Bedste dating sider – Nogle af de største og bedste datingsider

Bedste dating sider - Nogle af de største og bedste online datingsider

Dette indlæg er betalt og udarbejdet i samarbejde med de sider, der linkes til.

Det er efterhånden ved at være mange år siden, at online dating gjorde sit store indtog i Danmark og resten af verden. Markedet for at finde kærlighed på nettet har været i stor udvikling siden da, og der er kommet rigtig mange spillere ind på det danske marked.

Denne udvikling og store diversitet i datingmarkedet åbner for spørgsmålet: Hvilke er de bedste dating sider? Det bliver testet her på siden, hvor du kan læse om nogle af de største og bedste online platforme for dating.

Sådan foregår testen af de bedste dating sider

Når vi tester nogle af de bedste danske dating sider, så er der nogle forskellige faktorer, som vi går højt op i for at vurdere, hvem der rent faktisk er bedst.

I testen bliver der blandt andet kigget på brugeraktivitet, hvor brugervenlig hjemmesiden og app’en er, hvilke fordele man opnår og meget andet.

Alle disse faktorer er med til at bestemme, hvilke platforme der er de bedste dating sider. Dette kan naturligvis vurderes på mange forskellige måder, men her kan du læse en grundig test af nogle af de bedste.

Hvilke sider kigger vi på i denne test?

Nu til dem, som det virkeligt handler om, dating siderne. I denne test bliver disse sider undersøgt og vurderet:

 • Dating.dk
 • Match.com
 • 40plus.dk
 • Senior.dk
 • Single.dk
 • Partnermedniveau.dk
 • 50plusmatch.dk
 • Be2.dk
 • Victoriamilan.dk
 • Nextlove.dk

Men hvordan er disse så 10 sider blevet udvalgt? Og hvorfor?

Grunden til, at det er netop disse 10 datingsider, der bliver fokuseret på, er først og fremmest, at det er nogle af de mest populære blandt brugerne. Herudover er de blevet udvalgt, da mange af dem differentierer sig i forhold til resten af markedet. Dette gør de for eksempel gennem deres branding og den målgruppe, de henvender sig til.
Så hvorfor ikke bare komme i gang med testen?

Online dating

Dating.dk

Dating.dk er den største af spillerne på det danske marked, og dette er jo et troværdighedstegn i sig selv. Dette er dog blot en af grundene til, at hjemmesiden er med i vores test. Herudover udmærket de sig nemlig også på områder som brugervenlighed, sikkerhed og pris.

De største fordele ved denne datingside er:

 • Servicen er let at anvende både fra mobil og computer
 • Det er let at registrere sig
 • Du har mulighed for at vise interesse for andre brugere
 • Gode og brugbare funktioner

Dette er altså nogle af de største fordele. Lad os forklare dem lidt nærmere.
Både hjemmesiden og app’en er indrettet således, at det er overskueligt og let at anvende dem. Du kan hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder, hvilket er en stor fordel, når der er tusindvis af singler at vælge imellem.

Registreringsprocessen er overstået ganske hurtigt, og herefter kan du arbejde videre på din profil, så den fremstår så indbydende som muligt.

Der findes en masse funktioner hos dating.dk, som resulterer i, at dette klart er en af de bedste dating sider. En af disse funktioner er blandt andet, at du kan chatte med de andre brugere ganske let.

Hos Dating.dk finder du faktisk over 100.000 brugere, som er aktive på platformen. Så hvis du synes, at det er lidt svært at score nede på den lokale bar, hvor der måske er 10-20 singler, så forestil dig lige, hvor stor chancen er for at finde den helt store kærlighed, når der er så mange at vælge imellem.

Bedste dating sider

Match.com

Match.com sidder meget tungt på markedet og er en utroligt populær side blandt brugerne. Nogle ville måske endda gå så vidt at sige, at det er en af de bedste datingsider. Men hvorfor kan man argumentere for dette?

Her er nogle af de største fordele, som du opnår, hvis du registrerer dig hos Match.com:

 • Du har muligheder for at tilpasse layoutet alt efter dine præferencer
 • En smart, men lidt mere omfattende, registreringsproces
 • Høj succesrate blandt brugerne
 • Mulighed for at date gratis

Især registreringsprocessen hos denne side er værd at fremhæve. For hvad er egentligt bedst – at der er en omfattende proces, der går i dybden? Eller at det går super hurtigt?
Hos Match.com har de valgt at fokusere på, at oprettelsen skal være mere dybdegående, så du derved har en større chance for at finde det helt perfekte match.

