Gaming PC Guide – Stor Guide til gode gamer computere

Er det bedste tidsfordriv, du kan forestille dig, at sidde i timevis foran skærmen, mens dine bedste venner sidder ved siden af dig og spiller det samme spil som dig? Eller foretrækker du at være alene,  og ringe eller chatte med dine venner eller andre spillere fra den anden side af kloden? Er du vild med lir, og vil du gerne have så meget som muligt, eller er du mest interesseret i at få en billig gamer computer? Uanset hvad kan du finde en Gamer pc, der passer til dine behov i denne guide. Vi gennemgår en række forskellige pc mærker, så du nemmere kan finde frem til det produkt, der passer bedst til dine behov.

Vinder: HP Pavillion Bærbar eller Stationær Gamer pc

Hos Proshop.dk finder du et bredt udvalg af gamer computere, både stationære og bærbare, i forskellige prisklasser, og med rigeligt plads på harddrivet til de spil, der kræver lidt ekstra af din computer. Du kan blandt andet få en HP Pavilion Gamer pc. HP er generelt et godt bud på en Gamer pc. Med HP Pavillion får du en solid PC, der er kendt for at kører uden problemer og sikrer dig skarpe billeder, når du spiller.

Der er ikke noget mere irriterende, end når billedet fryser eller bliver grynet midt i et spil, men det slipper du for med denne computer. Gamer pc’en kommer selvfølgelig med den nyeste teknologi, men det nyeste er jo ikke altid nyt ret længe i teknologiens verden. Det behøver du dog ikke bekymre dig over med denne gamer computer. Den kan nemlig opdateres løbende, så ydeevnen forbliver i top, og du ikke er nødt til at skifte den ud, næsten før du har nået at betale regningen. Med 8 GB RAM kan du roligt gå i gang med dit yndlingsspil uden at risikere, at computeren brænder sammen, da den er skabt specifikt med henblik på at være god til gaming.

Billig gaming computer med kvaliteten i top

Foretrækker du en stationær gamer pc, er der masser af gode muligheder. Her kan du blandt andet finde Lenovo computere, som er kendte for kvalitetscomputere som også kan bruges som en Gamer PC, der er en billig Gamer pc, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

I mange tilfælde, så er Lenovo computere kendt for at holde i mange år, og derfor er de et oplagt valg, hvis man ikke ønsker at skifte sin computer ud hele tiden. 

Spar penge med stationær gamer pc fra Lenovo

Der er både fordele og ulemper ved at vælge en stationær gaming computer. Med en stationær computer kan du ikke flytte dig rundt, men du har bedre mulighed for at vælge fedt tilbehør til  computeren. Hvis du gerne vil have, at alt lyser op i bestemte farver, kan det sagtens lade sig gøre. Er du uheldig, at noget går i stykker, er det med en stationær kun én enkelt del, du skal skifte ud, hvor det ofte er hele computeren, når du har en bærbar. På den måde kan de enkelte dele holde længere, hvilket sparer dig for penge i det lange løb. Det kan måske også være rart, at gamingen begrænses til at foregå i et bestemt rum, f.eks. kontoret, så du ikke hele tiden har spillene med dig og fristes til at logge på.

Med Lenovo Ideacentre får du en god gamer pc til billige penge, og hvad mere kan man egentlig ønske sig?

Gamer bærbar fra Acer til dig, der vil have det bedste

I den absolutte topklasse for gaming computere finder vi Acer Predator Helios 300, der også forhandles hos proshop.dk. Her får du en computer, der er skabt til at spille de nyeste spil, og hvor grafikken altid sidder lige i skabet med grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB VRAM. Acer Predator har en opdateringshastighed på hele 144Hz, så du kan præstere bedst muligt i dine spil og dermed ikke kommer bagud på grund af langsomme opdateringer. Hvis du holder af at sidde og spille til langt ud på natten, får du mulighed for det med denne gamer pc. Tastaturet er nemlig bagbelyst, hvilket vil sige at alle tasterne lyser op, så du kan skrive i bælgravende mørke, hvis du gerne vil det.

