Bedste Aktie app – Hvad skal du kigge efter for at finde den?

Der er flere og flere der begynder at investere i aktier, og der er ingen tvivl om at det er blevet lettere og lettere at handle med aktier på sin mobil. Men hvordan finder du den bedste aktie app?

For at finde den bedste aktie app, så er det vigtigt at du ved hvad du gerne vil have i din aktie app, og hvilke ønsker du mener der er ”need to have” før du vil bruge den. Derfor beskriver vi i denne artikel hvad du skal holde øje med, når du skal på jagt efter den bedste aktie app for dig.

Bedste aktie app – Hvad er vigtigst?

Bedste aktie app - Hvad er vigtigst?

Når du er på jagt efter en aktie app, så er det vigtigste du skal holde øje med, om den er brugervenlig. Når du sidder med din telefon, så skal den handelsplatforms aktie app være brugervenlig, så du ikke skal bruge lang tid på at lære den at kende, og derudover så er det også vigtigt at du ikke skal bruge for lang tid til at købe selve aktierne, da det nogle gange kan være ”for” besværligt at handle med en aktie app og så dropper man at bruge den.

Det skal helst være så nemt at bruge den, at du på få sekunder kan købe den aktie du gerne vil købe. Jo lettere den er at bruge jo oftere vil du bruge den. Men det er dog forskelligt hvilke andre parametre der er vigtige for forskellige personer, eftersom alle investorer har sine egne krav til deres aktie app. Derfor bør du prøve nogle forskellige muligheder inden du begynder at investere med en, så du er sikker på at du kommer i gang på den bedste aktie app for dig og ikke senere ønsker at skifte, da det er besværligt at få flyttet hele sit aktie depot til en anden platform.

Så prøv nogle stykker og se hvilken en der er perfekt for dig.

Tilbyder alle handelsplatforme en aktie app?

Det er langt de fleste handelsplatforme der tilbyder en aktie app i dag, da der er flere og flere der bruger deres mobil til at surfe på nettet og generelt nærmest ikke kan leve uden deres mobiltelefon. Så det er en helt naturlig udvikling at ligesom alle webshops har sørget for at deres internetbutik er mobilvenlig, så er de forskellige handelsplatforme også lavet optimeret til mobiltelefoner. Det kombineret med at de får lavet en decideret app, som er 100% udelukkende optimeret til telefoner, betyder bare at man får en del mere brugervenlighed som kunde.

Du kan også vælge at se på deres hjemmeside om de har fokuseret på at de har en aktie app, da du ret hurtigt kan se om det er noget de har lagt nogle ressourcer i. Hvis det er reklameret med på deres hjemmeside, så er der en god chance for at de tilbyder en fornuftig aktie app, som de har brugt tid på at udvikle til deres kunder.