Babyalarm Test – Find den bedste babyalarm

Når du står og skal købe en ny babyalarm, er der flere forskellige ting, der er godt at være opmærksom på. Først og fremmest er det en god idé at gøre op med sig selv, hvad man lægger vægt på, og hvilke behov man har. Man kan få babyalarmer i mange forskellige prisklasser, og de dyrere babyalarmer har ofte flere forskellige funktioner. Du kan blandt andet få babyalarmer med kameraer, mulighed for live streaming, mulighed for at få informationer hvis temperaturen stiger eller falder voldsomt, åndedrætsproblemer eller måling er dine børns bevægelser. Dog er det ikke alle, der finder det nødvendigt med alle disse funktioner, og netop derfor er det en god idé at overveje sine behov med denne babyalarm test. Dette kan gøre din søgning på en ny babyalarm lettere, og du vil hurtigt kunne finde den bedste babyalarm til dig.

En babyalarm har mange fordele, men den største fordel er, at du kan følge med i og holde øje med dit barn, når han eller hun sover, og dermed kan du trygt forlade rummet uden at miste overblikket. En babyalarm er af stor betydning for alle familier med småbørn, og det er der mange producenter, der er blevet opmærksomme på. Derfor kan du finde rigtig mange forskellige babyalarmer på markedet til mange forskellige priser, med forskellige designs og fra forskellige forhandlere. Derfor vil vi i de følgende afsnit teste babyalarmer.

Med babyalarm test mener vi her, at vi vil beskrive nogle forskellige modeller og deres funktioner, så du på denne måde kan danne dig et overblik over nogle af modellerne på markedet. Vi har selv fundet en babyalarm, der er bedst i test, efter vores vurdering. Undervejs vil vi sammenholde de forskellige forhandlere, der tilbyder modellerne samt deres priser, så du kan få indsigt i, hvor du kan finde den bedste babyalarm til dig til den bedste pris.

Testvinder: Neonate BC-6500D – babyalarm bedst i test

Vi starter denne test med at beskrive den model, som vi mener, er det bedste valg for de fleste. Denne model er også testvinder hos Kiddly og Vores Børn, hvor den har fået rigtig gode karakterer. Det er en enkel og brugervenlig alarm, og du vil derfor ikke opleve besvær på denne front. Endvidere er det en alarm af meget høj kvalitet, og det afspejler prisen også. Det er den dyreste model, vi har taget med i denne test, men du får også meget for pengene. Ligesom med så meget andet elektronik, hænger pris og kvalitet også sammen, når det kommer til babyalarmer. Du kan selvfølgelig være heldig at finde et godt tilbud hos nogle forhandlere, men som udgangspunkt er de dyrere modeller af højere kvalitet, og de har flere forskellige funktioner.

Modellen her er lille og kompakt og fylder ikke meget, når man skal have dem med på farten. Endvidere har denne model den fleksibilitet at kunne lades op under brug. Nenonate BC-6500D har mange fordele og gode funktioner. Den har bl.a. lang batterilevetid, godt signal, stort display og kan sættes op til tre enheder.

Med denne model får du en ladestation med til senderen og modtageren. Du kan altså altid være sikker på at have nok strøm på begge dele. Lyden i alarmen bliver transmitteret digitalt, og er med til at sikre, at der ikke kommer for meget støj eller forstyrrelser. En anden vigtig ting er, at denne model, indeholder DECT-teknologien, der har den laveste stråling. Dette er en meget stor fordel. I modtagerenden, eller den ende, som du skal sidde med som forælder, er der også en vibrator. Det er smart, hvis man ønsker at få diskret besked om sit barns lyde og bevægelser.

Philips Avent SCD501

Vi går nu fra den dyreste model i testen til den billigste model. Selvom vi før var inde på, at pris og kvalitet som regel hænger sammen, når det kommer til babyalarmer, så betaler man også ofte mere for at få mange funktioner, og det er nødvendigvis ikke alle, der har brug for så mange funktioner. Denne model fra Philips er meget simpel med en god lydkvalitet og med lav grad af forstyrrelse fra andre signaler i nærområdet. Dette er en stor fordel, da du ellers kan blive forstyrret af mange andre lyde og ikke fra dit barn. Rækkevidden på denne model er ikke verdens bedste, men den er stadig ganske udmærket og kan nå op til 330 meter i et åbent landskab. Det er en meget solid alarm med de mest basale funktioner, der kan holde i lang tid.

