Continentalseng test – 5 bedste continentalsenge

En god nattesøvn er utrolig vigtig for kroppens restitution og for ens energiniveau samt produktivitet. Derfor er det vigtigt, at man gør en indsats for at finde den rette seng, som kan skabe en god liggekomfort for den enkelte bruger af sengen. Det er en individuel sag at finde den rette seng, som støtter kroppen på den bedste måde, og derfor kan det være en god idé at undersøge markedet, inden man beslutter sig.

Continentalsenge er blevet meget populære i de seneste år, og det er der en god forklaring på. Continentalsenge er nemlig opbygget af tre madraslag, som øger komforten betragteligt i forhold til normale senge. Disse tre madraslag, en boxmadras nederst, en springmadras i midten og en topmadras øverst, har hver deres egenskaber, som alle sammen hjælper til en god nattesøvn.

Continentalseng 140x200 cm

Hvis du vælger en seng med målene 140×200, har du fat i en af de mest populære størrelser inden for senge. Trekvartsenge, som de også kaldes, er gode til mindre lejligheder, hvor pladsen ikke tillader en fuld dobbeltseng. En seng i størrelsen 140×200 går både an, hvis én eller to personer skal benytte sig af sengen. En trekvartseng kan benyttes i små lejligheder, til gæsteværelset eller til den, som ønsker ekstra soveplads alene.

Alle sengene, som nævnes her, er gode continentalsenge med fokus på kvalitet og holdbarhed, men de har alle forskellige egenskaber, som kan komme dig til gode i din nattesøvn. Et godt eksempel på en kvalitets continentalseng er Norland Eksklusiv Komfort, som i sine tre madrasser, giver dig en god boxmadras til at understøtte det hele, en springmadsras med pocketfjedre, cooltex-polstring og antiskrid samt en luksuriøs topmadras på hele 10 cm. Har du brug for at vælge imellem forskellige topmadrasser, er Visco Continental No. 1 et andet bud på en lækker continentalseng, hvor du kan vælge imellem to forskellige populære topmadrasser, Visco AIR eller Latex Deluxe.

I Athena continentalsengen har du mulighed for at ligge på en topmadras med celciuskerne, som er god til dig, som er kuldskær, idet den holder på kropsvarmen, og for dig, som har rygproblemer, da celciuskernen gør, at man synker en smule ned i sengen, fordi madrassen er trykaflastende og derfor former sig efter kroppen.

Hvis du er på udkig efter en billigere model, men som er god kvalitet til prisen, leverer Living&More og Ystad solide continentalsenge med fem komfortzoner, som også leverer hele continentalsenge oplevelsen.

Ønsker du en continentalseng, som ligger helt i top i forhold til komfort, kan du med fordel vælge en af de senge, som har syv komfortzoner i madrassen. Med syv komfortzoner øges sengens tilpasning til din krop, som aflaster dig, hvor du vejer mest. Senses Lux continentalseng er med dens syv komfortzoner med til at øge den enkelte persons komfort. En anden populær continentalseng med syv komfortzoner er Venus, som med en kerne af pocketfjedre omgivet af hybridskum har meldt sig selv på banen som bestseller. Den er så populær, at man har valgt at lave en luksusmodel med forbedrede komfortlag, kaldet Venus Luna. Det er også muligt at få en continentalseng med et lidt anderledes udtryk med Monika Luksus, som er en håndlavet seng, lavet specielt til dine behov og ønsker, og fås i grå, gul, rød eller sort. Er du miljøbevidst, kan Gold C75 Dreamzone anbefales, da madrassen er certificeret efter OEKO-TEX Standard 100.

Continentalseng 160x200 cm

Senge i størrelsen 160×200 har en god størrelse, hvis man ønsker god plads at sove på, men uden at den fylder hele soveværelset op. Er du på udkig efter en model, som ligger i den lavere ende af prisskalaen, er Tom Tailor Heaven Box et godt valg. Den har, som de fleste continentalsenge, fem komfortzoner, som sikrer at kroppens liggekomfort tilpasses i løbet af natten. Desuden er madrassen i Tom Tailor Heaven Box udstyret med bonellfjedre, som medvirker til en fast og relativ ufleksibel madras. Dette medvirker til sengens faste overflade, og giver en lang levetid til få penge. Et alternativ til Tom Tailor-modellen er Bacis C5 continentalsengen, som er en pæn og god seng til en overkommelig pris. Basic C5-sengen indeholder også bonellfjedre og er garanteret fri for sundhedsskadelige stoffer med OEKO-TEX®-mærkningen.

