Barbermaskine Test – Se Top 7 Bedste barbermaskiner (2024)

Skal du bruge en ny barbermaskine? Så læs med her. Vi har nemlig samlet syv rigtig gode barbermaskiner i denne barbermaskine test til dig. Dette kan forhåbentligt være med til at give dig et overblik over, hvilke modeller og mærker der er de bedste på markedet. Der er mange forskellige barbermaskiner på markedet, så derfor er det en god idé at overveje, hvilke behov du har, og hvor meget du er villig til at betale for din nye barbermaskine.

Disse overvejelser kan være med til at afgrænse din søgning, og du kan hermed hurtigere finde frem til, hvilken model du gerne vil have og ikke bruge uendeligt mange timer på det, før du finder den rigtige. Ved hver model vil vi henvise til de forhandlere, der tilbyder modellen og angive deres priser. På denne måde kan du få et overblik over, hvor de kan få de bedste modeller til den billigste pris. Testen her er ikke en videnskabelig test, men den består af en række beskrivelser af de pågældende modeller, så du kan få et indblik i, hvad de kan, og hvad de ikke kan. Vi vil starten testen med de tre modeller, som, vi mener, er de bedste på markedet lige nu, og herefter vil vi komme med fire alternative modeller, som også er af god kvalitet

Testvinder: Braun Series 7 med rensestation

Denne model er en testvinder hos flere forskellige medier. Det er den blandt andet hos Politiken, Aftonbladet, Test.de, TV2.no, IDG.se og Göteborg Posten. Dette vidner om, at vi her hos Sov-bedre.dk langt fra er de eneste, der mener, at denne model er en af de bedste på markedet. Modellen er af mærket Braun, og Braun er kendte for at producere barbermaskiner og lignende i meget høj kvalitet. Modellen her er en del af Braun Series 7, der er en serie af barbermaskiner i topklasse. Den er blevet produceret i Tyskland af kvalitetsmaterialer, hvilket tydeligt afspejles af dens gode funktionalitet.

Denne barbermaskine har som tidligere nævnt klaret sig yderst godt i flere forskellige tests, og det har den især, fordi den er meget effektiv og skånsom samtidig med, at den er meget brugervenlig og behagelig at bruge. Disse egenskaber er utrolig vigtige, når det kommer til en barbermaskine, da du skal være tryg ved, at det er sikkert og nemt at bruge den.

Med til denne Braun Series 7 model får du en rensestation. Dette ser mange også som en meget stor fordel, da maskinen kan blive renset automatisk mellem hver barbering. Det er vigtigt at rense sin barbermaskine for at få den mest effektive barbering, og det bliver ganske enkelt ikke nemmere, end det er med denne rensestation.

Maskinens motor er en sonisk motor, og det betyder, at den får selve skærehovedet til at pulsere under barberingen. Dette er endnu en fordel, da det bevirker, at du vil få en mere behagelig og tæt barbering. Barbermaskinen er ikke den billigste på markedet, men i den lidt dyrere ende. Til gengæld får du en yderst god, præcis og effektiv maskine, der er meget nem at anvende. Den er lavet af kvalitetsmaterialer, og dette er med til at sikre, at det er en meget holdbar model i modsætning til nogle af de lidt billigere modeller.

Philips RQ1195/22

Denne model er også testvinder i flere tests. Det er den blandt andet hos forbrugerrådet Tænk, Råd & Rön samt Test.de. Modellen her er især fordelagtig på grund af dets roterende blade, og det er der mange, der foretrækker i deres barbermaskine. I testene er denne model blevet vurderet til at give en yderst god, tæt og behagelig barbering. Den er endvidere støjsvag, så du kommer ikke til at vække andre, hvis du skal bruge barbermaskinen tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Maskinen er batteridrevet, og den kan klare helt op til 50 minutters barbering på en opladning. Lige som Braun er også Philips kendte for at lave barbermaskiner i meget høj kvalitet, og denne model er ingen undtagelse.