Den er meget strømbesparende og har en batterilevetid på op til 24 timer. Det er muligt at montere batterier i modtagerenheden, så du nemt kan tage alarmen med rundt i huset. F.eks. hvis du gør rent eller laver andre aktiviteter, mens dit barn sover. Sidst, men ikke mindst, bruger modellen her også DECT-teknologi. Det er den teknologi, der også bliver brugt til trådløse fastnettelefoner. For dig betyder det, at du kan undgå støj og forstyrrelser i signalet. Der er ikke andre, der kan koble sig på din enhed.

Neonate BC-5800D

Denne model er rent faktisk en efterfølger til den første babyalarm i denne test. Søndagsavisen har kåret denne alarm som bedst i test, og dette er en babyalarm af høj kvalitet. Den har en meget god rækkevidde og dækning, hvilket er altafgørende for en babyalarm. Både modtagerenheden og afsenderenheden har et Li-Ion batteri, der er genopladeligt. Enhederne kan oplades i de to ladestationer, der følger med i købet. Det er en meget fleksibel model, der er lille og kompakt og derfor nem at have med sig overalt.

Modellen har en digitalt kodet forbindelse, hvilket betyder, at den kan finde forbindelsen, med mindst interferens. Herudover er både højtaler og mikrofon af høj kvalitet, der kan sikre dig en skarp lyd. Babylarmen har mange gode funktioner, som blandt andet er natlys, temperaturmåler, alarm ved både dårligt signal og lavt batteriniveau og vibrator i modtagerenheden, som du som forældre kan bruge til at få besked med.

Philips Avent SCD525

Modellen her er kåret til en 2. plads hos både TÆNK og Råd og Rön, der begge er testpaneler, og den har mange gode og ekstra funktioner, som mange småbørnsforældre kan nyde gavn af. Det er en babyalarm, der er yderst nem og brugervenlig at anvende. Den har en indbygget skærm i den enhed, som du som forældre skal bruge. Her kan du blandt andet holde øje med temperaturen det sted, hvor dit barn sover. Du vil eksempelvis få besked, hvis temperaturen enten stiger eller falder voldsomt. Denne model fra Philips har et højt strømforbrug, og det betyder, at du ofte bliver nødt til at have alarmen nær en stikkontakt. Dog vil den sagtens kunne bruges til en lille middagslur i eksempelvis barnevognen.

Der er lys i den skærm, som du som forældre skal bruge. Det gør bare enheden endnu nemmere at anvende, uanset om det er lyst eller mørkt. To andre rigtig gode funktioner ved denne model er, at du kan indstille den til at lyse med et varmt lys eller spille en lille vuggesang, hvis dit barn godt kan lide dette, når han eller hun skal falde i søvn. Denne model kommer endvidere med den fordelagtige DECT-teknologi.

Philips Avent SCD506

Denne model har også klaret sig rigtig godt i test hos testpanelet TÆNK, hvor den klarer sig rigtig godt i forhold til andre modeller, der er dyrere. Modellen her har en yderst god rækkevidde i forhold til prisen og kan sagtens fungere mellem to etager. Det er naturligvis en fordel for alle jer, der har et hjem i to plan eller bor i lejlighed. Der er andre modeller, der har en længere rækkevidde end denne model, men derimod har denne model den mindste elektromagnetiske stråling, hvilket også er et vigtigt element at overveje.

Denne model fra Philips er meget strømbesparende og kan bruges uden ledning. Dette er også en stor fordel, da du herved ikke er nødt til at være i nærheden af en stikkontakt hele tiden. Du kan frit bevæge dig rundt i dit hjem med alarmen, mens dit barn sover trygt og godt. Som tidligere nævnt har denne model en god rækkevidde, og for at være mere præcist, har den en rækkevidde på op til 330 meter. Den har cirka 24 timers driftstid, og når du skal lade den op, tager det omkring otte timer.

