Babynest Test – Se Top 7 Bedste baby nest her (2021)

Du hører ordet babynest, og du tænker måske med det samme: ”Hvad er nu det?” Som forælder er der rigtig mange forskellige ting, der skal tages stilling til, og der er ligeså rigtig mange forskellige ting, der skal købes. En babynest kan være en af de ting, der er rigtig gode at købe til din baby. En babynest kan oversættes direkte til en babyrede, og det er faktisk også, hvad det er; det er en slags rede, som du kan putte dit barn i. Babynesten kan bruges til rigtig mange forskellige formål. Du kan bruge den i barnevognen, som et underlag du altid kan have med på farten eller et sted, der altid kan skabe tryghed for dit barn.

En babynest er kendetegnet ved, at dit barn kan putte sig i den, og at den dermed kan skabe tryghed med en afskærmning hele vejen rundt. Der findes rigtig mange forskellige på markedet, der alle som udgangspunkt ligner hinanden. Dog kan der være større forskel på dem, end øjet først ser. Derfor kan du skabe dig et overblik over seks af de gode babynests, der findes på markedet her i vores babynest test.

Testvinder: BabyDan Cuddle Nest

Den første babynest, vi kommer ind på i vores babynest test, er en babynest fra BabyDan. Denne babynest er et eksempel på, at det er muligt at finde en budgetvenlig udgave i god kvalitet og med fine funktioner. Designet på denne babynest er meget enkelt, og den sarte grå farve gør, at den egner sig særdeles godt til både drenge og piger. Babynesten har en komfortabel madras, der er omkredset af høje kanter, der afskærmer barnet for omverdenen og skaber tryghed.

Babynesten er forholdsvis lille, og den kan ikke udvides. Det betyder også, at den er ideel til mindre babyer, men altså ikke til større børn. Dette retfærdiggøres i høj grad af den lave pris, der altså betyder, at du kan nøjes med blot at bruge babynesten lejlighedsvist – du har stadig fundet en billig og god babynest til dit spædbarn.

Babynesten har en udtagelig madras, hvilket er utrolig fordelagtigt, når betrækket skal vaskes. Betrækket tåler desuden maskinvask. Babynesten har en vandtæt bund, hvilket selvsagt er en fordel til småbørnsfamilier. Helt generelt er komfortniveaet højt. Madrassen i bunden er blød, og den lille størrelse gør, at babynesten kan slutte tæt om barnet.

MamaMilla Babynest

MamaMilla producerer nogle rigtig gode ting til babyer og småbørn. De har blandt andet produceret en lækker babynest i mange forskellige farver og mønstre. Du kan altså finde det design, der passer dig allerbedst. Denne babynest fra MamaMilla indgår i vores Babynest test, fordi den er rigtig god til mindre børn. Babynesten er forholdsvis lille i størrelsen i forhold til andre på markedet. I forhold til længden på babynesten er den dog forholdvis bred. Dette kan både være en fordel og en ulempe. Bredden på babynesten gør, at det kan være svært at få barnet til at føle sig helt puttet og afskærmet. Det kan dog være en stor fordel med en bred babynest, når de varme sommerdage og -nætter trænger sig på.

Babynestens størrelse kan justeres i takt med, at dit barn vokser. Den bliver dog aldrig så stor som andre på markedet, og derfor er den også mest ideel til små babyer. Helt generelt er komfortniveauet højt. Madrassen er behagelig og blød, mens siderne er hårdere. De hårdere sider gør det muligt at flytte babynesten, mens barnet er i den. Sidernes hårdhed gør dog også, at barnet ikke får samme putte-følelse.

Det er en stor fordel, at betrækket på babynesten kan tåle en tur i vaskemaskinen ved hele 60 grader, og ligeledes kan det tåle en tur i tørretumbleren efterfølgende.

