Låne penge hurtigt
Låne penge hurtigt

Populære lån

LånLånebeløbUdbyder
Leasy MinilånOp til 15.000,-
Annafinans.dkOp til 75.000,-
Sparxpres.dkOp til 50.000,-

Låne test - Stor oversigt over de bedste og billigste lån til dig

Har du opdaget et hul i taget, så du er nødt til at ringe efter en håndværker, selvom det er sidst på måneden? Blev du syg under din ferie, så du var tvunget til at booke en dyr billet hjem? Der kan være mange grunde til, at budgettet pludselig ikke holder, og at du derfor på kort tid har brug for lidt flere penge mellem hænderne. Hvis du ikke har mulighed for at låne pengene hos familie eller venner, kan en sidste udvej være at optage et kvik- eller minilån, der kan dække den uventede udgift. Læs med her og bliv klogere på de forskellige muligheder, der er på markedet.

Det bedste lån til dine behov

Hvad der er det bedste lån til dig, kommer selvfølgelig helt an på din konkrete situation. Dog vil vi gerne understrege, at kviklån altid bør være den absolut sidste udvej. Det er ikke en god strategi i det lange løb, men det kan være en god løsning, hvis vaskemaskinen skal udskiftes fra den ene dag til den anden, og der ikke er rum i budgettet til det. Ellers kan det bedst betale sig enten at låne penge hos din egen bank, sætte flere penge til side, eller måske tage nogle ekstra vagter på jobbet.

Vælg et lån, som du har råd til at betale tilbage ret hurtigt, så du ikke skal betale en masse ekstra oveni det beløb, du har lånt. Omvendt skal du heller ikke vælge et lån, som du reelt ikke har råd til at betale tilbage, fordi du så ender i en værre situation, end den du startede i. Tag dig god tid til at finde den løsning, der passer bedst til din aktuelle situation og økonomi. Med andre ord skal kviklån og minilån ikke blive en vane, men kan betragtes som en sidste udvej i helt særlige situationer.

Hvis du står i den uheldige situation, at du skal have betalt en regning, du ikke umiddelbart har råd til indenfor rammerne af dit daglige budget, er Annafinans.dk et af de steder, hvor du hurtigt kan få lidt ekstra penge på kontoen. Annafinans.dk er ikke det kviklån-selskab, der reklamerer mest, og derfor har du måske ikke hørt om dem, men her kan du trygt låne penge. De samarbejder nemlig med Basisbank A/S, der har eksisteret i Danmark siden 2000, og når du låner penge hos AnnaFinans, er det Basisbank, der udbetaler beløbet til dig.

Du kan låne alt fra 3.000 til 75.000 kroner, og du vælger selv, hvor lang tid du vil bruge på at betale pengene tilbage. Du kan bruge helt op til seks år på at betale pengene tilbage, men i de fleste situationer vil du nok foretrække at få gælden ud af verden lidt hurtigere. Når du låner pengene, er det selvfølgelig skønt at se kronerne tikke ind på kontoen. Men når først regningen er betalt og pengene er væk, er det mest behageligt for dig, hvis du får lånet ud af verden så hurtigt, som det kan lade sig gøre.

Du kender med garanti lavprisflyselskabet Norwegian, men firmaet kan andet og mere end at fragte dig til spændende europæiske storbyer for få penge. En del af Norwegian er nemlig Bank Norwegian, der tilbyder lån i størrelsen 5.000 til 400.000 kroner. Her er der altså både et lån til en mindre uforudset regning, du ikke kan dække med din opsparing, og større indkøb, renoveringer, eller måske suppleringer af det almindelige banklån, du allerede har. 400.000 er et enormt beløb at få ind på kontoen i løbet af kort tid, og derfor bør du grundigt overveje det, inden du optager et lån. Hvis din bank ikke vil låne dig penge til et huskøb eller en renovering, er der nok en bagvedliggende årsag. Undersøg, om du kan sætte flere penge til side ved at arbejde ekstra eller måske sælge nogle dyre møbler, der samler støv i kælderen.

