Kaffemaskine Test – 5 udvalgte kaffemaskiner

Kaffemaskinen er i Danmark hvermandseje, og den har hos de fleste en central placering i hjemmet, hvor den hver dag brygger livets eliksir. Kaffen er blevet noget, der ikke kan undværes, idet den sikrer et solidt energiniveau allerede fra dagens start, og kaffemaskiner findes i dag i mange former og størrelser rundt om i de danske hjem.

Rigtig mange mener, at det er livsnødvendigt, at man hver morgen kan få den bedste kaffe, så dagen kan starte på behørig vis. Dagen er lang, og energi er en mangelvare, hvilket betyder, at du af og til skal have en saltvandsindsprøjtning, hvis du skal klare dig igennem dagens stress og jag. Desuden er det vigtigt, at du kan brygge en god kop kaffe, når dine gæster kommer på besøg. De bedste samtaler foregår med en kaffe ved sin side, og netop derfor bliver der brygget løs rundt om i de danske hjem, når der skal hygges med venner, familie og bekendte.

Test af kaffemaskiner

De dage, hvor man var nødt til tage på en dyr café for at få en god og smagfuld kop kaffe, er ovre. I dag har langt de fleste danskere nemlig en kaffemaskine i køkkenet – og med god grund. Selvfølgelig er energitilskuddet, den gode smag og særegne aroma noget, der trækker vældigt i folk. Prisen er da også noget, som har stor betydning, når der skal investeres i en kilde, der kan brygge uanede mængder af kaffe. Skal du købe en kaffe hver morgen i en butik, skal du regne med en stor udgiftspost på det daglige madbudget, som selv de færreste højtlønnede direktører har råd til. Netop af denne grund er det vigtigt, at du erhverver dig en kaffemaskine, så du selv kan brygge en velsmagende kaffe, som du kan byde dine gæster – eller nyde selv.

Det er ikke altid let at vælge lige den kaffemaskine, som skal forsyne dig med kaffe i linde strømme. Der er utallige muligheder på markedet, hvilket gør det hele uoverskueligt, når din jagt for alvor sættes ind. Det er ikke alle maskiner, der har den kvalitet, du søger, men i denne artikel vil vi præsentere dig for en række kaffemaskiner, som nok skal gøre deres til, at du får den bedste kaffe hver eneste gang, du eller dine gæster skal forkæles lidt ud over det sædvanlige – eller når du om morgen skal have den ekstra energi, som din krop har brug for.

Testvinder: Jura Impressa Z9 TFT – Sort

Første bud er til den helt store feinschmecker, som vil have en af de absolut bedste kaffemaskiner på markedet. Det er en stor sum penge, du skal ofre på dette vidunder af en kaffemaskine, men det er ikke uden grund. Du får en kvalitet, som er helt ud over det sædvanlige, men ikke nok med det, så får du også en kaffemaskine, der har et design, som faktisk kan gå ind og pynte direkte på husets indretning. Ikke nok med at du kan højne niveauet af din kaffe – nej, din sociale status vil også tage nogle skridt op ad rangstigen, hvilket skyldes, at dine venner og bekendte nok vil tabe kæben, hvis denne kaffemaskine er integreres i dit hjem.

Ingen skal gå ned på udstyr, og med denne kaffemaskine vil det aldrig ske. Den er proppet med den nyeste teknologi fra top til bund, og du vil ikke mangle det mindste. Den har et indbygget display, hvor du på en nem måde kan vælge lige den type drik, du kunne tænke dig. Det kan lyde besværligt, men selv hvis du ikke er et teknisk geni, bliver dette ikke et problem, da systemet er meget brugervenligt. Kaffemaskinen her har som sagt alt, når det kommer til udstyr, og med det følger et hav af fordele, herunder en stor vandtank, der kan klare 2,1 liter, to kedler, en bønnebeholder på 280 gram, en indbygget mælkeskummer samt meget, meget mere.

Leder du efter en af de bedste kaffemaskiner på markedet, som kan klare det hele, er dette et rigtig godt bud.

