Boxmadras Test 2024 – Find den bedste boxmadras

Optimal søvn har afgørende betydning for dit overskud i hverdagen. Hvis du ikke sover dybt, godt og roligt, risikerer du på længere sigt, at det vil have konsekvenser for dit helbred. Derfor er der absolut ingen undskyldning for ikke at tage omstændighederne, der sikrer den fyldestgørende søvn, seriøst.

Umiddelbart er boxmadrassen en simpel løsning. Selvom den minimalistiske opbygning med en ramme, boxmadras og topmadras kan virke til at være for enkel, er det netop det, der er kvaliteten ved boxmadrassen. De simple omstændigheder øger fokus på at designe de få, essentielle dele af sengen i den bedste kvalitet.

Sengerammen udgør fundamentet for boxmadrassen, hvorpå selve madrassen lægges. Madrassen produceres med forskellige typer fjedre og omkringlæggende polstring, der skaber komfort, mens nogle modeller også har egenskaber som tempererende, elastisk og yderligere støttende.

 

[afp id=”71″]

Boxmadras 80x200 cm

Boxmadrassen er simpel, komfortabel og købes uden skjulte omkostninger, da netop det enkle produkt er hovedideen med sengen. Enmandssengen, der måler 80 cm i bredden og 200 cm i længden, kan erhverves i god kvalitet til blot få penge.

Dette er Budget Boxmadrassen Bobooonline.dk et godt eksempel på. Med simple, praktiske materialer er sengen en god indgang til habile soveoplevelser. Udgangspunktet for sengen er en 8 cm massiv fyrretræsramme, hvorpå en to fjedreindlæg skaber boxmadrassen.

Til lignende pris sælges også Heaven Box og Athena boxmadrasserne. De to forholdsvis billige boxmadrasser har prioriteret et simpelt, moderne look, der matcher den enkle, dog innovative sengemodel. Begge senge har stilrene stålben for det lækre look, pocketfjedre for komfort og solidt betræk for langtidsholdbarhed. De to senge adskiller sig ved at have forskellige fastheder, hvor Athena sengen er Medium og derfor anbefalet til brugere under 75 kg, mens Heaven Box har hårdheden fast og brugere med højere vægt vil finde større behag på denne.

Venus boxmadrassen er en investering for dig, der ønsker mere selvbestemmelse og kvalitet til en fair pris. Ved køb af sengen får du mulighed for selv at vælge fasthed, så du er sikret, at sengen aflaster din krop korrekt. Norland modellen tilbyder ligeledes kunden selv at bestemme design, fasthed og topmadras. Sengen bærer præg af dansk, simplistisk design med mat tekstilbetræk, der samler den dobbeltfjedrede madras.

Fjedrene i madrassen afgiver den støtte, der skal aflaste din krop, når du går i seng. Gold B30 DREAMZONE boxmadrassen har hele 500 pocketfjedre i øverste lag. En typisk boxmadras vil have mellem 200-300 fjedre og udgøre en oprigtig god seng – derfor må de ekstra mange fjedre i denne madras være sengens absolutte fordel, da de er den største garanti for præcis aflastning af brugerens muskler og trykpunkter.  

Boxmadrassens koncept er ligetil; opbygningen er solid og simpel og derfor gør netop materialevalget den afgørende forskel for kvaliteten af sengen. De billige modeller benytter sig af økonomisk polyetherskum for at sikre den lave pris, mens sengene, der vælger det eksklusive hybridskum til, må kræve en højere pris for produktet. Senses Lux og Ideel Komfort er senge, der bruger denne fugtafvisende og åndbare skum som polstring mellem fjedrene for at skabe de ideelle omstændigheder for dyb søvn.

Boxmadras 90x200 cm

Den billigste madras i størrelsen 90 x 200 byder på de rette faktorer, der skaber en velfungerende, behagelig boxmadras. Liggekomforten i Nora boxmadrassen skabes af dobbeltfjedring, polyetherskum og en koldskumstopmadras, der kan købes i to fastheder.

