Epilator test – Her er den bedste epilator

En epilator er en af de nyere og mere moderne redskaber inden for hårfjerning. Som kvinde har man sikkert prøvet et hav af forskellige former for hårfjerning med alt fra at blive vokset til at bruge skrabere og pincetter. Men nu har epilatoren altså haft sin indtræden på markedet, og folk er vilde med at bruge det lille smarte redskab, der nærmest fungerer som en manuel pincet og altså giver et superlækkert resultat, så man kan opnå den blødeste hud. Der findes et hav af forskellige epilatorer fra forskellige producenter og mærker. Derfor kan det også være rigtig svært at finde ud af, lige præcis hvilken epilator man skal have fingrene i for at opnå det bedste resultat. Derfor har vi lavet en lille test, hvor vi har prøvet forskellige epilatorer af og fundet de bedste på markedet. Så hvis du selv er en af dem, der endnu ikke har fundet den bedste løsning til perfekt hårfjerning, så kan du med fordel læse med her og blive klogere på, hvilken epilator der skal være din næste investering. Vi har nemlig samlet seks forskellige epilatorer, som vi varmt vil anbefale. Disse epilatorer har både forskellige funktioner, udseende og prisklasser, så alle kan være med, når det kommer til pris og kvalitet.

Testvinder: Veet epilator VTSH8906E

Den første epilator i vores test er en epilator fra mærket Veet. Veet er et lækkert kvalitetsmærke, der er førende inden for personlig pleje, og som blandt andet også laver alt fra deodoranter til hudfiler og mindre trimmere. Derudover laver de altså også produkter til at vokse ben med, hvilket i den grad betyder, at de også har stor erfaring med at finde en løsning på den mest effektive måde at fjerne hår på. De har altså stor erfaring på området og ved helt sikkert, hvad de gør. Derfor har de selvfølgelig også lavet en god og anbefalelsesværdig epilator.

Modellen VTSH8906 kan uden tvivl anbefales, især hvis du ønsker en model i en lidt lavere prisklasse, der samtidig giver et effektivt resultat. Den smarte epilator er udstyret med et patenteret epilationssystem, der består af 42 små pincetter, som altså trækker hårene ud, når epilatoren køres hen over huden. Modellen er brugervenlig og samtidig også behagelig at bruge ved hårfjerning, hvor andre metoder ofte kan være forholdsvis smertefulde, hvis det bedste resultat skal opnås. Desuden er modellen udstyret med et lys, så det bliver nemmere at se de korte hår, og samtidig er dette selvfølgelig også supereffektivt, hvis man er meget lyshåret. Ud over epilatoren får man også en præ-epilationsspray med i prisen, som blødgør og afkøler huden. På den måde vil din hud være helt klar til epilationen, og man vil altså opnå et meget mere tilfredsstillende resultat.

Braun epilator SE3270

Den næste epilator er fra det forholdsvist alment kendte mærke Braun, som især også har haft succes med at udvikle produkter inden for hårfjerning med fokus på for eksempel barbermaskiner og trimmere til mænd. Nu har de altså også udviklet en epilator til kvinder og tilbyder et godt udvalg af forskellige modeller. Mærket er et af de førende inden for sit felt, så man kan roligt investere i produkter fra Braun.

Modellen SE3270 fra Braun er også supereffektiv og skånsom for din hud. Epilatorens hoved består her af 20 pincietter, i modsætning til modellen fra Veet der består af 42, som skåner din hud, men samtidig fjerner hårene effektivt med et varigt resultat, der kan holde i op til flere uger. Denne epilator kan samtidig beskrives som en 3-i-1 løsning, da den både fjerner hårene og samtidig giver massage og hudstimulering imens, hvilket gør den behagelig at bruge. Derudover besidder den også det såkaldte smart light, hvilket altså gør det nemmere at se de små hår, hvilket derved gør epilatoren enormt brugervenlig. Det er helt klart en epilator, der også varmt kan anbefales, og den er god, hvis man ønsker et enkelt men også effektivt produkt.