Bosch TKA8653 kaffemaskine

En god kop kaffe behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, og det er denne kaffemaskine et rigtig godt eksempel på. Denne maskine skal nok klare hverdagens strabadser samt præstere en eminent kop kaffe. Den har selvfølgelig ikke alt det fancy ekstraudstyr, som Jura Impressa, men den har det nødvendige samt lidt mere. Den har blandt andet to varmelegemer, som gør, at du altid får en varm kaffe, der tilmed kan holdes varm over en længere perioder. Denne maskine kan indeholde 1,15 liter, hvilket kan give dig omkring 8 kopper kaffe. Trods den lave pris så lader Bosch dig ikke slippe uden lidt smart udstyr. Der er nemlig en timer på, som gør det hele lidt lettere for dig, når kaffebrygningen står på.

Nok er denne model i den lavere prisklasse, men det betyder ikke, at du på nogen måde går på kompromis med kvaliteten. Det populære brand Bosch er anerkendt af flere grunde. Ikke kun kvaliteten er i særklasse – nej, du får også en kaffemaskine, som er lavet i et stilrent design, og faktisk kan den gøre meget for det samlede udseende i dit hjem.

En kaffe maskine skal ikke nødvendigvis koste en halv bondegård – med denne model har du en billig løsning, som nok skal give dig det energitilskud, du har brug for.

Moccamaster KB 952 AO

Søger du en favorit blandt den danske befolkning, har du her et rigtig godt bud. Her får du en af de kaffemaskiner, som med rette kan kalde sig bedst i test med fremragende bedømmelser i bagagen.Det første, der falder i øjnene ved dette produkt, er det klassiske, men stilrene design. Den er lavet i ridsefast aluminium, hvilket giver maskinen en lang levetid, men ligeledes sikrer den dit køkken et fantastisk udtryk.

Det er ikke uden grund, at den er blevet rost til skyerne af kunder og anmeldere. Den har nemlig rigtig meget at byde på trods af prisen, der ikke er skræmmende på nogen måder. Den byder blandt andet på to varmeelementer, hvilket betyder, at du altid kan se frem til en varm kop kaffe, selv hvis det er lidt tid siden, du har brygget den.

Nok ser maskinen elegant og fin ud på det ydre, men indeni er der et kraftfuldt maskineri, som lader dig brygge hele 10 kopper på blot seks minutter samt en vandbeholder, der kan rumme 1,25 liter. Denne maskine stopper dog ikke med at brillere her. Skulle du i din fart om morgenen glemme at slukke den, er det ikke noget, du skal gå og bekymre dig om hele dagen på kontoret eller i skolen. Den slukker nemlig selv efter 40 minutter, hvilket er rart, så du ikke skal frygte en kæmpe elregning.

Vil du have en kaffemaskine, som er blandt de bedste, når det kommer til prisen, kan du med rette overveje denne luksuriøse model – den vil ingenlunde ikke svigte dig.

OBH 2314 kaffemaskine

Denne kaffemaskine er fra det eftertragtede brand OBH Nordica. Mærket OBH er et kvalitetsstempel, som efterhånden har fundet vej til mange danskeres hjem. Der er ingen slinger i valsen med dette mærke, og skal du bruge en simpel kaffemaskine, der nok skal dække dit behov for velsmagende kaffe, er denne model helt perfekt til jobbet.

Den fylder ikke så meget og virker lille i rummet, men du skal ikke undervurdere den. Den kan nemlig præstere 1,5 liter på en opfyldning, hvilket svarer til omkring 12 kopper. Du kan altså let opvarte dine gæster med kaffe, når de kommer på besøg. Selvfølgelig får du ikke alt i udstyr og smart lir, når du sparer så mange penge, men har du blot behov for en solid omgang kaffe, er dette lige den kaffemaskine, du søger.

Kaffemaskine med to varmelegemer

Maskinen har to varmelegemer, hvilket betyder, at du aldrig vil opleve den rædsel, det er at drikke kold og kedelig kaffe. Maskinen har desuden autosluk, som indebærer, at den selv lukker ned efter 40 minutter, hvorfor det er ikke verdens undergang, hvis du skulle glemme at slukke, inden du går på arbejde eller tager bussen til skole.OBH har her lavet en kaffemaskine, der har aftagelig filterholder, så rengøring samt påfyldning af kaffe ikke bliver det mindste problem.

