Foodprocessor Test – Test af 5 foodprocessorer

Der er produkter i husholdningen, som er nødvendige, hvis hverdagen skal forløbe på bedst mulig vis, og specielt diverse køkkenmaskiner er noget, som ingen husstand kan undvære. Ikke nok med at de gør arbejdet hurtigt og effektiv, så giver de ligeledes os et frirum, hvor vi kan slappe lidt ekstra af uden de store bekymringer, da alt forløber lettere.

Foodprocessoren er eksempelvis et redskab, der efterhånden har fundet sin plads overalt i danske hjem. Næsten alle, der bor i lejlighed, hus, campingvogn osv. har en foodprocessor, som siden ”The Julekalender” har haft en særlig plads i danskernes hjerte. Det er var da heller ikke uden grund, at Gertrud Sand så inderligt ønskede sig en foodprocessor i denne klassiker af en julekalender. Den er nemlig på mange måder livsnødvendig, når det kommer til at kokkerere et indbydende og delikat måltid i hverdagen og i weekenderne, når der typisk tropper gæster op. Det afhænger lidt af den enkelte familie, hvor ofte foodprocessoren benyttes. Det er ligeledes vidt forskelligt fra familie til familie, hvad der bliver stillet af krav, når det kommer til denne maskine. Ikke alle køkkener er store, og derfor har størrelsen af udstyret typisk en stor betydning. Kvalitet og design har selvfølgelig ligeledes også meget at skulle have sagt.

Find den rigtige foodprocessor

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til foodprocessoren. Det er vigtigt, at du har noget udstyr, som opfylder dine specifikke krav i forbindelse med madlavningen. Det nytter ikke noget at vælge en billig foodprocessor, hvis den ikke har de funktioner, du efterspørger.

Det er på mange måder lidt som at bevæge sig ind i en uudforsket jungle, når du skal finde den rigtige foodprocessor. Du troede måske, at det var svært at vælge tøj, men det er ingenting ved siden af, hvad der venter dig. Der er nemlig mange muligheder og aspekter, som kan have en indflydelse på dit endelige valg. Vil du gerne lave indbydende og velsmagende mad, bør du aldrig gå på kompromis med dit udstyr. Derfor bør du vælge en foodprocessor, der er en hjælp i køkkenet – ikke en belastning.

I denne artikel vil vi være din guide i junglen, og der vil komme en række forslag, som du kan tage til dig, når du skal have fundet din nye maskine. Vi kommer både med bud i den høje og lave prisklasse – og selvfølgelig også midt imellem. Vi er sikre på, at du nedenfor bliver præsenteret for mindst én model, som overholder dit budget. Nedenstående modeller er alle kendetegnet ved en god kvalitet, en pålidelig samt stabil ydeevnen og en eminent holdbarhed. Vi har samlet de køkkenmaskiner, der er bedst i test, kvalitet, design osv. Så læs med, uanset om du er på udkig efter din første eller næste foodprocessor.

Testvinder: Magimix Patissier 6200 XL

Der er god kvalitet – og så er der endnu bedre kvalitet. Denne foodprocessor hører til i sidstnævnte kategori, hvilket du hurtigt vil opdage, når du ser nærmere på den. Ja, selvfølgelig er det en høj pris. Men for de penge får du til gengæld alt, du overhovedet kan forlange, når det kommer til en foodprocessor.

Modellen er ikke kun et funktionelt pragteksemplar – nej, når det kommer til designet, er den ligeledes blandt de ypperste i sin klasse. Den er stilren fra top til tå, og det er de færreste, som overhovedet når den til sokkeholderne.

Et smukt udseende er dog ikke det eneste, der trækker i folk, når det kommer til denne foodprocessor. Her finder du nemlig en køkkenmaskine, der er blandt de bedste i test. Der er ikke det, som den ikke klarer til perfektion. Der er således tale om en vaskeægte luksusmodel, hvor teknologi og smart udstyr er i højsædet. Er du generelt til luksus ting i køkkenet med masser af funktioner der giver den bedste kvalitet? Så se vores kapselkaffemaskine test her og forkæl dig selv med en god kop kaffe, som er hurtig at lave.