Braun Silk-Epil 7 7-561 Wet & Dry ledningsfri epilator

Denne epilator er endnu engang fra det succesfulde mærke Braun, der er førende inden for hårfjerning, hvad end det gælder mænd og kvinder. Denne epilator har et hav af funktioner, som vil passe godt til dig, der er vild med den nyeste teknologi, og er altså et tydeligt resultat af Brauns evne til at udvikle enormt effektive produkter, der skaber et godt resultat.

Denne model er enormt effektiv samtidig med, at den er nænsom og skåner din hud. Da epilatoren er ledningsfri, kan du både bruge den i badekåret eller under bruseren og altså både på tør og våd hud. Samtidig besidder epilatoren et massagesystem, der altså giver ekstra komfort, når du epilerer henover huden. Modellen består af 40 pincetter, der giver et supergodt resultat og en blød og glat hud, der kan vare i op til flere uger. Den kan endda fjerne helt korte hår med en længde på 0,5 millimeter, så du er altså garanteret et tilfredsstillende resultat, når du bruger denne epilator. Ud over at fungere som en epilator, der kan fjerne hårene på benene, så følger der både et barberhoved og en trimmerhætte med til denne epilator. På den måde kan den altså hurtigt bruges som en barbermaskine og samtidig bruges til bikinilinjen, så du kan blive helt klar til sommerens start. Derudover er der især tænkt på komforten, og at du ikke skal opleve smerter, så derfor kommer epilatoren også med en ansigtshætte og en efficiency-hætte samt en hætte til de mere følsomme områder, så du hele tiden kan føle dig tryg og sikker under behandlingen uden at opleve smerter.

Panasonic epilator ES-ED50-N

Hvis du er typen, der går rigtig meget op i kvalitet og gerne vil give lidt ekstra penge for at være sikker på, at du opnår det bedst mulige resultat, så skal du investere i epilatoren ES-ED50-N fra Panasonic. Ud over at være kendt for at producere fjernsyn er Panasonic altså efterhånden blevet endnu et velkendt mærke inden for personlig pleje og forskellig elektronik, og de laver altså produkter af en supergod kvalitet. Derfor er man også garanteret den nyeste og smarteste teknologi, når man investerer i produkter fra mærket, hvilket i den grad også er tilfældet med denne effektive epilator.

Med modellen ES-ED50-N får du altså det smarteste af det smarteste inden for epilatorer. Denne model har fire forskellige funktioner, og den opnår altså også et rigtig godt resultat. Her er det muligt at skifte hoved efter behov, da den kommer med forskellige hoveder, der har forskellige funktioner. Denne epilator har et bevægeligt epilatorhoved, to roterende skiver med 48 pincetter, som desuden kan indstilles i to forskellige hastigheder, og så har den altså også et indbygget LED-lys, der gør det nemmere at se hårene. Ud over det normale epilatorhoved kommer denne smarte epilator også med et særligt epileringshoved, der kan bruges til armhuler, samt et shavehoved, der med fordel kan bruges til bikinilinjen. Dette er altså en epilator, der kan lidt af hvert, og så kan den nemt bruges på tør hud, men man kan også sagtens have den med i badet. Så hvis du ønsker en epilator, der er lidt udover det sædvanlige, så er det lige præcis denne, du skal have fat i.

Remington epilator EP7010

Den næste epilator er lavet af et mærke med masser af erfaring. Med over 75 års erfaring inden for personlig pleje er mærket Remington altså førende inden for sit område. De går op i teknik og design og udvikler hele tiden deres produkter, så man kan forvente det nyeste og smarteste, når det kommer til produkter og teknologi inden for personlig pleje. Derudover laver mærket også produkter til venlige priser, så de fleste kan være med. Vi har testet epilatormodellen ED7010 fra det populære mærke, som også helt klart er en vinder, der efterlader et supergodt resultat og den blødeste hud.