Udover disse fordele, så kan du nyde godt af en brugervenlig software, som er både innovativ og intuitiv. Alle disse fordele og faktorer kombineret er med til, at Match.com er en af de bedste dating sider i Danmark – og faktisk også i resten af verden.

40plus.dk

Nu bevæger vi os fra to af de største dating sider til en af de nyere. Selvom 40plus ikke er den ældste platform til online dating, så har siden faktisk stadig eksisteret i mere end 10 år. Dette vidner altså allerede om en vis succes. Men hvad er det, der gør denne til en af de bedste dating sider?

For det første var 40plus.dk en af de første sider, der introducerede det, man med lidt god vilje kan kalde ”seniordating”. At kalde en mand eller kvinde i fyrrerne for senior falder dog ikke i god jord, så lad os nøjes med at sige, at det er online dating for voksne mennesker.

Dette valg om, at brugerne skal være mere end 40 år (faktisk 37 år), har vist sig at medbringe en masse fordele. Her er nogle af de største:

 • Dating bliver taget mere seriøst blandt de aktive brugere
 • Du har større mulighed for at møde en, som du matcher med
 • Antallet af brugere er mere overskueligt

Udover disse fordele, kan du hos dem opleve en hjemmeside, som måske ikke ser ud af meget, men som er utroligt let at anvende.

Single.dk

Single.dk er en dating platform, der er 100% dansk. Hos denne netdating side er der i højere grad et fokus på kvinder, der leder efter en kæreste. Men da størstedelen af disse kvinder søger et heteroseksuelt forhold, så er der også et indirekte ekstra fokus på mændene.

Noget tyder dog også på, at Single.dk har stor succes med det, de prøver på at opnå. De promoverer nemlig sig selv som den dating side, der bringer flest par sammen. Og det må jo gøre dem til den bedste dating side, må det ikke?

En ting er sikkert. På denne side har du en høj sandsynlighed for at finde din næste store kærligheden. Dette er der tre umiddelbare grunde til:

 • Der er en masse aktive brugere at vælge imellem
 • Du har en masse muligheder for at komme i kontakt med disse brugere gennem smarte funktioner
 • dk anvender en meget præcis og effektiv algoritme, der kan hjælpe dig med at finde netop dit match.

Herudover er sikkerheden i top, og deres app er utroligt let at anvende, hvis du hellere vil finde kærligheden på din smartphone. Alt i alt er Single.dk en side, der absolut skal nævnes, når man taler om de bedste dating sider.

Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau.dk er en af de bedste dating sider… i hvert fald, hvis du leder efter en mulighed for at date akademikere og andre højtstående mennesker.

Denne dating side er opbygget og udviklet ud fra den præmis, at lige børn leger bedst. Den vil gerne bringe seriøse, intelligente og ambitiøse mennesker sammen, og det er der faktisk nogle store fordele ved. Her er nogle af de største fordele, som brugerne oplever:

 • Du møder en partner, der er meget lig dig selv
 • Din potentielle partner er allerede forventningsafstemt med, at du muligvis bruger meget tid på din karriere
 • Du har mulighed for at møde en person, som du kan have dybdegående samtaler med, og som kan grine af dine intelligente jokes.

Sidst men ikke mindst, så møder du naturligvis personer, som kan gøre din hverdage lettere og dit liv bedre. Og hvem vil ikke gerne det?

Den største grund til, at Partnermedniveau.dk er en af de bedste dating sider, er, at de har udviklet et utroligt effektivt matchsystem. Dette system resulterer i, at du finder personer, som matcher dig og din personlighed super godt.

Systemet fungerer ved, at du besvarer en personlighedstest, som har mere end 200 spørgsmål. Dette er grundighed, der vil noget, og det er uden tvivl noget, der kan komme dig til gode senere hen, når kærligheden kommer og banker på.

online datingsider

50plusmatch.dk

Hos 50plusmatch.dk er det igen alderen, der er afgørende for, om du bliver lukket ind eller ej. Hos dem finder du mere end 6.000 brugere i Danmark. Disse 6.000 brugere er dog ikke helt nok til at gøre siden til en af de bedste dating sider, men hvad er grunden så?