Det er en vandtæt barbermaskine, og det er også en klar fordel, så du både kan bruge den til våd og tør barbering. Det gør det endvidere nemt at rengøre maskinen efter brug, hvilket er yderst vigtigt at gøre, hvis du vil opnå en tæt og hurtig barbering. Du får også en rensestation med, og så bliver det ikke nemmere at gøre den rent. Batteriet i maskinen er et Li-Ion batteri, og du får en ladestation til dette batteri med i købet. Med i købet får du også en skægstyler, så du kan barbere ned til 0,5 mm eller helt op til 5 mm, alt afhængigt af dine ønsker. Så hvis du kunne tænke dig en kvalitetsbarbermaskine fra Philips, der både er nem at anvende og gøre rent, så vil denne model være et rigtig godt valg.

Braun Series 5 5030S

Den næste model i rækken er en lidt billigere en af slagsen. Dog har også denne model klaret sig rigtig godt i tests fra Tænk, Test.de og Råd & Rön. Denne barbermaskine er faktisk en af de mest populære på det danske marked, og derfor skal den selvfølgelig også have en plads i vores test. Den får generelt også positive anmeldelser fra forbrugere på nettet, hvilket er endnu et kvalitetsstempel.

Som før nævnt er maskiner fra Braun producerede i Tyskland af gode kvalitetsmaterialer. Denne model er en lækker lille model, der hverken er tung eller let at holde ved. På grund af de gode materialer maskinen er lavet af, kan den holde i flere år. Denne model er lidt billigere, men der medfølger heller ikke en rensestation, som der gør til de to forrige modeller. Batteriet i maskinen er et holdbart Li-Ion batteri, der kan holde i op til 26 barberinger, før den skal lades op. Dette afhænger selvfølgelig af, hvor lang tid du bruger på at barbere dig. Li-Ion batterier er kendte for at holde i længere tid end andre batterier.

Selvom der ikke medfølger en rensestation, er modellen stadig yderst nem at rengøre efter brug, og dette er en stor fordel. Når du bruger maskinen, er den utrolig skånsom mod din hud samtidig med, at den giver en tæt og flot barbering. Denne model har ikke verdens bedste skægtrimmer, og nogle vil opleve, at den er en lidt for lille. Dog fungerer den, men hvis du ønsker en maskine, der er bedre til at trimme skægget, vil en af de to modeller fra Philips i denne test være et bedre valg. Her kan skærehovedet nemlig blevet afmonteret, og herved kan skægtrimmeren skydes frem.

Braun shaver box 340S-4WD

Denne model får du også til en rigtig god pris i forhold til, hvor meget du får for pengene. Denne series 3 barbermaskine fra Braun har klaret sig rigtig godt i flere forskellige tests. Blandt andet hos Tænk og Råd og Rön. Hos disse to er den faktisk blevet kåret som bedst i test. Derudover har den hos tyske Stiftung Warentest fået en flot tredjeplads. Modellen her har især den fordel, at den er yderst behagelig og nem at anvende samtidig med, at den er vandtæt. Det vil sige, at den både er meget nem at rengøre, men det bevirker også, at du kan tage den med dig i bad og barbere dig, mens du går i bad. Dette er meget tidsbesparende og kan være en stor fordel hvis du har travlt om morgenen.

Især skærehovedet på denne maskine er nemt at rengøre, hvilket er vigtigt at gøre efter hver barbering. Det er vigtigt, da det er mest hygiejnisk, men det er også vigtigt for at opnå den tætteste og bedste barbering. Hvis der sidder gamle hårrester i maskinen, kan det være med til at gøre, at maskinen ikke virker lige så godt, og du vil måske skulle bruge længere tid på at barbere dig. Denne model er en af de bedste på markedet i denne prisklasse, og ifølge Tænk og Råd og Rön er den faktisk bedre end mange af de dyrere modeller.

Dog er der en grund til, at prisen er lavere end andre modeller. Hvis man sammenligner denne model med andre og dyrere modeller fra Braun, vil man se, at byggematerialerne ikke helt er de samme. Tag for eksempel batteriet. De dyrere modeller vil ofte være bygget med et Li-Ion batteri, hvor denne model er af en billigere NiMH type. Maskinen kan dog klare op til 13 barberinger, før det er nødvendigt at lade den op igen.

