Test af gasgrill – Vælg den bedste gasgrill mellem Weber og Char-Broil

Uhm, duften af grill. Der er ikke noget som at starte grillen op og smide noget lækkert kød eller en god pølse på grillen. For at det skal blive en succes, kræver det dog, at du har den rette grill.

Flere og flere begynder at bruge gasgriller. Det er egentlig meget forståeligt. Gasgriller adskiller sig nemlig fra de traditionelle kulgriller. Gasgriller har flere fordele, hvor kulgriller ikke kan følge med.

Er du på udkig efter en gasgrill, kan det være svært at finde ud af, hvilken du skal vælge. Vi har lavet en test af to forskellige gasgriller. Det kan give dig inspiration til, hvilken du skal vælge. Derudover får du også indsigt i de mange fordele, der er ved en gasgrill. Læs med og få inspiration til valget af din kommende gasgrill.

Weber: Spirit II E-310 GBS Gasgrill

Weber
Weber gasgrill

I vores test af gasgriller starter vi ud med en smart gasgrill fra Weber. Der er her tale om Spirit II E-310 GBS Gasgrill. Denne gasgrill har en masse lækre detaljer, der kan være værd at overveje. Lad os tage den fra begyndelsen.

Når du modtager din nye gasgrill fra Weber, skal den først samles. Det er ikke noget, du skal bekymre dig om at få grå hår af. Det er nemlig rimeligt simpelt. Der medfølger en god brugsanvisning, der gør det nemt for dig at samle gasgrillen. Det tager maks. 1,5 time, og det kan sikkert også gøres på mindre.

Når du har fået samlet gasgrillen, kan du endelig komme i gang med at grille. Inden du kommer alt for godt i gang, vil vi lige præsentere dig for nogle af de smarte detaljer, der er ved denne gasgrill.

Denne gasgrill fra Weber har en forholdsvis stor grilloverflade. Den store grillrist gør det muligt at grille en masse forskelligt på én gang. Du kan derfor sagtens servere mad til alle dine gæster til den helt store grillfest.

Når vi snakker om grillristen, er det værd at nævne, at den har tre forskellige blus. Det betyder, at du kan inddele grillristen i tre forskellige zoner, hvor du kan have tre forskellige temperaturer. Det er smart. På den måde kan du tilberede flere forskellige ting, som skal tilberedes ved forskellige temperaturer.

En anden smart detalje ved grillristen er, at du kan dele den i tre dele. Det er en fordel, når du er færdig med at grille, og grillristen skal gøres rent. Rengøringen bliver nemlig meget nemmere, da du kan skille grillristen ad. Det er derfor en detalje, der helt sikkert også er værd at tage med.

Kigger vi lidt nærmere på selve grillen, får du her en forholdsvis robust gasgrill. Der er anvendt gode materialer, der giver den en god kvalitet. Den har blandt andet to gode, robuste hjul, der gør det nemt at flytte rundt på gasgrillen.

Derudover er der sørget for god opbevaringsplads ved denne gasgrill. Dette gælder både under gasgrillen, hvor der er en god hylde. Derudover er der også to sideborde til gasgrillen. Det giver god plads til at have fade og mad stående ved siden af.

Du har mulighed for at folde det ene sidebord ned, hvis gasgrillen skal fylde mindre. På begge sideborde er der sørget for kroge. Her kan du hænge diverse grillremedier, grillhandsker, viskestykker og så videre. Der er derfor tænkt over at gøre det så nemt for dig som muligt.

Som en sidste detalje ved denne gasgrill fra Weber bliver der benyttet et smart ’Grease Management System’. Dette indebærer, at alt fedt og lignende bliver samlet i en foliebakke under grillen. Foliebakken bliver placeret i en smart holder. Du kan nemt skifte foliebakken, når du er færdig med at grille. Rengøringen er derfor hurtigt overstået uden besvær.

Overordnet får du her en særdeles god gasgrill, som du kan få stor glæde af. Vil du læse mere om gasgrillen fra Weber? Læs mere her.

Char-Broil: All-Star 120 B-Gas

Char-Broil gasgrill
11374804074526

Vi går nu videre til gasgrillen fra Char-Broil. Her tester vi All-Star 120 B-Gas. Denne gasgrill adskiller sig fra gasgrillen fra Weber, men de har også flere ting til fælles. Igen tager vi det hele fra begyndelsen.

Ved denne gasgrill skal du også samle den, inden du kan komme i gang. Char-Broil har dog også gjort meget ud af at gøre det nemt for dig at gribe an. Du skal blot følge brugsanvisningen, og så har du en samlet gasgrill inden for 1-1,5 time.

