sexlegetøj test
sexlegetøj test

Populære produkter

Produkt navnPrisKøb den hos
KLITORIS STIMULATOR419,-
WE-VIBE MED FJERNBETJENING OG APP669,-
TRIPLE TEASTER319,-

Sexlegetøj test - 12 vidunderlige sexlegetøj, som giver dig den ultimative nydelse

Står du og skal købe dit første sexlegetøj, eller vil du blot udskifte det gamle med noget nyt? Så læs med her og bliv inspireret til at vælge dit næste sexlegetøj. Der er et hav af sexlegetøj på markedet, og det kan være svært at vælge, hvilket produkt man skal investere penge i. Der er sexlegetøj til alle køn, behov og grænser. Søger du det stimulerende, vibrerende eller hårde sexlegetøj? Så er du landet det rette sted.

I denne artikel kan du læse om 12 vidunderlige sexlegetøj, som er blevet testet og har fået fantastiske anmeldelser af forbrugerne. Vores testguide vil måske hjælpe dig med at finde vej gennem sexlegetøjs-junglen. Sandsynligheden for at du vil finde noget spændende sexlegetøj er meget stor, da disse 12 sexlegetøj er helt suveræne at anvende til onani eller sammen med en partner.

Mangler du en dildo, som ikke ligner de traditionelle dildoer, kan du med fordel gøre brug af en glasdildo for at pifte sexlivet op. Med en glasdildo får du mulighed for at udforske din sensitive side både indvendigt og udvendigt alene eller med din partner. Mulighederne er mange, da glasdildoer kan fås i forskellige størrelser, og så er de endda genkendelige med deres kunstneriske design med få eller mange riller, kugler, farver og meget mere. Den glatte overflade på glasdildoen gør oplevelsen mere glidende, tilfredsstillende og behageligt. Med lidt glidecreme på overfladen vil glasdildoen være mere samarbejdsvillig, og du vil opleve, at den glider lettere ind i din vagina eller i anus.

Vil du gerne afprøve en glasdildo, skal du helt klart prøve den stimulerende buede glasdildo, som vil give dig en sexoplevelse, du aldrig glemmer. Icicles No 29 er en flot blå glasdildo, som næsten ligner et kunstværk med sit unikke design. Med dens slanke form kan enhver kvinde eller mand få en himmelsk sexoplevelse med orgasme til følge. Glasdildoen har nemlig en buet form, som er beregnet til at sigte efter G-punktet. Derudover har dildoen mange pirrende riller, som uden tvivl vil give dét ekstra til oplevelsen. Udover at sigte efter G-punktet vil de frække pirrende riller stimulere vagina eller anus, så sex eller onani bliver en oplevelse, som du bare må prøve igen og igen!

Icicles No 29 har et slankt design, som gør den anvendelig til mange kvinder og mænd. Er du en kvinde, som ikke har eksperimenteret med brugen af dildoer, er denne dildo helt klart det perfekte valg til dig. Den vil introducere dig til en sexoplevelse, du bare må prøve igen.

Udover den himmelske oplevelse, som du med garanti kommer til at opleve, kan du også ændre temperaturen på din glasdildo. Hvis du har lyst til at afprøve en varm eller kold dildo, kan du med fordel varme eller nedkøle din glasdildo i vand i 5 – 10 minutter, så glasdildoen får den ønskede temperatur.

Vi kender alle de traditionelle sexlegetøj, som kan bruges alene eller som par, såsom dildoer, vibratorer og lignende. Den nye udgave af WE-VIBE giver dig en helt anderledes og sjovere oplevelse sammen med din partner. Det er nemlig en videreudvikling af den populære We-Vibe 4, og med sin smarte teknologi kan du holde den seksuelle kontakt med din partner, selvom distancen kan være lang. 

Med We-Vibe 4 PLUS får du et utraditionelt sexlegetøj, som er godt for begge parter. Fordi vibratoren er formet som et C, kan kvinden bære den trådløse klitoris- og G-punktsvibrator i skeden, der stimulerer det indvendige og udvendige område. Derudover har din mandlige partner gavn af den indvendige vibration, som han kan mærke og nyde godt af under samleje. Med We-Vibe 4 PLUS er I begge sikret den maksimale nydelse under sex.