Budget boxmadras fra Boboonline.dk er en komplet, allround seng, der er tilpasset de flestes behov med en medium til fast affjedring. Således bliver sengen en fleksibel erhvervelse, der kan benyttes af gæster såvel som faste sovende med forskellig vægt. Derudover giver den bredde støtte til flere kropstyper og tilpasse størrelse mulighed for, at sengen kan agere børneseng mange år frem, selvom barnet både vokser og øger sin vægt.

Forskning viser, at det bedste sovemiljø er afkølet til et tilpas tempereret niveau. Sved, fugt og varme forstyrrer og mindsker dybden af søvnen. Derfor er latex ofte brugt som materiale til topmadrassen, da dette er åndbart og ventilerende, således at de optimale sovevilkår oprettes. Ved køb af Living&More boxmadrassen, får du også en 40 mm latex topmadras. Ligeledes medfølger en sublim latex topmadras med 60 cm kerne til den lidt dyrere Venus boxmadras.

Du slipper for at tage stilling til meget, når du investerer i den fuldt sammensatte medium hårde Athena Boxmadras fra unoliving.dk. Her er både ben, fasthed og topmadras udvalgt på forhånd – du skal blot trykke køb før en komplet seng står leveret ved din dør. Omvendt giver Box Deluxe dig rum til selvbestemmelse under eget ansvar for, at du er bevidst om, hvad der skaber den rette, tilpassede komfort for dig.

Det minimalistiske design er i højsædet for designerne bag PLUS B30 boxmadrassen. Det anonyme look gør det muligt at passe sengen ind i ethvert soveværelse og lade rummets stil skabe et personligt indtryk på den af den ellers sorte seng med metalben. I kontrast til denne sengemodel står Norland Luksus Box, der har en lysere, mere markant lyseblå farve. Ydermere er det også muligt at vælge stilede ben med særlige karakteristika.

Personlige behov skal imødekommes af sengen, hvis den gode søvn skal opnås, Det kræver, at materialet, som sengen er bygget af, har de rette funktioner til at leve op til dine krav. Kvalitetsbetonede materialer, som dem Senses Lux sengen er bestående af, har flere end blot en funktion.

Sengens specifikationer er imponerende, da netop sengens kompetente materialer som hybridskum aflaster din krop, hvor den har mest brug for det, ligesom det gør sengen elastisk, holdbar og varmeafledende.

Ideel Komfort gør brug af samme skum, ligesom dets overlegne pocketfjedre skaber hele syv komfortzoner i madrassen.

Boxmadras 120x200 cm

Boxmadrassens to fjedrelag sikrer en brugerrettet og præcis støtte i sengen. Derfor benytter selv de mest budgetorienterede udbydere af boxmadrassen denne teknologi. Den faste Budget boxmadras, der forhandles på Boboonline.dk i størrelsen, har trods at have lav pris en bonell underkerne og en Pocket overkerne, der sørger for personlig støtte.

Samme opbygning har Nora boxmadrassen fra moebelkompagniet.dk. Yderligere er det muligt at justerer hårdheden efter behag, når du køber modellen, da du kan vælge mellem to fastheder af topmadrassen.

Athena boxmadrassen og Plus B60 DREAMZONE ligger på et middel prisleje. Sengene er begge bygget af pocketfjedre, der sikrer den komfortable oplevelse, ligesom de begge har 5 komfortzoner, der gør soveoplevelsen behagelig for hele kroppen.

Designet af de to senge har dermed fokus på komfort til gode penge tilfælles, dog sengene egner sig til to forskellige kundegrupper, da deres hårdhed ligger langt fra hinanden.

DREAMZONE madrassen er ekstra fast og derfor at foretrække for folk over 95 kg, mens Athena er medium hård og derfor bedre for folk med en vægt mellem 70-80kg eller derunder.

Venus modellen adskiller sig fra de to førnævnte ved at have yderligere to komfortzoner. Derudover har madrassen er madrassen også lidt højere med sine 64 cm. Nogle foretrækker en høj seng, da det kan forekomme dem lettere at stige ud fra en højere platform om morgenen.

Når først du har fundet den rette seng, vil den blive din faste sovestøtte; derfor er garantien som den, du får med Living&More boxmadrassen en praktisk forordning, der sikrer dig, at du vil have din seng i den rette tilstand mange år frem. Samme ordning har sengetid.dk, der tilbyder 25 års garanti på Norland Luksus Box sengen. Med garantien er du sikret, at du har den rette seng med de funktioner, der kyndigt tilgodeser dine behov, har en lang levetid, så du blot skal investere i den rigtige seng en gang.

Ideel Komfort modellen har blandt andre syv komfortzoner, dobbeltfjedrelag og giver mulighed for egen indflydelse på både design, madrasfasthed og topmadras. Alle i kvaliteter, der hører til i den eksklusive ende af markedet. Lignende denne model sælges Senses Lux, der ligeledes vægter de luksuriøse materialer højt med velvalgte 1. klasses tekstiller, massivt, svensk træ og hybridskum til polstring.

Boxmadras 140x200 cm

Alle har forskellige præferencer og behov, når det kommer til søvn. Det er kun, når dine ønsker opfyldes, at du får den rigtige oplevelse af kvalitetshøj søvn – om førsteprioritet er komfortzoner, fjedre eller højden på madrassen.

Budget boxmadrassen er en praktisk anskaffelse, der lever op til alle krav – både til kvalitet og pris. Latex topmadrassen er åndbar, fjedrelaget er dobbelt, og betrækket er vaskbart. Ligesom Budget-modellen er der ikke en finger at sætte på Nora boxmadrassen. Den solide teknologi med 5 komfortzoner skaber behagelige søvnoplevelser. Derudover tillader den personlige frihed, der gives ved køb af sengen, mulighed for at vælge seng ud fra egne ønsker.

Samme mulighed giver Box Deluxe sengen. Denne 5 zonede model giver ligeledes mulighed for, at kunden selv kan vælge fasthed, design af sengeben og topmadras. Topmadrassen, der hører til sengen, er enten fremstillet af det fleksible latex, der åndbart lader brugeren at ligge stabilt på overfladen af madrassen, mens alternativet er en Visco AIR topmadras med memoryskum, der former sig efter kroppen, sådan at en personlig støtte og aflast opnås.

Det er vigtigt, at madrassens hårdhed passer din krop, for at du oplever den fornødne støtte – derfor er det vitalt ved køb af seng, at du er opmærksom på fastheden. Din vægt er den afgørende faktor for valg af madrashårdhed. Athena boxmadrassen sælges med fastheden medium hård og vil derfor bedst gavne folk, der vejer under 70-80 kg.

Venus boxmadrassen kan erhverves med fire varierende tekstiler i forskellige nuancer samt fire slags træ til ben. Dermed er du forhåbentligt sikret, at der et design i blandt, der vil passe ind i dit hjem. Norland Luksus Box har også design i fokus. Sengen bærer tydeligt præg af sine danske designere, der har skabt en klassisk, nordisk seng i flot silhuet med autentiske, fine ben. De solide materialer, der er valgt med omhu, har ofte et pænt look, mens det også skaber en langtidsholdbar, stabil sengeoplevelse. Living&More boxmadrassen står på et stærkt fundament i form af en ekstra kraftig træramme i massiv fyr.

Modsat tidligere nævnte modeller i størrelsen er TEMPRAKON Box sengen et passende bud på en seng til individer, der vejer mere end 95 kg. med en ekstra fast hårdhed.

Senses Lux og Ideel Komfort har kvaliteten i fokus, når sengens opbygning er centreret om at yde det ypperste for at skabe komfortabel og praktisk nattesøvn – om det så gælder kvaliteten af rammen, boxmadrassen eller topmadrassen.

Boxmadras 160x200 cm

Par, der ønsker fin plads i dobbeltsengen, men ikke har pladsen eller lysten til, at sengen fylder hele værelset, vælger ofte en boxmadras med målene 160×200. På markedet sælges denne både som en simpel model til billige penge og en mere avanceret med udviklede specifikationer til en højere pris.

Nora boxmadras og Box Deluxe er begge boxmadrasser af kvalitet, der ligger i den lave ende af prisspektret. Begge senge har de klassiske pocket fjedre i madrassen, der skaber 5 komfortzoner, der absorberer kropsvægten og skaber den nødvendige velbehag, der leder dig til dyb søvn.

