Blender Test – Se top 5 bedste blendere

En blender er ganske enkelt en genial opfindelse, da den jo gør alt det hårde arbejde for én i køkkenet. Mange vil endda sige, at blenderen er gået hen og blevet en uundværlig del af deres køkkensortiment, da den kan bruges til så mange forskellige ting – såsom at lave lækre grøntsags- eller frugtjuices og at finhakke, mikse eller knuse ingredienser. Der er simpelthen ikke det, denne fikse og smarte maskine ikke kan bruges til! Den bliver med garanti din nye bedste ven i køkkenet og perfekt for dig, der hurtigt og nemt vil lave sunde måltider eller lækre smoothies.

I det nedenstående vil du blive præsenteret for en test af seks forskellige blendere fra kendte mærker som Wilfa, Kenwood, Magimix og KitchenAid af særdeles høj kvalitet, så du forhåbentligt kan blive klogere på, hvilken blender du skal have til at stå og pryde dit køkkenbord derhjemme. Dette er altså din guide til at finde den bedste blender til dit behov.

Testvinder: Sage the Q blender

Denne blender fra Sage er en utrolig powerfuld blender, hvor der er kort tid fra maden er puttet i, til at det er blendet til den konsistens, som du ønsker. Der sidder en motor med hele 2400 Watt, hvilket bevirker at ydeevnen for blenderen er i top. Blenderen har 4 one-touch indstillinger, samt 5 forskellige hastighedsindstillinger. På den måde kan du bruge blenderen til alle de forskellige ting du ønsker. Du kan lave en lækker smoothie til morgenmaden, eller lave en lækker cremet suppe til aftensmaden. Blenderen er desuden lavet i et rigtig flot design, så du sagtens kan have den stående fremme på køkkenbordet, uden at det ødelægger din indretning.

Her får du altså en blender i allerhøjeste kvalitet, som kan det hele. Perfekt til dig der ikke vil spare på noget funktionalitet, men også en blender, hvor du får rigtig meget værdi for pengene.

Wilfa Raw Fuel Power Blender

Vi skal nu kigge på den yderst elegante Raw Fuel blender fra mærket Wilfa i rustfrit stål. Denne model har en motor på 1200 W, 2,5 hestekræfter, og så tåler den helt op til 100 grader. Den er desuden yderst holdbar, da kanden er lavet af tritan plast. Ydermere har den syv forskellige knive af høj kvalitet, kan blende med 22.000 omdrejninger i minuttet i hele ti minutter og så kan den køre på tre forskellige programmer med variabel hastighedsindstilling. Det er altså en meget kraftfuld maskine, vi her har med at gøre, da de fleste blendere blot kan køre i få minutter.

Grundet de mange omdrejninger i minuttet, er denne model helt essentiel, hvis du blandt andet skal have opvarmet din suppe. Du kan desuden se temperaturen, da den har et indbygget termometer. Yderligere er det en ren leg for maskinen at knuse og hakke hårde ingredienser såsom is og nødder på grund af de mange gode, solide knive.

Du får altså en blender, der med garanti vil komme til at klæde dit køkkenbord rigtig godt grundet det stilrene og klassiske design, som samtidig er ekstrem kraftfuld og kan klare alle de opgaver, du end må have til den.

Kenwood K-Mix BLX50BK Blender

Hernæst har vi en blender i den lidt lavere prisklasse, men som stadig er en kraftfuld maskine med en stærk motor. Denne blender har et enkelt og klassisk sort design, som vil passe ind i hvilket som helst køkken. Derudover er den udstyret med en 800 W motor. Det gør at den vil være i stand til, at hakke og knuse alle former for hårde ingredienser uden synderlige problemer. Den store kande, den er udstyret med, kan desuden rumme hele 1,6 liter. Desuden er den lavet af glas i stedet for plastik, som mange andre kander er. Det gør, at kanden kan holde til lidt mere – ja, den er nærmest umulig at slå i stykker. Det giver også et flottere look, der får maskinen til at se mere eksklusiv ud. Selve maskinen er lavet af aluminium.

Ydermere har blenderen fire forskellige indstillinger, når det kommer til hastigheden, og du behøver ikke at være bekymret for, om den er svær at styre, når den er skruet op på maksimal hastighed, fordi den er så solid, som den er. Så den kommer altså ikke til at stå at ryste og hoppe rundt, når du bruger den. Slutteligt er denne model ekstremt nem at rengøre efter brug, da hver eneste del kan tages af helt uden problemer, så du kan komme til at vaske dem helt rene for eventuelle madrester.

Med denne eksklusive blender fra Kenwood får du altså et fantastisk, brugervenligt produkt af høj kvalitet til en overkommelig pris. Var det noget med en god kop kaffe ved siden af den nylavede smoothie? Se vores de bedste kaffekværne i vores kaffekværn test her.

Magimix Le Blender

Nu kommer vi til et produkt, der har vundet TÆNKs Bedst i Test i januar 2014. Allerede på forhånd ved vi, at vi her har at gøre med en maskine af så høj kvalitet, at den nærmest ikke kan skuffe. Denne sorte blender fra Magimix har en kraftfuld motor på hele 1200 W. En glaskande der kan rumme 1,8 liter og fire forskellige hastighedsindstillinger til både smoothies, is, dessert og suppe. Herudover er maskinen utrolig nem at rengøre efter brug. Du kan blot fjerne kniven uden problemer og nemt sætte den på igen.

En anden smart fordel ved dette produkt er, at man kan sætte den på en funktion, hvor den kun bruger 0 W. Derved sparer man en masse energi. Dette er især smart, hvis du er studerende og gerne vil spare lidt på strømmen og elregningen derhjemme. Herudover skal det nævnes at den, på trods af den høje effekt fra motoren, ikke støjer ret meget. Det er altså også en stor fordel, hvis man eksempelvis bor sammen med andre mennesker. Man skal dermed ikke være bange for, at man forstyrrer nogen, når man laver mad. Yderligere får du 3 års garanti ved køb af denne blender hos både Wupti og WhiteAway. Der følger også en opskriftsbog med, som indeholder 80 forskellige opskrifter. Opskrifter til dig, der godt kunne bruge lidt ekstra inspiration til madlavningen.

Ved køb af denne tidligere testvinder fra Magimix får du altså en blender med en masse forskellige funktioner, der kan tåle både høje og lave temperaturer, til en attraktiv pris. Herudover er det værd at bide mærke i, hvor lavt et lydniveau den har på trods af den høje kapacitet. Det er altså et vældig godt køb for dig, der har roomies og ikke vil forstyrre dem en søndag morgen, når lysten til at lave en lækker grøntsagsjuice melder sig.

KitchenAid BEER4

Det første, man bider mærke i ved det fjerde produkt, er helt klart den flotte røde farve. Denne model fra det kendte kvalitetsmærke KitchenAid har også klaret sig ganske glimrende i forskellige tests. Blandt andet i Politikens Bedst i Test i 2013. Du er derfor også her sikret et produkt, der er helt i top! Samtidig med at den med sin røde farve vil pifte dit køkken markant op. KitchenAids produkter er kendte for deres form og farver. De har altid høstet en masse priser for deres unikke design. Man kan endda opleve KitchenAids sortiment på Museum of Modern Art i New York og i San Fransisco. Så er du til køkkenredskaber med et retrolook og en vild farve, så bør du helt klart overveje at kigge efter KitchenAids blendere, når du er ude at shoppe.

Denne BEER4-model har hele fem forskellige hastighedsindstillinger. Den vil derfor kunne klare enhver opgave. Eksempelvis at finhakke alle slags grøntsager og frugter, lave en lækker, frisk smoothie eller knuse is. Skal du lave drinks til dine veninder inden en bytur, er denne blender perfekt. Herudover har den en glaskande, der kan rumme 1,5 liter, en 550 W motor og så følger der en ekstra kande med på 0,75 liter. Blenderen har desuden en pulse-funktion, der betyder, at du har hele ti kombinationsmuligheder. Så vi har altså her at gøre med et produkt, der simpelthen bare kan det hele. Og så endda til en rigtig god pris.

Hvis du køber denne anmelderroste, røde blender fra KitchenAid, er du sikret en solid blender af høj kvalitet med skarpe mixerblade og med en kande af kraftig glas, som tåler at komme i opvaskemaskinen.

