3 sjove sportsgrene man kan dyrke med vennerne

Annonce:­­

Fitness er meget populært i tiden og flere og flere er begyndt at leve sundere ved at spise bedre og træne noget mere. Men det er ikke alle der synes det er lige så sjovt at træne i et almindeligt fitnesscenter, og derfor kan det være en god ide at finde på andre måder at dyrke motion.

Der findes heldigvis mange sjove sportsgrene som man kan dyrke, og dermed undgå at tage i fitnesscenteret.
Nedenfor giver vi dig 3 sjove sportsgrene som du kan dyrke med dine venner, familie eller kollegaer, og dermed også få en masse socialt ud af din motion.

Padeltennis er et socialt spil som alle kan lære

Padeltennis har samme koncept som tennis, men du spiller det bare i et glasbur, således du altså har bander hele vejen rundt, hvorved bolden ikke kan ryge væk. Banen er heller ikke lige så stor, og man spiller for det meste kun double, hvilket gør spillet endnu mere intens.

Bolden må gerne ramme banden bagved dig, hvilket gør spillet mere tilgiveligt, og nemmere at spille for nybegyndere.

Man kan efterhånden spille padetennis i de fleste byer, og det er på lig fod meget overkommeligt at købe sig et padel bat og et medlemskab.

Mountainbike kan man cykle på egen hånd eller med vennerne

Hvis du elsker vind i håret og fart over feltet så kan det være du skal forsøge dig med mountainbike. Mountainbike har været populært i flere år efterhånden, og der findes mange amatørklubber rundt omkring i landet, hvor formålet blot er at hygge sig med motion i et fælleskab, og typisk er det også forbundet med aktivitet og mad udover cykling.

Det gode ved mountainbike er, at selvom man godt kan lide fælleskabet i klubben eller med sine venner, så kan man altid tage ud på cyklen og spinne en tur på egen hånd. Det kan man f.eks. ikke med padeltennis, hvor regnestykket altså skal gå op, før man kan dyrke sporten.

Crossfit er fitness men med fællesskab og holdånd

Hvis man værdsætter at presse sin krop og mentalitet en smule, og samtidig elsker sammenholdet der er ved diverse hold-sportsgrene, så er crossfit helt sikkert noget for dig. Det fede ved crossfit er, at på trods af, at det reelt set et fitness øvelser man typisk udfører, så fungerer det som en slags konkurrence – ikke blot mod andre, men også overfor dig selv og dine tidligere præstationer.