Hårtørrer Test – Bedste hårtørrer i test

Der er lidt uenighed om, hvorvidt det kaldes en hårtørrer eller føntørrer. Under alle omstændigheder er det et mirakel produkt, der kan redde enhver frisure hurtigt og nemt. Det er gået hen at blevet en uundværlig del af hverdagen i mange danske hjem, både for mænd og kvinder. Hårtørreren er altså ikke sat i verden blot med den funktion at tørre éns hår, når man har været i bad. Den kan meget mere end det. Grundet de mange forskellige hastighedsindstillinger og varmefunktioner, så er det et perfekt redskab til styling. Det giver dit hår den volume og form, som du ønsker. Hos rigtig mange hårtørrer følger der desuden en diffus med, der går ind og skåner dit hår, samt den tilføjer mere fylde.

Hårtørrer og føntørrer

Der findes et kæmpe udvalg af forskellige føntørrer og hårtørrer, og de kommer i vidt forskellige prisklasser og størrelser. Men i og med at dette redskab er så vigtigt i vores daglige morgenrutiner, er det også ganske essentielt, at man får valgt den helt rette hårtørrer fra start. Så det er en rigtig god idé, at man lige får det gjort klart, hvilke funktioner man ønsker, at éns hårtørrer har. Hvilke styrker skal den have, og hvilke prisleje tænker man? Det kan også være, at du går mere op i størrelsen. Eller at den er til at have med i tasken, når du skal ud at rejse – eksempelvis.

Her i artiklen bliver du præsenteret for en test af fem forskellige hårtørrer. Alle er af høj kvalitet og produceret af nogle gode og kendte mærker. Når du er færdig med at læse denne artikel, så vil du forhåbentligt være klædt bedre godt på til at gå ud og købe det helt rette produkt for dig.

Vi starter ud med et produkt fra ét af de mest kendte mærker, når det kommer til hårprodukter. GHD har efter ganske kort tid fået utrolig stor succes rundt omkring i hele verden og har vundet et hav af priser. Mange vil endda kalde det for verdens bedste hårstylingsredskab. Man er altså her garanteret et produkt af høj kvalitet, hvilket også kan ses på prisen. Man får til gengæld også rigtig meget for pengene.

GHD har designet en unik teknologi, der simpelthen går ind og skaber en atmosfære af kold luft, der omringer den varme luft. Det resulterer i at man kan komme endnu tættere på hovedbunden uden at brænde sig, samt det giver mere volumen til dit hår. Derudover byder denne model også på en anden slags teknologi, der giver en mere kontrolleret og stabil håndtering. Desuden er den lettere og mindre støjende sammenlignet med en ganske almindelig hårtørrer. Så det er sådan set ligegyldigt, om du er til det store, glatte eller glansfulde hår. Uanset behov er denne hårtørrer med garanti den rette model for dig. Dit hår vil efter hvert brug føles som om, at du lige er kommet fra en tur ved frisøren. Det skal dog nævnes, at man ikke kan købe en diffuser, der lige netop passer til Aura Hair Dryer-modellen.

HH Simonsen Boss Hair Dryer Chrome Nude Limited Edition

Herefter følger et produkt, der er mere overkommelig, når det kommer til prisen. Det er dog bestemt ikke noget, man har ladet gå ud over kvaliteten. HH Simonsen er også et meget anerkendt mærke. Man ved derfor med det samme, at man her har at gøre med et professionelt produkt, der duer.

Denne hårtørrer har en motor på 2000 W, men på trods af drivkraften, er den meget lydsvag. Herudover har den et SoftAire Flow-system, der gør håret meget blødere, og du kan ydermere vælge at få den til at blæse med kold luft, så du på den måde skåner dit hår mest muligt. Modellen har desuden forskellige indstillinger, når det kommer til hastighed og temperatur, så du altid kan finde netop lige det niveau, der passer til dig, og da den har en ledning på hele tre meter, giver det dig en rigtig stor bevægelsesfrihed, så du rigtig kan danse rundt og lege popstjerne, mens du tørrer hår – det er vel det, de fleste piger gør, når de føntørrer hår. Du er altså garanteret en hårtørrer af høj kvalitet i et lækkert moderne design, der vil klæde ethvert badeværelse, og der følger desuden et fønnæb og en brush med.