Herefter har du en gasgrill, som du er klar til at tilberede en masse lækker mad på. Vi vil nu introducere dig for nogle af de smarte detaljer, der er ved denne gasgrill fra Char-Broil.

Først og fremmest har denne gasgrill et mindre grillareal, når man sammenligner med gasgrillen fra Weber. I dette tilfælde er dette dog ikke ensbetydende med noget dårligt. Der er nemlig flere detaljer ved denne gasgrill, der gør, at det faktisk bliver til en fordel.

En af fordelene ved denne gasgrill er nemlig, at du kan afmontere gasgrillen fra grillbordet. Det betyder, at du kan benytte gasgrillen som en bordgrill. Det kan gøre det lidt hyggeligere at grille. Det kan også være en fordel, hvis du skal have gasgrillen med i sommerhus eller på stranden. Den bliver nemlig meget mere handy at have med rundt. Dette er helt klart en af de store fordele ved denne gasgrill.

Kigger vi lidt nærmere på selve gasgrillen og grillbordet, er der sørget for smarte detaljer her også. Under gasgrillen er der lavet plads til, at du kan stille gasflasken. På den måde er gasflasken af vejen. Derudover er der fire hjul på gasgrillen. Du kan derfor nemt flytte rundt på både gasgrill og gasflaske på samme tid.

Gasgrillen er udstyret med to sideborde. Her er der plads til, at du kan stille skåle, fade og lignende til grillmaden. På begge sideborder er der også sørget for kroge, hvor du kan hænge alle dine grillting. Det kan være grilltænger, grillbørste, grillhandske og så videre. Der er hele otte kroge i alt. Der er derfor rig mulighed for at få plads til alt dit grilltilbehør.

Begge sideborde kan foldes ned. Det er en virkelig smart detalje. Det giver dig nemlig mulighed for at pakke grillen væk, så den fylder mindst muligt. Det kan for eksempel være, når den vinteren over skal stilles væk i et skur eller en garage.

Samlet set får du her en rigtig god gasgrill, hvor der er tænkt over flere smarte detaljer. Vil du læse mere om gasgrillen fra Char-Broil? Læs mere her.

Derfor skal du vælge en gasgrill

IMG-5650
IMG-5583

Der er mange fordele ved at vælge en gasgrill. En af de mere traditionelle griller er en kulgrill. Gasgrillen har dog flere fordele, der gør kulgrillen til skamme.

Har du en kulgrill, kan du sikkert nikke genkendende til alt det besvær, den kan medføre. Du kan ikke bare lige tænde op i den og gå i gang med at grille, når du føler for det. Det kan hurtigt blive et større projekt at få gang i en kulgrill.

Du skal først have tændt kullene op og have skabt noget varme i dem. Det kræver typisk, at du tænder dem i en grillstarter. Her kan der være noget spildtid. Du kan nemlig hurtigt bruge en halv time blot på at vente på, at der bliver tændt op i kullene.

Dette besvær slipper du for, når du vælger en gasgrill. Du kan starte gasgrillen med det samme. Den skal nemlig blot bruge nogle få minutter på at varme risten op. Det er derfor meget mere fleksibelt at benytte en gasgrill.

Sidder I til bords og spiser grillmad, men skal der lige ristes et par pølser til at slutte af på, kan du hurtigt tænde op for gasgrillen igen. Ved en kulgrill kan du være uheldig at kullene er brændt ud. Gasgrillen giver dig derfor langt mere frihed til at grille på dine præmisser gennem hele aftenen.

Konklusion

Vi er nu nået til vejs ende i vores test af gasgriller. Overordnet kan vi sige, at vi har testet to gode gasgriller. Både gasgrillen fra Weber og Char-Broil har en masse gode detaljer, som kan gøre grilltjansen langt sjovere.

Ser vi på gasgrillen fra Weber, får du her en forholdsvis stor grill, hvor du kan spise en masse gæster af med lækker grillmad. Derudover er der sørget for smarte detaljer som ’Grease Management System’, tre forskellige blus og en rist, der er nem at rengøre.

Ved gasgrillen fra Char-Broil får du også en særdeles god gasgrill. På nogle punkter minder den om gasgrillen fra Weber. Den adskiller sig dog især ved, at gasgrillen kan adskilles fra grillbordet. Du får derfor en to-i-én gasgrill. Derudover kan du få den til at fylde langt mindre, da du kan folde begge sideborde ned.

Begge gasgriller kan helt sikkert anbefales. De har en masse gennemtænkte detaljer, der gør det til en leg at starte op i grillen. Vælger du en af disse gasgriller, får du helt sikkert en gasgrill, du vil blive meget glad for. Du skal nu blot finde ud af, hvilken gasgrill der passer perfekt til dig. 

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave a Comment