Damprenser test

Ville det ikke være fedt at finde en nem og effektiv måde at gøre rent på? Det er de færreste mennesker, der synes, at det er helt fantastisk at gøre hovedrent en gang om ugen, og derfor går man ofte efter den nemmeste og hurtigste løsning. Det er bare ikke altid, at den nemmeste løsning er den mest effektive. Derfor kan vi klart anbefale, at man anskaffer sig en damprenser. En damprenser gør altså rent ved hjælp af damp, der dræber bakterierne. Man kan anvende den til alle overflader, det vil sige møbler, tæpper, i køkkenet til både gulv og inventar, i badeværelset samt til rengøring af fuger, vinduer og spejle. Det er altså en supergod og nem løsning, og alt, du skal bruge, er egentlig bare vand. Ved at investere i en damprenser er du samtidig god ved miljøet, da damprensere ikke gør brug af nogle former for kemikalier, hvilket altså gør dem miljøvenlige.

Det er altså den mest naturlige måde at gøre rent på, og hvis du går op i miljøet og gerne vil værne om det, så er en damprenser altså et godt alternativ til de andre rengøringsmetoder. Dog findes der et hav af forskellige varianter, så det kan være lidt af en udfordring at finde ud af, hvilken type damprenser du skal investere i, hvis du endnu ikke lige er ekspert på området. Nogle udgaver er helt enkle og tjener altså det ene formål at kunne gøre overflader rent ved at slå bakterier ihjel, mens andre endda også kan bruges til dit tøj, så det damper alle de krøllede områder væk. Vi har derfor lavet en lille test og guide til nogle af de damprensere, som vi mener, er de bedste på markedet. På den måde kan vi hjælpe dig på vej, hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal investere i, og samtidig har vi udvalgt nogle modeller, der ligger i forskellige prisklasser, så alle kan være med. Tag et kig lige her og bliv inspireret til at købe din nye damprenser.

Testvinder: Philips FC7020/01 damprenser

Den næste damprenser, som vi vil anbefale, er endnu engang fra det populære mærke Philips. De har altså lavet et stort udvalg af forskellige damprensere, der er gode til hver sit formål. Denne damprenser er noget anderledes end den førnævnte, da denne er lille i størrelsen og altså er supergod til rengøring af fedt og forskellige pletter på overflader. Dette vidner endnu engang om Philips’ fokus på innovation.

Modellen FC7008/01 kan altså holdes i hånden og er god til de steder, der er svære at nå med en stor damprenser. Det vil altså sige, at den især er effektiv på overflader såsom køkkenborde, spiseborde og på badeværelset. Denne models dampmundstykke når simpelthen rundt i alle hjørner, og de tilhørende mikrofiberpuder løfter og absorberer snavs. Desuden medfølger både et præcisionsmundstykke og et trekantet mundstykke, der altså gør, at damprenseren når ud i alle hjørner. Derudover angiver damprenseren selv, når den er klar til brug. Grundet dens størrelse er denne damprenser nem at opbevare, og så er den altså supereffektiv til det, den er beregnet til, og det har aldrig været nemmere at rengøre overflader og besværlige hjørner. Den er til dig, der især har problemer med at rengøre overflader, og ikke mindst til dig, der gerne vil have en enkel damprenser uden for mange funktioner.

Kärcher damprenser SGV 8/5

Denne damprenser er en større en af slagsen og er fra mærket Kärcher. Kärcher er et familieejet selskab, der er en af verdens førende leverandører af effektive rengøringssystemer, så man må sige, at de har noget erfaring på området. Deres rengøringsmaskiner kombinerer brugervenlighed, funktionalitet og et fint design. De stræber efter at opnå bedre løsninger til forbrugeren, og deres erfaring på området er i den grad til stor gavn for kunderne. Man kan roligt investere i rengøringsprodukter fra Kärcher, og man vil med garanti være fuldt ud tilfreds med deres produkter.

Modellen SGV 8/5 er mere egnet til offentlig brug i for eksempel sundhedssektoren, end den er til private hjem. Den er nemlig specifikt udviklet til områder, hvor hygiejne er ekstravigtigt, hvilket med fordel kunne være sundhedssektoren. Den har også funktioner, hvor der både kan støvsuges og dampes. Derudover har den et kompakt design, så dens størrelse ikke føles alt for voldsom, men derimod skaber en god stabilitet. Efter at damprenseren har dampet, så bortsuger den altså de efterladte damppartikler, så overfladen efterlades tør og ikke mindst ren, hvilket er supersmart. Derudover er den udstyret med et selvrensningssystem, der gør, at de forskellige bakterier ikke bliver overført, hvilket er praktisk til brug i sundhedssektoren. Desuden har den en kemitank, så det snavs, der er særligt krævende og svært at rense af, også kan rengøres. Dette er altså en damprenser, der især er egnet til offentlige institutioner, hvor man især er ekstrafølsom over for snavs, og den vil være helt perfekt til sundhedssektoren. Den er virkelig effektiv, og så er den lavet i en rigtig god kvalitet.

Damprenser Easy Clean PC 2600

Denne damprenser er fra Easy Clean, som også har specialiseret sig i at lave diverse rengøringsremedier til hjemmet for at gøre forbrugernes hverdag meget nemmere. Denne damprenser er endnu et eksempel på en effektiv damprenser, der opnår et optimalt resultat, og som gør rengøringen meget nemmere at komme igennem.

