Barnevogn test – 5 lækre barnevogne til dit barn

Hvis enten du venter barn eller du netop har fået barn, så skal du på jagt efter en barnevogn, der kan bruges, når I skal ud og gå tur. I den forbindelse har du med stor sandsynlighed allerede set lidt nærmere på markedet for barnevogne, og du vil med garanti også gerne have fat i en billig barnevogn. Det er dog meget vigtigt at pointere, at det bestemt ikke må være prisen, der er det afgørende parameter for dig. Det er derimod langt mere vigtigt, at du sørger for at finde en model, hvor der ikke er gået på kompromis med sikkerheden, da det trods alt er det absolut vigtigste – og det er generelt noget, der gør sig gældende, når der er tale om alle former for børneprodukter. Dog kan du glæde dig ved, at alle barnevogne – som udgangspunkt – lever til de strenge kraver, der stilles til både produkter, producenter og importører.

Når du handler på Internettet, så kan det naturligvis godt være en kende vanskeligt at vurdere, hvad der kan tolkes som en barnevogn, der lever op til de strenge krav og hvad der ikke gør. Alle de typer af barnevogne, der er at finde på det danske marked er dog blevet vurderet af Sikkerhedsstyrelsen, og derfor lyder anbefalingen bestemt også på, at du altid sørger for at købe barnevogne, klapvogne og deslige hos danske forhandlere, da de er underlagt de meget strenge krav, der stilles af Sikkerhedsstyrelsen. Det handler naturligvis om, at du er i stand til at vurdere ud fra billeder, produktbeskrivelse og anmeldelser (dette punkt er meget vigtigt), hvorvidt en bestemt barnevogn er sikker og udstråler kvalitet, så den kan give den sikkerhed, der skal. Det er ikke noget, du bare skal gå let henover, men det er derimod noget, som du skal sørge for at give dig god tid til.

Som det også nævnes ovenfor, så bliver alle nye typer af barnevogne, der bliver importeret til Danmark altid godkendt og gennemtjekket af Sikkerhedsstyrelsen. De tjekker de forskellige barnevogne på baggrund af en lang række forskellige punkter, hvor de skal leve op til nogle fastsatte (og meget strenge) krav til blandt andet sikkerhed, i forhold til kvalitet og andet. Der bliver selvfølgelig taget udgangspunkt i den europæiske standard, hvilket også er ensbetydende med, at du er sikret den bedste beskyttelse af dit barn i barnevognen – og naturligvis også, at du ender med at investere i den bedste barnvogn for dit vedkommende. Hvis du vælger at investere i enten en ældre model eller måske endda en brugt barnevogn, så kommer du ikke udenom, at du selv skal i gang med at lave det helt store gennemtjek af den respektive model, så du kan vurdere om beskyttelsesevnen er i top eller om den derimod ikke er pengene værd.

I denne barnevogn test får du et rigtig godt indblik i, hvilke modeller, der er dine penge værd, hvilke modeller, der lever op til den europæiske standard og derfor vil du med garanti også kunne finde en passende model, der lever op til dine krav.

Trille Barnevogn X-Trem Galaxy

Hvis du gerne vil have en barnevogn, der både har et rigtig stort liggemål, men som samtidig både er nem at manøvre med og nem at have med rundt – med andre ord; hvis du gerne vil have en barnevogn, der kombinerer det bedste fra to verdener, så skal du helt afgjort kaste et nærmere blik på Trille Barnevogn X-Trem. Den har nemlig et rigtig stort liggemål, men foruden det, så er den også nem at manøvre med og den er nem at have med rundt, hvilket blandt andet skyldes det lette aluminiumsstel. Endvidere, så er barnevognen også rigtig nem at have med at gøre, når den skal klappes sammen, hvilket du blandt andet kan takke den seneste sikkerhedsanordning, som Trille selv har udviklet for.

Du skal desuden heller ikke være bange for, at din baby ikke kommer til at ligge godt i en Trille Barnevogn X-Trem, eftersom den både er rigtig godt polstret, men samtidig er den også rigtig godt ventileret, og den beskytter både mod det kolde vejr, mens den ligeledes også sørger for, at dit barn ikke ender med at have det for varmt på en sommerdag. Sikkerhed er rigtig vigtigt, når man går tur og derfor har trille også valgt at udstyre deres X-Trem med en række reflekser, så du og barnevognen meget nemmere kan ses i mørket. Du har selvfølgelig mulighed for at regulere på styret på barnevognen, så du får den rette indstilling – og som en ekstra bonus, så er det betrukket med lækkert EKO-læder.

