Høretelefoner Test – Find de bedste høretelefoner

Der er flere forskellige ting at være opmærksom på, når man skal købe nye høretelefoner. Et af de vigtigste aspekter er naturligvis høretelefonernes lyd, men også komforten er værd at være opmærksom på. De skal altså både lyde godt og sidde godt på hovedet og i øret, for at du vil få den mest optimale oplevelse ud af det. Herudover er brugervenlighed også et relevant aspekt at overveje, da det selvfølgelig skal være let og smart at bruge høretelefonerne. Vi vil i denne høretelefoner test komme ind på en række forskellige gode høretelefoner, som, vi mener, er værd at investere i.

Denne test er ikke en videnskabelig test, men det er en række beskrivelser af forskellige modeller på markedet, som er nogle af de bedste høretelefoner lige nu. Dette kan forhåbentligt være med til at give dig et indblik i, hvilke typer høretelefoner du kan få i de forskellige prisklasser. Vi har valgt ikke at kåre en testvinder, da valget ofte vil være meget individuelt og præferencepræget. Vi har dog alligevel valgt at fremhæve to modeller, som, vi mener, er rigtig gode høretelefoner.

De to bedste høretelefoner

Bose QuietComfort 25

Disse on-ear hovedtelefoner er blevet kåret til årets bedste af Lyd & Billede, og det er vidner om, at det er et produkt af høj kvalitet. De er især blevet rost for at være yderst støjreducerende, hvilket er en af de største fordele ved gode høretelefoner. Ved at de er meget støjreducerende, slipper du nemlig for at skulle skrue alt for højt op for musikken for at kunne sidde i fred og ro fra lyde fra omverdenen. Det betyder blandt andet, at disse høretelefoner passer rigtig godt til dig, der rejser meget og gerne vil sidde i ro og mag og lytte til din musik eller se en film.

Udover at give god lyd og være yderst støjreducerende, så er disse hovetelefoner også virkelig behagelige at have på. De er også nemme at tage af og folde sammen, så du hurtigt og nemt kan have dem med på farten. Med i købet får du også en lille rejsetaske, hvori du kan have hovedtelefonerne, når du ikke bruger dem.

Indbygget støjreduktion

Når du skal bruge disse gode høretelefoner, skal du forbinde dem til din telefon eller anden video- eller musikafspiller ved hjælp af en ledning. Du kan naturligvis bruge høretelefonerne til at høre musik med, men du kan også bruge dem, når du snakker i telefon. Der sidder nemlig en lille fjernbetjening på selve ledningen, hvorfra det er muligt at tage opkald samt at justere lydniveauet. Dette er meget praktisk, så du slipper for at skulle finde din enhed frem fra lommen, når du skal tage opkald, skifte sang eller skrue op og ned fra lyden.

Selve støjreduktionen er indbygget i højtalerne, og det kan rent faktisk aktiveres og deaktiveres alt efter dine behov. Det kan være en god idé at deaktivere det, hvis du befinder dig i trafikken, så du er i stand til at høre omgivelserne omkring dig og dermed være mere opmærksom på, hvad der foregår. For at kunne aktivere støjreduktion i høretelefonerne, er der et batteri i selve høretelefonerne. Batteriet kan holde i op til 35 timer, men du kan godt bruge høretelefonerne, selvom batteriet løber tør for strøm – blot uden støjreduktion.

Sennheiser Momentum I

Denne model er gennem flere år blevet kåret som årets bedste hovedtelefoner af Lyd & Billede. Det vidner om, at det er en model af rigtig høj kvalitet og med rigtig god lyd. Det er et par lukkede høretelefoner, hvilket betyder, at du får god lyd samtidig med, at de kan reducere støjen, der kommer udefra. Netop på grund af de gode anmeldelser af dette produkt, mener vi, at disse er nogle af de bedste høretelefoner på markedet lige nu. Netop denne model er on-ear høretelefoner, men hvis man er mere til off-ear høretelefoner, kan man også få en variant med dette. On-ear betyder helt præcist, at høretelefonerne dækker dine ører helt og herved oftere vil sidde mere komfortabelt.

