Espressomaskine Test – Hvilken er bedst i test?

Der er en række ting, vi holder af her i Danmark. En af de ting, som alle danskere værner og kæler om, er deres kaffe. Vi kan ikke gå en dag uden denne livsvigtige drik, idet den sikrer os den energi, vi har brug for, når vi skal klare hverdagens strabadser. Kaffe er vigtig for energien, men det er ligeledes en drik, der danner rammer om hyggelige stunder med familie, venner eller bekendte. Der er mange forskellige former for kaffe, og det ved alle os, der holder bare lidt af denne noble delikatesse. Der er den klassiske, sorte kaffe, som i mange tilfælde er rigeligt. Når selvforkælelse står på menuen, kræver det en espresso eller noget lignende, hvor kvaliteten er skruet helt i vejret.

Espressomaskiner bedst i test

Det er ikke alle danske hjem, der endnu rummer en espressomaskine, men med tiden skal der nok være flere at finde i husstandene rundt omkring i vores yndige land. Espressomaskinen er det ultimative redskab, når du skal have den bedste start på dagen. Den er ligeledes exceptionel, hvis du gerne vil forkæle din gæster lidt ud over det sædvanlige. Vil du gerne have luksus fra øverste hylde, kommer du ikke uden om espresso, som har taget Danmark med storm. Det bevidner de mange kaffebarer og caféer også om. Med en espressomaskine kan du spare penge på cafébesøg og brygge din egen smagfulde espresso derhjemme.

Danskerne er forholdsvis kræsne, når det kommer til kaffe- og espressomaskiner. De må gerne være brugervenlige, elegante og vigtigst af alt: de skal selvfølgelig forkæle ganen. At opfylde alle disse krav er ikke noget, som altid er let for producenterne. Vi har fundet en række gode bud på din nye espressomaskine, der kombinerer kvalitet og funktionalitet. Nedenfor finder du både en espressomaskine testvinder samt modeller i forskellige størrelser, designs og priser.

Virker hele markedet uoverskueligt, er det med at pudse læsebrillerne, så du er klar til at se nogle espressomaskiner, der er bedst i test, pris, kvalitet, design osv. Der skal nok være lige den, der opfylder din lange liste med krav. Vi har meget nøje udvalgt maskinerne blandt det store udvalg, du finder på internettet. Bare rolig – vi har været kræsne på dine vegne!

Testvinder: Philips Essence Duo Coffee Swich med integreret mælkekande

Leder du efter kvalitet til en god pris, er det lige netop hvad, denne første model kan byde på. Denne espressomaskine er blandt de bedste modeller på markedet, og den vil ikke skuffe dig –eller dine gæster for den sags skyld, når du byder på en lækker espresso eller bare en klassisk omgang kaffe. Denne maskine tilbyder et væld af forskellige kaffe- og espressovarianter, hvilket skyldes den unikke Coffee Switch funktion.

Med denne maskine får du en unik oplevelse, da alt udstyret er helt i top. Du får en espressomaskine, der har en indbygget mælkeskummer, som giver en bedre smagsoplevelse, når du skal nyde din yndlingsdrik. Derudover har den en indbygget kaffekværn, som forbedrer det hele samt forstærker aromaen i kaffen. Denne model er blandt de helt store drenge, idet den kan rumme hele 1,8 liter. Dog betyder størrelsen ikke, at du får et grimt monstrum i køkkenet – nej, du får en espressomaskine, der er lavet i en sort og elegant farve, du ikke behøver at gemme af vejen eller at skamme dig over.

Espressomaskinen er lavet på en brugervenlig måde, hvor alle kan være med, og det bliver således ikke et problem for dig, når du skal lave en god kop om morgenen, eller når gæsterne kommer på besøg. Der er nemlig installeret et display, der gør alt omkring betjeningen let som en leg. Ligeledes er rengøringen ikke et uoverskueligt og besværligt problem. Maskinen er udstyret med et afkalknings- og skylleprogram, hvilket medfører, at du hurtigt har ren espressomaskine. Ydermere kan du afmontere bryggeenheden, hvis du føler, at der er behov for en mere omfattende rengøring.