Boxmadrassen har en simpel opbygning, der i sin grundform er et fantastisk udgangspunkt for hensigtsmæssig søvn. Med den enkle model undgår du også skjulte omkostninger, da alle bestanddele af sengen er inkluderet i prisen. Med Athena Boxmadras, såvel som de andre testede modeller, køber du en komplet seng med topmadras såvel ben. Den eneste ekstra udgift, der kan forekomme ved sengekøb, er prisen på gavlen, hvis du vælger at tilkøbe denne.

Med en overophedet, fugtig eller hård seng sover du sjældent tilfredsstillende. At din søvn forstyrres, har konsekvenser på udbyttet af din tid brugt i sengen. Hverdagen kan være stresset og ofte nedprioriteres søvn; derfor bør den tid, du faktisk ligger i sengen, udnyttes og gavner dig til fulde.

Venus boxmadrassen udnytter ny teknologi med polstring af hybridskum mellem fjedrene. Udover at være elastisk og støttegivende er skummet også åndbart og skaber dermed de bedste forudsætninger for søvn, da den leder overskydende varme væk.

Også Norland Luksus Box sengen er fremstillet med de ekstra detaljer, der skaber lækker og dyb søvn. Med en detaljeorienteret tilgang til håndværket er sengen bygget af materialer med nordisk kvalitet.

Senses Lux er et eksklusivt bud på boxmadrassen i dobbeltsengsstørrelse. Sengen er designet med sans for luksuriøst og komplekst design. Trærammen er ekstra tyk, da den er af hele 14 cm massivt svensk fyrretræ, og boxmadrassen er designet på klassisk vis med pocket fjedre polstret med ventilerende skum. Ligeså er Ideel Komfort en investering i den ypperste kvalitet og det stilrene design til soveværelset.

Boxmadras 180x200 cm

Det praktiske design gør boxmadrassen funktionel, mens materialevalget har afgørende betydning for den støtte, der er nødvendig for, at du opnår den bedste søvn, når du lukker øjnene.

Nora boxmadrassen er med sin komfortskabende pocketfjedre og topmadras i to hårdheder et praktisk valg til par, der ønsker høj komfort til lave pengesummer. Inden for samme prisramme finder du Box Deluxe, der modsat Nora har tre fastheder. Derudover er det også muligt at vælge mellem to typer topmadrasser til Box Deluxe, så den, der bedst passer jeres behov, tilvælges.

Den komplette boxmadras Athena har simple stålben, der komplimenterer den robuste seng, der garanterer en solid og komfortabel oplevelse af fuld restituerende søvn mange år frem. Ligesom Athena modellen har Venus en stabil opbygning, som garanterer langtidsholdbare sengeoplevelser. Størrelsen 180×200 vælges ofte af par. Dette er Venus designet efter, da det er muligt at vælge to forskellige fastheder til sengen, så din partner og dig kan dele en fantastisk, komfortabel søvn i samme seng på trods af at have forskellige kropsbygninger.

Samme mulighed for at differentiere fastheden af madrasserne får du med Norland Luksus Boks. Madrassens indre materialer og bygning er den klart mest essentielle del af sengens helhed. Alligevel spiller også det ydre en mærkbar rolle. Norlands tilhørende topmadras har et vaskbart betræk, der gør sengen behagelig. Ligesom Norland modellen har Living&More Boxmadrassen – De Lux Superior også fremstillet sublime betræk til at samle sengen. Topmadrassens betræk er nemlig strikket af natulige, slidstærke bambusfibre og latex, der gør sengen holdbar – og afvisende overfor støvmider.

Toppen af poppen i sengeverdenen, er de boxmadrasser, hvor materialerne ikke blot skaber den nødvendige aflastning for brugeren, men også bidrager til søvnoplevelsen med andre fordelsgivende egenskaber.

Senses Lux er både har den typiske, komfortable dobbeltfjedring, to komfortzoner mere end standarden samt en solid træramme med en tykkelse på hele 14 cm. For at skabe en ekstra givende søvn for brugeren, har sengen også en latex-topmadras med en kernetykkelse på 6 centimeter, der ventilerer sengen, og derved tilpasser sengemiljøets temperatur. Opskriften på boxmadrassen er simpel – og ligeså er modellen Ideel Komforts design. Som for at matche sengens enkle opbygning er de overflødige detaljer sparet på designet for i stedet at prioritere det gode håndværk, der skaber udseende af elegant standard.

