Bedste faux fur jakke
Bedste faux fur jakke

Populære produkter

ProduktPrisKøb den hos
Faux fur jakke u. hætte1.349,-
Robyn Faux Fur Black1.149,-
Frida Faux Fur - Sort1.100,-

Faux fur jakke guide - Din guide til de bedste faux fur jakker

Er du på udkig efter en vinterjakke, der skiller sig ud fra mængden? Vil du gerne udstråle drama, romantik eller beholde din rå attitude? Skal dit overtøj ikke bare holde dig varm, men have et budskab? Så er en vinterjakke i kunstig pels måske noget for dig. Læs med i denne guide, hvor vi gør dig klogere på faux fur og kommer med gode tips til, hvordan du kan style din nye pels.

Populære forhandlere

ForhandlerGratis fragtLeveringstid 
Over 199,-1-2 dage
Ja1-3 dage
Over 499,-1-2 hverdage
Over 599,-24-48 timer
349,-1-2 dage
499,-1-2 dage
499,-1-2 hverdage
Ja1-2 dage

Kunstig pels med god samvittighed

I din dagligdag er du nok vant til at gå efter produkter, der så at sige er den ægte vare. Du foretrækker måske økologi og vil gerne have både mad, tøj og øvrige ejendele, der er sunde for dig og ikke har svinet miljøet unødigt til. Så kan det virke besynderligt at vælge en jakke, hvor det ligefrem fremhæves, at materialet er kunstigt. Når det kommer til pels, er der imidlertid ingen grund til at kigge skævt til det kunstige alternativ, tværtimod. Du har med garanti hørt om nogle af de forfærdelige afsløringer af levevilkårene for de dyr, der opdrættes, for at deres pels kan bruges til jakker, veste, huer og vanter. Derfor er der mange mennesker, der ikke længere ønsker at støtte pelsindustrien.

Faux fur jakke guide
Faux fur jakke

God stil til gode priser

Selvom ægte pels ikke altid produceres efter etiske standarder, er der ingen grund til at gå glip af det lækre pelslook. Med en vinterjakke i faux fur kan du med god samvittighed pakke dig ind uden at gå på kompromis med din stil. Endnu en fordel ved at vælge kunstig pels fremfor den ægte vare er prisen. Det er en del billigere at fremstille den kunstige pels end at opdrætte de dyr, der skal til, for at skabe en jakke i ægte pels, fordi dyrene “kun” producerer et enkelt stykke pels i deres levetid. Dermed kan du med ro i sindet ranke ryggen, når du tager din nye faux fur vinterjakke på og begiver dig ud for at spendere de penge, du har sparet ved ikke at vælge ægte pels. 

Faux fur er helt naturligt

Nu undrer du dig måske over, hvad den kunstige pels består af, siden den kan være så billig at fremstille. Det lyder jo heller ikke umiddelbart rart at iføre sig noget, der består af kunstige materialer, når det samme produkt kan fås i naturmaterialer. Det behøver du imidlertid slet ikke at bekymre dig om, for faux fur laves faktisk i naturlige materialer.

Det eneste, der er kunstigt ved det, er, at det ikke er pels fra dyr. Det er et produkt, der imiterer noget andet, så du ikke behøver gå glip af de fede outfits, du kan skabe med en pelsjakke. På den måde er kunstig pels et yderst sympatisk produkt, fordi det flotte udseende og den lækre kvalitet af materialet beholdes, mens de uetiske dele af produktionen udelades.

Faux fur

Produktionen af kunstig pels

Allerede i 1920’erne begyndte man at kigge efter alternativer til de ægte pelsjakker. Dengang var det dog ikke produktionsmetoderne af pelsen, der var anledning til jagten på alternativer. Dyrevelfærd var mildest talt ikke noget, man gik op i. Derimod ville man gerne finde alternativer til den ægte pels, fordi en hel jakke kunne udgøre en større økonomisk investering, som langt fra alle havde råd til. Den kunstige pels blev solgt til kvinder i middelklassen, der gerne ville udstråle klasse og elegance, måske i håb om at tiltrække en mand fra de højere sociale lag.

De første jakker i faux fur blev fremstillet af uld fra alpakaen, et sydamerikansk dyr, der er i familie med lamaen. I dag bruges alpakauld stadig til at lave faux fur, men i de glade 1920’ere var det billigere alternativ ikke noget, man valgte, hvis man havde råd til den ægte vare. Kunstpelsene var ikke pæne, og man kunne tydeligt se forskellen.