Hos 50plusmatch.dk oplever du blandt andet, at det ikke kun handler om dating og romantik, hvilket faktisk godt kan være en fordel. Derved har du nemlig også mulighed for at stifte nye bekendtskaber og måske endda nye venskaber. Hvem ved, om det så kan udvikle sig til et romantisk forhold senere hen?
Herudover er der et meget brugbart og populært forum, hvor man kan chatte og hjælpe hinanden samt en masse andre gode funktioner. Kombinationen af kærlighed, venskab og solidaritet er med til at gøre 50plusmatch.dk til en af de bedste dating sider.

Be2.dk

Er Be2.dk en af de bedste dating sider? Det bliver der kigget nærmere på her. Lad os starte med at fortælle lidt om, hvad der definerer denne netdating side.

Be2.dk udmærker og brander sig selv på, at de går målrettet efter det rette match. Dette kan de gøre, da de har udviklet en algoritme, som har en meget høj succesrate, når det gælder om at finde matches.
Så hvis du opretter dig hos denne side, vil du altså opleve, at der ikke bliver skudt med spredehagl. Dette resulterer i, at du muligvis får et mindre antal matches, men at disse matches vil være mere præcise. Dette er med til at gøre Be2.dk til en af de bedste dating sider.

Men er der andet at fortælle om dem? Vi kan blandt andet sige, at deres hjemmeside er ganske overskuelig og faktisk også en smule romantisk i sit layout. Dette er med til at skabe en hyggelig og intim stemning fra starten af, hvilket øger chancen for succes. Sidst men ikke mindst, er det faktisk ret praktisk at anvende denne platform. Den største grund til dette er, at Be2.dk faktisk handler mere om matchmaking end om løs dating. Dette er en fordel for mange, og vi vurderer, at Be2.dk skal med på listen over de bedste dating sider.

Victoriamilan.dk

Victoriamilan.dk er en ret omdiskuteret netdating side. Er det en af de bedste dating sider helt generelt? Det kan diskuteres, men er det den bedste dating side, der tjener formålet at møde mennesker, som allerede er i et forhold eller ægteskab? Helt sikkert.

Hvis man ikke overvejer det moralske og etiske aspekt ved denne side, så er der faktisk nogle fordele, som man kan fremhæve:

 • Det er diskret
 • Hjemmesiden er elegant og brugervenlig
 • Det er gratis at være medlem, hvis man er kvinde

Alt i alt er det faktisk en meget god dating side, som oplever et par problemer på grund af hele konceptet. Udover det etiske dilemma, så oplever de også, at der er en stor overrepræsentation af mænd, hvilket naturligvis ikke er optimalt, når det gælder brugernes succes.

Hvis man ønsker at være sin partner utro, eller hvis man lever i et åbent forhold, så er Victoriamilan.dk uden tvivl en af de bedste dating sider.

Nextlove.dk

Nextlove er en af de nyere skud på dating-stammen. Siden har dog opbygget en solid brugerbase på mere end 50.000 aktive brugere, hvilket vidner om, at dette sagtens kan være en af de bedste dating sider i Danmark.

Men hvordan er dette lykkedes? Og hvad er brugerne så glade for ved netop denne dating side?

Online dating hos Nextlove.dk er populært fordi:

 • Det er hurtigt og enkelt at tilmelde sig som bruger
 • Layoutet og tekstfonden er intuitivt og smart
 • Der er smarte søgefunktioner
 • Der fokuseres på en niche, der ikke har været meget fokus på tidligere

Alt dette lyder meget godt, men hvad er egentligt nichen for denne side?

Som navnet indikerer, så er dette en online dating side, der henvender sig til fraskilte, alene forældre og mennesker i en lignende situation.

Dette gør, at mennesker, der er i de samme situationer, kan møde hinanden på en tryg og komfortabel måde. Udover at det er et trygt sted at date, så er det også meget praktisk. Hvis du er alene med et par børn og et fuldtidsjob, er det nok ikke særligt let at få tid til kærligheden. Men med Nextlove.dk er din dating samlet et sted, og dine matches er alle relevante for dig. Netop derfor er Nextlive.dk en af de klart bedste dating sider.

Er datingmarkedet blevet nichepræget?

Som det nok fremgår ret tydeligt ud fra de 10 sider, der er blevet testet herover, så er der en dating side for stort set alle målgrupper og nicher.

Så ja, det vil ikke være en overdrivelse at sige, at datingmarkedet til dels er blevet nichepræget. Der findes naturligvis stadig nogle af de helt store dating sider, som henvender sig til langt størstedelen af mennesker, og disse alsidige platforme udgør også stadig en stor del af de bedste dating sider.

