Har du efterhånden prøvet alt, som livet har at tilbyde?

Annonce

Så er du måske ved at være i en fase af kedsomhed, hvilket kan være meget frustrerende. Det kan sådan set være uanset om du er i et forhold, er single eller noget helt tredje. Du er måske et sted i livet, hvor du simpelthen bare har prøvet mange forskellige ting af, hvilket leder frem til, at der skal meget til, før du egentlig føler, at det er en decideret oplevelse.

Den følelser er der sikkert mange danskere, som går og har. Vi er i hvert fald blevet et rigere og rigere land, hvilket betyder at rigtig mange personer netop har oplevet utrolig mange forskellige ting. Primært fordi økonomien er til det, men også fordi du vitterligt kan lave et væld af aktiviteter næsten uanset hvor du bor i det ganske danske land.

Disse oplevelser har du højst sandsynligt ikke stiftet så meget kendskab med

Herunder kommer en kort liste med oplevelser, du højst sandsynligt ikke har den store erfaring med. Sagt på en anden måde er der større sandsynlighed for, du vil ende ud med at betragte det som en oplevelse:

  • Ekstremsport så som faldskærmsudspring eller bungeejump
  • Blind dating eller lignende hvor du ikke kender daten på forhånd
  • Partnerbytte i swingerklubber eller lignende
  • Prøve at skifte arbejde for en dag med en venner eller bekendt
  • Afprøve legetøj for voksne i soveværelset med en partner eller for den sags skyld alene

Ovenstående eksempler er jo blot taget ud fra en præmis om, at du med stor sandsynlighed ikke har prøvet dem. Måske kan det være inspiration til nogle oplevelser, som gør dig rigere på livet. Derfor er det heller ikke sikkert, at alle ovenstående eksempler passer til hvem du er som person eller for den sags skyld dit parforhold.

Dog kan sexlegetøj være en relativt nem ting at tage fat i, da de fleste kan være med. Man kan nemlig vælge i hvilken grad, man har lyst til at prøve legetøjet af. Derudover kan man sagtens afprøve det, hvis man ikke er i et forhold. Selvfølgelig er det nok sjovest, hvis man har en partner at dele det med. Hvilket jo egentlig gør sig gældende for langt de fleste ting i livet.

Heldigvis er vi alle sammen forskellige, og nogle har måske ikke brug for en fast partner, hvor andre godt kan lide, hvis de har en partner, de ved, de kommer til at være sammen med resten af livet.

Hvad er det bedste råd i forhold til nye oplevelser?

Svært at svare på da det jo i allerhøjeste grad afhænger af, hvilken person du egentlig er, dit sted i livet og ikke mindst hvad du har lyst til at lave. Dog er et universelt råd, at du skal have din mavefornemmelse med, hver gang du tester noget nyt af. Naturligvis skal du have den helt almindelig indbyggede nysgerrighed in mente, da denne jo højst sandsynligt var årsagen til, du overhovedet fik tanken om at prøve en ny oplevelse af.