Alarmer uden abonnement – Top 7 bedste alarmer uden abonnement

Det at kunne føle sig sikker i eget hjem er noget af det, som rigtig mange vægter højt, og derfor har mange vendt blikket mod alarmsystemer i hjemmet. Nogen har den holdning, at det simpelthen ikke kan passe, at man skal have alarmer derhjemme, mens andre gerne vil være på den sikre side. Hører du til i den sidste gruppe, kan det godt betale sig for dig at læse med her.

Vi har nemlig testet seks af markedets allerbedste alarmsystemer udviklet til private hjem. Deres eneste fællestræk er, at de er uden abonnement, og at de fungerer, som de lover. Forresten bestræber vi os på at præsentere stor variation og systemer i forskellige prisklasser.

Testvinder: S-Home alarmsystem - Wifi Deluxe alarmpakke

Stor deluxe-alarmpakke til private hjem

Den første alarmpakke, som vi skal se nærmere på, forhandles hos Coop.dk, og den er af mærket S-Home Security. Den er udviklet med henblik på at dække hjem på omkring 150 kvadratmeter, og den fås også i en variant til hjem på omkring 100 kvadratmeter. Som det også gør sig gældende for Coop.dk’s øvrige produkter, får du en klækkelig rabat, hvis du er medlem i forvejen.

Først og fremmest skal pakkens indhold præsenteres – det kan gøre det nemmere for dig at sammenligne de forskellige alarmsystemer, som du bliver præsenteret for i denne test. Ved køb af denne alarm fra S-Home får du: alarmpanel, sirene med kabel, seks magnetkontakter, tre rumfølere, to fjernbetjeninger, to nøglebrikker, fire alarmklistermærker og en dansk brugervejledning.

Noget af det absolut smarteste ved dette alarmsystem er den gratis app, som kan downloades til alle smartphones. Herigennem kan du styre alarmer og eventuelle kameraer, som du kan tilkøbe, og hvis uheldet skulle være ude, og du får uventede gæster, får du besked på din app. Systemet kan virke over Wi-Fi, men sætter du et simkort i alarmen, kan den også fungere med GMS. Dette vil give dig mulighed for at sende en SMS eller ringe til 3-6 personer – dette kunne meget vel være naboer – i tilfælde af indbrud.

Vil du gerne have alarmen slået til på døre og vinduer om natten, er det muligt at gøre med denne alarm. Den kan nemlig deles op i to områder, og du kan dermed lave en såkaldt skalsikring. Her får du altså rigtig meget alarm til få penge.

SikkertHjem alarmsystem - S6evo

Alarmsystem uden abonnement

Coop.dk forhandler foruden S-Home-systemet, som blev præsenteret ovenfor, også dette alarmsystem fra SikkertHjem. Vi præsenterer her den såkaldte Villapakke, men systemet fås også til lejligheder.

Denne alarmsystempakke indeholder SMartBox, SmartPad, tto nøglebrikker, to fjernbetjeninger, to åbningskontakter, to dyreimmune bevægelsessensorer, en strømforsyning, kabel, brugervejledning, alarmmærkater og skruer og rawlplugs.

Her har vi at gøre med et alarmsystem, som er meget, meget mere end blot en tyverialarm. Den alarmerer også ved brand, oversvømmelse, og den kan give dig besked, når dine børn kommer hjem fra skole – hvis du vil vide det, ellers kan du slå det fra.

Systemet er udviklet på en måde, så det med fuldt overlæg er nemt at starte op og ikke mindst nemt at bruge. Downloader du S6evo-appen, kan du desuden holde øje med dit hjem derfra, når du ikke selv er hjemme. Du kan tilføje brugere og tilpasse den aktuelle hjemmetilstand.

Det er et abonnementsfrit alarmsystem, så du slipper altså for at betale irriterende gebyrer. Et alarmsystem er lidt som en forsikring – du har ét, men du håber, at du aldrig får brug for det. Det gode ved dette er så, at du ikke betaler til det, i al den tid du ikke bruger det.

Smanos X500 Alarmsystem - Billigt, trådløst alarmsystem til en skarp pris

Testens næste alarmsystem kommer fra mærket Smanos, og her får du rigtig meget til en meget fornuftig pris. Dette system forhandles ved Wupti.com.

Alarmsystemet er holdt i en klassisk hvid farve, og alarmpanelet har et LED-display og touchpanel. Dette system fungerer rigtig godt i private hjem af mange årsager. Først og fremmest kommer det med nøglebrikker, som fungerer rigtig godt til eksempelvis børn, som har svært ved at huske alarmkoden. Du holder bare brikken op foran panelet, og når alarmen er slået fra, siger den bip. Har du tilmed sat dit system op via din telefon, kan du også få en sms om, at nøglebrikkens ejer – eksempelvis dit barn – er kommet hjem.