We-Vibe 4 PLUS har mange fordele, som overgår andre former for sexlegetøj. Udover at kunne styre vibrationen med en fjernbetjening, kan We-Vibe 4 PLUS styres via We-Vibes We-Connect appen. Fordelen med den nye funktion er, at du kan være i et andet land og stadig tilfredsstille din partner. Med den nyeste teknologi kan du også skræddersy stimulationen og vibrationen til din partner via appen. Det betyder, at du stadig kan bibeholde den seksuelle kontakt med din sexpartner trods distancen. Produktet er fantastisk til brug under samleje, onani eller telefonsex med en partner. Skal din mandlige partner have trimmet skægget, eller blot forkæles lidt med en gave, kunne en skægtrimmer være en god idé. Få inspiration i vores skægtrimmer test her.

Mangler du spænding, nydelse eller måske en partner med en større penis, eller vil du selv have en større penis? Så kan du prøve påspændingshylsteret, Bull Power, som giver dig den vildeste orgasme med din partner. Derudover er produktet både egnet til heteroseksuelle, biseksuelle, homoseksuelle og transkønnede, som blot ønsker en vildere og anderledes oplevelse i sengen.

Med et 15 cm langt påspændingshylster formet som en penis kan du forkæle din partner med en ekstraordinær sexoplevelse. Den ekstra lange penis med de tydelige blodårer bruges til at stimulere din partner. Derudover vil din partner føle sig i den syvende himmel under samleje. Som mand kan du også opnå en dejlig orgasme i den snævre tunnel, som du får lov til at komme i. Hvis du vælger at afprøve Bull Power med din partner, vil du helt klart opleve en anderledes og grænseoverskridende sexoplevelse.

Er du glad for onani eller fingerstimulation på din klitoris, burde du helt klart prøve Hello Touch Finger Vibrator. Fingervibrationen er perfekt til par eller til dig, der elsker at onanere. Med de stimulerende fingervibrationer får du en ny oplevelse i forbindelse med onanien, som du ikke har prøvet før. Som nybegynder i onaniens verden er dette sexlegetøj fantastisk til at udforske nye følsomme områder.

Sexlegetøjet er ikke kun fantastisk at bruge alene, men du kan også med fordel eksperimentere med fingervibrationen med en partner. Produktet er fantastisk til lesbiske, som i fællesskab kan onanere og få nye sexoplevelser sammen.

Mange kvinder elsker at blive stimuleret flere steder på én gang. Det har du nemlig også mulighed for! Dobbeltdildoen fra You2Toys er fantastisk til kvinden, som ønsker anal og vaginal stimulering alene eller med en partner. Du vil opleve, at sexoplevelsen bliver helt anderledes, når du bliver stimuleret analt og vaginalt med dobbeltdildoen.

Mens du stimulerer dig selv analt og vaginalt, kan du også stimulere klitorissen og på den måde får du den ultimative trippel nydelse. Du kan også anvende dobbeltdildoen sammen med en partner, hvor han eller hun kan få lov til at styre tempoet. Derudover er denne dobbeltdildo også perfekt, hvis du er nybegynder inden for anal- og vaginalstimulation. Hvis du kan lide luksusting til dig selv, og personlig pleje er en hårtørrer en dejlig ting. Se vores hårtørrer test her.

Tenga Egg Silky er et onaniprodukt, som er fremstillet til mænd, der gerne vil afprøve nyt sexlegetøj i forbindelse med onani. Inde i det lille æg finder du en medicinsk silikone, der kan strække sig helt op til 30 cm. Onaniproduktet har indre bløde riller og forhøjninger, som kan give dig en anderledes oplevelse i forbindelse med onani. Det eneste du skal gøre er, at hælde den medfølgende glidecreme i æggets åbning, hvor du derefter kan føre din penis ind i det våde æg.

Ved at vride, trække og klemme ægget omkring din penis får du kærtegnet din penis, så du opnår en eksploderende oplevelse, når du får din udløsning. Ægget er egnet til solo-leg, men du kan også tage ægget med i dobbeltsengen til opvarmning eller fuld udløsning med din partner. Din partner vil nyde godt af at se dig blive tændt med det revolutionerende onaniæg.

Det elegante onaniprodukt, som mange vil mene ligner et wellness-produkt, er til kvinden, som tænder på stimulation af klitoris inden sex eller blot for onaniens skyld. Hvis du elsker onanioplevelsen, så skal du helt klart prøve Satisfyer Pro 2 Klitoris Stimulator. Den vil give dig en onanioplevelse, du ikke har prøvet før.