MamaMilla Junior Babynest

Denne babynest minder utrolig meget om den foregående fra MamaMilla, som vi beskrev i vores babynest test. Dette skyldes naturligvis, at den er fra samme brand, og at den er produceret i samme materialer. Der er dog alligevel nogle forskelle, som vi her vil fremhæve.

Den største forskel er, at denne babynest er større end den foregående babynest fra MamaMilla, som vi beskrev. Det betyder, at du kan bruge denne babynest til større småbørn, ligesom du med fordel kan bruge den som underlag i barnevognen. Her er tale om en babynest, som du kan bruge i længere tid. Du kan desuden justere den i størrelsen – både i længden og i bredden. Såldes kan den justeren i takt med, at dit barn vokser, ligesom den kan genbruges, hvis det skulle blive aktuelt.

Babynesten i juniorstørrelse fås i flere forskellige designs, og derfor kan du også frit vælge den, der passer bedst til din smag. Vi har her fundet en babynest, der er helt neutral, og som derfor også er meget eftertragtet. Du får desuden samme fordel her; babynesten kan vaskes ved 60 grader og tørretumbles efterfølgende.

Voksi Babynest

Den næste babynest i vores babynest test er en babynest fra Voksi. Voksi laver utrolig mange fornuftige løsninger til børn, og det er også tilfældet med denne babynest. Prisen på babynesten er i den høje ende af prisskalaen, men du er altså også garanteret kvalitet for pengene. Desuden får du en god Voksi babynest med mange funktioner og god komfort.

Denne babynest er designet med en æggeformet rand, der omslutter barnet. Dette er gjort for at lave en efterlignings af morens mave, så barnet kan føle den samme tryghed i reden. Du kan selv justere, hvor tæt siderne på reden skal omslutte dit barn, og den kan således også justeres i takt med, at dit barn vokser. Dette gælder desuden også i længden, som ligeledes kan justeres.

Babynesten fra Voksi kan bruges til mange forskellige formål. Idet den er nemt at justere i størrelsen og bredden, er denne babynest god til børn, der har behov for at føle tryghed og en tættere omslutning. Babynesten er praktisk at rengøre. Du kan, via en lynlås, hive hele sidestykket ud samtidig med, at du kan fjerne madrassen, hvorefter du kan rengøre de forskellige dele. En praktisk hank findes på den ene side, hvilket gør, at babynesten er let at have med sig, når barnet ikke ligger i den.

Madrassen er af skum, der giver en god ergonomisk støtte til barnet og god komfort. Siden er af polyster, hvilket giver den gode fornemmelse, som en dyne, der kan være med til at afskærme barnet og skabe tryghed. Selvom denne babynest er et dyrere valg, får du altså kvalitet og gode løsninger for pengene.

Babymoov Cosydream

Denne babynest er lidt anderledes end de andre babynests, vi har set på i vores babynest test. Dette skyldes, at denne babynest har et helt særligt formål med anvendelsen. Babynesten er udviklet som en ergonomisk støtte til baby, når det er tid til at sove. Babynesten kan være med til at give en bedre søvn, og den kan ligeledes hjælpe baby til at ligge på ryggen. Som på de fleste babynests er der ikke bare én side, der omslutter barnet. Her er der derimod en pude ved hovedet og en pude til benene.

Puden ved hovedet afskærmer babyen og skaber tryghed. Madrassen er udformet på en ergonomsik måde, der giver den bedst mulige liggeposition. Denne sikrer et lettere åndedræt, og den kan være med til at undgå sure opstød, der er meget almindeligt og meget generende for barnet. Den indbyggede babypude er beregnet til at undgå, at barnet får et fladt baghoved eller et skævt kranie.

Den nederste del af babynesten gør, at barnet kan ligge med benene løftet en anelse. Dette kan være rigtig godt, hvis barnet har lidt problemer med maven. Den nederste pude kan dog også tages af, hvis barnet ikke er tilfreds med liggepositionen.

Denne babynest er altså helt speciel. Den har nogle rigtig gode funktioner, der kan afhjælpe mange problemer for barnet. Dog er anvendelsesmulighederne begrænsede.