Desuden kan du vælge op mod 16,8 millioner forskellige farvenuancer på tastaturet, så du kan tilpasse det efter dit humør, farven på din trøje, eller hvad du ellers kan finde på. Når du spiller, er det vigtigt at være cool, så du ikke mister overblikket. Det samme gælder for PC’en, for det nytter jo ikke noget, hvis den brænder sammen midt i et spil. Derfor har Acer Predator et kølesystem, der sikrer luftgennemstrømning i computeren, så du kan spille lige så meget, som du har lyst til.

Pris og kvalitet hænger sammen i Acer Predator

Til nogle spil kan det være rart at have flere skærme tilsluttet, og med Acer Predator kan du koble op til tre skærme til, så du har mere overblik over spillet. Med PredatorSense™ kan du uden besvær holde styr på dine forskellige spilprofiler samtidig, og generelt får du et godt overblik over din PC. Acer Predator ligger i den høje ende, når det kommer til pris, men til gengæld er der heller ikke sparet på indholdet. Her får du en PC, der på mange områder må være tæt på at være den bedste gamer pc på markedet.

Spar penge med en brugt Gamer pc fra Refurb

Det kan virke besværligt at kombinere en interesse for gaming med det at passe på miljøet. Det kan du imidlertid sagtens gøre. På hjemmesiden refurb.dk sælges genbrugt IT, som bliver istandsat og solgt til konkurrencedygtige priser. Du får dermed en god gamer pc til billige penge, og du gør samtidigt noget godt for miljøet. Produktion af teknologi kræver en masse ressourcer, og som almindelig forbruger kan det være svært at finde på måder at genbruge, når det kommer til teknologi. Hos Refurb kan du være sikker på at produkterne fungerer optimalt, og ikke nok med at du sparer penge, så gør du en god gerning for Jorden. Det er da win-win, ikke?

Hos Refurb kan du finde et bredt udvalg af computere, der er velegnede til gaming. Selvfølgelig er der ikke lige så mange som på de traditionelle forhandleres hjemmesider, men udvalget er til gengæld til nogle helt andre priser, end du ser hos de traditionelle forhandlere – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Bærbar spilleglæde med en genbrugt gamer pc

Blandt andet kan du på refurb.dk finde en Asus FX753VD-GC103T, der er en klassisk gamer bærbar. Du kan roligt spille alle dine favoritspil, og der er rigeligt med lagerplads til opdateringer og data på harddisken. Det er oplagt at vælge en brugt gamer pc, hvis du ikke har prøvet at spille så meget før, og derfor gerne vil finde ud af, om det er noget for dig. Hvis det ikke falder i din smag, kan du sagtens bruge computeren til almindeligt arbejde, til lektier, eller til at se film på. Hvis du bliver bidt af at spille, kan du glæde dig over, at du nemt kan tage din både billige og gode gaming computer med på farten, så en togtur for eksempel ikke længere er så kedelig.

Miljøvenlig gamer pc med alt udstyret

Hvis du derimod er helt vild med at spille, og gerne vil have en miljøvenlig Gamer pc, er HP EliteDesk 800 G1 TWR fra Refurb et oplagt valg. Her får du et komplet gamer-sæt med selve computeren, en skærm, et tastatur, og nogle mindre tilbehørsdele. Her får du simpelthen alt, hvad du skal bruge for at blive en rigtig gamer. De få ting, du mangler, såsom et headset og en god gamer mus, kan du sagtens købe ved siden af, nu hvor resten af computeren er så billig. Hele sættet koster det samme som selve computeren i nypris, og efter Refurbs dygtige teknikere har undersøgt alle delene, kan du være sikker på, at produkterne er af god kvalitet. Med andre ord er der masser af fordele ved at vælge en brugt gamer pc. Hvis du finder en hos Refurb, der falder i din smag, er det bare at slå til.

Gaming computere i mange udformninger

Hvilken gaming computer skal jeg købe? Det spørgsmål stillede du måske dig selv, inden du gik i gang med at læse denne guide. Nu er du forhåbentlig blevet klogere på nogle af de forskellige former for gaming computere, der findes derude. Hvad der er den bedste gamer pc for dig, kommer dels helt an på, om du vil have en bærbar eller stationær, dels hvilke programmer, du skal bruge, og sidst, men ikke mindst, hvor mange penge, du vil købe for.

ANDRE POPULÆRE GUIDES