De pulserende trykbølger vil stimulere din klitoris, så onani bliver en helt ny oplevelse. Den kan give dig en intensiv oplevelse alene eller med din partner, hvor I ved hjælp af produktet kan stimulere klitorissen. Elsker du at blive tændt, mens du er i bad, så skal du helt klart have dette produkt med i bad. Det er nemlig vandtæt. Mens kroppen er våd, varm og blød, kan du stimulere din klitoris og få en ualmindelig orgasme.

Har du lyst til at afprøve et nyt, men anderledes produkt til onani? Med den populære oralsex simulator, Sqweel, er du næsten sikret en levende fornemmelse af en pirrende tunge på din klitoris – eller ti tunger på én gang. Onaniproduktet har ti bløde tunger, som får dig tættere på følelsen af at blive slikket.

Sexlegetøjet vil stimulere dig og give dig en oplevelse af oralsex på din klitoris og skamlæber. Med tre forskellige hastigheder er du sikret en orgasme og en følelse af næsten ægte oralsex. Har du lyst til at fornemme følelsen af en våd tunge, kan du med fordel anvende vandbaseret glidecreme på produktets tunger.

Elsker du følelsen af anal og vaginal stimulation, men vil du også stimulere din partner? Så skal du prøve Stropløs strap-on 3 i 1, hvor du har mulighed for at have en vaginal plug, anal plug og dildo på samme tid. Ikke nok med at du selv bliver stimuleret, får din partner en sjov og andeledes sexoplevelse. Det er kvinden, der styrer tempoet med dette sexlegetøj, da det er hende, som har trippeldildoen i skede og anus. Ved hjælp af dildoen kan du stimulere din partner analt eller vaginalt, mens du selv er tændt og bliver stimuleret. Skal det ikke lige være Triple Teaster du vil forkæle din mandlige partner med, så se vores barbermaskine test, og giv ham en barbermaskine i gave.

For nogle mennesker kan analsex være udfordrende og meget nyt i et parforhold eller i forbindelse med onani. Derfor skal du have et lækkert og ufarligt sexlegetøj, som du kan bruge analt. Med analkæden, Bendy Beads, fra Fun Factory er du sikret et sexlegetøj, der kan give dig en anderledes sexoplevelse. Hvad end du er nybegynder eller erfaren inden for analsex, kan den lillafarvede analkæde i ægte silikone stimulere dig på skøn vis.

Sexlegetøjet har fem kugler, der fås i flere størrelser, som du kan indføre i anus en efter en. Du styrer selv tempoet med dette produkt! Derudover har produktet et sikkerhedshåndtag, så du altid føler, at du har kontrol over produktet. Ved at smøre analkæden ind i vandbaseret glidecreme er du sikret en mere glidende penetrering i anus. Produktet er fantastisk til brug alene, men også sammen med en partner, hvor du eller din partner kan stimulere dig analt inden sex.

Du savner måske følelsen af at have rigtig sex med en partner eller blot lysten til at prøve en sexmaskine, som kan støde ind i dig med op til 300 stød i minuttet? Så skal du prøve det vildeste sexlegetøj; nemlig Ophitar Love Machine. Det er en sexmaskine med udskiftelige dildoer, der kan give dig en næsten levende sexoplevelse. Du kommer til at mærke hårde stød, den ultimative orgasme, vibration og sprøjt. Derudover kan du anvende sexmaskinen på mange forskellige positioner, som du synes tænder dig mest. Du kan ride på sexmaskinen eller placere det således, at du opnår den ønskede sexposition. Med en vandbaseret glidecreme får du let glidende stød, som du selv kan styre i tempo.

En G-punktsvibrator er til kvinden, som gerne vil opnå den ultimative orgasme ved at stimulere G-punktet i skeden. Med en G-punktsvibrator fra Jimmy Jane vil du få den ønskede nydelse under onani eller forspil med din partner. Sexlegetøjet kaldes FORM 6 VIBRATOR, da det har seks vibrationsmønstre og fem vibrationsniveauer. Derudover har produktet et elegant look i farven sort og sølv.

Form 6 har også en let krumning, der gør den helt perfekt til G-punktsstimulation. Med en fin størrelse på 17,8 cm og en bredde på 4,4 cm kan du nyde godt af dildoen med de mange vibrationsniveauer. Derudover kan Form 6 også anvendes som en traditionel dildo eller klitorisstimulation. Med sit vandtætte og trådløse design kan du derudover have dildoen med under vand.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering