Gaming PC test – Stor test af de bedste gamer computere

Er det bedste tidsfordriv, du kan forestille dig, at sidde i timevis foran skærmen, mens dine bedste venner sidder ved siden af dig og spiller det samme spil som dig? Eller foretrækker du at være alene,  og ringe eller chatte med dine venner eller andre spillere fra den anden side af kloden? Er du vild med lir, og vil du gerne have så meget som muligt, eller er du mest interesseret i at få en billig gamer computer? Uanset hvad kan du finde en Gamer pc, der passer til dine behov i denne test. Vi gennemgår en række forskellige pc, så du nemmere kan finde frem til det produkt, der passer bedst til dine behov.

Testvinder: HP Pavillion Stationær Gamer pc er altid opdateret

Hos wupti.com finder du et bredt udvalg af gamer computere, både stationære og bærbare, i forskellige prisklasser, og med rigeligt plads på harddrivet til de spil, der kræver lidt ekstra af din computer. Du kan blandt andet få en HP Pavilion 690-0004no Stationær Gamer pc. Den er et godt bud på en forholdsvis billig Gamer pc. Med HP Pavillion Gaming computeren får du en solid PC, der kører uden problemer og sikrer dig skarpe billeder, når du spiller.

Der er ikke noget mere irriterende, end når billedet fryser eller bliver grynet midt i et spil, men det slipper du for med denne computer. Gamer pc’en kommer selvfølgelig med den nyeste teknologi, men det nyeste er jo ikke altid nyt ret længe i teknologiens verden. Det behøver du dog ikke bekymre dig over med denne gamer computer. Den kan nemlig opdateres løbende, så ydeevnen forbliver i top, og du ikke er nødt til at skifte den ud, næsten før du har nået at betale regningen. Med 8 GB RAM kan du roligt gå i gang med dit yndlingsspil uden at risikere, at computeren brænder sammen, da den er skabt specifikt med henblik på at være god til gaming.

Stilrent design til din gaming computer

Derudover har PC’en et smart udseende, så du ikke skal føle, at den nødvendigvis skal gemmes væk under skrivebordet eller i et støvet hjørne. Med grønt LED-lys skaber den en god stemning, og når du køber det øvrige udstyr til din computer, kan du vælge, at det hele skal have samme farve, så du får et stilrent udtryk. Når du vælger den stationære gaming computer fra HP Pavillion, er det vigtigt at huske på, at prisen kun dækker selve computeren. Du skal selv finde resten af delene til din computer, med mindre du har dem i forvejen. Denne PC er en billig løsning til dig, der leder efter en gaming computer, der holder sig opdateret, og ikke sprænger dit budget.

Spil overalt med gamer bærbar fra MSI

En anden computer hos Wupti.com, der er beregnet til gaming, er denne bærbar fra MSI. Modellen har det knapt så mundrette navn GL72M 7RDX-693NE, og lige nu får du en loot box med mus, mousepad og MSI-drage med i købet, når du bestiller.

Modsat når du vælger en stationær gamer pc, får du alt-i-en med en gamer bærbar. Derfor får du meget for pengene, og særligt i dette tilfælde, hvor der hører ekstra udstyr med. Med en billig gamer pc har du flere penge til at købe spil, en rigtig gamer mus, et headset, eller andet gear, du går og drømmer om. Det giver sig selv, men med en bærbar kan du nemt tage spillet med dig overalt. Skal du til LAN-party med vennerne, er det ikke noget problem. Hvis du bliver træt af at sidde på dit værelse og spille, kan du sætte dig ind i stuen. Tag spillet med på ferie, hjem til dine venner, eller i skolen. Fordi computeren er beregnet til gaming kan du sagtens benytte den til skolearbejde, film, shopping og så videre.

