Fryseskab test

Et fryseskab er en nødvendighed i ethvert hjem. Det er her, du har mulighed for at fryse dine madvarer ned, så de holder længere, og et hjem uden et fryseskab vil altså komme til at stå over for en stor udfordring. Alle hjem bør have et fryseskab, men der findes simpelthen et hav af forskellige varianter, så det kan også være lidt svært at finde ud af, hvilket fryseskab man skal investere i. Hvis du selv står og skal til at investere i et nyt fryseskab, så kan du læse meget mere her.

Fryseskab bedst i test

For at hjælpe forbrugerne på vej har vi her lavet en lille test af forskellige fryseskabe. Vi har prøvet forskellige modeller af, og så har vi altså udvalgt de fem fryseskabe, der, ifølge os, klarede sig bedst i test. De fem modeller varierer meget fra fryseskab til fryseskab, og der er noget forskelligt, både når det kommer til udseende og funktion, men også i prisklassen, så der er nogle dyre modeller og nogle, der ligger i den lidt billigere ende. På den måde er der noget for enhver smag, og alle kan altså være med. Derfor er det bare med at se på vores test, og måske lade sig inspirere af vores forskellige anbefalinger, så det på den måde kan blive nemmere for dig, når du skal ud og investere i dit nye fryseskab. Måske er det fryseskab, du altid har ledt efter, tilfældigvis blandt vores supergode testeksempler, så det er bare med at tage et kig. Med hjælp fra vores test vil du helt sikkert komme et skridt tættere på at investere i dit nye fryseskab.

Testvinder: Bosch GSN36BI30 TÆNK Bedst i test

Det første fryseskab, som vi fandt anbefalelsesværdigt, er et fryseskab fra mærket Bosch. Bosch er et velkendt mærke, der producerer forskellige hvidevarer, og som har en ambition om at gøre hverdagen meget nemmere for forbrugerne. De har mange års erfaring på området og prøver hele tiden at udvikle og forbedre deres produkter via en innovativ tankegang. De laver altid produkter i rigtig god kvalitet, og man kan roligt investere i produkter fra Bosch. Dette fryseskab er også et tydeligt bevis på deres innovative tankegang samt deres mange års erfaring inden for produktion af hårde hvidevarer.

Denne model gør det altså muligt for dig at købe stort ind uden problemer med at få plads til madvarerne i fryseren. Den kan nemlig indeholde helt op til 237 liter, hvilket altså er meget. Derfor er denne model også rigtig god, hvis I er en forholdsvis stor familie, der har brug for en del plads. Modellen har to fryserum og fem fryseskuffer, så man kan med fordel dele sine varer ind i forskellige kategorier, så det bliver mere overskueligt, når man skal bruge dem. På den måde ved man lige, hvor man skal lede efter kyllingen eller de frosne grøntsager. Modellen er brugervenlig, med et digitalt display på ydersiden, så man kan indstille temperaturen, og så besidder den også et par hjul, så den er nemmere at flytte rundt på. Fryseskabet har også et supergodt alarmsystem, der giver lyd fra sig, hvis man skulle have glemt at lukke lågen. Derudover er designet stilfuldt og elegant og lavet i rustfrit stål. Dette er altså et supergodt køleskab, der har mange gode og brugbare funktioner og samtidig også en masse plads til mange varer. Det er klart et fryseskab, der varmt kan anbefales, især hvis man er en forholdsvis stor familie.

Electrolux ERU1102FOW

Det næste fryseskab i denne test er fra Electrolux. Electrolux er endnu et mærke, der er kendt for at producere hvidevarer og forskellig forbrugerelektronik. Det er en ambitiøs virksomhed, der, ligesom Bosch, efterhånden også har mange års erfaring på området. Derfor vil et fryseskab fra netop Electrolux også altid være en rigtig god investering. Det næste fryseskab, som vi skal tage et kig på, er en lidt mindre model, der for eksempel vil være rigtig god og praktisk, hvis du bor alene og ikke har meget plads.

