Find din næste støvsuger til hjemmet

Hakker og hoster din støvsuger også derhjemme? Er din støvsuger ved at have udtjent sin værnepligt? Her finder du de bedste tests af forskellige slags støvsugere, så du kan finde den næste støvsuger til dit hjem. Så kan du trygt smide din gamle, trofaste støvsuger ud og investere i en ny. Så bliver dit hjem støvfrit og skinnende rent igen.  

En støvsuger er en trofast del af ethvert hjem. Den sørger for at holde støv og andet skidt fra gulvet og tæpperne, så dit hjem ser pænt og rent ud. Og findes der noget bedre end bare tæer på et rent gulvtæppe?  

Derfor skal du også have en ordentlig støvsuger derhjemme. En støvsuger, der kan fjerne støv og spindelvæv fra alle afkroge og hjørner af dine værelser uden det store besvær. På støvsugertest.dk har de testet alverdens forskellige støvsugere efter alle slags kriterier. Så kan du være sikker på at finde en støvsuger, der passer godt på dit hjem og holder støvet fra døren.  

De bedste støvsugere på markedet testet til dig. Foto: Pixabay 

En verden af støvsugere 

Før en støvsuger kommer på markedet i EU, skal den opfylde en lang række kriterier af forskellig art. Derfor bliver de også gennemtestede i forskellige kategorier som støvsugning af gulvtæppe, hårdt gulv, holdbarhed, brugervenlighed og funktionalitet. Derudover bliver støjniveauet og energiforbruget også testet, så den lever op til de retningslinjer, som bliver udstukket.  

Der findes mange slags støvsugere på markedet, og de suger alle på forskellige måder. Du kan selvfølgelig få den helt traditionelle støvsuger, du kan danse rundt med i stuen, som du plejer. Men du kan også gøre livet lettere med både håndholdte og ledningsfri støvsugere, der mindsker besværet, så du kan komme rundt i helt huset uden at tænke på hvor den næste stikkontakt sidder henne. 

Få robotten til at støvsuge derhjemme 

Hvis du er rigtig træt af rengøringen derhjemme, og selv lyden af en støvsuger dig også kuldegysninger, så findes der en helt exceptionel løsning på dit problem – lade robotterne klare støvsugningen for dig. En robotstøvsuger klarer alt det, du ikke har tid eller lyst til, og den kan gøre det på alle tider af døgnet, selv når du sover eller er på arbejde.  

Ja, du læste rigtigtNu kan du få robotten til at støvsuge for dig. Foto: Pixabay 

Robotstøvsugere har egentlig været på markedet længe, men teknologien er år for år blevet bedre, så de i dag klarer støvsugningen lige så godt som en almindelig støvsuger. De fås efterhånden i mange slags modeller til forskellige priser, og kvaliteten svinger selvfølgelig derefter.  

Der er flere fordele ved at lade robotstøvsugeren suge støvet op derhjemme: 

  1. Du kan sætte den til at køre når som helst, særligt når du ikke er hjemme. På den måde sparer du masser af tid og kræfter, som du kan bruge på noget, der er langt sjovere. 
  1. Den bruger langt mindre energi end en almindelig støvsuger, så udover at spare penge på strøm, så gør du også dit for at begrænse energiforbruget for miljøets skyld. 
  1. Den kan komme til, hvor du ikke kan. Særligt under borde og stole, hvor det kan være svært at nå, kan en robotstøvsuger nå helt ind og tage det værste skidt og snavs, der samler sig.  
  1. Hvis du har kæledyr, der fælder konstant, kan en robotstøvsuger holde niveauet af hår og fnuller nede på et minimum. Bare sørg for at din kat ikke bliver forskrækket, når den ser robotstøvsugeren komme kørende. 

Robotterne kommer! – og støvsuger 

Mange mener, at robotstøvsugere er fremtiden. Selvom det kan være skræmmende, når robotterne kommer og overtager vores arbejde, så er der også noget betryggende i, at vi kan få robotterne til at klare alle de irriterende rengøringsopgaver, der altid ligger og venter på os. Medmindre du elsker at gøre rent og støvsuge, har du intet at frygte.  

Hvis du til gengæld har støvsuget nok i dit liv og gerne vil holde hjemme pænt og rent hele tiden, så er en robotstøvsuger lige noget for dig. Den opretholder et solidt bundniveau, så støvet aldrig når at lægge sig til rette i hjørnerne. Du kan se den som en tro følgesvend, der holder huset pænt og nydeligt, også når du ikke er hjemme.  

Værd at vide om støvsugerrobotter 

Inden du inviterer robotterne inden for i dit hjem, så er der enkelte overvejelser, du bør gøre dig. En robotstøvsuger har langt mindre plads til skidt og støv end en almindelig støvsuger. Og jo mindre plads den har, jo oftere skal den tømmes.  

Tænk også over batteriets levetid. Kan batteriet holde længe nok til at nå rundt i hele huset, når du er på arbejde? En god robotstøvsuger kan holde et par timer, men så vil den også køre tilbage til ladestanderen og lade sig selv op, når den er færdig. Det kan ikke blive meget lettere end det.