Boxmadras 180x210 cm

Når man vælger størrelse på sin seng, er det ud fra egne ønsker til indretningen og pladsmuligheder i soveværelset. En boxmadras med målene 180×210 er et interiørvalg til soveværelset, der emmer af søvn i rummelige omgivelser, er første prioritet.

Den mest budgetvenlige seng i størrelsen er Athena Boxmadrassen. Sengen er medium hård på begge senge og komplimenterer derfor bedst folk med en vægt under 70-80 kg. Også Box Deluxe madrassen med pocketfjedre og 5 komfortzoner er en økonomisk erhvervelse af stor komfort. Modsat Athena modellen er det med Box Deluxe muligt selv at vælge en fasthed for hele sengen.

Venus boxmadrassen leverer ypperlig luksus med syv komfortzoner og mulighed for at tilpasse sengen til helt individuelle behov, når sengen består af to senge, der kan have forskellige fastheder, som samles af en topmadras, så madrasserne stadig forekommer som en, samlet seng.

Det er ikke blot dine dagstrætte muskler, der skal tilfredsstilles med den rette aflastning i sengen, men også dit æstetiske øje skal glædes ved synet af din seng i soveværelset. Norland Luksus Box er dansk design til soveværelset. Dit værelse prydes med denne seng af elegant æstetik, når du vælger mellem tekstiler i balancerede farver og ben i kvalitetsstærke materialer.

Også Ideel Komfort vil bidrage med elegant design til soveværelset. Sengens udtryk fokuserer på det simple og æstetiske. Møbellet er skabt af materialer i flot kvalitet, der sikrer det elegante udtryk.

Senses Lux er produceret af danske håndværkere inden for landets grænser, og det har sat et nordisk, simplistisk præg på sengen. Derudover har sengen også et stærkt fokus på de innovationer, der skaber de bedste soveoplevelser for individet i form af hybridskum mellem de støttende pocket fjedre, stærkt fundament med tyk træramme, latex topmadras, der ventilerer eller celsius topmadras med memoryskum, der former sig behageligt efter kroppen.

Valg af boxmadras

Har du nogensinde lagt hovedet på puden og mærket en totalfølelse af afslapning? Når du investerer i den rette seng for dig, investerer du ikke blot i behagelige nattetimer, men også i rare dagtimer fyldt med overskud skabt af dyb restituering i rette omgivelser. For at sikre at du opnår de ønskede resultater af dit sengekøb, er det vitalt, at sengen passer din krop, dine behov og sovevaner.

Sover du varmt, bør du vælge en topmadras af latex, der er åndbar og leder varmen væk. Er du ekstra følsom overfor det underlag, du lægger på, drager du højst sandsynligt gavn af et underlag med polstret med hybridskum – eller en topmadras med tyk kerne. Vær bevidst om din krop, såvel som dine præferencer og vælg din fremtidige seng derudfra.

Specielt fastheden af madrassen eller topmadrassen er altafgørende for din oplevelse i sengen. Vejer du over 70-80 kg., skal du vælge en fast eller ekstra fast madras, hvorimod du skal vælge en medium fast madras, hvis du vejer mindre. Givet at sengen er tiltænkt både dig og en partner, vil det give den mest personlige oplevelse af komfortabel søvn, hvis hver jeres side af sengen er tilpasset jeres kropsvægt, så I begge oplever, at jeres individuelle behov imødekommes.

Vid dig også sikker på omstændighederne af dit køb, inden du forpligter dig til en seng hos en forhandler. For at være sikker på at processen med erhvervelse, levering og opsætning af din nye seng bliver tilfredsstillende, kan du med fordel undersøge de forskellige forhandleres goder og vilkår.

Markedet for boxmadrasser er stort; men hvis du er bevidst om dine personlige behov og krav, er det med testens hjælp nemt at navigere sig frem til den seng, der vil sikre dig fremtidig komfort i din drømmeseng.

Boxmadras test 2024

Boxmadrassen er danskernes foretrukne madrastype, fordi den samler madras og seng i én enhed. Madrassen er indbygget i sengen og omvendt, og det gør bare alting lidt lettere, når stort set alt soveværelsesinteriør ikke skal samles og skilles konstant.

