Det kan være svært at bryde dårlige vaner, men det er ikke umuligt

Vi er mange som går meget op i vores sundhed, og at vi har det godt. Sundhed kan betyde flere forskellige ting, da det både kan være mentalt men også fysisk. Du kan føle at du har behov for at røre dig noget mere, men det kan også være stress du kæmper med. Måske overvejer du et rygestop?

Til dig der overvejer et rygestop


Alle mennesker vil på et tidspunkt opleve i deres liv, at de gør noget for lidt eller for meget, som grænser sig op af, hvad der er godt og sundt for os. Vi er mange som i tide og utide nyder noget hyggeligt fredagsslik, og vi er også mange som ryger smøger, også selvom vi godt ved, hvor skadeligt det egentlig er. Nogle gange kan det bare være svært at stoppe, fordi det med at gå fra at gøre noget til pludselig slet ikke at gøre det, er svært at bryde, da det netop er en vane. Det er ligesom de talrige slankekure mange af os hopper på hver anden dag, for så at forbyde sig selv alt der indeholder ”usunde” kalorier. Før vi får set os om, er vi tilbage til at spise slik, fordi vi simpelthen er for strikse ved os selv. Selvfølgelig er det godt at passe på sig selv, men det kan gøres mildere, og med bedre resultater. Hvis du er ryger, men længe har gået med tanken om at holde op, så kan du passende overveje at udskifte smøgen med en e-cigaret. For mange har dette nemlig været en kæmpe hjælp på at trappe ned, og pludselig stoppe helt. Så slipper du også for de mange ture ned i kiosken, i stedet skal du blot huske at bestille noget E juice i ny og næ. Her på siden gør vi os meget i at teste produkter, og selvom vi ikke gør os meget i e-cigaretter, så kan du jo overveje at lave din egen lille test med de forskellige e-væsker, og se hvad for en du foretrækker.

Sætter gang i din nedtrapning af nikotin


Vi er helt med på, at det selvfølgelig ikke er sundt at ryge noget, uanset om det er cigaretter eller e-cigaretter. Dog er e-cigaretter det bedre alternativ, og det kan for alvor sætte gang i din nedtrapning af nikotin, og på sigt gøre dig helt nikotin fri. Faktum er, at danskere bruger e-cigaretter som aldrig før, og det er der selvfølgelig også en grund til. E-cigaretter er som sagt mindre usunde end tobak, så selvom de ikke er gode for dig, så er de altså betydeligt mindre skadelige, hvilket jo netop er dét enhver ønsker, ikke sandt? Overvej om ikke en e-cigaret kan hjælpe dig med dit rygestop, og derved sørge for, at du i sidste ende får kvittet den dårlige vane helt.