Isterningmaskine Test – Top 5 Bedste isterningmaskiner (2021)

Hvis du elsker kolde drinks, så er det svært at leve uden en isterningmaskine. Det er ved at være et must-have at eje en isterningmaskine, da den er praktisk at have i køkkenet ved mange lejligheder. Det er derfor på tide, at du anskaffer dig din egen maskine, så du kan nyde dine drinks iskolde med helt nye isterninger. Der vil i denne test blive præsenteret for seks forskellige isterningmaskiner, som er forskellige på hver deres måde. Markedet er kæmpe stort, så det kan selvfølgelig være svært at finde rundt i den jungle af forskellige isterningmaskiner, som er på markedet. Det handler om at finde ud af, hvad du helt præcist ønsker af din maskine. Læs anmeldelsen og find frem til lige præcis den isterningmaskine, du ønsker, og køb den allerede i dag.

En isterningmaskine er praktisk

Er du storforbruger af isterninger, så er det nærmest umuligt at leve uden en. Du vil spare penge med en isterningmaskine, hvis du normalt går ud og køber store isterningposer i supermarkeder. Du kommer til at slippe for at skulle kæmpe med de store isterningposer i fryseren, hvis man benytter sig af dem. Den er også utrolig praktisk, da den normalt kun tager 10-20 minutter om at lave isterninger, så du med kort varsel har mulighed for at have isterninger klar på kort tid. En isterningmaskine fylder heller ikke i din fryser, som en stor isterningpose vil gøre. Den vil blot fylde en lille smule skabsplads, da de fleste isterningmaskiner efterhånden er designet, så de næsten ingen plads optager i køkkenet.

Hvor meget koster en isterningmaskine?

Markedet er som tidligere nævnt kæmpe stort, når det kommer til isterningmaskiner. Dette kan også ses på priserne på de forskellige modeller. Så det kommer ganske naturligt an på, hvilken model du overvejer at investere i. De billigste modeller kan du få til omkring 800 kroner, hvor du stadig vil få meget for pengene. I denne test koster den billigste model 999 kroner, og selvom den er den billigste isterningmaskine i testen, kan den stadig være med de andre dyrere modeller. Den kan stadig lave en stor portion isterninger, men sammenlignet med en af testens dyreste maskine til 1.799 kroner, kan den ikke lave ligeså store portioner. De dyrere isterningmaskiner kan ofte lave op til 12 kilo isterninger på 24 timer, så de er perfekte til store arrangementer og fester, hvis du ofte står i spidsen for sådanne events.

Testvinder: Wilfa ICE-12S

Den første isterningmaskine, der vil blive gennemgået, kommer fra Wilfa. Det er en utrolig effektiv maskine, som kan levere isterninger til milkshakes, smoothies, drinks eller blot til andre drikke, du ønsker skal være iskolde. Wilfa ICE-12S kan lave isterninger på 6-13 minutter alt efter, hvor stor en portion du laver. Maskinen kan producere to størrelser isterninger.

Isterningmaskinen fra Wilfa er en smart og lille maskine, som ikke fylder det store. Den vil derfor nemt kunne blive gemt væk i et køkkenskab. Er der mulighed for at lave en opkobling af strøm i skabet, vil den kunne få en meget funktionel plads i skabet. Du vil derfor blive fri for at skulle tage den frem, hver gang du skal bruge den. Det vil skabe mere plads i dit køkken til andre ting, du kan have stående fremme. Wilfa ICE-12S er designet i en flot sølvgrå farve med et blankt sort display, der passer perfekt ind i de fleste køkkener. Lampen vil lyse, når isterningerne er færdige, eller når maskinen mangler vand.

Caso Icemaster Pro

Caso Icemaster Pro er en isterningmaskine, som er utrolig praktisk at have i køkkenet. Den er let at pakke væk, og du vil derfor hurtigt kunne gemme den væk i dit køkken, så den ikke står og bruger plads. Har du et mindre skab i dit køkken, vil det være en oplagt mulighed at placere isterningmaskinen i det.