Espressions EP7950 Multi Blender

Espressions har her lavet et produkt i et stilrent og eksklusivt design med en masse funktioner. Til en overkommelig pris, som de fleste vil kunne have råd til. Det australske mærke Espressions er måske ikke et brand, du umiddelbart har hørt om. Men ved køb af denne blender, er du altså sikret et design, der holder. Espressions går meget op i brugervenlighed og funktionalitet.

Denne model EP7950 kan stort set hjælpe dig med hvilken som helst udfordring, du end måtte have i dit køkken. Den har hele syv forskellige programmer og en robust glaskande, der kan rumme 1,6 liter. Denne blender er også let at rengøre, da du nemt og hurtigt kan fjerne kniven. Yderligere adskiller denne model sig i forhold til de andre, da den har diverse knapper. Disse knapper lyser i en moderne hvid farve, når blenderen er tændt. Designet i stål og sort giver desuden et eksklusivt og enkelt look, som du helt sikkert vil synes om.

Gør tiden i køkkenet sjovere og nemmere med en smart og robust blender fra Espressions. Hvad end du har tænkt dig at bruge din blender til, så kan denne maskine helt sikkert komme dig til undsætning. Efter noget tid vil du slet ikke være i stand til at huske, hvordan det har været at snitte grøntsager i hånden.

Gør et godt køb, og få en hjælpende hånd til madlavningen her og nu

Du vil med det samme opdage, hvor meget lettere madlavningen bliver efter anskaffelsen af en blender. Hakke og snitte de mange forskellige grøntsager? Det kan godt fjerne lidt af morskaben ved at lave mad, og derfor er blenderen så uundværlig i et køkken. Herudover er den også bare fantastisk, hvis man lige skal lave en hurtig smoothie til at tage med på farten. Det er med garanti et køb, du ikke vil fortryde. Kast dig ud i det og eksperimentér med diverse spændende opskrifter! Det er en helt ny verden med masser af sunde og nemme muligheder, der åbner sig for dig. Vil du samtidig have dig en god kop kaffe, og samtidig have tid til alt det andet i køkkenet? Se vores kaffemaskine test her, og gør det bedste køb til dit behov.

Find den rigtige blender

Men hvad er det så egentlig, man skal gå efter, når man skal ud at have sig en blender? Først og fremmest skal det siges, at der findes et hav af valgmuligheder, så du skal allerførst gøre op med dig selv, hvad du vil have din blender til at kunne. De har jo en masse forskellige funktioner og egenskaber alt efter, hvilket mærke det er, og hvilken type der er tale om. Det er derfor en rigtig god idé at sætte dig ned og lige undersøge, hvad der findes derude af forskellige modeller, og hvilke der lever op til de krav, du end må have til din nye maskine. På den måde undgår du at blive skuffet. Hvis du allerede på forhånd ved, at du blot kommer til at lave juice med blenderen en gang imellem, er det nok ikke smart, at du går ud og køber en model med en kæmpestor kande, som bare kommer til at stå og tage alt for meget bordplads i dit køkken. Skal blenderen bruges specifikt til at lave juice, kan det være en idé at købe en juicer i stedet. Du kan få inspiration i vores slow juicer test lige her.

Test af blendere

Samtidig skal du heller ikke vælge den enkle model uden specielle funktioner, hvis du gerne vil eksperimentere i køkkenet og inddrage din blender så meget som muligt i madlavningen. En rigtig god idé er altså at kortlægge på forhånd, hvad din intention med blenderen er, så du ikke ender med den forkerte vare og bruger en unødvendig sum af penge.

Herudover er det også ganske essentielt, at maskinen er lettilgængelig, når det kommer til den efterfølgende rengøring. Det ville jo være irriterende at skulle bruge en masse tid på at rengøre blenderen efter brug. Undersøg derfor hvor let maskinen er at skille ad og samle igen, og yderligere om delene må komme en tur i opvaskemaskinen. Du kommer med garanti til at sætte pris på det i længden, og det er desuden ikke ret lækkert at lave mad med en maskine, der aldrig er 100% ren. Vær derfor ekstra opmærksom på dette, så du ikke får bøvl med hygiejnen i køkkenet.

ANDRE POPULÆRE GUIDES