Remington D5000 Compact 1800W

Indtil videre har det primært drejet sig om hårtørrer for kvinder, men nu skal det altså handle om mændene. Remington har nemlig lavet et fantastisk lille produkt i et enkelt og stilrent design. Og så endda til en meget attraktiv pris.

D5000 Compact-modellen kommer med en kraftig motor på hele 1800 W – på trods af sin lille størrelse. Herudover har den to forskellige hastighedsindstillinger og tre varmeindstillinger. Denne hårtørrer er helt ideel, hvis du skal ud at rejse, da den kan passe ned i alle tasker og kufferter. Den har yderligere en indstilling, der er energibesparende, hvilket er utrolig smart. Slutteligt er den udstyret med et gitter, der kan tages af og på, hvilket resulterer i en nemmere og hurtigere rengøring for dig. Ydermere kan du hænge den op hjemme på badeværelset, da den har en krog. Så er du som mand træt af at vente på, at dit hår bliver tørt, inden du kan få det stylet med eksempelvis hårvoks, så er dette produkt fra Remington en rigtig god løsning for dig.

Remington D6090 Colour Protect

Vi skal igen se på en hårtørrer til mænd, men det er denne gang dog i en lidt anden prisklasse end tidligere. Her får man dog også lidt mere for pengene, skal det siges. Denne hårtørrer er også fra mærket Remington, så du er sikret et produkt af ganske høj kvalitet.

Denne model giver dig et fantastisk produkt. Med sin 2200 W stærke motor giver en ekstrem hurtig og effektiv tørring. Dette er altså helt essentielt for dig, der har tendens til at stå lidt for sent op om morgenen og altid spæner ud ad døren i sidste minut. Herudover har den to forskellige hastighedsindstillinger og tre varmeindstillinger. Det gør at du har rig mulighed for, at vælge netop det niveau, der passer bedst til dig og dit hår. Ydermere er den udstyret med en knap, der giver kold luft. Du kan hurtigt style dit hår, mens du skåner det, og så har den en ledning på 1,8 m. Slutteligt bevarer du din naturlige hårfarve, mens du styler dit hår, med den nye Colour Protect teknologi. Med D6090 Colour Protect fra Remington får du et skønt produkt i et flot og stilrent design til en attraktiv pris.

MoroccanOil Proffesional Series Hairdryer

Vi slutter af med en professionel hårtørrer af høj kvalitet. Her er det MoroccanOil, der er producenten. Det er et brand man nok mest kender for sine lækre olier. De kan altså også lave virkelig gode hårtørrer. Med dette skønne produkt får du en hårtørrer i et lækkert hvidt og lyseblåt look, der straks lader éns tanker falde hen på solrige dage på Marokko. Hårtørreren har en motor på 1800 W, tre temperaturindstillinger, to blæseniveauer, og herudover giver den dit hår ekstra glans grundet den smarte Nano Ion teknologi, som er udviklet af MaroccanOil selv. Den har ydermere en ganske kort tørretid, hvilket er med til at skåne dit hår.

Du får altså ved køb af denne model en super lækker føntørrer med en masse forskellige funktioner, og hvor teknologien bare er helt i top – og så går man altså bare ikke galt i byen med et produkt fra MoroccanOil.

Få den ultimative behandling til dit hår med et gavekort fra Go Dream

Står du og mangler en gave til din bedste veninde? Eller måske har du blot selv brug for lidt ekstra selvforkælelse i den travle hverdag? Med et Go Dream gavekort kan du få en oplevelse, hvor dit hår (eller din venindes hår for den sags skyld) bliver forkælet til det maksimale. Her snakker vi altså helt fra hårbunden og ud til spidserne. Det kan være, at du synes, at du har brug for lidt forandring i hverdagen. Eller er dine spidser begyndt at være lidt slidte.

Med dette gavekort kan du selv vælge hvilken frisure, du ønsker. Hos salonen RODEO er du i mere end gode hænder. Få dit hår vasket, klippet, tørret og stylet, mens du blot kan læne dig tilbage og nyde et glas lækker hvidvin. Bagefter vil du garanteret føle dig som et helt nyt menneske med nyt og sundt hår. RODEOS skønne saloner er både at finde på Østerbro og Frederiksberg. Så hvis du er fra Jylland, kunne du evt. lave en tøseweekend ud af det. Det er altså den ultimative gave til alle kvinder derude, der har brug for et ekstra pift i hverdagen. Det skal afslutningsvist siges, at denne oplevelse kun er for kvinder.

ANDRE POPULÆRE GUIDES