Vinterjakke med naturligt look

Nogle årtier senere fandt man ud af at blande akryl sammen med ulden fra alpakaerne. Det gjorde de kunstige pelse meget pænere og fik dem til at ligne rigtig godt. I dag kan du stadig finde jakker i faux fur, hvor der er brugt alpakauld, men lige så ofte er det akryl iblandet forskellige naturmaterialer, der bruges. Grunden til, at akrylen blandes med diverse naturlige materialer, er både for, at det skal ligne ægte pels bedre, men også for at jakken føles blødere og er mere behagelig. Når du køber en vinterjakke i faux fur, er hovedparten af materialerne naturlige, og dermed kan du iføre dig din nye, lækre jakke med god samvittighed.

Kunstig pelsjakke i din stil

Måske synes du ikke, at det der med jakker i kunstig pels er noget for dig. Hvis du forbinder pels med noget, din farmor har på, når hun skal i teatret i de kolde måneder, eller synes det er noget, der hører Morten Korch-filmenes tid til, kan du godt tro om igen. Med en pelsjakke kan du opnå mange forskellige looks, og det behøver ikke være pussenusset. Hvis den feminine stil er lige dig, kan du selvfølgelig finde en vinterjakke i kunstig pels, der komplementerer det flot. Pelsjakken er oplagt til dig, der gerne vil vække opsigt og se dramatisk ud - eksempelvis til en stor fest eller hvis du vil gøre din grå hverdagsgarderobe mere interessant.

Føl dig godt tilpas i faux fur

Hvis du og din garderobe ikke er hverken romantisk eller fyldt med drama og underspillet sensualitet, kan du stadig godt finde en jakke i kunstig pels, som du vil føle dig godt tilpas i. Hvis du mest går i bukser og løse t-shirts og foretrækker det rå og afslappede look, vil du nok ikke føle dig tilpas i en lang, nøddebrun robe med vidde ærmer.

Derimod kan du tilføje lidt luksus til din garderobe ved at vælge en pelsjakke. Det er selvfølgelig vigtigt, at du finder en jakke, du føler dig godt tilpas i, så faux fur jakken ikke bliver en mærkværdig gimmick, der aldrig kommer længere end knagerækken i entreen. Hos webshoppen Americandreams.dk kan du vælge mellem et bredt udvalg af jakker i kunstig pels. Her er både de klassiske, lange pelsjakker, kortere modeller samt mange muligheder, når det kommer til farven på pelsen.

Attitude med et feminint strejf

Americandreams har imidlertid også et udvalg af jakker, der passer lige ind i en rå stil med hullede jeans, hvide sneakers og afvaskede t-shirts med for længst glemte bandnavne. På hjemmesiden kan du nemlig erhverve dig en faux fur vinterjakke i bikermodel. Formen minder altså om en læderjakke med en stor krave, der kan foldes ned eller klappes op og lynes, alt efter behov. Jakkens pasform er oversize, så du kan sagtens have en tyk trøje på indenunder, når frosten for alvor sætter ind.

Dermed får du en pelsjakke, der passer perfekt til din garderobe, uden at den bliver kedelig. En bikerjakke i kunstig pels vil uden tvivl tiltrække en del opmærksomhed, og du kan glæde dig over, at du både kan holde varmen og beholde din cool attitude. Samtidig tilføjer den kunstige pels et feminint element til jakkens rå form, som giver en virkelig fed kombination.

Faux fur vinterjakke til hverdag og fest

Mangler du en jakke, der er anvendelig til hverdag og smuk til fest? Det kan ofte være svært at finde en balancegang mellem praktik og æstetik, når du skal vælge en ny vinterjakke. Den skal kunne holde til det danske vintervejr, du må ikke fryse i den, jakken skal passe godt til din tøjstil, og den må gerne se flot ud i kombination med dine festskrud. Det er ærgerligt at bruge mange penge på en lækker jakke, som du ikke bruger til daglig. Omvendt er det heller ikke fedt, hvis du skal føle dig kikset i den vinterjakke, du bruger til daglig, fordi du har været nødt til at vælge en praktisk, men ikke særligt pæn vinterjakke. Med en faux fur jakke får du både stil og funktion, og du behøver ikke gå på kompromis med noget.

