Populære produkter

Produkt navnPrisKøb den hos
My-size-kondomer69,-
Protex Classic Regular-kondomer - 10 stk.39,-
Skins-kondomer med chokoladesmag – 12 stk.59,-

Kondom test – Den komplette kondomguide

Sex er en naturlig og skøn del af livet. Men i forbindelse med sex er det klogt at beskytte sig selv. På den måde sikrer du dig mod de mulige konsekvenser, der kan være ved at dyrke ubeskyttet sex. Ved ubeskyttet sex er der chance for at få sexsygdomme som klamydia, fnat, HIV, aids og hepatitis. En anden konsekvens ved ubeskyttet sex er graviditet, hvilket ikke altid er lige belejligt.

Den mest normale og sikreste måde at beskytte sig mod kønssygdomme og mulig graviditet på er ved at bruge kondom. Et kondom er et stykke latex, som trækkes ned over mandens ædlere dele. På den måde beskytter latexet både mænd og kvinder under samleje. Kondomindustrien er i dag meget udbredt, og kondomer er så veludviklede, at de findes i alle typer af størrelser, bredder og med forskellige smag og funktioner. Derfor kan det rent faktisk pifte sexlivet op at benytte sig af kondom. Vi har lavet en kondomguide, hvor du kan finde det kondom, der er ideelt til dig og din sexpartner. Læs med herunder for at se en beskrivelse af forskellige typer af kondomer.

Dette kondom er en testvinder på DR’s program ’Rabatten’. Ønsker du derfor et godt kondom til en overskuelig pris, er Protex Classic Regular et godt valg. Kondomet er almindeligt i størrelsen og egner sig godt til en gennemsnitlig penis, da det har en længde på 185 mm.

I pakken får du ti kondomer for 39 kroner, hvorfor denne model ligger i et meget overskueligt prisleje. Med denne testvinder er du ligeledes sikker på at være ordentligt beskyttet, da kondomet har en stor holdbarhed. Det skaber tryghed for både dig og din partner. Protex Classic Regular er fremstillet af naturgummi med glidecreme, som gør det behageligt at have på for manden, samt ligeledes giver en god oplevelse for kvinden. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse kondom du skal benytte dig af, er Protex Classic Regular et godt sted at starte.

Dette Durex-kondom er til dig, der ønsker at nyde din partner i lidt længere tid. Kondomet har en bedøvende creme, der virker, mens det er i kontakt med huden. Det forlænger din seksuelle udholdenhed.

Pakken indeholder 10 kondomer til en pris på 99 kroner. Derfor er der rig mulighed for at forbedre din seksuelle præstation for en lille sum penge. Kondomet passer til mænd med en bredde på helt op til 56mm, og det er 215 mm langt. Kondomet er med reservoir og har en Durex Easy-on-form, der gør dem lettere at tage på. Med dette kondom er du sikker på ikke at gå galt i byen, og det hjælper dig til at fremme din seksuelle udholdenhed på en naturlig måde.

For den lette sum af 39 kroner får du her hele 12 kondomer med en kølende eller varmende oplevelse. Kondomet har nemlig indbygget en speciel glidecreme, som enten varmer eller køler, når det kommer i kontakt med huden. Der er seks varmende og seks kølende kondomer i pakken.

Derudover har kondomet riller, så det stimulerer ved ind/ud-bevægelser. Det giver en god seksuel oplevelse for både dig og din partner. Der er altså med dette kondom alle gode muligheder for at få samleje med kvalitet. Kondomet er 190mm langt og 52mm bredt. Derfor passer kondomet godt til den almindelige penis. Med Pasante Warming & Cooling-kondomet er du sikker på, du får en sjov og anderledes oplevelse, som kan være et friskt pust i sexlivet.

Dette kondom giver lidt mere sjov, når det kommer til oralsex. Det har nemlig smag, og derfor er din partner fri for den klassiske smag af gummi, når I har oralsex. Det giver en bedre oplevelse for både dig og partneren. Pakken indeholder 12 kondomer med smag af blåbær, banan, mint, chokolade, jordbær og vanilje.

Kondomet har en længde på 180mm og en bredde på 52mm. Det betyder, at langt de fleste mænd kan benytte sig af Pasante Mixed Flavour-kondomet. Det kan være en god afveksling til de klassiske kondomer uden smag. Modellen har desuden en glat struktur og er nemt at sætte på og tage af. Med denne model gør du i hvert fald din partner glad med et kondom, der gør oralsex markant sjovere og mere interessant.

Hvis du ønsker at give din penis et anderledes look, enten for din egen eller din partners skyld, er Rilaco Black Wonder et godt valg. Kondomet er nemlig knaldsort, som giver dit vedhæng et anderledes og nyt udseende.

Kondomet er lavet i latex og er glat og lækkert. Dertil har det en mild og neutral duft og er påført silikonebaseret glidecreme og har reservoir. Med en længde på 180mm og en bredde på 52mm passer det desuden til de fleste mænd. Prisen for fire sorte kondomer er 29 kroner. Derfor er der god mulighed for at lave lidt sjov i soveværelset for en billig sum penge.

Ønsker dig og din partner sjov i soveværelsets mørke rum, kan Pasante Glow Lysende-kondomer være en god idé. Kondomet er tilsat et flouriserende stof, der gør, det kan lyse i mørke. Det giver en masse sjov for både dig og din partner. Kondomet fungerer sådan, at man sætter det på ved tændt lys, og holder lyset tændt i 15 sekunder. Herefter slukkes lyset, og dernæst vil kondomet lyse i mørket.

Kondomet er tilsat glidecreme og har en normal størrelse på 190mm i længden og 54mm i bredden. Derfor er der god mulighed for, at langt de fleste mænd kan få glæde af det selvlysende kondom. For den billige pris på 39 kroner får du 4 selvlysende kondomer til spænding og sjov for dig og din partner.