Trille Barnevogn Dream Light

Der skal ikke være nogen tvivl om, at Trille er et rigtig kendt brand, når det kommer til design og fremstilling af barnevogne. De har rigtig mange modeller på det danske marked, men én af deres absolut mest populære modeller må bestemt siges at være deres Dream Light barnevogn, der kan bryste sig af, at have et både moderne og funktionelt design. Modellen kan også bryste sig af noget, som der ikke er synderligt mange andre modeller, der kan; selve barnevognskassen er sammenklappelige, og derfor er det også rigtig nemt at have den med i bilen, hvis du skal afsted på ferie eller hvis du bare skal ud og gå i skoven med barnevognen. Det gør det også nemmere for dig, der har en lille bil at skulle have barnevognen med.

Endvidere, så har barnevognen også et ryglæn, der giver dit barn mulighed for at sidde op i stedet for at ligge ned, hvilket naturligvis ikke altid er noget, som dit barn har lyst til. Barnevognen bliver desuden også leveret med et vaskbart betræk og en rigtig god ventilerbar bund, så det er behageligt for barnet at ligge i barnevognen. Køber du en Dream Light barnevogn fra Trille, så køber du ligeledes også en barnevogn, der er nem at bevæge rundt og som er blevet udstyret med et styr, der er justerbart, så du nemt kan finde en god højde – og så er det oven i købet også blevet betrukket med en omgang blød læder, så det er behageligt at holde ved, når man går tur.

BabyTrold kombivogn - Supreme

Som det også nævnes længere oppe, så findes der rigtig mange forskellige barnevogne på det danske marked, men der skal ikke være nogen tvivl om, at BabyTrold er ét af de brands, der klarer sig bedst på det danske marked. Det bliver blandt andet bevist ved, at det primært er deres modeller, der er at finde på bestseller-listen på de danske webshops. Én af de modeller, der er rigtig gode er deres kombivogn, Supreme, som ikke blot er en rigtig flot barnevogn, men ligeledes også er en model, der er af en uovertruffen kvalitet og som bliver leveret med blandt andet en pusletaske, en varekurv, en lift såvel som et rigtig lækkert og vaskbart betræk. Derfor er det bestemt også en model, du bør have med i overvejelserne.

Ikke nok med, at Supreme er en helt formidabel barnevogn, der både har et rigtig lækkert design og som er lavet af de bedste materialer, så er det ligeledes også en model, der bliver leveret med lufthjul, der har en rigtig god affjedring, hvilket blandt andet er med til at sikre, at du kan have din barnevogn med overalt og at du ikke skal være bange for punkteringer. Det er selvfølgelig også meget vigtigt, at du kan justere på dit styr på barnevognen, så det er indstillet til en optimal højde, så du ikke ender med at få ondt i ryggen af, at gå tur med dit barn. Slutteligt, så er det også særdeles nemt at klappe din Supreme barnevogn sammen, og når den er foldet sammen fylder den kun 90 x 64 x 40 cm.

Trille Barnevogn Dream Light inkl. lift og pusletaske

Dream Light Galaxy Barnevognen er en rigtig populær barnevogn fra Trille, som er ét af de mest populære brands, når det kommer til barnevogne her i Danmark. Der er rigtig mange nybagte forældre, der vælger Trille som deres barnevogn, hvilket bestemt også er ganske forståeligt. Hvis du leder efter en barnevogn, som ikke blot kan bryste sig af, at have et lækkert og moderne design, men som ligeledes også er særdeles funktionel, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på den populære Dream Light Galaxy barnevogn, der oven i købet bliver leveret med en lift og en pusletaske. Barnevognen kan desuden bruges i rigtig lang tid, da den anbefales til børn i alderen 0 år til og med 3 år.

Modsat mange andre barnevogne på det danske marked, så er denne model også blevet udstyret med en barnevognskasse, der er sammenklappelig, og derfor er den også rigtig nem at have med i bilen – også selvom du ikke har nogen synderligt stor bil, da den kan være i langt de fleste biler, når den er blevet foldet sammen, da den i sammenklappet tilstand faktisk ikke måler mere end 97 cm. x 63 cm. x 31 cm. Ydermere, så er der også tale om en barnevogn, der kommer med luftgummihjul med kugleleje såvel som drejelige forhjul, der gør det meget nemmere at styre barnevognen. Slutteligt, så kommer den også med et ryglæn, der gør det muligt for barnet at sidde op i barnevognen i stedet for at ligge ned.

Trille Barnevogn Hippa Light

Der findes rigtig mange forskellige barnevogne på markedet, men der skal ikke være nogen tvivl om, at én af de mest populære modeller stammer fra Trille og går under navnet Hippa Light. Den er netop blevet relanceret og denne gang er den blevet sendt på markedet med et nyt og robust stel, der gør den endnu mere sikker. Endvidere, så er den også blevet testet på Forbrugerlaboratoriet i Danmark, hvilket selvfølgelig er din garanti for, at der er her tale om en rigtig god barnevogn, som du sagtens tør at sætte dit barn op i. Den er blevet testet i henhold til iht. EN 1888:2012, hvilket også betyder, at den lever op til den europæiske standard i forhold til sikkerhed og kvalitet, hvilket er et krav inden import til Danmark.