Modellen PC 2600 fra Easy Clean er endnu en af de modeller, der har lidt ekstra funktioner. Ud over at dampen fra damprenseren løfter og blødgør snavs, så kan denne damprenser altså også bruges til dit tøj, hvor den fjerner de folder eller krøl, der måtte være. Desuden gør den selvfølgelig ikke brug af nogle former for kemikalier, og så har den et meget lavt vandforbrug, hvilket gør den meget miljøvenlig. Den er perfekt til rengøring af alt fra stål til ovne og glas. Noget ekstra smart ved lige netop denne damprenser er, at den har en indbygget indikatorlampe, der afgiver et lydsignal, hvis der skal fyldes mere vand på den. Den elektroniske styring efterfylder kedlen, og så holder den sågar selv øje med både vandmangel, tryk og dampflow. Sidst, men ikke mindst, så har den også et varmeisoleret håndtag, så du ikke er i fare for at brænde dig på den varme damp. Dette er altså en damprenser med adskillige praktiske funktioner, og den er til dig, der gerne vil betale lidt ekstra for at få en ultimativ damprenser, der både kan rengøre dit hjem og stryge dit tøj.

Hoover damprenser model Steamjet Compact SCM 1600

Den næste damprenser i testen er en damprenser fra Hoover. Hoover har over 100 års erfaring med at producere gode produkter til rengøring, blandt andet også behandling af alle typer gulve. Derudover skabte Hoover altså også verdens første stående støvsuger, hvilket i den grad også er et bevis på deres innovative optik. Siden den første opretstående støvsuger har Hoover altså udviklet deres produkter generation efter generation, og der er især fokus på at designe disse produkter, så de imødekommer kundernes behov, så de nemt kan tage vare på deres hjem. Derudover værner Hoover også meget om miljøet, hvilket også er resulteret i en damprenser af supergod kvalitet.

Modellen Steamjet Compact SCM 1600 indeholder det, en damprenser skal. Den løsner og fjerner pletter, og damprenserens vandtank kan rumme op til 1,5 liter. Derudover medfølger 10 mundstykker, deriblandt rør- og gulvmundstykke, så den får et udseende som en støvsuger. På den måde har man altså også god mulighed for at skifte de forskellige mundstykker ud. Modellens opladningstid er på cirka 9 minutter, og derefter kan man altså bruge den i op til 30 minutter. På den måde skal du heller ikke vente længe på at kunne bruge damprenseren, da opladningstiden er forholdsvis kort. Denne damprenser efterlader altså et supergodt resultat, som man uden tvivl kun kan være tilfreds med. Den er god til dig, der gerne vil have et innovativt produkt i god kvalitet og til en fair pris.

Nilfisk damprenser steamtec 312

Den sidste damprenser i vores test, som vi klart vil anbefale, er en damprenser fra det velkendte mærke Nilfisk. De er primært kendt for især at producere støvsugere, som de også startede med i sin tid, og nu laver de altså diverse rengøringsmaskiner, blandt andet forskellige damprensere. 

Modellen Steamtec 312 kan godt sammenlignes med den foregående model fra Hoover. Denne damprenser fjerner effektivt alt fra snavs og kalk til fedt og sæberester, og det helt uden at bruge kemikalier. Den er især god, hvis man har svært ved at nå ud i de besværlige hjørner med sine andre rengøringsmidler, hvor snavs ofte hober sig op. Den har nemlig en masse forskellige tilbehørsdele, der netop hjælper én rigtig godt på vej. Der medfølger en masse forskelligt tilbehør, alt fra børstemundstykke til damplanse med slange, så man altså kan komme vidt omkring med denne damprenser. Dette er endnu en damprenser, der varmt kan anbefales, og som efterlader et flot resultat og gør rengøringen i hverdagen meget nemmere og overskuelig.

Philips FC7008/01 damprenser

Den næste damprenser, som vi vil anbefale, er endnu engang fra det populære mærke Philips. De har altså lavet et stort udvalg af forskellige damprensere, der er gode til hver sit formål. Denne damprenser er noget anderledes end den førnævnte, da denne er lille i størrelsen og altså er supergod til rengøring af fedt og forskellige pletter på overflader. Dette vidner endnu engang om Philips’ fokus på innovation.

Modellen FC7008/01 kan altså holdes i hånden og er god til de steder, der er svære at nå med en stor damprenser. Det vil altså sige, at den især er effektiv på overflader såsom køkkenborde, spiseborde og på badeværelset. Denne models dampmundstykke når simpelthen rundt i alle hjørner, og de tilhørende mikrofiberpuder løfter og absorberer snavs. Desuden medfølger både et præcisionsmundstykke og et trekantet mundstykke, der altså gør, at damprenseren når ud i alle hjørner. Derudover angiver damprenseren selv, når den er klar til brug. Grundet dens størrelse er denne damprenser nem at opbevare, og så er den altså supereffektiv til det, den er beregnet til, og det har aldrig været nemmere at rengøre overflader og besværlige hjørner. Den er til dig, der især har problemer med at rengøre overflader, og ikke mindst til dig, der gerne vil have en enkel damprenser uden for mange funktioner.

Bliv inspireret af vores test

Som nævnt tidligere, kan det være svært at beslutte sig for, hvilken damprenser man ønsker at investere i. Derfor kan vores lille test med fordel hjælpe dig godt på vej i jagten på den perfekte damprenser. Vi har samlet eksempler, der på mange områder er vidt forskellige, både når det kommer til funktioner, udseende og pris, og derfor burde der være noget for enhver smag. Det handler især om at gøre op med sine egne behov og finde ud af, hvad de indebærer. Måske kan du nøjes med en af de mere enkle modeller, eller også kan det være, at du har et større behov, der indebærer en af de mere avancerede modeller med flere funktioner. Uanset hvad kan du bruge denne test som inspiration for både at finde ud af, hvad en damprenser egentlig kan, men også for at finde ud af, hvad du selv ønsker i en damprenser.

ANDRE POPULÆRE GUIDES