Tillader størrelsen på boligen ikke de fulde 160×200, findes der en continentalseng, som har målene 150×200. Flora er en continentalseng, som ligger i et overkommeligt prisleje, med fem komfortzoner som i en normal continentalseng. Flora kan vælges med to forskellige topmadrasser; Latex, som er allergivenlig, og Polysoft, som har fokus på liggekomforten.

Visco Continental No.1 er god til parret, som ønsker forskellig hårdhed i hver deres side, da springmadraskernen i denne continentalseng er todelt, så I kan vælge hver jeres hårdhed. Dog er begge springmadraskerner placeret i det samme betræk, så du ikke bemærker, den er todelt.

I Nordland Eksklusiv Komfort, som er en danskproduceret continentalseng, finder man god kvalitet i et relativt lavt prisniveau. Nordland tilbyder, at man kan vælge madrassens hårdhed alt efter ens vægt (medium/fast eller ekstra fast), og du kan selv vælge, om den 10 cm tykke luksustopmadras, du får med i købet, skal være med latex- eller wonderpurkerne.

En af de bedste continentalsenge, man finder på markedet, er Venus og dens luksusversion Venus Luna. Her er tale om senge med øje for detaljen og med fokus på optimering af søvnkvaliteten. Madrasserne indeholder syv komfortzoner, som altså er to mere end i normale continentalsenge. Springmadrassen indeholder en kerne af pocketfjedre, omgivet af elastisk og holdbar hybridskum, den mest elastiske skum, der produceres i Danmark, som giver komfortlaget eminent støtte og holdbarhed. Senses Lux og Monika Luksus er to andre bud på continentalsenge med syv komfortzoner.

Continentalseng 180x200 cm

En fuld dobbeltseng har normalt målene 180×200 cm og giver to personer god plads til at få en god søvnkvalitet. Men en god seng behøver ikke ruinere bankboksen. Continentalsengen Gold C60 fra skandinaviske DREAMZONE er udstyret med en 8 cm topmadras og to springmadrasser med pocketfjedre, som er inddelt i fem komfortzoner, så liggekomforten øges. Nederst indeholder Gold C6 to boxmadrasser i samme betræk. DREAMZONE er et dansketableret firma, som arbejder fast på at forbedre søvnen for den enkelte med individuelle løsninger, og det bemærkes også i denne continentalseng, hvor du får god kvalitet til en overkommelig pris.

En lignende continentalseng er De Lux Classic fra Living&More. Sengen består af tre lag, som alle er med til at skabe ekstra komfort og forbedre nattesøvnen. Det, der adskiller De Lux Classic fra andre continentalsenge, er, at den kommer med to continental dele med hver sin hårdhed. Derfor skal du bare lægge den madras med den rette hårdhed for dig øverst.

Athena continentalseng kommer med fem komfortzoner, og når du køber størrelsen på 180×200 cm, kan du vælge både en fast og en medium madras eller to af hver. En fordel ved Athena er, at den midterste madras, springmadrassen, er vendbar, så ved at vende madrassen fra tid til anden, kan du forlænge levetiden betragteligt.

Hvis behovet er til en stor seng, men pladsen i soveværelset er sparsom, kan continentalsengen Olympic være en redning. Den har målene til en hel dobbeltseng på 180×200 cm, men har samtidigt en skuffe til opbevaring på 120×50 cm. På den måde kan du opbevare eksempelvis sengetøj i skuffen uden at optage plads andetsteds. Yderligere brillerer Olympic med en 4 cm tyk topmadras af viscoskum, som giver hele kroppen støtte og komfort. Desuden fås sengens i farverne grå, gul, rød eller sort, så du kan vælge den farve, der passer bedst i dit hjem.

En standard continentalseng er Flora, som ikke skræddersyes til den enkelte, men som har fem komfortzoner, som i normale continentalsenge, og et udvalg af to forskellige topmadrasser; Latex og Polysoft.

Ønskes en højere kvalitet i størrelsen 180×200, fås Senses Lux, Venus Luna, Norland Eksklusiv Komfort og Visco Continental No. 1, som alle har syv komfortzoner og dermed en forhøjet liggekomfort.

