testfabrikken.dk

2. Hvad er cookies egentlig?

Cookies er blot en lille, harmløs tekstfil, der lagres på din PC el. tilsvarede for at kunne genkende den. Der bliver ikke gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies, og de kan desuden heller ikke indeholde vira.

3. Sådan kan du slette og blokere for cookies

Hvis du ønsker at slette og/eller blokere for cookies på din PC eller anden enhed, så kan du følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Derfor bruger vi cookies

Vi bruger cookies af flere forskellige årsager, hvilket bl.a. inkluderer teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstilligner. Vi bruger dem dog også til trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

På Testfabrikken bruger vi cookies fra Google Analytics. De bruges til at måle trafikken på vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics, så kan det gøres her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brugte annoncenetværk

Vi bruger tre annoncenetværk på Testfabrikken:
- Adservice
- PartnerAds
- Adtracktion

7. Brug af personoplysninger

Vi afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart, med mindre det er noget, du selv udtrykkeligt har givet tilsagn til, og vi samler aldrig personoplysninger, uden at det er oplysninger, du selv har givet os ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse el.lign.

Dine personoplysninger vil ikke blive brugt til andet end at gennemføre det køb eller service, som oplysningerne er blevet indsamlet fra eller til. Vi bruger personoplysningerne til at danne os et bedre kendskab til dig og vores øvrige brugere. Det inkluderer blandt andet analyser eller undersøgelser, der bruges til det formål, at forbedre vores indhold og målrettet det dine interesser.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:
Hvis du ønsker at vide specifikt hvilke personoplysninger, som vi har registreret om dig her på siden, så skal du ikke tøve med at kontakte os på info@testfabrikken.dk. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.