Vil du have en espressomaskine, der er er blandt de bedste i test, er der ingen tvivl om, at du skal have denne. Du vil ikke blive skuffet, og du kan hver dag se frem til en lækker omgang espresso eller kaffe.

Siemens EQ.9

Er det en af de bedste espressomaskiner på markedet, du vil have fat i, er det denne model, du bør investere i. Den har alt, du overhovedet tør drømme om; udstyr, kvalitet, design og brugervenlighed er nemlig alt sammen helt i top.

Når det kommer til udstyret, kan denne espressomaskine byde på en indbygget mælkeskummer, som kan give din espresso det udseende og den smag, du hungrer efter. Ligeledes har den en indbygget kaffekværn, som giver din drik en friskhed, der fuldfører hele smagsoplevelsen. Endvidere har espressomaskinen autosluk, som indebærer, at den selv lukker ned efter en bestemt periode, hvis du har været for hurtigt ude af døren, og dermed undgår du en kæmpemæssig elregning. Rengøringen bliver med denne maskine en dans på roser, idet Siemens her har indbygget et automatisk rensningsprogram, som gør dit arbejde meget lettere.

Du får en maskine, der har alt, når det kommer til ekstraudstyr og lir. Dette betyder selvfølgelig, at denne model fylder lidt ekstra på bordet, men det kan de fleste leve med, når de først har smagt den eminente espresso, maskinen er i stand til at brygge– selv de professionelle baristaer bliver næsten sat til vægs. Den store størrelse betyder ydermere, at maskinen kan rumme helt op til 2,3 liter, hvilket sikrer dig, at du har nok til dine og dine gæsters behov – ja, selv de uventede gæster.

Søger du den ypperste espressomaskine, der kan alt, er det her, du finder den. Den koster selvf ølgelig mere end den gennemsnitlige maskine, men med den høje pris får du også en helt fantastisk espresso, der bestemt ikke er til at kimse af.

DeLonghi ECP31.21 semi automatisk espressomaskine

Drømmer du om at kunne brygge en lækker kop espresso derhjemme, uden at det koster det hvide ud af øjnene? Så har du her en billig model, der nok skal følge jobbet helt til dørs. Denne maskine er ikke proppet med det smarteste udstyr på markedet, men den har dog det, du skal bruge, når du bare vil have en udsøgt espresso – morgen, middag eller aften.

Espressomaskinen er semi-automatisk, hvilket betyder, at du selv skal tage del i byggeprocessen. Du skal nemlig steame mælken samt kværne kaffebønnerne. Dette er da heller ikke et større projekt, og det vil ikke være noget problem, uanset om du er mest til espresso, caffe latte eller cappuccino.

Maskinen her er i en lavere prisklasse, men alligevel har den en vandbeholder på 1,1 liter samt en autosluk funktion, hvor den selv lukker ned, hvis den har stået stille for længe. På denne måde sikrer du, at din elregning ikke løber løbsk, hvis du en dag glemmer at slukke for maskinen. Rengøring er ofte et problem, når det kommer til maskiner i lav kvalitet, men sådan er det ikke med denne model. Der er nemlig en aftagelig vandtank, som gør, at du let kan give den en omgang med børsten, hvis den trænger til lidt kærlighed.

Det kan godt være, at denne espressomaskine prismæssigt er i den lavere ende, men det forholder sig omvendt, når snakken falder på kvaliteten. Her kan denne maskine uden problemer bide skeer med nogle af de dyrere modeller, og det er således et gedigent valg, hvis pengene er små, men behovet for en god espresso er stort.

Siemens EQ.7

Vi hopper kortvarigt tilbage i det lidt dyrere segment med denne flotte espressomaskine. Maskinen fås i sølv, hvorfor den med garanti vil passe ind i stort set samtlige danske køkkener. Vi har at gøre med en fuldautomatisk espressomaskine, der gør dit arbejde meget lettere. Den sørger selv for mælkeskumningen, da dette er indbygget. Når det kommer til plads, kan den rumme 2,1 liter samt 300 gram bønner. Hvilket vidner om en maskine med en imponerende rummelighed. Du får ligeledes autosluk og et automatisk rengøringsprogram, så alt bliver let som en leg.

