Om Testfabrikken

Testfabrikken er blevet stiftet i 2015 med en vision om, at blive Danmarks førende forbrugerguide. Vi ønsker at blive tolket som et friskt alternativt til de mange etablerede online magasiner og forbrugerguides, der er at finde på Internettet. Vores mission er, at forfatte tests og på den måde præsentere dig som forbruger for de bedste produkter på markedet.

Det betyder naturligvis også, at du her på siden finder et væld af forskellige tests indenfor mindst lige så mange forskellige produktkategorier. Vi sigter efter at kunne ramme så bredt som muligt og kunne favne om så mange forskellige produktkategorier som overhovedet muligt. Det er naturligvis planen at udvikle Testfabrikken til at omfatte tests af så mange produkter som muligt.

På sigt er det ligeledes også planen, at Testfabrikken skal omfatte anmeldelser af enkelte produkter og herunder også prissammenligning af produktet. Der vil altid være nyt indhold på siden for hver gang, du besøger os, da vi hele tiden arbejder med at kunne udvikle Testfabrikken og vores indhold.

Grundigt researcharbejde danner fundamentet

Vi sørger naturligvis for at basere vores forskellige tests på grundigt researcharbejde, hvorfor du kan være sikker på, at de produkter, der vil være at finde i vores mange tests er dem, der rent faktisk er de bedste indenfor hver kategori. De produkter, som du finder i vores tests skiller sig blandt andet ud ved at klare sig rigtig godt hos de forskellige testpaneler, men også ved at være rigtig populære blandt de danske forbrugere.

Testfabrikken er reklamefinansieret

På Testfabrikken har vi ikke lyst til at ødelægge din læseoplevelse med at tilklistre vores hjemmeside med annoncer og reklamebannere. Det er aldrig noget, vi har gjort os i og det er heller ikke noget, som vi har intentioner om at begynde på – derfor skal du ikke være bange for, at du kommer til at få ødelagt din læseoplevelse af irriterende bannere og reklamer.

Du har med garanti lagt mærke til, at vi henviser til en række forhandlere på nettet i vores forskellige artikler. Vi arbejder meget med at kunne finde bedste, billigste og ligeledes også mest troværdige forhandlere på nettet. Køber du via et af vores links, så falder der – i hvert fald i de tilfælde, hvor vi har en aftale med forhandleren – en lille kompensation af til os.

Hold dig ikke tilbage, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til vores indhold eller du af en anden årsag gerne vil i kontakt med os, så skal du altid være velkommen til at kontakte os pr. mail. Det kan foregå via vores kontakt Testfabrikken.dk.