Continentalseng 180x210 cm

En fordel ved Venus, Venus Luna og Senses Lux er, at de fås i mange forskellige længder og bredder, også 180×210. Den ekstra længde på sengen kan være kærkommen, hvis man er særligt høj, eller blot trænger til mere sengeplads.

Senses Lux er indrettet med syv komfortzoner, som støtter din kropsstilling på bedste vis med dens pocketfjedre, som er omgivet af elastisk hybridskum, som er kendt for sin åndbarhed. Dermed er man sikret en behagelig temperatur, nat efter nat, med Senses Lux.

Venus har, som Senses Lux, syv komfortzoner, som alle er med til at støtte din sovestilling hele natten igennem. Disse komfortzoner er inddelt i fjedre, som giver en individuel support til kroppen. De 220 pocketfjedre pr. m2 øger blot til denne sublime støtte af kroppen. Er der plads til mere luksus i dit soveværelse, findes der en opgradering af Venus: Venus Luna. Her har man arbejdet på at forbedre de enkelte komfortlag i sengen, så i denne seng finder man pocketfjedre i både box- og springmadrassen, som giver en mere omfattende støtte.  

Er du på udkig efter en madras med memoryskum, er Gold C35 fra DREAMZONE en mulighed. Gold C35 indeholder en vendbar springmadras med støttende pocketfjedre inddelt i fem komfortzoner, som er polstret med koldskum og purskum. Det øverste lag består af en topmadras på 7 cm, polstret med trykaflastende memoryskum, som former sig efter din krop og kan være med til at afhjælpe muskel- og ledsmerter. Norland Eksklusiv Komfort tilbyder en topmadras på hele 10 cm af enten memoryskum eller latex, så du har mulighed for at vælge det, der passer dig bedst.

Trondheim Continental melder sig også på banen, når det kommer til lækre topmadrasser, da man her kan vælge mellem en topmadras af enten 4 cm memoryskum eller 4 cm latex. Springmadrassen i Trondheim indeholder 261 pocketfjedre pr. m2, som arbejder individuelt og giver dermed en eminent støtte til den sovende krop.  Madrassen fås i tre forskellige fasheder: Medium (vægt: 60-65 kg), Fast (vægt: 65-75 kg) eller Xtra Fast (vægt: +95 kg). Ved at vælge den korrekte fasthed til din continentalseng forbedrer du din søvnkvalitet væsentligt.

Continentalseng 210x210 cm

En god nattesøvn er, som bekendt, vigtig for at man kan bevare overskuddet og energien i hverdagen. Hvis du lider af pladsmangel i din senge, kan du med fordel overveje at anskaffe dig en større seng – og her kommer Kingsize-sengen ind i billedet. Kingsize-senge er senge i de største størrelser, i dette tilfælde 210×210 cm, så der er masser af plads at boltre sig på i de søvnige timer.

En af de ypperste Kingsize continentalsenge er fra Norland og går under det navnet: Eksklusiv Komfort. Denne seng tilbyder den klassiske continentalseng opbygning med tre lag, som alle er produceret i Danmark, så kvaliteten er helt i top. Nederst findes en sengeramme, som holder en 12 cm tyk boxmadras af bæreskum. Næste lag er en vendbar springmadras, som er polstret med 12 mm Cooltex-skum, som har kølende, fugtabsorberende og ventilerende egenskaber, som alle er med til at give dig en bedre nattesøvn. Topmadrassen er kronen på værket og kan vælges i enten latex eller Wonderpur, så du kan vælge efter dit behov. En klar fordel ved Norland Eksklusiv Komfort er, at den er til at betale samtidig med, at den leverer kvalitet og komfort, som er enhver continentalseng værdig. Et godt alternativ til Norlands continentalseng er Tom Tailor Heaven Box, som med fem komfortzoner og en topmadras med en 5 cm skumkerne er med til at give dig en stabil nattesøvn til en overkommelig pris.

