Cykelholder Test ⇒ De bedste 7 Cykelholdere i 2021

Det er utrolig anvendeligt at have en cykelholder. Cykelholderen er nemlig genial, når cyklerne skal fragtes med på ferien. Mange bruger da også cykelholderen som en naturlig del af hverdagen. Ungerne cykler måske i børnehave eller skole og bliver hentet i bil.

De mange muligheder ved cykelholderen gør, at den er yderst populær blandt danske familier. Det kan dog være sin sag at købe en cykelholder. Der findes nemlig et væld af forskellige modeller i forskellige prisklasser – og hvilken er så lige den rigtige i forhold til behov og ønsker. I denne cykelholdertest beskriver vi nogle af de populære cykelholdere på markedet. Testen giver dig således et bedre indtryk af, hvilken cykelholder du bør anskaffe i forhold til dine behov.

Testvinder: Buzzrack Buzzybee 2 - Cykelholder - 4 cykler

Den første cykelholder i testen er cykelholderen BuzzBee fra Buzzrack. Cykelholderen er en klassisk platformcykelholder, der er let at tage af og på. Du får virkelig cykelholder for alle pengene, hvis du investerer i cykelholderen BuzzBee. Cykelholderen BuzzBee kan nemlig transportere helt op til 4 cykler. Dette er en stor fordel, hvis du holder af at tage cyklerne med på ferie eller øvrige ture, hvor hele familien skal med.

Det er dog de færreste familier, der har cykler i identiske størrelser. Dette er heldigvis ikke noget problem med cykelholderen fra Buzzrack. Den har nemlig en klar fordel, idet den passer til alle hjulstørrelser. Hjulholderne kan nemlig flyttes, så de passer til den afstand, der er mellem cyklernes hjul. Der er således plads til at fragte både voksen- og børnecykler. Cykelholderen BuzzBee fragter hele familiens cykler trygt og sikkert med på ferien.

Nem og anvendelig cykelholder til hverdagen

Cykelholderen fra Buzzrack er som sagt god til ferier og lange ture, hvor hele familiens cykler skal med. Dermed ikke sagt, at BuzzBee-cykelholderen ikke kan bruges i hverdagen. Den er nemlig både nem og handy at have med at gøre. Cykelholderen kan på kort tid klappes sammen, så den fylder minimalt, når den skal opbevares. Den passer endda ind i de fleste bagagerum, hvilket gør den velegnet at have med på farten i hverdagens situationer. Med cykelholderen BuzzBee fra Buzzrack får du en nem, handy cykelholder med plads til hele familiens cykler til en skarp pris.

Thule VeloSpace 918 - Cykelholder til 2 cykler

Cykelholderen VeloSpace 918 fra Thule er af topkvalitet, hvilket også afspejler sig i prisen. VeloSpace 918 er en cykelholder, der monteres på bilens anhængertræk. Særligt for denne cykelholder er, at du har adgang til bagagerummet, mens cykelholderen er fastspændt. Dette er muligt på grund af en smart fodpedal. Du behøver således ikke tage cykelholderen af for at få adgang til bagagerummet.

Cykelholderen VeloSpace 918 har plads til 2 cykler. Det lyder måske ikke af meget i forhold til cykelholderes forholdsvis høje pris. Der er dog stor forskel fra cykelholder til cykelholder i forhold til, hvilke cykler der er plads til. VeloSpace 918 har plads til alle slags cykler – selv elcykler. Cykelholderen har nemlig en stor bæreevne, der gør det muligt at transportere cykler, der vejer helt op til 30kg. Den totale bæreevne for cykelholderen fra Thule er således på hele 60kg. Dette adskiller denne cykelholder fra mange af de øvrige varianter på markedet.

Cykelholderen til den kvalitetsbevidste forbruger

Cykeholderen VeloSpace 918 fra Thule er således det perfekte valg til dig, der har brug for en cykelholder med stor bæreevne. Den kan trygt og sikkert transportere normale såvel som elcykler fra a til b. Den er nem at montere og kræver ikke den store vedligeholdelse. Cykelholderen er således til den kvalitetsbevidste forbruger med behov for en cykelholder med stor bæreevne.

