Badevægt test – hvilken badevægt er bedst i test?

Danskerne er blevet mere og mere opmærksomme på deres sundhed og deres helbred. Det er en rigtig god ting, da det kan forebygge mange livsstilssygdomme og andre gener i din hverdag. Derfor er der opstået et stort marked for livsstilsprodukter, som kan gøre det nemmere for dig at holde øje med dit helbred og din sundhed i din hverdag. En af disse ting er badevægten, som alle har på deres badeværelser.

Med moderne teknologi og de nyere tiltag på markedet, har mange virksomheder gjort det muligt at opgradere og videreudvikler det, vi kender som den traditionelle badevægt. Nu kan den almindelige badevægt meget mere end bare at måle din vægt. Den kan fortælle dig en lang række ting om dine sundhedsdata, alt efter hvor mange penge du vil investere i dit helbred. En badevægt med mange forskellige funktioner kan være motivationen til at følge dit helbred tættere, hvilket er rigtig sundt.

Testvinder: Withings Wi-Fi Badevægt WS-50 (sort)

Badevægt test
[afp id="103"]

Leder du efter en kvalitets badevægt, som kan mere end den helt almindelige gamle vægt, der står på badeværelset lige nu, så er denne model perfekt til dig. Med denne badevægt får du meget mere end en vægt, da denne model både kan måle dit hjerte og din søvn, udover at måle din vægt. Med en gratis app kan du holde styr på alle dine sundhedsdata, så du kan få styr på din sundhed og dit helbred.

Denne model af badevægt måler udover din vægt også din puls og dit BMI. Det kan være en smart måde at holde styr på dit helbred, hvor du eventuelt kan opdage tidligere i processen, at der er noget, der er anderledes. Badevægten kan også holde øje med din søvn, ved at den har et indbygget system, hvor den kan måle luftkvaliteten i rummet ved CO2-niveauet og rumtemperaturen.

Denne model er perfekt til dig, som går eller i fremtiden gerne vil gå højere op i dit helbred, men som også har en travl hverdag. Det smarte ved denne model er, at du intet selv skal gøre – andet end at træde op på vægten.

Ved at investere i en mere avanceret badevægt, som kan flere ting end den almindelige badevægt, er det også en investering i din sundhed. Da du hele tiden kan holde øje med dine helbredsdata, vil du have en større fornemmelse og et større overblik over, hvad du kan ændre i din hverdag, så du får det bedre.

Hvis du går op i sundhed og gerne vil være god mod dig selv og dit helbred, er det en god ide at investere i denne model.

Fitbit ARIA – Wi-FI Smart Scale Badevægt (sort)

Med denne model af badevægt får du meget mere for pengene, end hvis du går ud og køber en almindelige badevægt. Denne badevægt er for dig, som går op i din personlige sundhed, og som vil følge dine helbredsdata. En af fordelene ved denne model er, at du kan følge din udvikling, hvis du fx er i gang med at tilrettelægge en sundere hverdag.

Denne badevægt kan udover at måle din vægt også måle din fedtprocent og beregne dit BMI. Du kan gemme dine egne og resten af familiens data på badevægten og følge alle jeres fremskridt. Denne model skiller sig ud fra de andre modeller, da du kan indstille vægten til at gøre dine data personlige. Ved at bruge et kodeord kan du altså gøre dine sundhedsdata personlige, hvis du ikke ønsker, at resten af familien skal følge med.
Det er en god ide at investere i denne model, hvis du ønsker at følge med i din helbredsdata, men stadig bibeholde dit privatliv. Invester i en ny badevægt, og gør det til en sport at blive så sund som mulig.

Caso Badevægt BS1 (hvid)

Denne elektroniske badevægt kommer i et enkelt og smart design. På den måde passer den ind på alle badeværelsesgulve, hvor den vil være diskret og blende ind. Samtidig gør dens digitale LED display det nemt at se tallene, og er meget brugervenlig i dens betjening.

Modellen har en automatisk tænd og sluk funktion, og den er samtidig let at betjene, da alt, hvad du skal gøre, er at stille dig op på vægten. Dens overflade af glas gør den ikke kun let at støve af, men består samtidig af et tykt lag sikkerhedsglas, så du ikke skal bekymre dig om brud eller skår i din nye vægt.