Hvis du ikke har andre muligheder for at skaffe de penge, du skal bruge, kan du som sidste udvej låne hos Bank Norwegian. For at optage et lån skal du være bosiddende i Danmark, være fyldt 23 år, og du må ikke være registreret som dårlig betaler.

Hos Sparxpress, der er en del af Spar Nord Bank, som de fleste nok kender, kan du få et billigt lån. Du kan låne alt fra 5.000 til 50.000 kroner til projekter, der løber op i lidt mere, end du først regnede med, eller til ekstra babyudstyr, når det viser sig, at mors mave gemmer på hele to små guldklumper. I situationer, hvor du ikke kan nå at spare op eller tjene lidt ekstra penge på jobbet, kan et kviklån fungere som den sidste løsning.

Sparexpress har eksisteret siden 1992, og derfor er der helt styr på sikkerhed - både for dine personlige oplysninger og i forbindelse med overførslen af pengene. Når du ansøger, får du pengene hurtigt, hvilket vil sige, at lånebeløbet overføres til din NemKonto samme dag, hvorefter pengene er disponible på kontoen efter 3 dage. På en måde kan man tilmed sige, at du selv bestemmer, hvor billigt lånet skal være, fordi du selv styrer, hvor lang tid du vil bruge på at betale pengene tilbage. Du kan indfri lånet, når det passer dig, men du kan bruge op til 60 måneder på det. En så lang frist kan dog virke uoverskuelig, og det er i de fleste tilfælde realistisk, at du betaler pengene tilbage inden da.

Når du låner penge hos LendOn, kan du selv vælge, hvilket lån der er det bedste for dig. LendOn tilbyder både kassekredit, afdragslån og kviklån. Når du vælger et kviklån, kan du låne op til 6.000 kroner, hvis du er ny kunde hos LendOn. Har du før lånt penge hos dem, kan du få op til 10.000 kroner ind på kontoen. Du udfylder ansøgningen online, og det tager kun ét minut at udfylde, så der er ikke nogen grund til at rode febrilsk gennem alle ringbind, gamle dokumenter på e-boks og så videre, for det eneste, du skal bruge, er dine kontooplysninger og dit Nem-ID.

Pengene er på din konto indenfor 48 timer, så hvis du har brug for et hurtigt lån, er det oplagt at vælge LendOn. Her får du også din egen profil på deres hjemmeside, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvordan det går med at betale lånet tilbage. Hvis du for eksempel får lønforhøjelse, kan du vælge at betale flere penge tilbage i en indbetaling, og du kan samtidig se, hvad det vil koste, hvis du får behov for at låne flere penge.

Som navnet antyder, kan du hos Turbolån låne penge til de udgifter, der kommer ud af det blå, og som tager pusten - og det økonomiske overblik - fra dig. Hos Turbolån kan du maksimalt låne 10.000 kroner, så det er ikke her, du skal låne penge, hvis du skal have råd til en gennemgribende renovering af murermestervillaen. Turbolån er en god mulighed for dig, der skal bruge det bedst mulige og hurtigste lån. Ansøgningsprocessen foregår ved, at du opretter en profil på  hjemmesiden, hvor du har overblik over dit lån. Her kan du se, hvilke lån der er det bedste for dig, og hvordan du kan gøre det billigst.

I løbet af 24 timer får du svar på, om du kan låne pengene, og når først din ansøgning er godkendt, har du pengene indenfor en time. Udbetaling og ansøgning er ikke det eneste, der er turbo på hos Turbolån, for modsat mange af de andre låneselskaber er der ikke mulighed for at forlænge den periode, du bruger på at betale lånet tilbage. Ofte har du 120 dage til at betale pengene tilbage, men da lånebeløbet aldrig overstiger de 10.000 kroner, er det ikke umiddelbart uoverkommeligt. Det kan ligefrem være en fordel, at du ikke kan forlænge tilbagebetalingen eller låner flere penge, fordi du dermed undgår at blive fristet til at låne unødvendige penge, eller på grund af dovenskab ikke får skrabet de penge tilbage, du skal betale.