Denne model er i en lille størrelse, og så er den samtidig et meget praktisk køb. Den har nemlig et lavt energiforbrug, hvilket altså er en god investering. Selvom den er lille i størrelsen, så besidder den altså hele fire fryseskuffer, så hvis du er en organiseret person, der gerne vil have mulighed for at sortere og inddele dine madvarer, så du ved lige præcis, hvor du skal finde hvad, så er der også god mulighed for det. Modellen fra Electrolux har både en visuel og akustisk temperaturalarm, hvilket altså betyder, at du altid vil blive advaret, hvis temperaturen i fryseskabet lige pludselig er for høj. Samtidig afgiver dette fryseskab også et signal, hvis døren ikke er lukket. Derudover er der elektronisk temperaturstyring samt superfrysfunktion, så du altid er sikret, at dine madvarer har den korrekte temperatur, så de holder så længe som muligt. Alt i alt er dette et lille fryseskab, der stadig besidder en række praktiske funktioner, der vil være passende til dig, der ikke behøver meget plads. 

Siemens GS36NAI31

Denne smarte og innovative model, som vi også varmt kan anbefale, er fra Siemens. Siemens er også en af de førende producenter på markedet, når det kommer til hårde hvidevarer. Den tyske koncern blev grundlagt helt tilbage i 1847, og de producerer altså alt fra ovne og støvsugere til fryseskabe. Grundet deres mange års erfaring udvikler de altså også produkter i den bedste kvalitet, og opererer med en innovativ tankegang, der gør, at en investering i et produkt fra Siemens altid vil være en rigtig god investering.

Dette fryseskab er et klart resultat af Siemens’ mange års erfaring med produktion af hårde hvidevarer, og med dette fryseskab bliver din hverdag uden tvivl meget nemmere. Fryseskabet er endnu en af de større modeller, der kan fryse op til 237 liter, så muligheden for at købe et stort lager ind er altså rigtig god. Dette fryseskab besidder også den nyeste teknologi, med en elektronisk temperaturstyring med det såkaldte touch control. Dette er altså med til, at man sikrer sig, at temperaturen på ens madvarer altid er, som de skal være. Derudover besidder fryseskabet altså også en jævn temperatur i hele fryseskabet, som bliver opretholdt ved hjælp af en intelligent sensorteknologi. Modellen har også den smarte superfrysfunktion og ikke mindst den såkaldte NoFrost-funktion. NoFrost-funktionen betyder altså, at fryseren afrimer automatisk, så du slipper for at skulle kæmpe en hård kamp med selv at afrime fryseren. På den måde er fryseskabet altid så funktionelt som overhovedet muligt. Dette fryseskab er et resultat af Siemens’ fokus på innovation og den nyeste teknologi, og det er perfekt til dig, der har brug for meget plads og samtidig gerne vil gøre din hverdag så nem som overhovedet muligt med hjælp fra de nyeste funktioner.

Scandomestic SFS 110A++

Denne model er fra mærket Scandomestic og er altså også lille i størrelsen. Scandomestic opererer især med at finde nye varer hos nye eller eksisterende leverandører. Samtidig vælger de deres samarbejdspartnere med omhu, så der altid er garanti for de bedste og mest tilfredsstillende produkter.  Med dette køleskab får du en enkel model uden for mange avancerede funktioner, men derimod tjener det sit formål til punkt og prikke.