Hader du kaffepletter på køkkenbordet, kan det heldigvis blive fortid med denne billige, men smarte maskine. Den har nemlig en drypfunktion, som gør, at kaffen ender i kanden frem for på dit fine bord, som helst skal holdes fri for pletter. En kærkommen hjælp til dig, der har det med at spilde.

Kort sagt får du en fin kaffemaskine, som ikke er fyldt med alt mulig smart grej, der koster mange penge, og som dui øvrigt ikke nødvendigvis nogensinde kommer til at bruge. Den kan alt det nødvendige, så vil du have en god kaffe til de kolde morgener, går du ikke galt i byen, hvis du vælger denne model fra OBH Nordica.

Moccamaster Moccafour Bla

Leder du efter en ordentlig maskine, som gør, at du altid har kaffe nok, er det lige præcis dette produkt, du skal rette dit blik mod. Med denne kaffemaskine medfølger der 4 glaskander, hvilket skulle være rigeligt – selv hvis hele den pukkelryggede familie kommer på besøg. Der kan være helt op til 3,6 liter vand i denne rummelige kaffemaskine, og det er altså sidste gang, at dine gæster er gået hjem med selv den mindste trang til kaffe.

Grundet den store størrelse har den et energiforbrug på 3.200 watt, men dette skyldes, at der virkelig kan laves en ordentlig omgang kaffe. Skal du have fyldt alle kander op, kræver det en god mængde vand, hvilket kan være et omfattende stykke arbejde. Heldigvis er dette ikke et problem, eftersom denne kaffemaskine kan kobles direkte til vandtilførsel.

Prisen er skruet godt op, men du får altså også en af de bedste kaffemaskiner på markedet, som har vist sit værd ved at brygge en rigtig god kaffe. Kaffemaskinen har sin force, når det kommer til den store rummelighed, og har du ofte nogle store selskaber på besøg, er det helt sikkert denne maskine, du skal have fat i – så er du nærmest garanteret ikke at løbe tør for kaffe!

Kaffemaskine test

Der er ingen, som kan være tjent med en dårlig kaffe – særligt ikke på en mandag morgen. Du skal ikke finde dig i dårlig kvalitet, og i sidste ende vil det ikke gøre noget godt for dig at vælge et ringere alternativ for blot at spare et par hundrede kroner. Ligeledes vil dine gæster nok heller ikke klappe i deres hænder, hvis de får serveret en kande kaffe, som nok nærmere hører til i vasken.

At vælge den rette kaffemaskine er ikke ligetil. Der er mange muligheder for at finde en gedigen kaffemaskine, og faktisk kan det virke lidt som en jungle, når du skal finde rundt blandt det store udvalg. Har kaffe en stor betydning i din hverdag, er det vigtigt, at du får valgt den helt rigtige model, så du får en maskine, der er brugervenlig, og som opfylder lige netop de krav, du har.

Forhandlere med stort udvalg af kaffemaskiner

Uanset om du er på udkig efter en billig kaffemaskine, eller om dit budget er en smule større, så finder du på Wupti eller WhiteAway et stort udvalg af velrenommerede kaffemaskiner og endda enkelte modeller, som er kåret som ”bedst i test”. Inden du vælger din foretrukne maskine, bør du gøre op med dig selv, hvad du vægter højest. Har du behov for massevis af ekstrafunktioner, skal du regne med at ofre en smule mere, end hvis du blot har brug for en maskine, som kan brygge noget, der smager som og ligner kaffe.

Står du og mangler en ny kaffemaskine, er der ingen grund til at vente. Du skal bruge denne dejlige drik hver dag, og derfor kan vi kun anbefale, at du besøger ovenstående modeller, når du skal have placeret en ny maskine i dit køkken – der er helt sikkert en for dig, uanset hvor mange penge du har at gøre med.

ANDRE POPULÆRE GUIDES