Officiel e-mærket samarbejdspartner

E-mærket - Testfabrikken.dk

Testfabrikken.dk viser forskellige gode produkter, som vi har testet og vurderet for dig. Da vi har indgået samarbejde med e-mærket, viser vi et e-mærke logo, hvis webshopperne som vi henviser til er certificeret og medlem af e-mærket, den Danske certificeringsordning for webshops.

Når du ser e-mærket på en webshop, kan du være sikker på, at butikken er til at stole på. De har tjekket virksomheden og laver løbende kontrol for at sikre dig. E-mærkets køberbeskyttelse er dit sikkerhedsnet, når du handler på e-mærkede webshops - og du er sikret økonomisk med op til 10.000 kr. per handel, når du køber en fysisk vare. Bliver du uenig med en webshop som er e-mærket, sidder e-mærkets jurister klar til gratis at hjælpe dig. E-mærket er stiftet af FDIH, Forbrugerrådet Tænk, DI, Dansk Erhverv, HK og Finans Danmark og har i dag over 2.200 medlemmer.

Formål

Formålet med e-mærket er, at styrke e-handel for både forbrugere og onlinebutikker. Organisationen sikrer gennemsigtig e-handel for forbrugerne og dermed bedre onlineshopping. For at blive godkendt af e-mærket, som onlinebutik, skal der gennemgås en certificeringsproces som sikrer at virksomheden opfylder e-mærkets retningslinjer. I denne proces foretager e-mærket for eksempel et testkøb på webshoppen og de godkender handelsbetingelserne.