Her finder du de bedste pander!

Her finder du de bedste pander

At vælge de helt rigtige pander til dit køkken kan være en dyd. Det handler om at finde lige de rigtige pander til din madlavning. Vi har nu lavet researchen for dig. Vi har fundet det mest bæredygtige, bedst anmeldt, og flotteste mærke til dig. Så læs her hvorfor du skal vælge scanpan.

For at forbedre dit resultat som amatør kok vil vi komme med en anbefaling til er firma der sælger troværdige, og kvalitets præget køkkenudstyr. Scanpan er det firma vi vil anbefale til amatørkokken. Det er top kvalitets udstyr til billige priser. Derudover er scanpan utroligt bæredygtige, og går ind for genbrug. 

Siden 1956 har scanpan produceret non-stick gryder og pander. Dette er blevet produceret lokalt, i alt den tid. Scanpan har nemlig samlet alt deres produktion i Danmark, for at sikre sig den gode kvalitet. Scanpans køkkenudstyr bliver derudover hånd støbt af engagerede medarbejdere. Dette sikrer at hver enkelt pande eller gryde er helt unik. Der er fokus på det gode håndværk. I scanpan handler det om kvalitet frem for kvantitet. 

Bæredygtighed fra start

For 10 år siden gik scanpan forrest, og var nogle af de første til at have en produktion, uden nogle som helst skadelige stoffer. Dette gør de ved at bruge nymoderne teknikker, og følge med i den internationale debat om bæredygtighed. Scanpan genbruger sågar aluminiums dåser til deres pander. Dette er helt utroligt og skåner virkelig miljøet. At udgrave originalt aluminium ud af jorden er nemlig både en dyr, og skadelig omgang for miljøet. 

Derfor synes vi du skal vælge dit køkkenudstyr fra scanpan. Ved at vælge scanpan vil du nemlig både vælge den mest bæredygtige vej, og en kvalitets sikring. Scanpan er kendt for deres hurtige levering, netop fordi deres produktion ligger lokalt i Danmark. Så næste gang du vælger pander, så tag et kig på scanpan.