Isterningmaskinen kan lave 500 gram isterninger i timen, så du vil derfor få en maskine, der kan lave rigtig mange isterninger. Det er muligvis ikke til dagligt brug, at du får brug for så mange, men hvis du skal holde en fest eller lignende, så er den utrolig praktisk. Caso icemaster pro kan hurtigt lave isterninger, hvis du pludseligt ønsker at lave en drink til dig selv eller nogle venner.

Du har mulighed for at indstille isterningmaskinen til at lave to forskellige størrelser af isterninger. Det giver dig mulighed for at lave isterninger til lige netop den lejlighed, du ønsker. Store isterninger kan laves til store glas og små isterninger til små glas. Mens folk, der elsker iskaffe, oftest ønsker at have små isterninger i deres iskaffe. Designet er lavet i en lækker rustfrit stål og sort, og så måler den 245 x 358 x 328 mm og har en vægt på 9,3 kilo.

Er du på udkig efter en isterningmaskine, der kan producere mange isterninger på kort tid? Så er du kommet til den rette. Melissa isterningmaskinen kan lave ni isterninger i løbet af bare ti minutter. Den slukker tilmed selv, når beholderen er tom. Maskinen giver også besked, når der skal fyldes mere vand på, men der kan være 1,7 liter vand på ad gangen, så du kan lave rigeligt med isterninger, inden den skal skiftes. Den vil også kun give besked, hvis du får brug for mere is. Hvis dette ikke er tilfældet, så vil der ikke ske noget.

Du behøver aldrig at skulle bekymre dig om at lave isterninger flere dage i forvejen, da du blot kan sætte maskinen i gang, og ti minutter senere har du helt nye isterninger. Perfekt til en spontan drink, eller hvis du bare ønsker det til et glas vand eller sodavand. Hvis du pludselig står med gæster i stuen, kan maskinen hurtigt lave en par portioner, så du har til hele aftenen.

Melissa isterningmaskinen fylder heller ikke det store. Den måler 34 cm x 35 cm x 24,3 cm, hvilket gør, at du let kan gemme den væk i et lille hjørne i køkkenet, mens den står og laver isterninger.

Caso Ice Master Easy

Caso Ice Master Easy er perfekt til dig, der søger en isterningmaskine, som kan producere isterninger til en hel fest. Er du også typen, der elsker at invitere familie og venner til en god grillaften en lun sommeraften, så er denne isterningmaskine et must-have produkt at have derhjemme. Du kommer til at slippe for besværet med overfyldte isterningbakker i fryseren eller store isterningposer, som du i forvejen ikke har plads til. Du vil på 6-13 minutter have isterningerne klar til at putte i dine drinks.

Får du derimod et stort selskab på besøg, så frygt ej! Caso Ice Master Easy klarer også den opgave. Hvis du allerede ved dagen inden, at du får mange gæster på besøg, kan du med denne isterningmaskine lave 12 kilo isterninger på kun 24 timer. Dagen før skal du bare tænde maskinen, og Caso Ice Master Easy vil derefter selv udføre arbejdet og have dine 12 kilo isterningerne klar til, når gæsterne kommer dagen efter. Du vil kunne følge med i processen af isterningerne gennem maskinens låg.

Caso Icemaster Ecostyle

Har man et ønske om, at isterninger skal laves hurtigt og nemt uden så meget andet, så er Caso Icemaster Ecostyle et helt oplagt valg, når man skal ud og investere i en isterningmaskine. Det er altid vigtigt at have iskolde isterninger klar, hvis man skal holde en fest eller får gæster på besøg, så du altid er sikker på, at de drinks, du serverer, er iskolde. Denne isterningmaskine kan dog også klare den helt store bestilling. Ved du, at du skal holde fest, så kan denne maskine altså også producere op til 12 kilo isterninger på 24 timer. Dette gør den også perfekt, hvis du har en bar, som skal sørge for at servere kolde drinks en hel aften eller nat.