I samme prisleje finder man Venus continentalsengen, som giver dig en høj liggekomfort med pocketfjedre, syv komfortzoner og hybridpolstring, som alle er med til at sikre dig en behagelig liggeposition, som tilpasser sig din krop og dine behov. Continentalsengen Venus er udstyret med tre madraslag, som alle er med til at øge komforten for dig. Nederst findes en boxmadras, som har en kerne af komfortskum, som tilpasser sig din kropsvægt, når du sover, og dermed støtter lige dér, hvor du har mest brug for det. I det næste madraslag finder man en springmadras, som med sine pocketfjedre også er med til at give din krop ultimativ støtte samtidig med, at madrassen tilpasser sig din krops bevægelser. Omkring pocketfjedrene er der polstret med hybridskum, som er med til at bevare en behagelig temperatur, og øger madrassens levetid betragteligt. Desuden er det muligt at få to forskellige hårdheder i springmadrassen, hvis I er to, som deler samme seng, så liggekomforten tilpasses individuelt. I topmadrassen, som er sengens øverste lag, skabes den sidste komfort med en 60mm kerne, som også tilpasser sig din krop, når du sover.

Bliver du fristet af de mange kvaliteter, der findes i Venus, men ønsker ekstra luksus og har et større økonomisk råderum, findes der en opgradering af denne: Venus Luna. Venus Luna har de samme kvalitetsbevidste egenskaber som Venus, men der er kræset mere for alle komfortlagene. Ligesom Venus Luna har continentalsengen Senses Lux de samme komfortgivende egenskaber, men der er et endnu større fokus på komfort, så du får det bedst mulige til at optimere din nattesøvn. 

Vælg en seng efter dine behov

En continentalseng er ikke blot et møbel til at sove i, men et møbel, der giver en høj komfort og en ekstra luksus i hverdagen. Hvis man tilkøber en sengegavl, kan man benytte sengen til at sidde oprejst og læse i, så man kan bruge endnu flere timer i det luksuriøse møbel.

Når man skal finde den rette seng, er det vigtigt, at man ser på sine egne behov, da det er en investering i kroppens velvære og sindets sundhed, når man skal vælge den rette seng.

Continentalsenge er gode investeringer, fordi de består af tre madraslag, hvor der er udviklet særlige komfortgivende egenskaber i dem alle, som følger kroppens bevægelser. Dog findes der mange forskellige udgaver af continentalsenge, så ligegyldigt om du foretrækker bonell- eller pocketfjedre til din springmadras, eller memoryskum eller latex til din topmadras, findes der helt sikkert en god continentalseng, der passer til dine behov.

Selvfølgelig er der en sammenhæng mellem kvalitet og pris, når man er på udkig efter en ny seng, men ligegyldigt hvad dit økonomiske råderum er, vil der være mulighed for at finde en god continentalseng.

En af continentalsengens mange kvaliteter er, at du ofte kan vælge to forskellige hårdheder i hver side af sengen, så om du ønsker en seng, der måler 140×200 eller 210×210, vil der være mulighed for at optimere nattesøvnen og liggekomforten for den enkelte bruger af sengen.

Der er ingen tvivl om, at det kan være en jungle at vælge den rette seng, og det kan være et tidskrævende projekt, men det betaler sig at vælge med omhu, for det er en investering for livet at komme hjem med den rette seng.

Continentalseng test 2021

Der findes rigtig mange senge på det danske marked. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der særligt er én form for seng, der er begyndt at tage markant afstand fra de andre senge på markedet, når det kommer til populariteten. Den seng, der er tale om her er naturligvis en continentalseng. Der er mange gode grunde til, hvorfor det lige netop er denne sengetype, der er blevet populær blandt danskerne, men det skyldes især den høje komfort, den gode støtte såvel som det flotte, visuelle udtryk en continentalseng oftest har – og det er med garanti også derfor, at du er på jagt efter én.

Hvis det hurtigt skal ridses op, hvad der er af fordele ved en continentalseng kontra en almindelig boksmadras, og hvad den primære forskel er, så er det væsentligste parameter selve opbygningen af sengen. En continentalseng er nemlig opbygget i intet mindre end tre forskellige lag, hvor du nederst finder én eller flere boksmadrasser, ovenpå ligger der en springmadras og øverst befinder der sig en topmadras. Hver af disse madrasser tjener naturligvis deres eget formål, hvor det f.eks. er boksmadrassens opgave at danne en form for platform for de to andre madrasser, springmadrassen skal give støtte og topmadrassen skal give komfort.

Du skal dog være klar over, at det kræver en del mere opmærksomhed fra din side, hvis du skal købe en continentalseng sammenlignet med købet af en ganske almindelige seng eller en boksmadras. Det skyldes nemlig, at du ikke længere kun har ét lag, du skal være opmærksom på, men at du derimod har hele tre forskellige lag, som du skal have rettet dit fokus på. Du skal nemlig sørge for, at du ender med at investere – ja, investere – i en continentalseng, hvor alle tre lag er af høj kvalitet og er bygget således, at du får en optimal nattesøvn.