Det smarte og bekvemme ved denne model er, at den kan klare alle de lidt kedelige og anstrengende opgaver i køkkenet. Den kan hakke, blende, ælte og purere maden. Lyder det som noget, du gerne vil slippe for, har du her fundet din bedste ven. Denne maskine har plads til en skålstørrelse på 4,9 liter. Trods den store styrke og rummelighed, så får du en motor, der nærmest er helt lydløs. Det er muligt at tilkøbe en masse standard tilbehør til maskinen, hvilket du kan læse mere om, hvis du kigger forbi WhiteAway.

Vil du have en af de bedste køkkenmaskiner på markedet, som er proppet med smart udstyr og nyttige funktioner, er det denne model, du skal have fat i.

KitchenAid 1335EER foodprocessor

[afp id="292"]

Vil du gerne have en køkkenmaskine, som ikke bare fungerer efter hensigten, men som også tager sig godt ud i dit køkken? Denne foodprocessor har et design, der er helt i top, uden at det på nogen måde går ud over kvaliteten eller funktionaliteten.

Her får du en af de bedste køkkenmaskiner i test, og det er ikke uden grund. Den kan holde på en skålstørrelse helt op til 3,1 liter. Det vidner om en maskine, der kan rumme det meste. Ligeledes har den et 3–i –1 indføringsrør. Hvilket kan være meget praktisk i forbindelse med særlige retter.

Modellen har en ekstern snitteplade, som kan justeres fra 1 til 6 mm. Det gør, at du både kan få helt tynde skiver eller noget med mere fylde, alt efter hvad du foretrækker. Denne maskine er desuden skridsikker. Du skal således ikke være bange for, at den flyver rundt i køkkenet, når du tager den i brug.

Denne foodprocessor er et rigtig godt bud til en førstegangskøber såvel som en garvet bruger af diverse køkkenmaskiner. Prisen er meget fornuftig, men dette betyder på ingen måde, at du får et ringere produkt – snarere tværtimod.

Melissa EF101 Foodprocessor

Den tredje model er i en lidt anden prisklasse end de to ovenstående. Det er ikke alle, som har budgettet til de helt dyre køkkenmaskiner, men mindre kan bestemt også gøre det. Denne model er blandt de absolut billigste modeller på markedet. Leder du efter en billig foodprocessor, der ikke er proppet med alt muligt fancy udstyr, men blot har de mest grundlæggende funktioner? Så er denne model fra Melissa et oplagt valg. Se også vores vinduesvasker test, så du hurtigt og nemt kan vaske dine vinduer.

Udstyret på denne model er selvfølgelig ikke på niveau med de dyre modeller, hvilket er helt naturligt grundet den betydeligt lavere pris. Du får dog en udmærket køkkenmaskine, som har alle de basale funktioner, der kan være en hjælp i forbindelse med madlavningen. Du bør derfor under alle omstændigheder overveje denne model, hvis du ikke har alt for mange penge at gøre med.

Modellen kan indeholde 0,5 liter, hvilket er en smule mindre end de ovenstående modeller. Har man ikke behov for mere, er det jo ikke nogen egentlig ulempe. Du har endvidere to forskellige hastigheder at vælge i mellem.

Bosch MCM64085

Leder du efter en model, som befinder sig i en prisklasse midt i det hele, er det denne model, du skal have fat i. Her finder du en foodprocessor fra mærket BOSCH. Er der et mærke, som er kendetegnet ved høj kvalitet samt et moderne design, så er det uden tvivl denne tyske mastodont. I årevis har de produceret et utal af fantastiske produkter.

Madlavning er ikke altid det sjoveste efter en hård dag på arbejde eller i skole, og derfor har vi fundet en maskine, der kan klare meget af det, som du normalt står og kæmper hårdt med hver eneste gang, du påtager dig køkkentjansen. Modellen her tilbyder en alt-i-en løsning, da du kan hakke, ælte, blende og en masse andet. Det bliver du helt sikkert hurtigt fan af. Ydermere har den 4 hastigheder, og du kan derfor tilpasse maskinen, så den passer til præcis det, du skal have klaret. Maskinen kan endvidere klare op til 3,9 liter, hvis du skal bruge så meget. Det er derfor ingen overdrivelse, når vi siger, at den kort sagt har alt, du måtte efterspørge ved en foodprocessor.