Easyfit-cykelholder

Denne Easyfit-cykelholder er til dig, der gerne vil have mulighed for at transportere cykler med på ferien eller til og fra børnehave eller skole. Easyfit-cykelholderen spændes fast til anhængertrækket og passer til en anhængerkrog på 50mm. Easyfit-cykelholderen er til dig, der ønsker en simpel løsning til at fragte standardcykler fra a til b. Cykelholderen har plads til hele 3 cykler, hvilket gør den særlig anvendelig for familier, der ind i mellem har behov for at fragte mere end 2 cykler.

Cykelholderen

Easyfit-cykelholderen indeholder alle de elementer, der skal til for at kunne fragte standardcykler trygt og sikkert fra a til b. Stængerne, der holder cyklerne på plads, er polstret med gummi, hvilket bevirker til, at cyklerne ikke glider under kørslen. Cykelholderen Easyfit er ideel til dig, der kun vil betale for det, du har brug for. Den fås nemlig til en yderst skarp pris, der gør den meget konkurrencedygtig på markedet. Derfor er Easyfit-cykelholderen ideel til dig, der engang i mellem har brug for at transportere standardcykler fra a til b. Vær dog opmærksom på, at Easyfit-cykelholderen kræver, at du køber en separat lygtebom.

Peruzzo-cykelholder - Pure Instinct 2

Cykelholderen Pure Instinct 2 fra Peruzzo er en cykelholder af god kvalitet. Cykelholderen er nem at montere og afmontere på anhængertrækket. Dette skyldes, at cykelholderen Pure Instinct 2 har et Quick Release-system. Cykelholderen fra Peruzzo har plads til 2 cykler. Da den maksimale bæreevne er 34kg, kan cykelholderen udelukkende fragte standardcykler. Det er derfor ikke denne cykelholder, du skal have fat i, hvis du skal fragte elcykler eller andre tunge cykler fra a til b.

Cykelholderen fra Peruzzo er derimod et oplagt valg for dig, der har brug for en cykelholder hver dag. Du kan nemt opbevare Pure Instinct 2 i bagagerummet, da den fylder meget lidt, når den er foldet sammen. Det skal desuden nævnes, at du har fri adgang til bagagerummet, når cykelholderen er monteret på anhængertrækket, idet cykelholderen fra Peruzzo har en tiltefunktion. Cykelholderen er derfor nem at have med i bilen hver evig eneste dag.

En funktionel og praktisk cykelholder

Cykelholderen fra Peruzzo er til dig, der er på farten og ønsker en funktionel og holdbar cykelholder. Med denne cykelholder får du meget for pengene, da denne indeholder rigtig mange af de populære funktioner såsom tiltefunktion og Quick Release-system. Cykelholderen Pure Instinct 2 er således nem at have med på farten og passer perfekt til familien eller parret, der skal fragte cykler fra a til b flere gange om ugen.

BUZZRACK BEETLE-cykelholder til biler uden træk

Cykelholderen Beetle fra Buzzrack er et godt valg, hvis du er på udkig efter en cykelholder til en bil uden anhængertræk. Rigtig mange cykelholdere forudsætter nemlig, at din bil har anhængertræk. Dette er dog ikke tilfældet med Beetle-modellen fra Buzzrack.

Cykelholderen Beetle har plads til hele 3 cykler, hvilket gør den oplagt til familier. Cykelholderen er således både ideel til de små ture til og fra skole eller børnehave såvel som længere ture, når cyklerne skal fragtes med på ferie.

Cykelholderen fra Buzzrack beskytter cyklerne optimalt. Du undgår således både ridser og mærker, når du transporterer cykler med denne cykelholder. Det er en stærk cykelholder, der kan holde til lidt af hvert. Beetle-cykelholderen kan således sagtens tages i brug på længere køretur, uden cykler bliver beskadiget.

Et scoop til prisen

Buzzrack cykelholderen har en bæreevne på 45kg. Den er derfor anvendelig til at transportere standardcykler. Det skal derfor nævnes, at cykelholderen ikke kan bruges til at fragte elcykler eller tungere cykler. Med cykelholderen Beetle får du en solid cykelholder, der kan anvendes på biler uden anhængertræk til en fornuftig pris. Cykelholderen er endvidere forholdsvis let, hvilket gør den nem at montere og afmontere. Denne cykelholder er således ideel til den prisbevidste forbruger, der ikke ønsker at gå på kompromis med cykelholderens funktioner og kvalitet.