Høretelefonerne her har et rigtig lækkert look, der er blevet designet med elementer af ægte læder. Hovedbøjlen er lavet af metal, og denne kombination af læder og metal er med til at skabe et meget moderne look. Når du skal bruge høretelefonerne, skal du tilslutte dem til din enhed via en ledning. På denne ledning er der en mikrofon, og det betyder, at du kan snakke i telefon, mens du har høretelefonerne på. Du har mulighed for at tage kablet af og udskifte det med et andet kabel uden mikrofon, hvis det passer bedre til dine behov.

Denne model kan ikke foldes sammen, lige som den forrige model kunne, men du får til gengæld et lækkert opbevaringsetui. På denne måde kan du nemt og sikkert have disse lækre hovedtelefoner med på farten. Denne model passer rigtig godt både til hjemmebrug, men også når du er på farten og ønsker at høre musik eller se film.

Testvinder: Audio-Technica ATH-M50X

[afp id="295"]

Også denne model har fået rigtig gode anmeldelser, og den bliver specielt anbefalet af Lyd & Billede, og denne bemærkning får kun de allerbedste modeller med på vejen. Som forbruger kan man tage det som et tegn på, at det er nogle høretelefoner af en helt ekstraordinær kvalitet. Lyden i høretelefonerne er utrolig behagelig, og selve produktets materialer er også af yderst god kvalitet. Med til denne model får du hele tre forskellige ledninger, som alle er aftagelige. Nærmere bestemt får du en spiralledning med samt en kort og en lang ledning.

Spiralledningen er 3 meter, den korte ledning er 1,2 meter, og den lange ledning er 3 meter. Herudover får du også en adapter med, der er 3,5 mm til 6,3 mm. Det er en sammenholdelig model, hvor du kan folde ørekopperne op under hovedbøjlen. Dette gør, at denne model er ekstra nem og sikker at have med på farten. Modellen her egner sig især godt til at have med sig ud, men derfor er de naturligvis også rigtig gode at bruge i hjemmet.

Hovedtelefonerne her er lukkede, og det er med til at give dig en meget bedre isolering af lyden. Det er en meget fordelagtig funktion, hvis der er meget støj omkring dig, når du skal lytte til musik eller se en film med høretelefonerne på. Herved slipper du nemlig for at skrue ekstra højt op for lyden, da høretelefonerne er i stand til at holde støj mere eller mindre helt ude. Modellen er opbygges således, at den har to 45 mm neodymium enheder, og disse kan hver især roteres 90 grader. For dig som bruger betyder det, at du vil opnå den bedste pasform omkring dit hoved. Det er en over-ear model, der er yderst behagelig at have på.

NOISEHUSH NS560 CLIP-ON BLUETOOTH HEADSET

Høretelefoner forhandler
[afp id="296"]

Disse høretelefoner er meget enkle og lette at have med sig overalt. De egner sig især godt til den prisbevidste forbruger, der kun har basale behov i forbindelse med høretelefoner, og som endvidere foretrækker in-ear høretelefoner. Fordelene ved disse høretelefoner er, at du hurtigt og nemt kan komme i gang med at bruge dem, uanset hvor du befinder dig. Du kan endvidere få dem i flere forskellige farver, blandt andet rød, pink, blå, hvid, sort og lime.

Høretelefonerne har en ledning, som du skal sætte til din enhed for at kunne bruge dem. På denne ledning er der både volume knapper, hvor du kan skrue op og ned samt en knap, hvor du kan trykke næste. Herudover er der også en multi-funktions knap. Indgangen er en audio indgang, og høretelefonerne her passer derfor rigtig godt til flere forskellige enheder.

Med i købet får du også en clip, der har en standbytid i op til 150 timer og en opladningstid på 2-3 timer. Du bruger headsettet ved at tænde på multifunktions knappen. Herefter tænder du bluetooth på din mobile enhed og godkender NS560 og bruger koden 0000. Herefter vil headsettet være klar til brug. Denne model egner sig især til dig, der skal bruge høretelefoner, mens du dyrker sport, snakker i telefon eller bruger dem til at høre musik med. Modellen har endvidere en LED lampe, der viser dig, hvornår modellen lader op, og hvornår den er tændt.