En boxmadras anvendes som regel sammen med en tynd topmadras, men boxmadrassens kvalitet har alligevel oftest den største betydning for din søvn af de to typer af madrasser. En typisk boxmadras er bygget op med en træramme, der danner skelettet og som benene forbindes til, fjedre af forskellige typer samt skum egnet til madrassen og dens formål.

Læsernes Favoritter

Venus - 140x200

[afp id="157"]

Når man skal vælge en boxmadras, kræver det, at man skal være tilfreds fra start. Ulempen ved en boxmadras er nemlig, at du ikke sådan lige kan udskifte affjedringen og skummet, og derfor er det vigtigt, du vælger rigtigt i første omgang. Forskellige typer af boxmadrasser har forskellige fordele og derfor også forskellige priser, men sætter man sig nok ind i tingene og afprøver alternative madrastyper fra start, kommer man også hjem med et produkt, man er tilfreds med. Markedet for madrasser, senge og boxmadrasser er stort, og du burde have rig mulighed for at finde akkurat den model, der passer dig.

Denne test må ikke anses som værende videnskabelig, men skal betragtes som objektiv. I denne test er her heller ingen vinder, da valget af en boxmadras skal betragtes som individuel.

Et stort marked er lig med mange forskellige variationer. Nogle boxmadrasser er bløde, nogle er relativt hårde og nogle er lige midt i mellem. Nogle tilpasser sig og justerer sig efter din pasform, og nogle forbliver, som de er hele tiden. Nogle madrasser egner sig til bestemte vægttyper, mens andre er mere fleksible. Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge madras, men den ideelle boxmadras findes derude et sted. Du bruger en stor del af dit liv i sengen, og derfor er det vigtigt med optimal og tilpasset komfort.

Venus Boxmadras - 140x200

[afp id="158"]

Venus boxmadras er et stykke skandinavisk design, der er danskproduceret i Horsens. Kinnabädden har i over 60 år produceret senge af høje, nordiske standarder, og deres minimalistiske stil har fundet vejen over til den anden side af Øresund. Boxmadrassen er bygget på en modstandsdygtig træramme, der danner fundament for resten af sengen. Madrassen har dobbelt fjedrelag, så der bliver taget ekstra hensyn til dine bevægelser og stillinger, når du sover. Denne type af tilpasset pasform gør først og fremmest, at du ligger komfortabelt, men du vil også føle dig bedre tilpas, når du skal stå op.

Boxmadrassen er samtidig udviklet med temperaturregulerende naturskum, så du kan falde i søvn på alle årets tidspunkter. Temperaturregulerende naturskum virker på den måde, at madrassen trækker varme ind og puster varme ud efter behov, så sengen har en konstant temperatur. Sengen påvirkes altså hverken af varme sommerdage eller kolde vinternætter.

Senses Lux Boxmadras - 180x200

Denne madras fra Senses Lux-kollektionen er et bevis på, at teknologien bag madrassen ikke er så simpel igen. Madrassen er laginddelt og bygget på Waterlily-skum, der er optimerende i forhold til både pasform og søvnklima. Madrassen er produceret og certificeret af danske håndværkere – du får altså en boxmadras efter danske standarder.

Den laginddelte madras er delt i fem komfortzoner, der dækker behovene for hver del af din krop, som har brug for støtte. Med andre ord har madrassen altså en pasform, som sørger for, at du ikke blot sover godt, men også sover sundt. Celcius-topmadrassen er derudover ret unik og støtter din krop sammen med boxmadrassen. Den er først og fremmest temperaturregulerende, men dernæst er den lavet med bambusfibre, hvilket er med til at gøre madrassen ekstra blød, ventilerende og åndbar. Det betyder altså, at du kan falde komfortabelt i søvn hele året rundt på en kropstilpasset madras.

Basic Boxmadras - 120x200

Basic Boxmadras er kendt for deres høje kvalitet af senge og madrasser. Med boxmadrassen følger der også en tilpasset topmadras, som ligeledes er udviklet af Sleepzone. Sort boxmadras med elegant og lækker hvid topmadras i særdeles høj kvalitet. Den er i øvrigt danskproduceret. 120 x 200 cm KOMPLET Basic Boxmadras inkl. topmadras 40 mm latex eller celsiuskerne og metalben.