Venus No. 2 - 180x200 cm

Bedst i test continentalseng
Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
24.999,00 DKK 0,00 DKK 24.999,00 DKK Se Produkt

Er du på jagt efter en seng, der måler 180 cm. x 200 cm. og er fremstillet af de bedste materialer? For så har du netop fundet den. Venus No. 2 er en seng af høj kvalitet, som er baseret på en helt almindelig kontinentalopbygning, hvor man finder to boksmadrasser i bunden, som danner selve platformen for sengen og dermed også skaber fundamentet for en høj komfort. Oven på boksmadrasserne er der placeret en vendbar springmadras, der er med til at give den helt rigtige støtte.

Venus No. 2 adskiller sig fra sin lillebror, Venus No. 1, ved at være udstyret med såkaldte multipocketfjedre i stedet for helt almindelige pocketfjedre. Det betyder også, at der er tale om en relativt fast seng, men der er dog fortsat mulighed for at vælge blandt forskellige fastheder, når du bestiller sengen. Det er selvfølgelig også muligt at vælge én af hver, så du f.eks. har en medium fasthed i den ene side og en fast fasthed i den anden side – det er smart!

Sengen er fremstillet af svenske Kinnabädden, der står bag nogle af de mest succesfulde senge i hele Skandinavien. I dag er deres produktion blevet flyttet til Danmark, hvilket sikrer dig, at der er tale om høj kvalitet og gode materialer. Den har en samlet højde, der lyder på hele 61 cm., hvilket også betyder, at du aldrig kommer til at stå op af din seng igen, men derimod fremadrettet vil komme til at sige ud af din seng – og det er en helt anden følelse.

Jupiter - 180x200 cm

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
15.999,00 DKK 0,00 DKK 15.999,00 DKK Se Produkt

Du får meget for pengene, når du vælger Jupiter-serien, hvor der altid er tale om value for the money. Prisen er presset i bund, men det er stadig en dansk produceret seng, der er bygget med to fokusområder; komfortmæssig særklasse og betagende visuelt udtryk.

Sengen er naturligvis opbygget som enhver anden continentalseng. Du finder en boksmadras i bunden, der danner selve basen for sengen. Stoffet er specielt lavet til Jupiter-serien, og det er gennemgående i både boks- og springmadras, hvilket giver en sammenhænge effekt, hvilket giver et flot udseende. De børstede metalben er ikke kun med til at give en fornuftig højde på sengen, men er samtidig også utroligt smukke. Springmadrassen er udstyret med multipocketfjedre – og ikke nok med det, så er der intet mindre end 504 støttepunkter pr. m2.

Hvis du køber en Jupiter, så køber du samtidig også en continentalseng, som giver en utrolig komfort og støtte. Du får ikke blot 504 støttepunkter pr. m2, men du får derimod 504 fjedre pr. m2, der reagerer individuelt afhængigt af din krops belastning mod madrassen. Det giver en fantastisk støtte til din krop, som tilpasser sig den vægt, der lægges på områderne i madrassen og dermed holdes din rygrad lige som den skal være, hvilket giver dig en formidabel søvnoplevelse.

Bergen by BN - 180x200 cm

Bergen by Bedre Nætter er en continentalseng, der – uden tvivl – er i en klasse for sig. Hvert eneste niveau af denne enestående seng er opbygget af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer med det ene fokusområde, at skabe en formidabel søvnoplevelse, når de bliver kombineret. Det er bliver bestemt heller ikke dårligere af, at høre, at sengen bliver fremstillet i Belgien, der er kendt hele verden over for deres høje kvalitet indenfor sengeproduktion, hvilket har resulteret i, at de i dag er blandt verdens førende indenfor branchen.

En continentalseng skabes med kombination af tre lag, men der skal ikke være nogen tvivl om, at det væsentligste lag er det midterste madraslag, som skal være af absolut bedste kvalitet. Derfor er der naturligvis også brugt pocketfjedre i springmadrassen i Bergen by Bedre Nætter, da det er den fjedertype, der passer bedst til de fleste danskere. Du har endvidere også mulighed for at vælge mellem to forskellige fastheder – det anbefales at vælge en medium fasthed, hvis du vejer under 75 kilo.