Med modellen EP7010 får du altså kvalitet til en god og overskuelig pris. Modellens pincetteknologi er simpelthen ikke til at tage fejl af, og de 40 pincetter, der trækker hårene ud, efterlader altså en blød og silkeagtig hud, der virkelig vil få dig til at føle dig godt tilpas. Derudover er resultatet langvarigt, og der kan gå helt op til 4 uger uden hårvækst. Desuden besidder epilatoren to forskellige hastighedsfunktioner, så man kan indstille den efter behov, og derudover medfølger der en rengøringsbørste, som gør det supernemt at rengøre epilatoren. Samtidig er denne model lille og kompakt, så man nemt kan pakke den ned i kufferten eller tasken, hvis man skal på en længere tur. Her får du altså en epilator, der efterlader et optimalt resultat, uden at den koster en formue.

Remington epilator EP7030

Den sidste epilator i vores store epilatortest er endnu en model fra det populære mærke Remington. Som nævnt tidligere, så er Remington altså superinnovative og går op i at videreudvikle deres produkter hele tiden, hvilket modellen EP7030 helt sikkert er et resultat af.

Modellen EP7030 er endnu en epilator, der ligger i den lidt dyrere prisklasse, og som altså også har et hav af forskellige funktioner, som kan bruges ud over epilatorfunktionen. Endnu engang kan Remington altså roses for deres avancerede pincetteknologi, som virkelig efterlader et tilfredsstillende resultat. Derudover er denne epilator altså ledningsfri og kan nemt og hurtigt oplades og derefter bruges i op til 40 minutter. Det betyder, at man har god tid til at bruge den, inden den skal oplades igen. Derudover medfølger et såkaldt bikinihoved, som kan sættes på epilatoren, så man kan opnå den perfekte bikinilinje til sommerens varme strandture. Derudover medfølger også et trimmerhoved, som med fordel kan benyttes på de små områder, samt et indbygget lys, der gør epilatoren enormt brugervenlig, samt en exfolierende handske. Der hører altså rigtig mange gode funktioner med til denne epilator, og så kan den også indstilles med to forskellige hastigheder. Derudover gør den medfølgende rengøringsbørste det supernemt at rengøre epilatoren efter brug. Alt i alt er dette endnu en velfungerende epilator, der efterlader et supergodt og langvarigt resultat, der kan holde i op til fire uger. Den er god til dig, der gerne vil give lidt ekstra penge for at sikre et resultat, der er helt i top.

Et indblik i, hvad du skal lede efter ved en epilator

Disse forskellige eksempler fra vores test giver dig altså et godt indblik i, hvilken epilator du skal kigge efter. Det er altid en god idé at overveje, hvor meget du vil give for den, og hvad du reelt set skal bruge den til. Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt at gå ud og investere i den dyreste af de dyre epilatorer med et hav af avancerede funktioner – måske kan du nøjes med en af de lidt billigere modeller med færre pincetter og stadig opnå et tilfredsstillende resultat. Overvej nøje, hvilke funktioner du har brug for, og hvad dine behov er, inden du går ud og investerer i en epilator. Det kan også være værd at overveje, om du er meget sensitiv, og om du ønsker at bruge den på tør eller våd hud, for så er der nogle modeller, der er bedre end andre. Alt i alt er det i hvert fald en god idé at finde ud af, om du ønsker en af de superavancerede epilatorer med en masse ekstra tilbehørsdele og funktioner, eller om en af de mere simple modeller, der stadig opnår et flot og tilfredsstillende resultat, er gode nok. Når du har fundet ud af, hvad du søger, så er du helt klar til at investere i din nye epilatorer, og med et indblik i disse forskellige eksempler fra vores test er du i hvert fald godt på vej, så det er bare med at smutte ud og tjekke markedet af gode epilatorer ud. Det har aldrig været mere nemt og effektivt at fjerne kropsbehåring!

ANDRE POPULÆRE GUIDES