Caso Icemaster Ecostyle er yderst godt isoleret, hvilket må siges at være grunden til, at den fungerer så godt og hurtigt. Udover den store mængde isterninger på 12 kilo kan den også lave en stor portion isterninger på mellem 6 og 13 minutter alt efter den valgte mængde. Isterningmaskinen har også et fremragende kabinet, der er lavet af rustfrit stål, og så har maskinen tilmed også en professionel kompressorteknik.

Emerio

Med denne isterningmaskine fra Emerio fremstiller du is på få minutter. Den er utrolig nem at håndtere med sit enkle og lækre design, og så fylder den næsten ingenting. Så det er slut med dumme bekymringer om isterninger, der fylder i fryseren, eller at nogen har taget de sidste isterninger. For ikke nok med at den kan lave isterninger på få minutter, så har Emerios isterningmaskine også en kapacitet på 12 kilo. Isterningmaskinen kan nemlig lave hele 12 kilo isterninger på 24 timer, så du sikker på at have et stort lager af isterninger til den næste fest. Perfekt til fødselsdage eller varme sommeraftener med vennerne.

Når kurven er fyldt med is, vil du høre en alarm ringe, så du er er klar over, at der er fyldt op. Maskinen har en stor vandtank på hele 2,2 liter, og du vælger selv størrelsen på de isterningerne du laver. Her er der mulighed for at lave isterninger lige præcis til den lejlighed, du ønsker. Der er mulighed for at lave en små/mellem/store isterninger. Denne isterningmaskine fra Emerio er perfekt at tage med på ferie, om du så skal i sommerhus eller på campingferie eller andre destinationer, hvor der er begrænsede frysemuligheder. Du skal blot sætte stikket i en stikkontakt, og så er du ellers klar til at lave isterninger.

Rengøring af isterningmaskine

Når du skal købe din isterningmaskine, er det ekstremt vigtigt, at du tager rengøringen af din maskine seriøst. Der kan nemt komme bakterier i vand, og der vil være masser af vand i din isterningmaskine, derfor skal du være opmærksom på dette. Du bør rengøre din maskine ganske jævnligt.

Du kan nemt ende med at blive syg af at drikke vand med bakterier, det er derfor dit eget ansvar at gøre maskinen ren ofte. Dette er også vigtig for dine venner og families skyld, at du sørger for, at maskinen er rengjort inden brug. Dermed undgår du, at du gør dine venner og familie syge af dine drinks, når de bør nyde de lækre og kolde forfriskninger.

Flere modeller består af mange dele som bakker og bægre. Det er vigtigt, at de bliver rengjort ofte. Det skulle dog ikke være en problematisk proces, da de kan rengøres med ganske almindeligt sæbevand. Der vil ofte være en guide til, hvordan du skal rengøre lige netop din isterningmaskine i den tilhørende kasse.

Find den maskine, der passer til dig

Nu har du været igennem de seks forskellige isterningmaskiner og allerede nu dannet dig et overblik over, hvilken maskine du vil købe. Det vigtigste er at finde netop den maskine, der passer til dine behov, inden du vælger at investere i en. Skal du blot have en isterningmaskine, som kan lave isterninger derhjemme, så bør man stærkt overveje, om man skal købe en maskine, der kan lave flere kilo isterninger ad gangen. Derfor vil det optimale for dig være at vælge en mindre maskine, der kan håndtere netop de behov.

Skal du derimod bruge en model, som kan lave isterninger til store fester, vil det være meget fornuftigt at investere i en større maskine. De større isterningmaskiner kan hjælpe dig med at lave store portioner af isterninger og er ofte mere robuste og solide. Det er her altafgørende, at du vælger en maskine, der kan klare en høj produktion, hvis du skal bruge den til store fester eller andre begivenheder. Der er ikke noget værre, end når man mangler kolde drinks til sin fest i sommervarmen.

Du skulle nu gerne være klædt på til at tage ud og købe lige præcis den isterningmaskine, der passer til dig. Held og lykke med købet af din nye isterningmaskine.

ANDRE POPULÆRE GUIDES