Vivus er et af de mere kendte og veletablerede lånefirmaer i Danmark, og de fleste kender dem fra de mange reklamer i TV og på internettet. Som ny kunde kan du låne op til 6.000 kroner hos Vivus, så det er ideelt at låne penge her, hvis du for det første ikke skal bruge særligt mange penge, og hvis du for det andet gerne vil have dem til rådighed hurtigt. Når først din ansøgning om at låne penge hos Vivus er blevet godkendt, har du pengene på kontoen i løbet af blot et enkelt minut.

Man kan i høj grad tale om et hurtigt lån hos Vivus, men om det er det bedste, kommer selvfølgelig an på, hvad dine behov er. For mange vil det være muligt at finde 6000 kroner ved at spare lidt på fornøjelser i løbet af måneden eller bruge lidt penge fra det, der er sparet op til ferien. På den måde undgår du at optage lån, hvilket er den sikreste fremgangsmåde. Er du tvunget til at låne, kan du gøre det hos Vivus uden at svare på spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til.

Leasy kender mange fra de sjove reklamer med Sjanne og Luffe, men udover at Peter kan komme forbi og installere dit nye tv, kan du også låne penge gennem Leasy Minilån. Ligesom ved mange andre kviklån ansøger du online, og du får hurtigt svar på, om lånet kan godkendes. Du får derefter en online-profil, hvor du selv kan holde øje med, hvor meget du mangler at betale tilbage, og hvor du kan indfri lånet, hvis du pludselig har flere penge mellem hænderne end forventet. På den måde kan du selv være med til at gøre dit lån hos Leasy Minilån til det bedste lån for dig.

Du kan låne mellem 10.000 og 50.000 kroner, og du vælger selv, hvornår du vil betale pengene tilbage indenfor rammen på 12-72 måneder. Du får altså friheden til selv at vælge, hvornår du vil betale pengene tilbage, så du ikke behøver at spinke og spare, mens du betaler af på lånet. Det er selvfølgelig en god idé at få gælden ud af verden så hurtigt, som det kan lade sig gøre, men du behøver altså ikke at stresse over det. Derfor er det oplagt at vælge Leasy Minilån, hvis du har brug for at låne nogle penge hurtigt, og gerne vil have rigeligt med tid til at betale dem tilbage.

Santander Consumer Bank giver dig mulighed for at låne penge til lige netop dét, du går og drømmer om. Hos Santander kan du låne alt fra 10.000 kroner til 350.000 kroner – vel at mærke uden, at nogen blander sig i, hvad du skal bruge pengene på. For at låne skal du være over 18 år, og du må ikke være registreret i RKI, lige du minimum skal have en årsindtægt på 240.000, hvis du søger om det maksimale lånebeløb. Hvis du står midt i en renovering, hvor der er opstået en del uventede udgifter, som banken ikke vil låne dig og din familie, kan det være en løsning at låne pengene hos Santander. Er der lang behandlingstid hos banken, kan du vælge at låne penge hos Santander, hvorefter du senere kan indfri lånet, med de penge, du får lov til at låne i din egen bank.

På den måde slipper du for at spilde tiden i en byggeproces, der kan være lang og opslidende, og du er dermed økonomisk dækket hele tiden. Med de mange muligheder for at tilpasse lånet til dine behov er der således rig mulighed for, at du kan få det bedst mulige lån hos Santander. Igen vil vi dog understrege, at kviklån altid bør være den sidste udvej i en presset økonomisk situation. Hvis du på nogen tænkelig måde har mulighed for selv at skaffe pengene ved at spare sammen eller arbejde over, eller hvis du kan låne dem af familie, venner, eller din egen bank, er det at foretrække.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (2 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

One thought on “Låne test – Stor oversigt over de bedste og billigste lån til dig

  1. Hej Anastasia

    Tak for din henvendelse.
    Ja, hos Aurora lån er det muligt at tage et lån selvom man er i RKI. De ligger som nummer 12 fra bunden i tabellen.

    Rigtig god aften.

Leave a Comment