Weber gasgrill
Weber gasgrill
Weber

Få grillglæden tilbage med en Weber Spirit II E-310 GBS Gasgrill

Har du mistet glæden ved at grille, fordi din grill på ingen måde vil, som du vil? Det er nok på tide at udskifte den gamle grill. En måde at få grillglæden tilbage på kan være ved at vælge en gasgrill. Det er nemlig ikke mindst nemmere og sjovere at bruge en gasgrill.

Vi har foretaget en test af en gasgrill fra Weber. Weber er nemlig kendt for deres fremragende griller. I denne test kan du derfor finde inspiration til din nye gasgrill. Hvis du er heldig, kan gasgrillen, vi tester, være den perfekte løsning. Læs med her, og få stillet din nysgerrighed.

Weber – Spirit II E-310 GBS Gasgrill

Weber Spirit II E-310 GBS
Weber

I vores Weber-gasgrilltest tester vi en Spirit II E-310 GBS Gasgrill. Der er flere smarte funktioner ved denne gasgrill, som vi kommer nærmere ind på her i testen.

Først skal det lige nævnes, at du selv skal samle grillen, når du modtager den. Det er dog på ingen måde noget, du skal lade dig skræmme over. Det er lige til at gå til. Weber har sørget for en detaljeret brugsanvisning, der hjælper dig igennem hele processen. Det tager ikke mere end 1,5 time at samle den, og det kan sikkert gøres hurtigere.

Kigger vi nærmere på gasgrillen fra Weber, får du her en stor en af slagsen. Der er rigeligt plads til at grille en masse forskellige ting. Grillristen er nemlig forholdsvis stor. Det er dog ikke den eneste fordel ved grillristen på denne gasgrill.

Der er sørget for flere smarte funktioner ved grillristen. Der er blandt andet sørget for tre individuelle blus til grillristen. Det betyder, at grillristen er inddelt i tre forskellige zoner, hvor du kan justere temperaturen, som du lyster. Det er helt klart en fordel, når der er forskellige typer mad, der skal tilberedes.

En anden smart detalje ved grillristen er, når du skal klare rengøringstjansen. Det er en af de knap så sjove opgaver, men Weber har gjort det let for dig at få overstået. Da grillristen er forholdsvis stor, er der sørget for, at du kan skille den ad i tre dele. På den måde kan du meget nemmere rengøre grillristen.

Når vi er ved rengøring, er der andre detaljer ved gasgrillen fra Weber, der gør rengøringen til en leg. Under gasgrillen er der sørget for en smart holder, hvor der kan være en foliebakke. Gasgrillen er lavet sådan, at overskydende fedt og saft fra maden vil blive ledt ned i denne foliebakke. På den måde slipper du for en masse rengøring. Du skal blot skifte foliebakken, og så er det overstået.

Ved denne Weber-gasgrill er der ydermere sørget for god arbejdsplads. Gasgrillen er udstyret med to sideborde – et på hver side af gasgrillen. Derudover er der mulighed for at folde det ene sidebord ned, hvis der er behov for det. På disse sideborde er der gode plads til at have fade, spækbræt og lignende stående.

På siden af de to sideborder er der sørget for kroge. Her kan du hænge alle dine grillremedier, så de ikke fylder, når du ikke bruger dem. Har du brug for mere opbevaringsplads, er der også en hylde under gasgrillen. Her kan du for eksempel have ekstra foliebakker eller lignende liggende.

Samlet set får du her en rigtig god gasgrill, som du kan få stor glæde af.

Vi har sammenlignet denne Weber Gasgrill med en Char-Broil All-Star 120 B-Gas gasgrill. To gasgrill fra to stærke brands. Det kom der dette indlæg ud af. Læs og bliv klædt på til dit næste køb af gasgrill.

Weber er indbegrebet af kvalitet

IMG-5580
IMG-5583

Når du skal have en gasgrill, er der rigtig mange muligheder at vælge imellem. Går du efter en Webergrill, får du dog en rigtig god løsning. Weber er kendt for deres måde at producere griller på. Det er indbegrebet af kvalitet og gode løsninger.

En gasgrill fra Weber er derfor perfekt til dig, der vil have en kvalitetsløsning. Der bliver brugt lækre materialer, der giver dig en gasgrill, der kan holde i mange år. Dette gælder dog ikke kun for gasgrillerne fra Weber. Alle Webers griller er kendetegnet ved høj kvalitet og smarte funktioner, der gør, at du kun kan få grillglæden tilbage.

Konklusion på test af Weber-gasgrill

Vi er nu kommet igennem vores test af Weber-gasgrillen Spirit II E-310 GBS Gasgrill. Det kan siges forholdsvis kort: Du får her en rigtig god gasgrill, hvor der er plads til at lave mad til hele familien – og flere til.

Fordelen ved denne gasgrill er helt sikkert de smarte detaljer, der er sørget for. Du kan inddele grillen i tre forskellige zoner, som du kan justere til forskellige temperaturer. Derudover er der sørget for en smart fedtopsamlingsløsning, der giver et minimum af rengøring.

Samlet set får du med denne gasgrill fra Weber en særdeles god løsning, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Der er kælet for kvaliteten, hvilket giver dig en gasgrill, du kan få stor glæde af i lang tid.

{{ reviewsOverall }} / 5 Brugere (0 Vurderinger)
Vurdering af testen
Hvad synes andre brugere.. Skriv en vurdering
Order by:

Be the first to leave a review.

Verified
/ 5
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Skriv en vurdering

Leave a Comment