Hvordan klarer PS5 sig i tests?

Seneste skud på stammen fra Sony, er deres nye PlayStation 5. Den har været mange år undervejs, da den forhenværende model, PlayStation 4, blev sendt på markedet i 2013.

Siden den oprindelige PS4 blev lanceret, har Sony dog frigivet flere opdateringer. I 2016 blev både PlayStation 4 Slim og PlayStation 4 Pro lanceret. Sidstnævnte bød på en betydelig opgradering af den hardware, der var anvendt i den oprindelige model.

Derfor har der været tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at købe en PS5, såfremt man allerede er ejer af en PS4 Pro. Det har især gjort sig gældende, fordi det er meget vanskeligt at få fingrene i en den seneste udgave af spillekonsollen.

Vil du gerne have en oversigt over, hvor du kan købe din PS5, så køb PS5 her, hvor du bliver henvist til en lang række forhandlere, der sælger den nye spillekonsol. Det er den bedste måde at finde ud af, hvor du kan købe den henne.

Er det værd at købe en PS5?

Det er naturligvis svært at give et konkret svar på, hvorvidt det kan betale sig at købe en PS5. Der er nemlig flere elementer, der skal inddrages i overvejelserne, såfremt man har gjort sig tanker om at investere i den nye spillekonsol fra Sony.

Først og fremmest skal man dog overveje, hvor meget man får den brugt. Ved du på forhånd, at du næppe får brugt den synderligt meget, er det værd at overveje, om det bedre kan betale sig at købe en PS4 Slim eller en PS4 Pro.

Stiller du ikke specielt høje krav til din spillekonsol, og ønsker du blot at spille lidt i ny og næ, er det ikke sikkert, at du har brug for en PS4. Er din plan blot at spille lidt FIFA eller Call of Duty: Warzone i ny og næ, er det måske slet ikke nødvendigt med en PlayStation 5.

I tilfælde af, at du vil spille spil, der kun bliver udgivet til den seneste udgave af den populære spillekonsol, er du naturligvis nødt til at købe den. Er du ikke villig til at gå på kompromis med konsollens ydeevne og præstation, er en PS5 også en nødvendighed.

Hvordan klarer den sig i tests?

Til trods for, at det ikke er nemt at finde en PS5 til salg, er der alligevel en række tests at finde på nettet. Blandt andet har flere store techmedier testet og anmeldt spillekonsollen, hvilket omfatter både Tom’s Guide, Techradar og Expert Reviews.

Fælles for dem alle er, at de har givet konsollen rigtig gode anmeldelser. Hos både Tom’s Guide og Techradar får den 4,5 ud af 5 stjerner, mens den hos Expert Reviews får 5 ud af 5 stjerner.

Udelukkende vurderet ud fra tests og anmeldelser kan det sagtens betale sig at investere i den eftertragtede spillekonsol fra Sony. Har du gjort dig tanker om dette, men vil du være sikker på, at den er pengene værd, at skal du ikke længere være i tvivl om dette.

Der findes naturligvis talrige andre medier, der også har anmeldt spillekonsollen. Det er dog meget generelt, at den får karakterer, der ligger i den høje ende af skalaen. Derfor tyder det på, at den lever op til de høje forventninger, der har været til den.

Hvor kan man købe en PlayStation 5?

Det er ikke nemt at få fat i en PS5, hvis du ikke er villig til at betale i dyre domme for en på DBA e.l. Hvis du vil gerne vil have fat i en PS5, er du derfor nødt til at være hurtig på tasterne, når de bliver sat til salg hos f.eks. Power, Wupti, Føtex eller Coolshop.

I de fleste tilfælde handler det blot om at være den hurtigste til at få købt konsollen. Hos andre forhandlere laver de i stedet lodtrækninger, hvor man bliver tilfældigt udvalgt til at få lov til at købe konsollen. Det har de blandt andet valgt at gøre hos Elgiganten

I tilfælde af, at du enten ikke har lyst eller ikke har tid til at holde øje med, hvornår de forskellige webshops får friske forsyninger, er lodtrækningen din bedste mulighed. De bruger denne løsning hos flere forhandlere, men særligt Elgiganten har taget det til sig.