Emma Madras En God Madras Som Giver God Nattesøvn

Dette indlæg er betalt og udarbejdet i samarbejde med den/de hjemmesider, der henvises til.

Denne skønne madras fra tyske Emma føles ganske enkelt som en drøm at ligge på. Så snart du lægger dig til rette, vil du kunne mærke, hvordan madrassen blødt former sig efter din krop. Du vil ikke opleve at synke ned i madrassen, som det kan være tilfældet med en alt for blød madras. Derimod vil du mærke, hvordan madrassen giver optimal støtte til din krop, samtidig med at du føler, at du sover på et lag af små, hvide skyer. Emma-madrassen byder ganske enkelt på den perfekte kombination af fasthed og blødhed, og denne madras kan derfor også bruges af alle, uafhængigt af soveposition.

Tre forskellige skumlag sikrer optimal komfort

Madrassen fra Emma består af tre forskellige lag, som tilsammen sikrer dig den absolut mest optimale sovekomfort. Madrassen kan benyttes af alle, uanset sovestilling, så hvad end du sover på maven, på ryggen eller på siden, vil du opleve, at madrassen tilbyder dig den støtte, du har brug for.

Det nederste og tykkeste lag af Emma-madrassen består af HRX-skum, som udmærker sig ved at yde optimal støtte til din krop. Skummaterialet er udviklet med henblik på at være trykaflastende og støttende, og der er i denne forbindelse særligt fokus på skuldre og den nedre del af ryggen.

I midten af madrassen er der et 2,5 centimeter tykt lag af viskoseelastisk memory foam, som blidt former sig efter netop din krop. Skummet er med til at sikre god fordeling af trykket fra din krop, således at du kan vågne uden smerter eller ubehag.

Det øverste lag af Emma-madrassen består af Airgocell-skum, som føles blødt og behageligt at ligge på. Det er skabt med henblik på at sikre god ventilation og temperaturregulering i løbet af natten, så du hele tiden har en behagelig kropstemperatur.

Optimal temperaturregulering hele natten igennem

Der er med denne madras gjort meget ud af at sikre, at du ikke får det for varmt i løbet af natten. Ud over at Airgocell-skummet virker ventilerende og er med til at sikre, at madrassen er kølig hele natten igennem, er også madrassens betræk udviklet med netop temperaturregulering for øje.

Betrækket er yderst elastisk, således at du kan bevæge dig fuldkommen uhindret i løbet af natten. Dertil kommer der, at det er meget åndbart og er designet med det formål hurtigt at fjerne fugt og overskydende varme.

Selv hvis du har problemer med, at du får det for varmt om natten, vil du med denne madras opleve at have en behagelig og kølig sovetemperatur hele natten. Samtidig sikrer den naturligvis også, at du ikke får det for køligt.

Emma-madrassen er optimal som delemadras

Noget af det, man straks bemærker ved denne Emma-madras, er, at den så at sige ”sluger” ens bevægelser. Når du vender dig eller lægger dig bedre til rette på madrassen, bliver bevægelserne ikke sendt videre i resten af madrassen. Det vil sige, at den er optimal for par, hvor den ene (eller begge) part(er) ligger uroligt og gerne bevæger sig en del i løbet af natten.

At du ikke bliver forstyrret af, at din partner vender og drejer sig, er naturligvis en enorm fordel og er noget af det, der er med til at gøre denne madras optimal som delemadras. Samtidig er madrassen – som vi har været inde på tidligere – optimeret til forskellige sovestillinger, så selvom du eksempelvis sover på ryggen, imens din partner måske sover på siden, vil I begge elske denne madras.

Med en Emma-madras behøver du ingen topmadras

Emma-madrassen er en gennemført allround-løsning, som enhver kan få glæde af. Den er designet til sagtens at kunne stå alene, og du behøver således ikke at supplere madrassen med en topmadras. Emma-madrassen føles i sig selv ”fuldkommen”, så at sige, så det er ikke et must at investere i en topmadras.

Har du nogle specifikke præferencer i forhold til din madras’ fasthed, kan det naturligvis alligevel give mening for dig at investere i en topmadras. Ved hjælp af en sådan kan du nemt justere din soveoverflades fasthed. Ønsker du, at din madras skal være en smule mere fast eller en smule mere blød, kan du ved hjælp af Emmas egen topmadras nemt opnå dette.

Det er en smal sag at få Emma-madrassen på plads

Når du modtager din Emma-madras, er den rullet og vakuumpakket i plastik. Det vil sige, at det er nemt at få madrassen på plads – selv i en lejlighed på tredje sal. Madrassen fås i mange forskellige mål, således at du kan få en madras, der til perfektion passer til din krop, dine præferencer og en eventuel sengeramme. Den mindste Emma-madras vejer 17 kilo, imens den største madras vejer 39 kilo i alt. Efter udpakning af Emma-madrassen når den sin fulde højde på 25 centimeter i løbet af et par timer.

Det er ikke nødvendigt at vende madrassen fra Emma, men der er fortsat håndtag på den nederste del af madrassen. Disse gør det nemt at få madrassen på plads og er samtidig medvirkende til, at det bliver nemmere at skifte sengetøj samt at få det vaskbare betræk af madrassen. Betrækket kan maskinvaskes ved 60 grader.

En god allroundmadras til enhver soveposition

Emma-madrassen er en af de relativt få madrasser på markedet, der faktisk holder, hvad den lover i forhold til at passe til forskellige sovestillinger. Dens unikke kombination af tre forskellige materialer gør, at du får den rette støtte, uanset hvordan du sover.

Emma-madrassen er fremstillet af nøje udvalgte materialer i høj kvalitet. Den er certificeret efter OEKO-TEX standard 100, klasse 1, hvilket er din garanti for en kvalitetsmadras, som for eksempel også er ganske sikker for spædbørn at sove på.

Søger du en allroundmadras, som uden tvivl vil give dig en god nats søvn, er Emma-madrassen et særdeles godt valg. Den føles fantastisk at ligge på, både lige når du lægger dig og efter mange timer i sengen. Skal du dele madras med en partner, er den et oplagt valg, da den opfanger dine bevægelser, så din partner ikke bliver forstyrret, hvis du bevæger dig. Samtidig passer den til både din og din partners sovestillinger grundet de tre forskellige materialelag.