Den populære og berømte bog Fifty Shades of Grey indeholder seksuelle beskrivelser, som nu også har ført en kondomproduktion med sig. Dette kondom er ultra tyndt for at sikre en mere følsom oplevelse under samlejet.

Kondomet har ekstra plads til penishovedet, så det er behageligt at have på og ikke klemmer. Dertil er kondomet påført lidt glidecreme, men det kan være en god idé at bruge ekstra selv for en mere naturtro oplevelse. Husk at det skal være kondomvenligt glidecreme. Dette kondom er til dig, der ønsker at bruge prævention, men samtidig vil have en seksuel oplevelse, hvor du kan få stor følsomhed. I denne Fifty Shades of Grey-model er du sikker på at få begge dele.

Er din partner både vild med sex og chokolade? Så er Skins chokoladekondomer lige noget for dig og din partner. Dette kondom har nemlig smag af chokolade, som giver oralsex en helt ny dimension.

Kondomet er tilført slikbar glidecreme med chokoladesmag, som giver masser af sjov for både dig og din partner. Hvis du derfor ønsker at peppe sexlivet lidt op på en forfriskende måde, er det her en god mulighed. Kondomet er normalt i størrelsen og passer derfor de fleste mænd. For 49 kroner får du 12 lækre, chokoladesmagende kondomer.

Med denne kondom fra Pasante sikrer du dig et kondom, der ikke strammer eller er generende, hvis du tidligere har haft problemer med det. Denne king size-model har en mild smag af appelsin og vanilje.

Længden er på 200mm, mens bredden er på hele 60mm. Derfor passer den godt til en mand, der har en bred penis. Kondomet er tilsat glidecreme, men du kan sagtens selv tilføje glidecreme til samlejet. Her er det vigtigt, at du benytter kondomvenlig glidecreme. Denne pakke indeholder 144 kondomer til en pris på 249 kroner. Du får altså rigtig mange kvalitetskondomer til en billig pris. Det er perfekt til dig, som har haft andre kondomer, der har klemt omkring penis.

Vil du have et kondom, der er nemt og hurtigt at tage af og på? Wingman har med deres model løsningen til dig. Wingman-kondomet kan nemlig tages af og på med kun en hånd.

Kondomet indeholder et lille stykke plastik, der ligner to vinger. For at sætte kondomet på skal du åbne pakken, tage fat i vingerne og dernæst rulle kondomet på. Sidst løsner du vingerne, og så er du klar til samleje. En hurtig, smart og sjov måde at montere et kondom på. Kondomet er lavet i ultra tyndt latex for at give en naturlig følelse. Duften er neutral, og derfor ved både du og din partner, hvad I får. Kondomet er 225mm langt og 56mm bredt.

Drømmer du om et kondom, der er skræddersyet til dig? Det kan du nu få. Med My-Size-kondomet får du en bedre og mere behagelig sexoplevelse. Kondomet findes nemlig i syv forskellige størrelser, hvorfor du kan finde den helt rigtige ved at benytte dig af målebåndet, som du finder lige her.

Det kan med fordel betale sig at bruge to minutter på at finde din størrelse, da det vil sikre en forbedret oplevelse for både dig og din partner. Kondomet er desuden tilsat glidecreme og har reservoir. Med latex i høj kvalitet kan du også nemt stole på, at kondomet holder. Især efter du har fundet kondomet, der er skræddersyet til dig og din penis. Hver pakke indeholder 10 kondomer til en pris på 69 kroner.

Er du tilhænger af de tynde kondomer, kan du med fordel benytte dig af RFSU Thin-kondomet. Det giver dig en mere følsom og intim sexoplevelse og med en tykkelse på blot 0,05mm, føles det som om, du ikke har et kondom på.

Kondomet har en længde på 185mm og er 53mm tyndt. Derfor kan langt de fleste mænd få glæde af det tynde kondom. Kondomet er tilpasset kroppens naturlige form og har indsnævret top for at sikre en optimal pasform.

Kondomet er produceret i Sverige og er 100% elektronisk testet. Det er lavet af latex i høj kvalitet, som er ufarvet og har en glat overflade. Dertil er modellen tilsat ekstra glidecreme og har reservoir. For 59 kroner får du ti kondomer i absolut topkvalitet.

Dette er endnu en kondom med smag, som gør oralsex mere friskt og væsentligt sjovere. Denne model indeholder 12 kondomer, som alle har en forfriskende tropisk smag af mild kokos, mango og ananas.

Det vil helt sikkert falde i din partners smag, at oralsex nu smager af noget, man kan indtage på en lækker tropisk strand på Copacabana. Den tilsatte glidecreme er ligeledes med smag, som blot fuldender den sjove oplevelse.

Kondomet er normalt i størrelsen med en længde på 190mm og en bredde på 52mm. Derfor kan langt de fleste mænd bærer Pasante Tropical og få sjovere sex med sin partner.

Er du manden, der synes, at kondomer normalt er lidt for ballonagtige og klodsede? Med Pasante Trim-kondomet får du et kondom, der er lidt smallere end gennemsnittet for at skabe en strammere følelse.

Kondomet er cylinderformet og tilsat glidecreme. Med sine smalle former giver kondomet en mere følsom oplevelse under sex. Hvis man ønsker en naturtro oplevelse, kan man med fordele selv tilsætte lidt kondomvenlig glidecreme.

Bredden er 49mm, mens længden på 180mm er meget normal. Derfor kan manden med den almindelige penis med fordel benytte sig af denne model, hvis han finder bredere kondomer for klodset. For 39 kroner får du 12 kondomer. Der er derfor kvalitet at hente til en billig pris.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering