Hund
Hund

Populære produkter

ProduktPrisKøb den hos
2,4 kg Natures:Menu169,-
15 kg Dr. John Hypoallergenic Lam & Ris359,-
2,5 kg Pedigree Hundefoder 8+ Senior Pedigree93,25,-

Hundefoder Test - Find det bedste og billigste hundefoder her

Har du klikket dig ind på denne test, kan du sikkert meget hurtigt nikke genkendende til, at hunden er menneskets bedste ven. Du kan sikkert også blive enig med os i, at din bedste ven kun skal have det bedste af det bedste.

Derfor har vi set lidt nærmere på noget af det bedste hundemad på markedet og testet det, så du på baggrund deraf kan træffe beslutningen om, hvad din bedste ven skal spise.

Vi har testet seks produkter fra tre forskellige hjemmesider, og produkterne vil variere på forskellige punkter. Der vil i høj grad være fokus på billigt hundemad, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

God læselyst – vi håber, du bliver inspireret, og at du måske endda finder dit og din hunds nye yndlingshundefoder.

Vi starter testen med at se nærmere på dette hundefoder fra ProBiotic LIVE Senior, som henvender sig til de ældre eller overvægtige hunde. Der er altså tale om foder, hvor der er skåret lidt ned på fedtet, men hvor den gode smag naturligvis er bevaret.

Dette produkt kommer med en smag af kylling og ris, og det er velegnet til alle hunderacer og -størrelser. ProBiotic LIVE er et mærke, som er kendt for deres kvalitet, og som desuden er kendt for at producere foder, som har hele hunden og dens velbefindende in mente.

Først og fremmest er denne fodertype god til din hunds fordøjelse, idet den er med til at opretholde en god tarmflora. Desuden gør de mange probiotiske bakterier, at immunforsvaret styrkes, og et godt helbred er alfa og omega for en sund og glad hund.

Har din hund lidt, eller lider den stadig af en form for foderintolerance, vil denne type af foder garanteret være god for din hund alligevel. Den måde, det er sammensat på, gør nemlig, at den er meget skånsom for selv de mest følsomme hunde.

Noget af det allerførste en hund bemærker, når det spiser, er smagen, og den er i høj grad i top her. Der er tænkt meget over, at de brugte ingredienser skal være af højeste kvalitet, og at velsmag ikke kun er forbeholdt de tobenede.

Som sagt er dette foder særligt udviklet til ældre hunde og til overvægtige hunde, og falder din hund inden for én af de kategorier, er dette det helt oplagte valg for dig.

Det næste produkt vi skal se på, er dette Dr. John Hypoallergenic-foder med lam og ris. Som navnet antyder, er dette foder primært henvendt til hunde med allergier eller hunde, der blot har lidt sarte maver. Kunderne på Gilpa.dk er vilde med dette foder, og i anmeldelserne giver de i gennemsnit 4,9 stjerner ud af 5 mulige. De bemærker særligt, at det er rigtig skånsomt mod hundenes maver, og at deres hund ikke får andet end det efter at have prøvet andre varianter, der ikke var lige så gode.

Dr. Johns allergivenlige foder indeholder hverken hvede eller korn, og smagen er af lam og ris. Der er 21% protein og 11% fedt, og dette foder er altså helt velegnet til aktive hunde, som har brug for en stor mængde energi.

En stor fordel ved at købe dit Dr. John-foder hos Gilpa.dk er, at de tilbyder en smart abonnementsordning. Selvom denne pose foder indeholder hele 15 kg., så løber du tør en dag, og der er ikke noget værre end at løbe tør, før du har nået at købe nyt. Dette slipper du for ved at tilmelde dig abonnementsordningen. Ved tilmeldingen indtaster du selv, hvor ofte du vil have en sending hundefoder, og så gør Gilpa.dk resten af arbejdet for dig. Du sparer dermed tid, du sikrer dig, at du aldrig løber tør, og derudover får du også gode rabatter, så du ender med at spare penge.

Nu har vi været omkring kvalitetshundefoder til ældre hunde, til hunde med allergier, og nu skal vi se nærmere på tørfoder fra Now Fresh! til hvalpe. Now Fresh! er et yderst kvalitetsbevidst brand, for hvem det er meget vigtigt kun at benytte gode og rene råvarer. Er du derfor på udkig efter foder til din hvalp, hvor du ikke skal gå på kompromis med noget som helst, er dette et rigtig godt bud.

Now Fresh! Puppy er lavet med frisk kalkun, laks, and, og du er garanteret et produkt, som er helt fri for kød- og benmel fra biprodukter. Der er heller ingen væksthormoner, kunstige konserveringsmidler, hvede eller soja i, og det gælder i øvrigt for alle Now Fresh!-produkter – ikke blot denne Puppy-variant.

Når din hund er hvalp, er det rigtig vigtigt at lægge et godt kostmæssigt grundlag for resten af hundens liv, og det kan du med stor fordel gøre med Now Fresh! Puppy. Det er desuden et godt valg til dig, som ønsker et naturnært foder til din hvalp, hvor indholdet af protein er lavere end i andre kornfrie fodertyper.

Fælles for alle Now Fresh!-produkterne er, at der kun benyttes friskt, afbenet kød modsat kødmel. I det friske kød bevares vitaminerne og aminosyrerne meget bedre, og din hund får meget mere gavn af foderet her.

Dette produkt er velegnet til alle hunderacer og –størrelser – så længe de er hvalpe, får de nemlig det optimale ud af foderet uanset race eller størrelse.

Med testens næste fodertype går vi lidt væk fra tørfoderet, som ellers har været repræsenteret i testens udvalgte produkter. Her skal vi i stedet se lidt nærmere på vådfoder fra Natures:Menu, der forhandles ved Wupti.com. Dette produkt har fået rigtig gode anmeldelser, og det er helt oplagt for dig, som har en større hund, der gerne vil prøve noget andet end det vanlige tørfoder.

I denne multipakke får du hele 8 poser med portionsopdelt vådfoder, og du får hele fire forskellige smagsvarianter. Varianterne er kylling, kalkun og kylling, kylling, kanin og and og oksekød og kalkun, og uanset hvilken pose du åbner, er du helt sikker på, at din hund får det allerbedste.

Du kan både give din hund dette produkt som fuldfoder eller som supplement til det tørfoder, den normalt får. Du skal dog være opmærksom på, at dette foder indeholder alt det, din hund har brug for, og at du derfor ikke som udgangspunkt skal give yderligere vitaminer eller tilskud. Har du mistanke om, at din hund har brug for mere, end den får, anbefaler vi altid, at du tager kontakt til en dyrlæge.

Når du handler ved Wupti.com, får du altid god og hurtig service. Du kan til hver en tid følge med i, hvor lang leveringstiden er, inden du lægger dit ønskede produkt i kurven, og du kan desuden se, om varen er på lager eller ej.

Når du handler ved Coop.dk, vil du opleve, at du i rigtig mange forskellige varekategorier kan få produkter fra Coops eget mærke, og det gælder altså også hundefoder. Fordelen ved at købe produkter fra Coops eget mærke er blandt andet, at de – idet de selv har produceret det – kan stå helt og holdent inde for det, ligesom de også kender alt til produktet såvel som processen. Med denne specifikke variant får du hele 10 kg. med oksesmag, og der er kvalitetsfoder nok til lang tid.

Køber du dette foder, gavner det ejer såvel som hunden. Din hund får et gennemgående kvalitetsprodukt, og du slipper billigt.

Sammensætningen af foderet er skabt på baggrund af stor viden om hunde og deres madmæssige behov. Ud over det lækre oksekød, er der tilsat flere forskellige vitaminer, der hver og en gavner din hund på forskellig vis. Der er vitamin A, D og E, hvor særligt D-vitaminet er godt for din hunds knogler.

Har du en travl hverdag, hvor indkøb er noget af det sidste, du kan finde tid til, så giver det rigtig god mening at samle alle dine indkøb hos Coop.dk. Selvom du ikke køber hundemad, hver gang du handler, er det en rigtig god idé at købe alle dine varer ét sted, da du i mange tilfælde vil spare fragten.

Med testens sjette og sidste produkt bliver vi ved forhandleren Coop, men mærket er nu Pedigree. Vi tør næsten sige, at alle kender til Pedigree – langt de fleste mennesker om ikke andet. Det er et mærke, som har været en stærk spiller på banen i mange år, og som helt og holdent er specialiseret i dyrefoder. Det gør, at deres ekspertise ligger lige netop her, og det afspejles altså i deres produkter. Dette konkrete produkt er fremstillet til ældre hunde, og det er i bund og grund tørfoder i høj kvalitet uden de store dikkedarer.

Denne model består blandt andet af kylling, ris og grøntsager, og i dette ene produkt får din hund altså både protein, kulhydrater og vitaminer, som alt sammen er nødvendige grundsten i din hunds kost.

Når denne variant henvender sig til ældre hunde, betyder det, at foderet ikke er produceret med henblik på, at din hund skal vokse. Der er i stedet fokuseret på en sund variation i foderet, og at din hund på sund og god vis kan holde både vægt og aktivitetsniveau. Foruden proteiner, kulhydrater og vitaminer fra grøntsager indeholder foderet også sunde og naturlige olier, som er gode for din hund på forskellige måder.

Afrunding - Sådan vælger du

Nu er vi nået til vejs ende, og vi har således været igennem de seks forskellige typer af hundemad, som vi satte os for fra start. De seks varianter er udvalgt med henblik på, at de skal repræsentere den bredde og variation, som der er på hundefodermarkedet. Det lå os desuden på sinde at præsentere både våd- og tørfoder, varianter til hvalpe såvel som voksne hunde, ligesom der også var en variant for overvægtige hunde. Vi har præsenteret dig for mærker, som vægter det naturtro og friske højt, og vi har præsenteret dig for billige – og stadig gode – varianter.

Nogle af testens varianter er fremstillet særligt til større hunderacer, mens andre er velegnede til alle racer. Det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt blandt alle de forskellige fodertyper, men vi håber, at vi om ikke andet har givet dig et sted at starte.

Det er i sidste ende dig, som kender din hund, og dermed er det kun dig, som ved, hvad der passer bedst til den. Med disse seks varianter har du dog et godt sted at starte, hvor fællesnævneren er kvalitet.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave a Comment