Vælger du denne espressomaskine, får du endvidere en måleske, en teststrip for vandets hårdhedsgrad, en forbindelsesslange til mælkedysen samt hæverør i plexiglas til mælk. Luksussen stopper dog ikke helt endnu. Du har nemlig også mulighed for at lave personlige indstillinger for op til 6 personer. På den måde får du og din familie altid lige det, der falder i jeres smag, da det er indkodet i selve maskinen.

Dette er i sandhed en espressomaskine, som er blandt de bedste i test. Den kan det hele, og vil du således gerne forkæle dig selv uden at smadre sparegrisen, er denne espressomaskine et oplagt valg. Den skal nok klare den almindelige sorte kaffe, cappuccino, caffe latte eller espresso til bravur.

Siemens TE501205RW Espressomaskine

Sidste bud er en vaskeægte espressomaskine testvinder, der nok skal opfylde alle dine krav. Den kan erhverves til en fornuftig pris, hvor de fleste kan være med. Dog betyder prisen ikke, at kvaliteten halter efter – nej, den er helt i top på alle punkter.

Maskinen er designet i en flot sort farve, som nok skal vække positiv opsigt. Denne model har en vandpumpe med et tryk på 15 bar samt en indbygget mælkeskummer. Den skal nok give dig den bedste smagsoplevelse hver evig eneste gang, den bliver taget i brug. Dette er en fuldautomatisk espressomaskine, som du kan nyde godt af, da den er meget simpel at benytte. Den har et display, der giver dig et enkelt overblik over dine mange muligheder.

Er du ofte hurtigt ude af døren, kan det ske, at du ikke får slukket for maskinen, hvilket kan belaste din elregning. Hvis ikke det var fordi, at du her får en espressomaskine, der har autosluk. Den skal nok hjælpe dig med at holde regningen i bund, da den lukker ned efter en bestemt periode. Siemens vil gerne tilbyde en god service til deres kunder, og det kan du nyde rigtig godt af. De giver dig derfor en sikkerhed, som bygger på, at du har 15.000 koppers garanti inden for de første 24 måneder. Dette er en stor sikkerhed at have, men ligeledes er det en indikation om, at der her er tale om et produkt, som producenten i den grad kan stå inde for. Både i forhold til kvalitet, design og holdbarhed.

Rengøring af espressomaskine

Rengøringen er ikke noget problem med denne model. Espressomaskinen har en aftagelig vandtank på 1,7 liter, som du let kan gøre rent. Ligeledes kan mælkeskummeren og bryggeenheden tages af, som gør rengøringen lettere end nogensinde før. Den gode hygiejne slutter dog ikke her, idet maskinen også har et automatisk rensningsprogram indbygget.

Søger du en af de bedste espressomaskiner i test, har du her fundet dit kald. Rengøring har aldrig været lettere. Det kræver ikke det store af dig, hvis du altid vil have en maskine, der har en tilfredsstillende hygiejne. Der er ikke en finger at sætte på hverken kvalitet eller holdbarhed. Du finder således her en maskine, der har det hele i udstyr, men som koster det halve.

Nyd din espressomaskine allerede om få dage

Kunne du tænke dig en maskine, som kan lave det meste inden for kaffens verden, er det ikke noget, du skal vente på længere. Med en espressomaskine kan du klare det hele. Du kan forkæle dig selv samt dine gæster noget så grænseløst med den rigtige maskine. Når du først har fået smag for kvalitet, er der ingen vej tilbage. Det er heldigvis ikke et problem, da du kan brygge det hjemme hos dig selv, når du har lyst.

Er du på bar bund, når det kommer til at finde den helt rigtige model for dig? Så er det bare med at tjekke ovenstående produkter ud. Ovenfor finder du espressomaskiner, som er bedst i test, men vi har også udvalgt modeller, der passer til det budget, du og familien har. Hvis du elsker en god kop kaffe eller espresso, har du mange muligheder – så hvad venter du på? Find din nye, billige espressomaskine ovenfor i dag!

ANDRE POPULÆRE GUIDES