Madrassen er indbygget med en anti-skrid funktion, så du ikke skal rette den til inden, under og efter søvn. Uanset hvor stramt lagnet sidder, er problemet med topmadrasser ofte, at de ikke bliver i position, når man har fundet ens foretrukne sovepositur. Har man en tendens til at bevæge sig meget rundt under søvn, er dette en madras, der giver dig mindre besværlige morgener og aftener. Selvom du bevæger dig meget rundt, tilpasser topmadrassen sig din kropsform konstant, uden at den glider ud over sengekanten. Basic Boxmadras går med denne model ikke på kompromis med komfort og funktionalitet, fordi din krop skal have de bedste betingelser. Er det ikke lige en boxmadras du er på udkig efter, er en sovesofa også ofte en god investering. Se vores sovesofa test her, og få inspiration til dit næste køb.

Lyngdal Boxmadras - 140x200

[afp id="160"]

Er grundlæggende komfort ikke nok for dig, kan du med Lyngdal-boxmadrassen gøre søvn til noget, man ser frem til. I bedste skandinaviske kvalitet og design får du en madras, der kan tilbyde komfort og pasform til ud over det sædvanlige – især til de lidt større personer.

Boxmadrassen er formet med multipocket fjedre, så madrassen tilpasser sig din krop uanset vægt og krav til bevægelse. Den giver dig modstand, når du har brug for det, så du får komfort uanset dine særlige behov i sovepositioner. Madrassen har samtidig integreret anti-slide, så topmadrassen bliver på under alle forhold. Med Lyngdal-boxmadrassen får du en madras med en udskiftelig kerne. Boxmadrasser har som nævnt tidligere det problem, at man skal udskifte hele sengen, hvis noget ikke er tilfredsstillende, men med denne model kan du vælge at udskifte fjedrene og latexpolstringen, hvis den ikke passer dig, eller hvis du vil prøve noget nyt.

Senses Lux Boxmadras - 140x200

[afp id="161"]

Med en Senses-madras bliver søvn til mere end bare søvn. Der er her et ubetinget fokus på komfort, kvalitet og funktionalitet, så du kan få den absolut bedste oplevelse, når du vil sove eller slappe af. De danskproducerede boxmadrasser byder på en åndende, trykaflastende madras, der giver dig lyst til at gå i seng. Modellen er bygget med komfortzoner, der ikke blot gør madrassen mere end behagelig, men som også er sund for din krop. Din ryg og andre kropsled skal bruges hele livet, og derfor er det nødvendigt med en madras, der tilpasser sig din krops særlige krav.

De trykaflastende fjedre er en integreret del af skummet, så du får den nødvendige komfort helt ned til sidste detalje. Samtidig tilpasser Waterlily Visco-skummet sig din krop og danner luftlommer de steder, det er nødvendigt, så du får den fasthed, du har brug for. Modellen er ikke billig, men omvendt er den helt bestemt pengene værd. Skal du bruge en kontinentalseng til din boxmadras, finder du de bedste modeller i vores kontinentalsenge test lige her.

Classic Boxmadras - 140x200

Classic Bonell er en solid og skandinavisk produceret kvalitet boxmadras, der har en del kvaliteter til fælles med Premium-pocket-madrassen. Classic Bonell boxmadras er ligeledes produceret og designet i skadinavien, hvilket for mange er et stort kvalitetsstempel. Med skandinavisk design og kvalitet ved man, hvad man får. Boxmadrassen er et stykke nyt, innovativt design, der givet en suveræn komfort på den spændstige affjedring, som kommer med de indbyggede pocket-fjedre. Pocket-fjedrene arbejder sammen med latexpolstringen for at kunne yde den bedste støtte til din krop, når du sover eller slapper af på din seng.

Med denne madras følger der en topmadras af eget valg med. Classic Bonell-modellen er bygget til at kunne fungere med både Latex og Celsius topmadras, så du kan gøre sengen så tilpasset som muligt. Disse topmadrasser kommer samtidig med forskellige fastheder, fordi ens komfort også tit påvirkes af fastheden i madrassen. Generelt egner Classic Bonell-modellen sig til mindre personer, mens Premium-modellen er beregnet til større.

