Det perfekte regnskabsprogram til dig

Der findes mange gode regnskabsprogrammer derude, men der er en grund til at programmerne Dinero og Billy er to af de mest populære af dem. Ikke alene kan du få gratis versioner af programmet, der er også en masse andre funktioner og muligheder, uden du behøver at betale noget som helst. Læs videre om programmerne, og find også ud af mere omkring de mange muligheder der følger med betalingsversionerne.

 Er du i tvivl om hvilket program der har de funktioner du har brug og du ved ikke om det skal være Dinero vs Billy. Lær mere omkring de forskellige programmer og prøv dem ud og find ud af hvilke af de to programmer du foretrækker.

Dinero

Dinero er et godt regnskabsprogram, som er overskueligt og nemt at finde ud af. Dinero tilbyder desuden også online chat med lange åbningstider fra 9-22, også i weekender og på helligdage. Hvis du har problemer eller spørgsmål kan du så skrive ind der. Programmet har også nogle særlige funktioner, som går arbejdet lidt nemmere. Hvis man har brug for betalingsudgaven af programmet som her hedder Dinero Pro, så koster det en smule mere end Billy med en pris på 197 kroner om måneden.

Billy

Billy, som er vurderet til at være det bedste regnskabsprogram, fås ligesom Dinero både som en gratis og en betalingsversion. Den gratis version, Billy Basics er i modsætning til mange andre programmer gratis altid og der er ikke nogen prøveperiode der løber ud. Desuden er der også alle de værktøjer, du har brug for som en lille virksomhed. Det er derfor ikke sikkert, det overhovedet er nødvendigt at betale penge for det. Dog er der er begrænsning på 300 posteringer om måneden. Det er dog ubegrænset hvis man opgraderer sit abonnement. Ønsker du dog den betalte version, Billy Premium koster det 195 kroner om måneden.