Denne model er lille og enkel, men besidder altså stadigvæk de funktioner, et fryseskab skal besidde for at være godt og anbefalelsesværdigt. Modellen ligger i den helt billige ende på prisskalaen, så hvis du er ude efter et godt fryseskab til billige penge, så er denne model fra Scandomestic altså et rigtig godt bud. Fryseskabet kan rumme op til 80 liter, hvilket er passende, hvis man bor alene eller to personer sammen. Derfor kan denne fryser også klart anbefales til studerende, der måske bor i mindre lejligheder og ikke har brug for så meget plads. Energiklassen på dette fryseskab er altså på A++, så energiforbruget er lavt, og derfor vil denne model også være en god og fornuftig investering. Noget andet smart ved dette fryseskab er, at det næsten ikke afgiver nogen lyd. De fleste fryseskabe, især dem i større størrelse, kan ofte afgive en masse lyd og larme rigtig meget, men da denne model har et lydniveau på 40 dB, vil larm altså slet ikke være noget problem. Denne model fra Scandomestic er altså helt enkel og vil være god til små lejligheder eller huse samt til dig, der ikke har brug for alverdens plads i fryseren. Selvom modellen ikke er avanceret med en masse smarte funktioner, så kan den det, som en god fryser skal kunne, og derfor kan vi varmt anbefale denne model.

Blomberg FNM 1541 IF A+

Den sidste model fra vores test, som vi helt klart vil anbefale, er en model fra mærket Blomberg. Blomberg har især fokus på at værne om miljøet, og gøre deres produkter så miljøvenlige som muligt. Derfor stræber de altid efter at udvikle deres produkter, så de bliver så energi- og vandbesparende som overhovedet muligt. Derfor kan man altid købe et produkt fra Blomberg med god samvittighed. Ud over at have fokus på miljøet, så går de også op i detaljen, og designet er ikke noget, de går på kompromis med. Derfor kan man altid forvente et godt produkt i et smukt og tidløst design, der vil passe ind i de fleste hjem. Desuden går de selvfølgelig også op i at gøre deres produkter så brugervenlige som overhovedet muligt, og de producerer derfor produkter, der er enormt betjeningsvenlige. Det sidste fryseskab i vores test er et klart resultat af Blombergs værdier og kompromisløshed.

Modellen FNM 1541 IF A+ fra Blomberg har en kapacitet på 196 liter, hvilket er meget rummeligt og altså vil være passende til en hel families behov. Så hvis I er en familie på omkring fire personer, vil dette fryseskab altså være meget passende i størrelsen. Igen vidner dette fryseskab også om Blombergs evne til at værne om miljøet, da det er i en energiklasse A+, hvilket betyder, at det har et lavt energiforbrug, især i forhold til at det er et stort fryseskab. I modsætning til mange andre fryseskabe, der er store i størrelsen, så afgiver dette fryseskab altså næsten heller ikke nogen lyd. Med et lydniveau på 42 dB, undgår man altså at blive generet af en voldsom støj fra fryseskabet. Noget andet smart ved dette fryseskab er, at det er lavet til at blive integreret i dit køkken, så du på den måde altid har alle dine frostvarer inden for rækkevidde, når du skal til at lave mad. Sidst, men ikke mindst, så har det elektronisk temperaturindstilling samt automatisk afrimning, så du ikke selv skal bekymre dig om at afrime fryseskabet, hvilket i mange tilfælde er en besværlig opgave. Dette fryseskab er altså superbrugervenligt og helt klart et, vi vil anbefale, at man investerer i, hvis man har brug for god plads og gerne vil gøre hverdagen så nem som overhovedet muligt. Det er et produkt, man kan købe med god samvittighed.

Brug denne test som inspiration

Som nævnt tidligere kan du med fordel bruge denne test som inspiration, inden du går ud og investerer i et nyt fryseskab. Vores testeksempler besidder lidt af hvert, og der er noget for enhver smag, både når det kommer til design, funktioner og prisklasse. Det er altid en god idé at finde ud af, hvilke behov du har, og have med i overvejelserne, hvor meget du vil komme til at bruge et fryseskab. Hvis I er en stor familie, der har brug for ekstra plads, så skal I naturligvis investere i en af de større modeller, men bor du derimod alene, så vil en af de små og fikse modeller måske være god nok. Der findes et hav af forskellige fryseskabe med et hav af funktioner, men ifølge os er disse testeksempler altså nogle af de bedste på markedet. Du kan med fordel tage vores eksempler og anbefalinger med dig, og så er du i hvert fald godt på vej til at investere i dit nye fryseskab.

ANDRE POPULÆRE GUIDES