Nye teknologier giver dig den bedste Gamer pc

Den bærbare gaming computer fra MSI har den nyeste kølerteknologi, så du ikke overopheder skrivebordet eller laver huller i sofaen, når du spiller i mange timer uden pause. Tasterne på computeren er beklædt med sølv, der sikrer en lang holdbarhed, samt baglysning, så hele tastaturet lyser op, når du bruger computeren. Du vælger selv farven, når du køber computeren. MSI har desuden forbedret lydkvaliteten på deres computere, så du nu kan nyde en stabil transmission af lyden og flere akustiske detaljer.

I Dragon Gaming Center kan du nemt skifte mellem forskellige profiler i dine yndlingsspil, eller få batteriet til at holde lidt længere, så du ikke er afhængig af altid at have en oplader med i tasken. Med denne bærbare gamingcomputer fra MSI kan du overføre op til 5 GB data i sekundet, så du behøver ikke sidde og trille tommelfingre, når du downloader opdateringer til spil eller andet. Med tanke på prisen og alt det, du får for pengene, er denne computer et godt bud på den bedste gamer pc, der er på markedet lige nu.

Billig gaming computer med kvaliteten i top

Foretrækker du en stationær gamer pc, er der masser af gode muligheder på Wupti.com. Her kan du blandt andet finde Lenovo Ideacentre 720 Gamer PC, der er en billig Gamer pc, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Denne gamer pc leveres med et AMD Radeon RX 560 4 GB grafikkort, så selv de allernyeste spil ser knivskarpe ud på din skærm. Derudover er der masser af lagerplads til dine spil, så du behøver ikke holde dig tilbage. Af en gamer pc at være er Lenovo Ideacentre 720 også velegnet til andet arbejde, så hvis din computer skal kunne trække nogle tunge programmer i forbindelse med dit studie, er denne gamer pc et godt og billigt valg. Computeren har 8 GB RAM, og den er både effektiv og strømbesparende. Der er også mulighed for at koble Virtual Reality-briller til computeren, så du får en helt gennemført oplevelse. Alle disse teknologier bliver jo opdateret i ny og næ, og det kan denne gamer pc selvfølgelig sagtens være med på. Den er nem at konfigurere og opgradere, så du altid får adgang til de nyeste teknologier, når du spiller.

Spar penge med stationær gamer pc fra Lenovo

Der er både fordele og ulemper ved at vælge en stationær gaming computer. Med en stationær computer kan du ikke flytte dig rundt, men du har bedre mulighed for at vælge fedt tilbehør til  computeren. Hvis du gerne vil have, at alt lyser op i bestemte farver, kan det sagtens lade sig gøre. Er du uheldig, at noget går i stykker, er det med en stationær kun én enkelt del, du skal skifte ud, hvor det ofte er hele computeren, når du har en bærbar. På den måde kan de enkelte dele holde længere, hvilket sparer dig for penge i det lange løb. Det kan måske også være rart, at gamingen begrænses til at foregå i et bestemt rum, f.eks. kontoret, så du ikke hele tiden har spillene med dig og fristes til at logge på.

Med Lenovo Ideacentre 720 får du en god gamer pc til billige penge, og hvad mere kan man egentlig ønske sig?

Gamer bærbar fra Acer til dig, der vil have det bedste

I den absolutte topklasse for gaming computere finder vi Acer Predator Helios 500, der også forhandles hos Wupti.com. Her får du en computer, der er skabt til at spille de nyeste spil, og hvor grafikken altid sidder lige i skabet. Acer Predator har en opdateringshastighed på hele 144Hz, så du kan præstere bedst muligt i dine spil og dermed ikke kommer bagud på grund af langsomme opdateringer. Hvis du holder af at sidde og spille til langt ud på natten, får du mulighed for det med denne gamer pc. Tastaturet er nemlig bagbelyst, hvilket vil sige at alle tasterne lyser op, så du kan skrive i bælgravende mørke, hvis du gerne vil det.

Desuden kan du vælge op mod 16,8 millioner forskellige farvenuancer på tastaturet, så du kan tilpasse det efter dit humør, farven på din trøje, eller hvad du ellers kan finde på. Når du spiller, er det vigtigt at være cool, så du ikke mister overblikket. Det samme gælder for PC’en, for det nytter jo ikke noget, hvis den brænder sammen midt i et spil. Derfor har Acer Predator et kølesystem, der sikrer luftgennemstrømning i computeren, så du kan spille lige så meget, som du har lyst til.