Men er det så en fordel? Herfra vurderes det klart, at de nicheprægede dating sider er en stor fordel. Det giver nemlig en større sandsynlighed for et perfekt match, og det er jo blot en god ting og faktisk et succeskriterie, hvis man gerne vil være med blandt de bedste dating sider.

Hvordan opretter jeg mig på de bedste dating sider?

Hvis du har fundet ud af, hvilke der er de bedste dating sider for dig, skal du jo blot have dig tilmeldt.

Dette er ofte ganske let, men som du også har kunnet læse her, så er nogle registreringsprocesser mere omfattende end andre. Det plejer dog ofte at ligne noget i retning af dette:

 • Besøg hjemmesiden
 • Tryk opret bruger
 • Indtast dine personlige oplysninger
 • Besvar yderligere relevante spørgsmål
 • Tilknyt betalingskort
 • Opret bruger

Dette er nogenlunde, hvordan processen foregår de fleste steder. Heldigvis er rigtig mange hjemmesider og apps blevet super gode til at designe en platform, som er let at anvende, og derfor kan du sagtens finde ud af at oprette en bruger, ligegyldigt hvem du er. Derved kan du hurtigt komme i gang med at bruge de bedste dating sider.

Datingsider

Hvad koster online dating?

Hvis du har fundet ud af, hvilke der er de bedste dating sider for dig, skal du jo blot have dig tilmeldt.

Dette er ofte ganske let, men som du også har kunnet læse her, så er nogle registreringsprocesser mere omfattende end andre. Det plejer dog ofte at ligne noget i retning af dette:

 • Besøg hjemmesiden
 • Tryk opret bruger
 • Indtast dine personlige oplysninger
 • Besvar yderligere relevante spørgsmål
 • Tilknyt betalingskort
 • Opret bruger

Dette er nogenlunde, hvordan processen foregår de fleste steder. Heldigvis er rigtig mange hjemmesider og apps blevet super gode til at designe en platform, som er let at anvende, og derfor kan du sagtens finde ud af at oprette en bruger, ligegyldigt hvem du er. Derved kan du hurtigt komme i gang med at bruge de bedste dating sider.

Hvordan vælger jeg den rette dating platform?

Hvis du lige nu sidder og kæmper med at finde ud af, hvilken af de bedste dating sider der vil være bedst for dig, så har vi et godt råd til dig.

Hvis der er en af nicherne, som rammer dig meget specifikt, bør du prøve at oprette dig her. Hvis du derimod ikke føler, at nogle af de specifikke nicher rammer dig og din personlighed, så bør du prøve at oprette dig hos en af de bredere dating sider, som ofte har flere aktive medlemmer. Det gælder om at prøve sig frem, og husk at du kan være medlem hos flere af de bedste dating sider samtidig.
I forlængelse af dette kan du naturligvis også oprette flere gratis profiler. Derved kan du prøve softwaren gratis, inden du opgraderer dit medlemskab og begynder at betale for online dating.

Her får du tre gode tips til online dating

Nu har du kunne læse om de bedste dating sider, og du har fået tips og tricks til registrering og udvælgelse. Derfor bør du også få tre gode tips til, hvordan du så får succes, når du først er blevet oprettet hos en af de bedste dating sider.

 • Vær ærlig, og vær dig selv
 • Gør noget ud af din profil, så den er informerede og pæn
 • Få taget nogle opdaterede og flotte billeder

Hvis du har en profil med en masse information og nogle flotte billeder, så er du allerede nået ret langt i processen, og så skal du nok få succes med kærligheden hos de bedste dating sider.

Dette skal du helst undgå, når du dater online

Vi vil også give dig en smule hjælp til, hvad du helst skal undgå. Disse råd vil både hjælpe dig til at gebærde dig sikkert på nettet og til at finde kærligheden.

Først og fremmest er det en god ide at mødes et neutralt sted første gang, du skal møde en person i virkeligheden. Herudover bør du helst undgå at udlevere for mange personlige oplysninger til fremmede online.

Herefter bør du for alt i verden undgå at lyve på din profil. Det kunne du sikkert heller aldrig finde på, men nogle gange kan det godt være fristende at pynte lidt på tingene.

Konklusion: Hvilke er så den bedste dating side?

Det er meget naturligt at nå frem til en form for konklusion, når man laver en test. Her er du blevet præsenteret for 10 af de bedste dating sider, og det er desværre også den eneste endelige konklusion, som vi kan nå frem til.

Den bedste dating side er en utrolig individuel ting, og derfor vil vi nøjes med at konkludere, at du er blevet introduceret til 10 af de bedste her på siden.