Leder du efter en badevægt, der kan mere end den almindelige vægt og samtidig er til at betale? så har du fundet en optimal løsning med denne model.

Beurer Badevægt BG51 XXL

Leder du efter en badevægt, som kan lidt mere end de almindelige vægte på markedet lige nu, så er denne model den helt rette for dig. Denne badevægt kan måle mange andre ting ud over din kropsvægt – heriblandt din muskelandel og din knoglemasse. Hvis du vil holde øje med din udvikling og dine sundhedsdata, er dette den rette badevægt at investere i. Med denne model vil du kunne følge med i din kropsfedtprocent, kropsvæskeprocent og dit BMI.

Som navnet på modellen indikerer, kan denne badevægt klare en større belastningsevne end de fleste andre modeller på markedet. Den er altså speciel, da den kan klare en vægt på op til 200 kg., og er dermed mere modstandsdygtig end andre modeller.

Badevægtens glasoverflade og dets grå kanter er moderne og vil kunne passe ind på alle badeværelser. Det er altså både alsidig, moderne og funktionel badevægt, du får for pengene, hvis du vælger at investere i denne model. Med et stort digitalt display vil du hurtigt og nemt kunne få et overblik over alle dine data, uden at skulle bruge længere tid på vægten.

Bosch Badevægt PPW3300

Leder du efter en funktionel badevægt i god kvalitet, er denne model den rette løsning for dig. Med denne model får du præcis, hvad du betaler for og lidt til; nemlig en moderne og funktionel badevægt. Udover at den kan måle din vægt, kan badevægten også oplyser dig om din kroppens fedt- og vandindhold.

Denne badevægt kan klare en større belastning end mange andre badevægte på markedet, og den skiller sig især ud her. Derudover giver denne model en utrolig præcis måling, og du kan altså trygt stole på nøjagtigheden med denne badevægt. Den slukker også automatisk efter brug, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at du hele tiden skal huske at skifte batterier.

Modellen har et moderne design i en blånuance, hvilket gør den trendy og passer perfekt ind på det ny renoveret badeværelse. Og med et ekstra stort display og fire vejesensorer får du ekstra meget for pengene, når du vælger denne model.

Tanita BC601

Er det en af de mest moderne badevægte, du gerne vil have fingrene i, er det denne model, du bør investere i. Med denne model kan du måle din vægt med en høj målenøjagtighed samt en masse andre features. Hvis du vælger at købe denne badevægt, vil du altså få mere end den normale badevægt, som du kender. Her får du en badevægt, der også kan måle både din kropsfedtprocent og kropsvæskeprocent. Er det vigtigt for dig at holde øje med dine data, er det den perfekte løsning til dig og din hverdag. Derudover har den også en hukommelse på op til fire personer. På den måde kan du også holde øje med resten af familiens sundhedsdata. Det er især smart, hvis du har børn i voksealderen eller selv har brug for at have et overblik over dine forskellige sundhedstal.

Modellen har et flot, moderne udseende og vil passe ind på de fleste badeværelser i de danske husstande. Med en glat glasoverflade er den let at rengøre, og dens slimline design gør det nemt for dig at gemme den væk, når du har brug for det. Med et stort baggrundsbelyst display er den nem at betjene, samtidig med at du vil få en præcis vægtangivelse. Den slukker automatisk efter brug, og du skal således ikke være bekymret for, at den står og bruger strøm, hvis du pludselig står og skal skynde dig ud ad døren.

Hvis du leder efter en smart og let anvendelig vægt, som kan lidt mere end den traditionelle badevægt, er denne model den rette løsning for dig.

Kom godt i gang med at følge dine udvikling

Når du først har fået blod på tanden for at undersøge din udvikling om dit helbred, er alt, hvad du skal gøre, at gå ud på dit badeværelse, hvor du hele tiden kan følge din udvikling. Ved at investere i en god badevægt i kvalitet vil du ikke skulle være afhængig af lægeundersøgelser eller fitnesscentre for at få dine sundhedsdata at vide, men blot stille dig op på din nyindkøbte badevægt. En investering i en solid badevægt kan også anses som en god investering i din sundhed, hvilket vil komme dig til gode mange år fremover.

ANDRE POPULÆRE GUIDES