Braun Series 3 300s

Den næste barbermaskine i vores test er endnu en model fra Braun til en rigtig god pris. Det er en Series 3 model fra Brauns serie, der har en helt særlig teknologi. Denne teknologi består af, at den kan køle skærehovedet ned. Hvis du bruger maskinen i længere tid, kan den godt blive lidt varm, og derfor er denne funktion meget fordelagtig. Hvis maskinen bliver for varm, kan det godt føre til mild hudirritation, og det er derfor en fordel at kunne undgå dette. Dette gælder som regel kun for folk, der lider af meget sensitiv hud.

Modellen her er en rigtig god model, der især fungerer godt til 1-dags skæg. Dog er det ikke den bedste barbermaskine til 3-dags skæg, hvor den ikke er helt lige så effektiv. Den ikke har en helt lige så kraftig motor, som nogle af de andre modeller har. Motoren i Braun Series 5 og Series 7 er kraftigere. De egner sig dermed bedre, hvis du lader dit skæg gro over flere dage.

Det vil altså sige, at modellen her bedst til hverdagsbrug, og den egner sig rigtig godt til folk med sensitiv hud på grund af den nedkølende funktion. Alt i alt er det en udmærket barbermaskine til en fornuftig pris, der er nem og behagelig at bruge. Denne Braun 300 model er blevet kåret som testvinder hos Tænk, og den har fået rigtig gode scorer hos tyske Stiftung Warentest samt DinSide.

Panasonic ER-DGP72

Nu er det tid til en model, der hverken er fra Braun eller Philips. Denne model er nemlig fra Panasonic, og det er den billigste model i denne test. Maskinen her er vandtæt, og du kan derfor nemt rengøre den under ridende vand. Du kan også tage den med dig i bad og ordne både bad og barbering på samme tid. De fleste vil gerne spare lidt tid om morgenen, og det giver denne maskine dig god mulighed for. Den er testvinder hos DinSide, der har testet modeller i det, man kan kalde budgetklassen. Maskinen får gode point for at give en flot barbering, og dette gælder især under vand.

Det er en meget simpel model, der har et af de gode Li-Ion batterier indbygget i sig. Et sådant Li-Ion batteri holder bedre på strømmen end de billigere NiMH batterier. Modellen her har et simpelt look, hvor den har batteri- og ladedioder i håndtaget. Selve barbermaskinens hoved kan drejes under barberingen, hvilket også er en meget fordelagtig funktion. Du kan bruge barbermaskinen i op til 54 minutter mellem hver opladning. Panasonic er måske ikke lige så kendte for at lave barbermaskiner som Braun og Philips, men denne model er et eksempel på, at de sagtens kan lave maskiner af god kvalitet.

Braun Series 5 5090CC

Vi slutter denne test af med endnu en model fra Braun af høj kvalitet. Vi må bare erkende, at Braun ganske enkelt producerer mange af de bedste barbermaskiner på markedet. Med til denne model får du en rensestation. Så bliver det ganske enkelt ikke nemmere at gøre maskinen ren efter brug. Hvis du sørger for at gøre maskinen ren efter brug hver gang, opnår du en tæt og effektiv barbering. Denne barbermaskine er endvidere vandtæt. Det betyder, at du også selv har mulighed for at gøre maskinen ren eller skylle den under rindende vand, mens du bruger den. Fordi maskinen er vandtæt, kan du også bruge den, mens du er i bad. På denne måde sparer du også tid om morgenen.

Det er en meget effektiv model, vi har med at gøre her, og den er endvidere meget skånsom mod huden. Den er blevet rost af mange købere for ikke at irritere huden eller efterlade irritationer efter barbering. Det er en god idé at komme den en tur i rensestationen, før du tager den i brug. Modellen her er fremstillet i metal og ikke plastik, hvilket nogle af de andre modeller er. Du får også et rejseetui med i købet, som gør det nemt for dig at have denne barbermaskine med på farten.

ANDRE POPULÆRE GUIDES