Liewood Babynest

Den sidste babynest, vi vil kommentere på i vores babynest test, er babynesten fra Liewood. Babynesten er en af de bedste til at skabe tryghed for barnet, fordi siderne er høje og bløde, og de omslutter barnet på en tryg måde. Bunden af babynesten er en hård LDF-plade. På denne plade er madrassen placeret. Madrassen er både blød og komfortabel, og derfor vil dit barn altså også ligge godt i denne babynest.

Som nævnt er babynestens sider meget høje. Dette er en fordel, fordi det giver en større følelse for barnet af, at denne er helt omsluttet. Siderne kan spændes ind med en bindebånd, der er skjult under en velcro-klap. Således kan du også justere babynesten efter babyens størrelse og behov. Dette er også en fordel, fordi du så eventuelt kan justere siderne udad, når det er varmt.

Babynesten er udstyret med to stofhanke, som gør den utrolig nem og bekvem at have med rundt. Babynesten kan tilmed bruges som en babylift, fordi den hårde plade sørger for, at barnet ligger stabilt. Det gør også, at babynesten får flere anvendelsesmuligheder. Du kan bruge den i barnevognen, på sofaen til en lur, på gulvet eller andet.

Babynest tilbud

Der findes forskellige babynests i rigtig mange forskellige prisklasser. Selvom du naturligvis ofte betaler for funktioner, design og kvalitet, skal du være opmærksom på, at du også kan komme til at betale mange penge for brandværdien, hvis du vælger en babynest fra et kendt brand. Dette er ikke altid tilfældet, men det er noget, du skal have med i overvejelserne, når du vælger din babynest. Selvom en babynest kan være dyr, kan du være heldig, at du kan finde den helt rigtige på tilbud – det sker nemlig. Hvis du forelsker dig i en babynest, der ikke er så budgetvenlig, kan du altså måske forsøge at finde den på tilbud.

Baby nest

Som nævnt kan ordet babynest oversættes direkte til babyrede. Du kan altså se på en babynest som en rede, der kan putte om din lille fugleunge. Når du skal vælge den rigtige babynest, er der flere forskellige ting, du kan kigge på. For eksempel kan du se på designet, hvis dette er noget, der er betydningsfuldt for dig. Ligeledes bør du se på komforten, som er vigtigt for, om babynesten bliver behagelig for dit barn at ligge i. Selvom de fleste babynests som udgangspunkt ligner hinanden i form, er der faktisk også forskel på, hvilke funktioner de forskellige har, og derfor er funktionerne altså også noget, du bør holde øje med.

Babynest bedst i test

Vi har gennemgået seks forskellige babynests, der alle er gode. Funktionerne og anvendelsesmulighederne er dog forskellige, og derfor kan vi heller ikke sige, at der er en, der er bedre end de andre. Hvis du vil have en babynest med mange anvendelsesmuligheder, er babynesten fra Liewood et godt bud.

Hvis du vil have en babynest, der kan bruges til at give din baby en bedre nattesøvn, er babynesten fra Babymoov et godt bud. Disse to babynests er dog begge bud på babynests, der ikke kan justeres i længden. Det betyder, at det kun er over en begrænset tidsperiode, at babynesten er brugbar. Hvis du gerne vil have en babynest, du kan bruge til dit barn i længere tid, skal du gå efter en babynest, der kan justeres, som eksempelvis babynesten fra Voksi. Det kan være en fordel at have en babynest, der kan bruges over længere tid, selvom en babynest nok er mest brugbar og meningsgivende for et spædbarn på mellem 0 og 5 måneder. En babynest, der kan bruges i længere tid, kan eksempelvis bruges til at danne et godt underlag med afskærmning i barnevognen eller klapvognen.

Designet på de forskellige babynests er meget forskellige. Du skal være opmærksom på, at langt de fleste babynests i vores babynest test findes i flere forskellige farver, mønstre og designs.

ANDRE POPULÆRE GUIDES