Bose QuietComfort 20

Den næste model i rækken er et par lækre in-ear hovedtelefoner fra Bose. Bose er kendte for at lave kvalitetsprodukter, og disse høretelefoner er ingen undtagelse. Med disse høretelefoner vil du opleve at få en dyb og klar lyd, så du rigtigt kan fordybe dig i musikken. De er lavet med en støjreducerende teknologi, der er med til at lukke verden ude, så du kan nyde din musik eller en film i ro og mag. Du kan rent faktisk vælge mellem to niveauer af støjreduktion, så du kan tilpasse dem alt efter, hvor du befinder dig.

Hvis du befinder dig et sted, hvor det er fornuftigt at kunne høre lidt af omgivelserne, kan du indstille høretelefonerne til at være på Aware mode. Dette kan du gøre med en enkelt knap, og det kan være en rigtig god idé at gøre, hvis du eksempelvis cykler eller går rundt i trafikken, så du kan følge lidt med i, hvad der sker omkring dig.

Avanceret ørepropteknologi

Med disse høretelefoner vil du få ægte og digital kvalitetslyd, der er meget bedre end mange andre in-ear modeller på markedet. De er blevet udviklet med en avanceret ørepropteknologi, så de passer perfekt ind i dine øre, og du slipper for at bøvle med at få dem til at sidde ordentligt. Det gør også, at du sagtens kan bruge disse høretelefoner, når du dyrker sport, da de ikke bare sådan lige falder ud af dine ører, som man måske vil opleve med andre modeller.

På selve ledningen finder du et betjeningsmodul, hvor der er flere forskellige funktioner. Du kan på disse forskellige knapper blandt andet styre lydstyrken og musikken, og du kan også besvare og afslutte opkald. Det er også her, at du kan slå støjreduktion til og fra. I disse høretelefoner er der i selve modulet placeret lithium-ion batteri, der kan oplades på kun to timer ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Batteriet kan klare helt op til 16 timer per opladning. Der er endvidere en batteriindikator, hvor du kan følge med i høretelefonernes strømstatus. Også selvom batteriet løber tør for strøm, kan du fortsætte med at bruge høretelefonerne.

Philips Fidelio X2/00

Høretelefoner online forhandler
[afp id="297"]

Disse høretelefoner er nogle af de bedste, som Philips har produceret. De passer rigtig godt til hjemmebrug, men det kan også sagtens lade sig gøre at have dem på farten. Det er et sæt hovedtelefoner, der er virkelig behagelige at have på samtidig med, at det er en virkelig god lyd. I lyden er der en perfekt balance mellem bassen og mellemtonen. Modellen har store ørekopper, der passer omkring dine ører. Disse gør, at høretelefonerne sidder godt på dine ører og giver dig ekstra god lyd.

Desuden giver de store og åbne ørekopper også god åndbarhed, da de er betrukket med stof, hvilket gør dem mere behagelige at have på i længden. Modellens ledning er aftagelig, og det er meget fordelagtigt, så du eksempelvis kan skifte mellem forskellige længder, alt efter hvad der passer dig bedst.

Som du nok kan fornemme, er denne model on-ear høretelefoner, der både er gode til musik og film, men du kan også bruge dem, hvis du skal spille på konsol eller på din computer. Modellen her er blevet udstyret med 50 mm neodym drivere, og disse er med til at give et godt og bredt frekvensområde. Dette er med til at skabe en ekstra fleksibel og afbalanceret lyd og klang.

Ørekopperne har en åben bagside, og det betyder, at der vil komme nogen lyd fra høretelefonerne ud i rummet. Dette kan godt være forstyrrende for andre, hvis du eksempelvis sidder i toget og har skruet højt op for lyden. Dette er med til at understrege, at disse høretelefoner er bedst egnede til at bruge derhjemme. Det, at ørekopperne har en åben bagside, er derimod rigtig godt for både komforten og for lydkvaliteten, og det er også det, som Philips har prioritereret højest i udviklingen af disse høretelefoner.

ANDRE POPULÆRE GUIDES