Ikke nok med det, så får du også leveret en barnevogn, hvor der både medfølger en lift og en rigtig lækker pusletaske. Ydermere, så er der også tale om en barnevogn, der er rigtig nem at have med at gøre, når den skal klappes sammen, hvis den f.eks. skal med bag i bilen eller du bare gerne vil have den klappet sammen, når den skal med indenfor. Desuden er den heller ikke synderligt stor i sammenklappet tilstand, da det sammenklappede stel faktisk ikke måler mere end blot 90 cm. x 64 cm. x 40 cm., hvorfor der skulle være mulighed for at finde plads til en Trille Hippa Light barnevogn i stort set enhver form for bil, hvad end den har meget plads i bagagerummet eller ej. Stellet vejer 8,5 kg., hvilket er et godt bevis på, at det er et kraftigt og robust stel, mens barnevognskassen vejer cirka 7 kg., og den er selvfølgelig også godt polstret og rigtig lækker.

Vælg en sikker og simpel barnevogn

Der er rigtig mange ting, du skal tage højde for, når du går på jagt efter en ny barnevogn. Først og fremmest, så skal du naturligvis sikre dig, at du ender med at investere i en model, der har en solid konstruktion – og det gør sig gældende, uanset hvordan den ser ud, hvor gammel den er osv. Derfor kan det oftest også bedst betale sig at undgå de helt billige barnevogne, da de meget sjældent kan bryste sig af en synderligt stærk konstruktion. Det næste punkt, som også er rigtig vigtigt er, at du skal vælge en barnevogn, der har en så simpel konstruktion og opbygning som overhovedet muligt. Det er blandt andet ensbetydende med, at du skal undgå de barnevogne, der har skarpe kanter, da det hurtigt kan ende med, at dit barn kommer alvorligt til skade på denne barnevogn. Det er heldigvis nemt at undgå, men det er dog særdeles vigtigt at være opmærksom på.

Det er desuden også en rigtig god idé, at du sørger for at være opmærksom på eventuelle åbninger i barnevognen. Det er der flere grunde til, men det er i høj grad noget, der handler om, at der er en mindre risiko for, at barnet bliver kvalt, hvilket selvfølgelig er noget, du skal sørge for at undgå. Det er blandt endnu et parameter, der er med til at understrege det faktum, at du skal sørge for at undgå en barnevogn, der er fyldt med alskens former for detaljer og deslige, som du i bund og grund ikke har det store behov, men derimod bare fokusere på at finde frem til en barnevogn, hvor fokus har været på at skabe en helt simpel og anvendelig model. Det er desuden også noget, der er med til at understrege, at du ikke bør vælge at investere i den billigste model, men derimod investere lidt mere.

Diverse smådele skal være godt monteret

Det er desuden også særdeles vigtigt, at du sørger for at vælge en barnevogn, hvor alle mindre dele er monteret rigtig godt. Du kan – desværre – ikke finde en model, hvor du er helt fri fra de små dele, da alle barnevogne er udstyret med en form for smådele. Det er dog vigtigt, at vælge en model, hvor de er blevet monteret godt fast, da de ellers kan være rigtig farlige for dit barn. Det kommer nok ikke bag på nogen, at børn elsker småting, og – desværre – elsker de dem oftest så meget, at de ender med at putte dem i munden, da de ikke rigtigt er i stand til at overveje de konsekvenser, der følger heraf. Hvis du har mulighed for det, så bør du besøge en fysisk butik, inden du bestiller på nettet, da du derimod har mulighed for at rykke lidt i smådelene.

Det skal desuden også nævnes, at du ikke må lade dig friste af de mange barnevogne tilbud, der er på nettet. Det er ikke ensbetydende med, at du ikke må lade dig friste af et barnevogn tilbud, men du skal sikre dig, at det er en ordentlig model, der er af god kvalitet. Det kan selvfølgelig være rigtig nemt at lade sig friste af de gode tilbud, der sommetider er – både på nettet, men bestemt også i de fysiske butikker rundt omkring i landet. Det kan dog ganske enkelt ikke understreges nok, at du meget hurtigt kommer til at fortryde det, når stellet begynder at falde fra hinanden, fordi den ikke er robust nok eller når dit barn har formået at trække en smådel af barnevognen, fordi den ikke sad godt nok fast. Derfor kan du lige så godt investere i en ordentlig barnevogn fra start, for du ender alligevel med at gøre det på sigt, hvis du starter ud med det billige alternativ.

ANDRE POPULÆRE GUIDES