Genopret din naturlige skønhed

Sponsoreret indhold:

Med alderen er der flere ting, der bliver svært for en ren biologisk. Man har lettere ved at få skavanker, synet bliver kun værre, og man får rynker. Særligt rynker er svært at acceptere for mange, da denne forandringen er synligt for alle. Heldigvis er der midler, der gør, at man kan fjerne de fine linjer og rynker. Et af de mest populære midler til at fjerne rynker er Restylane.

Hvorfor er det egentligt, at man får rynker?

Med tiden bliver huden mindre elastisk, og man mister den ungdommelige volumen i ansigtet, fordi huden stopper med at producere bindevævsfibrene kollagen, elastin og hyalusronsyre. Disse tre fibre holder huden hydreret, fast og elastisk. Når de ikke længere produceres, begynder de fine linjer at dukke op, kinderne falder lidt ned, og man får den ærgerlige sure mundvig. Man bliver med andre ord tungere i ansigtet i stedet for hjerteformet, som da vi var yngre.

Hvad er Restylane?

Restylane er en filler, der bruges til at reducere rynker, give volumen og konturering af ansigtet.  Restylane består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyrer er et sukkerstof, der naturligt findes i huden.

Hvordan virker Restylane?

Restylane er en gel, som injiceres med en tynd nål i det ønskede område for enten at fjerne en rynke eller skabe volumen.Resultatet er øjeblikkeligt, idet restylane “udfylder” rynker og furer i huden og skaber mere volumen, så ansigtet bliver piftet op. En behandling tager typisk 30 minutter. Resultatet holder typisk 12 måneder, for læbebehandlinger er det dog 6 måneder. Når man gentager behandlingen,  er der ofte væsentlige færre rynker. Det skyldes, at Restylane påvirker huden, og får den til at genskabe mere naturlig kollagen. Restylane gør derfor huden yngre.

Hvad er forskellen på Botox og Restylane?

Restylane er en filler, der består af 98% vand og 2% hyaluron, hvoraf hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden. Restylane bruges til at genskabe ens ungdommelige udtryk ved at “udfylde” rynker og linjer i huden samt genskabe volumen i ansigtet, så ens ansigt fremstår mindre tungt.  Botox derimod er et muskelafslappende præparat, der bruges til at få musklerne til at slappe af ved at blokere for nervesignaler. Botox injiceres direkte i musklen for at minimere rynker. Botox og Restylane udføres kun af læger og autoriserede kosmetiske sygeplejersker.

Restylane pris – hvad koster det at få en behandling?

En behandling med Restylane har en startpris på 2.500 kroner. Det kan dog variere alt efter hvilket land, du vælger at få en behandling i, og hvilken behandling du skal have.