Selvom ovenstående giver et godt indblik i, hvor meget, der er gjort for at skabe en komfortabel continental seng, så er det slet ikke slut endnu. Omkring fjedrelaget er der oven i købet blevet placeret hele 35 mm. latex på hverside af madrassen. Det er et elastisk materiale, der gør, at du kan opnå en maksimal udnyttelse af fjedrene. Latex’en er med til at forbedre din nattesøvn, da det giver bedre komfort, støtte og udnyttelse af fjedrene som følge af den store elasticitet. Slutteligt, så giver det også en bedre ventilation i madrassen.

Senses Lux +95 - 180x200 cm

Senses Lux +95 er en continentalseng designet fra kompetente fagfolk i Horsense. Fokus har været et sundt og behageligt soveklima med Cooltex polstring. Denne seng tilpasser sig både dig og dine behov, lige fra komfort, temperatur og til liggeposition, og en rigtig god søvnoplevelse er ikke en garanti, men det er meget tæt på.

Der er rigtig mange mennesker, der vil have godt af, at sove på en Senses Lux +95, men der også et mindre udvalg af personer, der nærmest er nødt til det. Hvis du f.eks. døjer med rygproblemer, så er det meget almindeligt, at fysioterapeuter o.lign. anbefaler at man vælger en madras som tilpasser sig kroppen. Grunde til dette er, at topmadrassen kan tilpasse sig din kropskontur, hvilket gøres ved at madrassen i løbet af natten optager din kropsvarme, holder på den, så den bliver blødere, hvilket får dig til at synke ned.

Under selve komfortlaget finder du en række pocketfjedre, der er blevet placeret i fem komfortzoner. Komfortzonerne gør, at din hofte og din skulderregion udlignes med resten af kroppen, og det giver dig en soveposition, hvor din rygrad er lige – og på den måde undgår du også rygsmerter. Med denne continental seng har man muligheden for at vælge imellem to topmadrasser. Den ene er en Celcius-topmadras mens den anden er en latex-topmadras.

Køb altid en continentalseng med nok plads

Hvis du har bestemt dig for, at du skal have en ny seng, så er der mange ting, du skal være opmærksom på. Der er dog særligt én ting, som du bør være særligt opmærksom på, hvilket er, at du sikrer dig, at du køber en seng i en god størrelse. Den skal naturligvis ikke være større end, at den kan være i dit soveværelse, men ellers skal du altid handle efter devisen, at des større din continentalseng, des bedre. Det giver dig en meget bedre søvnoplevelse.

Derfor skal du også sørge for, at når du begiver dig ud for at købe en ny continentalseng, så skal den som minimum have en bredde på 90 cm. til hver person. Det er også en rigtig god idé, at vælge en seng, der har mellem 15 cm. og 30 cm. luft i hver ende, så du dermed kan strække kroppen ud. Hvis du ikke strækker din krop ud, så er det selvfølgelig ikke nødvendigt med alt den plads, men det er de færreste mennesker, der ikke sover strakt.

Se på købet af en continentalseng som en investering

Der er – desværre – rigtig mange danskere, der ser på købet af en seng som et forbrugskøb. Det er en skam, at folk har fået et sådant syn på sagen, for faktum er, at du ikke foretager et køb, når du bestiller en seng, men derimod en investering. Din søvn og dermed også din seng har rigtig meget at skulle have sagt i forhold til din dagligdag. Som et eksempel, så vil du ikke kunne yde dit maksimale på arbejdet, hvis du ikke har fået mulighed for at sove ordentligt.

Derfor skal det være slut med, at folk ser på købet af en seng som et helt almindeligt forbrugskøb. Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil investere i en ny continentalseng, så skal du ikke have noget problem med at betale, hvad det koster. Hvis du sørger for at investere i en god seng, så vil din investering blive mangedoblet i løbet af ganske kort tid, da du vil kunne være langt mere effektiv på arbejdet, og du vil samtidig også være langt mere energisk, når du kommer hjem fra arbejde.

Hvis du gerne vil have et mere multifunktionelt møbel, som du f.eks. kan have stående i din stue, så kan du i stedet vælge at se lidt nærmere på de mange Sovesofa test, der også er at finde på det danske marked. En sådan sofa kan nemlig være særdeles velegnet til dig, der ikke har så meget plads at gøre godt med eller bare godt kan lide idéen om, at kunne slå sin seng op, så den lige pludselig er en sofa!

ANDRE POPULÆRE GUIDES