Athena Boxmadras - 90x200

I stil med Mind-madrassen fra samme serie er Athena en af de mest interessante madrasser på det danske marked. Madrassen er laginddelt, og hvert lag har hver sin funktion for at gøre din søvn så tilfredsstillende som muligt. Lagene er med til at sikre komfort, men de sørger også for, at du bliver aflastet, hvor det er nødvendigt.

Lagene fungerer blandt andet så godt, fordi de går i stærkt sammenspænd med de indlagte pocket-fjedre samt polyetherskum, der sikrer dig en madras, som tilpasser sig din krop og dine ømme punkter, så du kan få en god start på dagen. Boxmadrassen kommer sammen med CELCIUS-topmadrassen, der, som navnet indikerer, forbedrer dit soveklima. Topmadrassen tilpasser sig dine kropstemperaturer, så du bliver mødt af behagelige temperaturer i din seng uanset, hvilken tid på året det er. Skummet vil samtidig tilpasse sig din kropspositur under de givne omstændigheder.

Hvad skal du så vælge?

En madras er ikke længere bare en madras. De bliver designet til alle behov og størrelser, fordi vi alle har vores foretrukne måde at sove eller slappe af på. Markedet er konstant udviklende, og derfor kommer der hele tiden nye modeller frem med nye funktioner, der kan være specifikt beregnede til særlige behov. Alene de otte ovenstående modeller kan hver især noget helt særligt, der egner sig til dig og dine behov for en komfortabel søvn. Man får naturligvis, hvad man betaler for, men de udpegede modeller er alle boxmadrasser, der er prisen værd, hvis du har behovet for det, de kan tilbyde. Skal du bruge lidt ekstra luksus, er en elevationsseng rigtig god. På den måde kan du indstille din seng i forskellige positioner, afhængig af hvad du skal bruge sengen til. Se vores elevationssenge test her. og se de bedste modeller, samt hvad der passer bedst til dit behov.

Arbejder du med et stramt budget, er Jupiter-modellen en langtidsholdbar løsning, der giver dig den nødvendige komfort. Boxmadrassen er stabil, robust og dækker dit grundlæggende behov for søvn til en meget overkommelig pris, der er svær at finde på andre typer af boxmadrasser. Den har ikke et utal af smarte funktioner, men den virker, som en god boxmadras nu engang skal. Hvis du vil have noget ud over det sædvanlige, er dette ikke madrassen for dig, men tænker du ikke så meget, hvordan du sover, så længe det er billigt, er Venus-boxmadrassen valget for dig.

Ønsker du en madras, der kan give dig den korrekte støtte baseret på vægt, er BN’s kollektion med Bergen- og Stockholm-modellerne den optimale løsning for dig. Stockholm-modellen egner sig til folk, der vejer over 100 kilo på grund af multipocket-fjedrenes fordeling i boxmadrassen. Vejer du under, omkring eller en 10-20 kilo over 75 kilo, bør du gå efter Bergen-modellen, som kommer i forskellige fastheder afhængig af din vægt. Jo mindre vægt, jo mindre fasthed bør du gå efter.

Særlige problemer?

Har du særlige problemer med ryg, lænd, skuldre eller andre dele af kroppen, eller ønsker du bare den absolut bedste kvalitet, tilbyder Airpur-serien og i særdeleshed Heaven-modellen dig alt det, du nu kan drømme endnu bedre om. Airpur sikrer dig en utrolig pasform og komfort til dine ømme punkter, hvor den mærker, at du har brug for støtte gennem forskellige lag af madrasser og fjedre, som samarbejder for at optimere din søvn. Med Airpur sover du ikke bare godt, men du forbedrer også din krops struktur gennem madrassens pasform. Du skal bruge kroppen hele livet, så det er vigtigt at passe på den.

Boxmadrassen designet lige præcis til dig eksisterer altså. Det er bare et spørgsmål om, hvad du prioriterer, når du skal bevæge dig ud i det store marked. En boxmadras er ikke en billig erhvervelse, og det er derfor vigtigt, at du ved, hvad du skal gå efter. Mulighederne er der – du skal bare finde din foretrukne løsning.

ANDRE POPULÆRE GUIDES