Idet du har koblet systemet op på din telefon, kan du altid ændre på alarmindstillingerne – selv når du ikke er hjemme, og uanset om du sidder på en strandbar i Mexico. Tiden, hvor du skal være bange for, om du nu slog alarmen til, inden du tog på ferie, er altså heldigvis ovre.

Med dette alarmsystem fra Smanos får du mange smarte funktioner, som du vil få stor gavn af i din hverdag, og du får det hele billigt.

ST-5 Villapakke - Trådløst alarmsystem til villaer

Dette alarmsystem fra Miraca er udviklet særligt til villaen, men det er meget nemt at justere på pakkens indhold, hvis du skulle risikere at have særlige behov, lige præcis der hvor du bor. Dette alarmsystem forhandles på miraca.dk, som er en side dedikeret til alarmsystemer – med andre ord ved de, hvad de har med at gøre.

Når du modtager din villapakke fra Miraca, er udstyret klargjort og kodet for dig, og det gør opsætningen meget nem for dit vedkommende. Sensorerne i pakken er trådløse, og der er altså ingen ledninger – kun fra tyverialarmen, som skal sættes til en stikkonktakt ved hovedenheden. Alarmsystemet kan både fungere med og uden Wi-Fi, og derfor er det også yderst anvendeligt eksempelvis i et sommerhus, hvor I har fravalgt Wi-Fi.

Som med testens øvrige alarmer kan du koble alarmsystemet til din smartphone via en app, og herigennem er det altså nemt og fleksibelt at holde øje med, om alt er, som det skal være derhjemme.

Hovedenheden har touchskærm, og der er mange forskellige sensor- og sirenemuligheder. Alt i alt er dette en alarm, som er meget nem at tilpasse til dine personlige behov.

AJAX Solar Plus - Alarmsystem til dit hjem

Dette alarmsystem fra AJAX er testens sidste, og det kommer både i sort og hvid samt med og uden sirene. Denne konkrete model er i hvid uden sirene. Både denne og de øvrige varianter fra AJAX forhandles hos wattoo.dk.

Denne pakke indeholder: tyverialarm, dør-/vindueskontakt, bevægelsesdetektor og fjernbetjening. Med dette system kan du selv vælge, om alarmerne – i tilfælde af indbrud – skal sendes direkte til din smartphone og/eller til en kontrolcentral. Denne ydelse skal du dog tilkøbe, hvis du ønsker den.

I fremstillingen af delene til dette alarmsystem har man haft høj kvalitet i baghovedet hele tiden. Desuden har der været en klar bevidsthed om, at delene skal passe diskret ind i alle moderne hjem, og du kan altså vide dig sikker på, at dit alarmsystem ikke tiltrækker sig unødig opmærksomhed. Det er også ene og alene derfor, at du har mulighed for at vælge mellem, om dit system skal være i sort eller hvid – du vælger blot det, som blender mest ind i dit hjem.

Handler du hos wattoo.dk, kan du helt selv bestemme, om du vil have dine varer sendt, eller om du selv vil afhente dem. Dette angiver du blot i din bestilling, og så får du det, som du vil have det.

Afrunding - Sådan finder du den bedste alarm uden abonnement til dig

Nu har vi været omkring alle testens seks forskellige alarmsystemer, og vi har forsøgt at præsentere dig for lidt af hvert. Der har helt bevidst været en overvægt af alarmsystemer til huse og villaer, idet det typisk er her, folk ønsker at installere alarmer, men der har også været alternativer i form af lejlighedspakker.

Nu om dage er der utallige muligheder, når det kommer til alarmer til private hjem. Selv når du ikke er hjemme, kan du holde øje med dit hjem på alle tænkelige og utænkelige måder, og det er naturligvis helt og aldeles op til dig, hvor meget du vil have.

Er du ude efter en simpel tyverialarm, er der råd for det, ligesom der også er muligheder for dem, som vil have hele pakken; brandsensorer, alarm ved oversvømmelse, bevægelsessensorer, skalsikring om natten, beskeder, når familiemedlemmer eller rengøringsfirmaet låser sig ind og meget mere. Der er utallige muligheder, men du kan stadig også vælge at gøre det simpelt.

Vi håber, du er blevet klogere på, hvad der findes på markedet, når det kommer til alarmsystemer uden abonnement. Du kan enten vælge at bruge testen helt konkret og gå ud og investere i ét af systemerne med det samme, eller du kan bruge præsentationerne som inspiration til at finde ud af, hvad du leder efter i et alarmsystem.

ANDRE POPULÆRE GUIDES