Pris og kvalitet hænger sammen i Acer Predator

Til nogle spil kan det være rart at have flere skærme tilsluttet, og med Acer Predator kan du koble op til tre skærme til, så du har mere overblik over spillet. Med PredatorSense™ kan du uden besvær holde styr på dine forskellige spilprofiler samtidig, og generelt får du et godt overblik over din PC. Acer Predator ligger i den høje ende, når det kommer til pris, men til gengæld er der heller ikke sparet på indholdet. Her får du en PC, der på mange områder må være tæt på at være den bedste gamer pc på markedet.

Spar penge med en brugt Gamer pc fra Refurb

Det kan virke besværligt at kombinere en interesse for gaming med det at passe på miljøet. Det kan du imidlertid sagtens gøre. På hjemmesiden refurb.dk sælges genbrugt IT, som bliver istandsat og solgt til konkurrencedygtige priser. Du får dermed en god gamer pc til billige penge, og du gør samtidigt noget godt for miljøet. Produktion af teknologi kræver en masse ressourcer, og som almindelig forbruger kan det være svært at finde på måder at genbruge, når det kommer til teknologi. Hos Refurb kan du være sikker på at produkterne fungerer optimalt, og ikke nok med at du sparer penge, så gør du en god gerning for Jorden. Det er da win-win, ikke?

Hos Refurb kan du finde et bredt udvalg af computere, der er velegnede til gaming. Selvfølgelig er der ikke lige så mange som på de traditionelle forhandleres hjemmesider, men udvalget er til gengæld til nogle helt andre priser, end du ser hos de traditionelle forhandlere – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Bærbar spilleglæde med en genbrugt gamer pc

Blandt andet kan du på refurb.dk finde en Asus FX753VD-GC103T, der er en klassisk gamer bærbar. Du kan roligt spille alle dine favoritspil, og der er rigeligt med lagerplads til opdateringer og data på harddisken. Det er oplagt at vælge en brugt gamer pc, hvis du ikke har prøvet at spille så meget før, og derfor gerne vil finde ud af, om det er noget for dig. Hvis det ikke falder i din smag, kan du sagtens bruge computeren til almindeligt arbejde, til lektier, eller til at se film på. Hvis du bliver bidt af at spille, kan du glæde dig over, at du nemt kan tage din både billige og gode gaming computer med på farten, så en togtur for eksempel ikke længere er så kedelig.

Miljøvenlig gamer pc med alt udstyret

Hvis du derimod er helt vild med at spille, og gerne vil have en miljøvenlig Gamer pc, er HP EliteDesk 800 G1 TWR fra Refurb et oplagt valg. Her får du et komplet gamer-sæt med selve computeren, en skærm, et tastatur, og nogle mindre tilbehørsdele. Her får du simpelthen alt, hvad du skal bruge for at blive en rigtig gamer. De få ting, du mangler, såsom et headset og en god gamer mus, kan du sagtens købe ved siden af, nu hvor resten af computeren er så billig. Hele sættet koster det samme som selve computeren i nypris, og efter Refurbs dygtige teknikere har undersøgt alle delene, kan du være sikker på, at produkterne er af god kvalitet. Med andre ord er der masser af fordele ved at vælge en brugt gamer pc. Hvis du finder en hos Refurb, der falder i din smag, er det bare at slå til.

Gaming computere i mange udformninger

Hvilken gaming computer skal jeg købe? Det spørgsmål stillede du måske dig selv, inden du gik i gang med at læse denne guide. Nu er du forhåbentlig blevet klogere på nogle af de forskellige former for gaming computere, der findes derude. Hvad der er den bedste gamer pc for dig, kommer dels helt an på, om du vil have en bærbar eller stationær, dels hvilke programmer, du skal bruge, og sidst, men ikke mindst, hvor mange penge, du vil købe for.

ANDRE POPULÆRE GUIDES