BUZZRACK BUFFALO 4-cykelholder til 4 Cykler

Denne cykelholder fra Buzzrack kan fragte op til 4 cykler. Det er kun få cykelholdere, der har plads til et så stort antal af cykler. Cykelholderen er derfor ideel til familier, der har brug for at fragte mange cykler fra a til b på én gang. Det kan være i forbindelse med en ferie, hvor hele familien har brug for at have deres cykler med. Buzzrack Buffalo 4 er en kraftig cykelholder, der monteres på anhængertrækket. Denne cykelholder kræver således, at din bil har anhængertræk. Buffalo 4-cykelholderen har vippebeslag, hvilket gør det nemt at tilgå bagagerummet, når cykelholderen er monteret. Dette er en stor fordel, når man er på farten.

De mange fordele ved Buffalo 4-modellen

Der er ingen tvivl om, at Buffalo 4-modellen har mange af de funktioner, der i dag efterspørges på markedet. Det kan være svært at forestille sig, at cykelholderen har plads til hele 4 cykler, da den vejer og fylder meget lidt. Den passer nemt ind i bagagerummet og er derfor nem at opbevare, når den ikke er i brug. Hvis du er på udkig efter en cykelholder, der ikke fylder særlig meget, så er Buffalo 4-cykelholderen et godt bud. Cykelholderen fra Buzzrack placerer sig rent prismæssigt i midten. Der findes både cykelholdere, der er billigere, og cykelholdere, der er dyrere. Buffalo 4-cykelholderen fra Buzzrack er til dig, der jævnligt har brug for en stærk og holdbar cykelholder med plads til 4 standardcykler, der ligeledes er nem at pakke sammen og opbevare.

Valg af cykelholder

Denne test er udviklet med det formål at give dig et grundigt indblik i udvalget af cykelholdere. Som testen også giver udtryk for, findes der nemlig et stort og varieret udvalg af cykelholdere – alle med særlige funktioner og muligheder.

Der er ingen tvivl om, at der er mange faktorer, der bør overvejes, før du køber cykelholder. Det kan blandt andet være en god ide at overveje, hvor ofte du har brug for en cykelholder. Skal du bruge cykelholderen hver dag, et par gange om ugen eller en enkelt eller to gange om året? En cykelholder, der skal bruges ofte, er nemlig nødt til at være slidstærk og holdbar, hvorimod du måske kan nøjes med en spinklere og billigere variant, hvis du kun skal bruge cykelholderen et par gange årligt.

Plads til mange eller få cykler?

Ligeledes har du sikkert allerede overvejet størrelsen af cykelholderen – altså hvor mange cykler, der skal være plads til. Måske tænker du, at du lige så godt kan vælge en cykelholder med plads til så mange cykler som muligt? Det er dog ikke altid en fordel. Hvis du ofte har behov for at montere og afmontere cykelholderen, er det som regel langt mere krævende at montere og afmontere store cykelholdere til mange cykler. Vælg i stedet en cykelholder, der kan rumme dét antal cykler, du reelt set har brug for at kunne fragte samtidigt, og prioritér i stedet at fokusere på andre funktioner såsom vægt, fylde eller håndterbarhed.

Cykelholdere – hænger pris og kvalitet sammen?

Man hører ofte, at pris og kvalitet hænger uløseligt sammen. Hvis dette er rigtigt, betyder det, at en dyr cykelholder er bedre end en billig cykelholder. Dette behøver dog ikke at være tilfældet. Det er nemlig meget forskelligt fra person til person, hvilke behov og ønsker man har til sin cykelholder. En dyr cykelholder har ofte en masse funktioner, der for nogle forbrugere er nødvendige, og for andre forbrugere kan synes overflødige. Valg af cykelholder handler derfor ikke om prisen, men i højere grad om behovet.

Et spørgsmål om behov og ønsker til cykelholderen

Har du behov for at bruge en cykelholder hver dag eller flere gange om ugen, vil du sandsynligvis sætte pris på, at cykelholderen har visse praktiske funktioner, der gør den lettere at have med at gøre. Skal du derimod kun bruge cykelholderen den ene gang om året, hvor familien skal på ferie, har du måske ikke problemer med at bruge lidt ekstra tid på at fastspænde cykelholderen og cyklerne.

Pris og kvalitet hænger således ofte sammen i forhold til de funktioner, der tilbydes. Det er derimod svært at argumentere for, at det altid er den bedste løsning at vælge den dyre variant frem for den billige, da dette afhænger af de behov og ønsker, man har til cykelholderen.

ANDRE POPULÆRE GUIDES