En foodprocessor er ofte en klodset ting, som fylder meget i køkkenet, men det er ikke tilfældet med denne model. Den er fremstillet i det stilrene design, som BOSCH altid præsterer. Det kan alt sammen godt lyde forholdsvis dyrt, men fortvivl ikke. Med denne BOSCH køkkenmaskine får du rigtig meget for dine penge. En foodprocessor, som kan lidt af det hele til den halve pris.

KitchenAid 1335EOB foodprocessor - testvinder

[afp id="292"]

Er du på udkig efter en køkkenmaskine, som er bedst i test, så kommer du ikke uden om denne exceptionelle model. Den kan fås til en pris, hvor alle og enhver kan være med. Dette er en køkkenmaskine, der hører til blandt de største i klassen. Den kan rumme hele 3,1 liter, og derudover følger der en beholder på 950 ml i plastik med. Dette betyder, at den kan klare selv de største grøntsager og portionsstørrelser. Ydermere kan vi nævne, at den har to hastigheder, som gør, at du let kan tilpasse maskinen til de behov, du måtte have.
Som nævnt er prisen en af de største plusser ved denne foodprocessor. Med dette apparat får man mangefold, der gør det nemmere og mere bekvemt for dig at lave nye, spændende retter. Også helt uden at du nødvendigvis skal bruge flere timer i køkkenet. Nyder du at lave god, nærende og ikke mindst velsmagende mad, så vil denne foodprocessor hurtigt blive din nye bedste ven i køkkenet. Du slipper for en række af de mest omstændelige og ressourcekrævende opgaver. Det er alt sammen slut nu, hvis du vælger denne geniale og ikke mindst prisvenlige køkkenmaskine fra OBH Nordica. De har endnu engang slået hovedet på sømmet.

Skyd din jagt i gang – find din nye, billige foodprocessor

En foodprocessor er et nyttigt værktøj, som kan gøre meget godt i dit køkken og for dine retter. Denne simple køkkenmaskine har så mange fordele. Når du først har integreret den som en fast del af din madlavning, går du aldrig tilbage. Den gør madlavningen sund, sjov og let som en leg. Det bliver ikke nemmere, og din foodprocessor kan varetage mange af de krævende opgaver, som normalt vil tage meget af din tid. Brug den tid du sparer på at forberede en god kop kaffe. Du kan få inspiration til den beste kaffemaskine i vores kaffemaskine test her.

Så vil du gerne have lidt mere tid til alt det sjove, eller vil du bare gerne slippe for at snitte eller hakke, ja, så er en foodprocessor det oplagte valg. Det kan være svært at vælge, da markedet vrimler med forskellige mærker og modeller. Vælger du en af vores ovenstående anbefalinger, går du aldrig galt i byen. Vi har sørget for, at både de mere eksklusive, men også en række billige køkkenmaskiner er repræsenteret. Så du kan altid finde en model, der passer til dine behov og dit budget. Vi har udelukkende valgt foodprocessorer, der er kåret som bedst i test af både eksperter og forbruger, som benytter dem i hverdagen. Det er naturligvis ikke alle, der bruger deres foodprocessor hver eneste dag, hvorfor du også sagtens kan nøjes med en billigere model, hvis dit behov ikke er verdens største. Omvendt kan det være en kløgtig investering at købe en dyrere model, hvis du regner med at bruge maskinen hver eneste dag. De mange ekstra funktioner eller den større rummelighed kan være en kærkommen hjælp i køkkenet, og derfor anbefaler vi, at du nøje overvejer, hvad dit konkrete behov egentlig er, inden du vælger din køkkenmaskine.

Forbrugerrådet Tænk

Der er kort sagt noget for Gud og hvermand – uanset situation, kulinariske evner eller økonomi. Du behøver ikke at være noget teknisk geni for at kunne gennemskue en foodprocessor. Der medfølger ved samtlige ovenstående modeller en udførlig vejledning, så du hurtigt bliver dus med din maskine. Hvis du ønsker at finde mere viden om, hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter en foodprocessor, så har Forbrugerrådet Tænk lavet en meget omfattende guide, som du med fordel kan tage udgangspunkt i, hvis du ønsker yderligere information om, hvad der gør en foodprocessor god – og hvad du måske skal holde dig fra.

ANDRE POPULÆRE GUIDES