Se godt ud i vinterkulden

Hos webshoppen Trendday.dk kan du finde en jakke, der passer til alle ugens dage og arrangementer. Her kan du blandt andet vælge en sort vinterjakke i faux fur, der går til livet og har en hætte i nakken. Derudover har jakken en høj krave, der skærmer mod kolde vinde og giver dig et elegant look.

En sort pelsjakke er stilfuld og passer til mange ting i din garderobe. Den korte model er et praktisk valg i hverdagen, fordi du undgår, at din jakke eksempelvis sætter sig fast i cyklen eller bliver beskidt langs sømmen. Mindre faux fur gør, at jakken ikke er så tung som en længere model, og du undgår at spænde i skuldre og nakke, som man kan have en tendens til i vinterens tunge overtøj. Til fest er din nye faux fur vinterjakke også et glimrende valg. Hvis du lader jakken stå åben, fungerer den som en stilfuld cardigan, der tilføjer lidt ekstra finesse til dit look.

Hvid pels vækker opsigt

Vil du gerne have mere drama i din udendørsgarderobe, er faux fur et oplagt valg. Der er flere ting, du kan gå efter for at skabe det ønskede dramatiske look. For det første kan du vælge en jakke med lidt ekstra længde, der både ser flot og glamourøst ud. Derudover kan du overveje, om du vil have en opsigtvækkende farve på din nye faux fur vinterjakke. Sort er et pænt og klassisk valg, men netop derfor vækker det heller ikke så meget opsigt.

Pelsjakker i bordeaux eller armygrøn ses ikke så ofte i gadebilledet og vil med garanti skille dig ud fra mængden. Med en kunstig pels i eksempelvis hvid eller lys grå får du et dramatisk udseende, men det kræver også, at du koordinerer dine outfits, så de passer til pelsjakken. Med en opsigtsvækkende jakke skal du passe på med at iføre dig alt for spraglede eller prangende outfits, da det samlede udtryk kan gå hen og blive rodet. Det sidste element, du kan gå efter i jagten på en spektakulær jakke i kunstig pels, er, hvordan pelsen ser ud. Eksempelvis kan du gå efter en jakke i imiterede strudsefjer, der på trods af det pjuskede udseende ser yderst elegant ud.

Elegant i lang faux fur jakke

En vinterjakke i falske strudsefjer giver et drømmende og finurligt udtryk, som passer godt til en udpræget feminin stil. Hos webshoppen Veraldo.dk kan du vælge mellem mange faux fur vinterjakker, der passer glimrende til en garderobe med sans for dramatik. Hvis du føler dig bedst tilpas i tøj, der fremhæver dine kvindelige former, men uden at vække for meget opsigt, er der også noget for dig indenfor verdenen af kunstige pelsjakker.

På hjemmesiden byic.dk kan du blandt andet finde en sort faux fur jakke, der oser af elegance. Jakken er diskret, men emmer af luksus. Længden er mellemlang, så du kan have kjole på indenunder uden at den “skæres” over og ser mærkelig ud. Samtidig er den ikke så lang, at den er besværlig at gå i, men du kan roligt sidde på en bænk i kulden uden at få en forkølelse med hjem.

Eksklusivt look med feminine former

Derudover har jakken en flot krave, der bidrager til det elegante og feminine udtryk, når den er foldet ned, og som på praktisk vis beskytter mod kulden, når du slår den op om halsen. En særlig fin detalje ved denne jakke er det bindebånd, der sidder i taljen, som skaber den flotte pasform. På den måde fremhæver du dine former på en elegant måde, og det ser godt ud, at den kunstige pels blandes med et andet materiale. Bindebåndet giver jakken et luksuriøst udtryk, fordi jakken, med båndet i taljen, kommer til at minde om de bløde frottébadekåber, man får udleveret, hvis man er heldig at bo på et eksklusivt hotel.

Selvfølgelig med den forskel at jakken er ganske meget varmere, men lige så behagelig at have på. Sagt med andre ord: der er ingen grund til at gå på kompromis med hverken praktisk anvendelse eller din egen stil, når du skal finde en flot vinterjakke i kunstig pels. Og pengepungen behøver heller ikke lide under det.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave a Comment