Mange funktioner

Selvom denne model er en af de billigere, så har den faktisk flere af de funktioner, som de dyrere modeller. Den har eksempelvis indbygget natlys og mulighed for at spille vuggeviser, hvis der er brug for det. Hvis du vælger at investere i denne model, medfølger der en adapter til enhederne. I modtagerenden til jer som forældre, kan man bruge helt almindelige, og genopladelige AA-batterier. Lyden i denne babyalarm er to-vejs. Det vil sige, at du selvfølgelig kan høre dit barn, men det er også muligt for dit barn at høre dig. Dette kan være en fordel, for så kan du trøste ham eller hende med din stemme på afstand.

Denne model har også DECT-teknologi, og det er der efterhånden mange babyalarmer, der har. Denne teknologi bliver som før nævnt brugt til trådløse fastnettelefoner, og teknologien har den fordel, at den sikrer, at der ikke kommer forstyrrelser fra eksempelvis andre babyalarmer eller andre enheder. Teknologien gør også, at signalet bliver krypteret, og det betyder, at der ikke er andre, der kan høre, hvad der bliver sagt i alarmerne.

Nabby Babyalarm

Vi lever i en moderne verden, hvor flere og flere danskere har en smartphone. Derfor har vi fundet det relevant at tage den næste og sidste model i denne test med. Denne model er ikke en traditionel babyalarm, hvor du både får en modtagerenhed og afsenderenhed med. Denne model har nemlig kun en afsenderenhed, altså den der skal ligge hos dit barn. Det smarte ved denne model er så, at denne afsenderenhed ved hjælp af Bluetooth skal kobles til din smartphone. Herved vil din smartphone fungere som modtagerenhed. Dette er en stor fordel, når du skal have din babyalarm med på farten, da det er meget pladsbesparende. Selve babyalarmen fylder heller ikke meget og kan derved nemt ligge ved dit barn, uanset hvor han eller hun sover.

Denne model har en udmærket rækkevidde, og hvis du har brugt Bluetooth før, så har du måske allerede en fornemmelse af, hvor langt den kan nå. Helt konkret står rækkevidden til at være 340 meter. Her er det en god idé at være lidt kritisk, da Bluetooth sjældent virker ordentligt på så lang afstand. Derfor er denne alarm mest anvendelig til lidt kortere afstande. Selve babyalarmen skal du oplade med hjælp fra USB, så det eneste, det kræver, er, at du er i nærheden af et USB-stik, når du skal oplade den.

Sådan vælger du den bedste babyalarm

Afslutningsvist i denne babyalarm test vil vi kort komme ind på nogle aspekter, der er vigtige at overveje, for at du kan vælge den bedste babyalarm til dig. Vi har fremhævet den første babyalarm som bedst i test, og efter vores vurdering, er det en babyalarm, der passer godt til de flestes behov. En god ting at overveje, inden du køber en ny babyalarm, er rækkevidden. Her skal du overveje, hvor langt du har brug for, babyalarmen skal kunne række. Som man kan se af denne test af babyalarmer, er der mange, der har den såkaldte DECT-teknologi. Denne teknologi sikrer en god rækkevidde, men den udsender også mere elektrisk stråling. Derfor er dette også noget, du bør overveje.

Batterier og ladestationer er også noget, du skal overveje. Vil du have en trådløs babyalarm eller ej, og vil du have en med AA-batterier eller en, der skal lades op. De billige modeller vil som regel være udstyret med AA- eller AAA-batterier, hvor de dyrere modeller ofte har ladestationer eller Li-Ion batterier. Sådanne løsninger vil være mere fleksible.

Designet og kvaliteten er selvfølgelig også noget, der er en god idé at overveje. Hvis du ofte skal have din babyalarm med på farten, kan det være en god idé at vælge en mindre model. Her er babyalarmer med vibrator også en fordel. Man får diskret informationer, når dit barn er i bevægelse eller siger noget. Prisklassen er også en vigtig faktor for mange at overveje. Det kan ofte hjælpe dig med at afgrænse din søgning. Alle disse ting er værd at overveje, når du skal finde en ny babyalarm. Vi håber, denne artikel kan hjælpe dig lidt på vej i dit valg og give lidt inspiration.

ANDRE POPULÆRE GUIDES