Kapsel Kaffemaskine Test – 6 Bedste kapsel kaffemaskiner (2024)

Kapsel kaffemaskiner er mere populære og mere efterspurgte end de nogensinde før har været. Der er flere forskellige årsager til, at der i øjeblikket bliver solgt så mange kapsel kaffemaskiner. De to primære årsager er, at der er kommet et meget bredere udvalg af kaffekapsler og ligeledes også et større sortiment af kapselmaskiner. I denne artikel skal vi beskæftige os med sidstnævnte, da du her finder de 7 bedste kapsel kaffemaskiner på markedet i øjeblikket.

Kapsel kaffemaskiner – nem og god kaffe

Selvom det er afsindigt nemt at lave kaffe med en kapsel kaffemaskine, så er det slet ikke ensbetydende med, at kaffen ikke er god – for det er den bestemt. Med en kapselmaskine, så er kaffen kun et enkelt tryk væk. Du sætter blot din kaffemaskine til, putter en kapsel i, og derefter trykker du knappen. Så har du lige pludselig en dejlig, varm kop kaffe, der ikke kun er blevet lavet på få minutter, men som samtidig også smager rigtig godt.

Der er ingen tvivl om, at kapsel kaffemaskiner har været med til at revolutionere kaffeverdenen. Før i tiden var det kun muligt at lave enten filterkaffe, stempelkaffe eller frysetørret kaffe. Kapsel kaffemaskinerne er den nye variation af kaffemaskiner, som markedet længe har hungret efter. Danskerne vil gerne have god kaffe, men ønsker ikke at investere titusindevis af kroner i en professionel espressomaskine, som man ser på diverse caféer rundt omkring i landet.

Værd at overveje, inden du køber en kapsel kaffemaskine

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil have en kapselkaffemaskine, så er det en god idé, at du først og fremmest gør dig nogle overvejelser. Hvor meget du rent faktisk regner med at komme til at bruge den. Ønsker du primært at bruge den til almindelig sort kaffe. Eller om du også ønsker muligheden for at opvarme og skumme mælk til kaffen.

Der findes et mindre udvalg af kapselkaffemaskiner, der har en integreret mælkeskummer. Der er dog mulighed for at tilkøbe en mælkeskummer til langt de fleste kapselmaskiner. Det skal dog understreges, at der ofte er penge at spare ved at købe begge dele samlet.

Tilgængelighed af kapsler:

Dertil bør du også overveje tilgængeligheden og prisen på de kapsler, som den respektive kapsel kaffemaskine skal gøre brug af. Kig efter prisen, og hvor nemme de er at få fat på. Der er desuden også mange producenter, der er begyndt at fremstille “kopi-kapsler”, der passer til de forskellige kaffemaskiner. Du skal dog være opmærksom på, at det dog ikke er i alle tilfælde, at kapselkaffemaskinens garanti dækker, hvis der sker noget med, og du bruger kopi-kapsler til den. Derfor bør du holde øje med prisen på de originale kapsler, og se om det er noget, som du kan leve med.

Udseende:

Der er ingen tvivl om, at dette ikke skal være det afgørende parameter, når du er på udkig efter en ny kapsel kaffemaskine, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det er de færreste, der ikke har udseendet af maskinen med i deres overvejelser. Heldigvis er der mulighed for at få kapsel kaffemaskiner i rigtig mange farver, størrelser og former, hvorfor du med garanti også kan finde en, der passer til dine kriterier.

Du kan eksempelvis finde kaffemaskiner i både sort, hvid og rød – og mange andre farver. Ydermere, så kan du også finde kapsel kaffemaskiner, der er udstyret med både touch-display eller manuelle trykknapper. Du skal blot finde ud af, hvad du egentlig foretrækker.

Testvinder: Nespresso Maestria Creamy

 • Mælkeskummer: Ja
 • Vandbeholder: 1,4 liter
 • Effekt: 2300 watt
 • Antal bar: 19

Denne kapsel kaffemaskine fra Nespresso er ikke til dig, der bare gerne vil have en nem kaffemaskine, der kan lave kaffe med et tryk på en knap. Der er derimod tale om en kapsel kaffemaskine, der er henvendt til dig, der gerne vil have en fuldautomatisk maskine, der gør det muligt at prøve kræfter med barista-kunsten, da denne maskine giver dig mulighed for at tilberede mælkeskum af frisk mælk med en brugervenlig streamer, som de rigtige baristaer også gør brug af.

Du kan naturligvis bruge Nespresso Maestria Creamy til at lave alt fra Cappuccino og Latte Macchiato til ganske almindelig kaffe og Espresso, hvorfor den kan lave kaffe til enhver smag. Selve kabinettet er fremstillet i aluminium, hvilket giver et robust og moderne look, der vil få maskinen til at se rigtig godt ud i ethvert køkken. Den er ydermere også udstyret med en drejeknap, der kan bruges til at finjustere både styrken af kaffen og mængden af kaffe, mens den anden drejeknap er til at styre kopholder til kopper og høje glas.

Hvis du godt kan lide at lege med din kaffemaskine, så er der også mulighed for at lege med de programmerbare menuindstillinger. Slutteligt, så har Nespresso Maestria Creamy også en fornem afkalkningsalarm, der giver besked om, hvornår maskinen har behov for en afkalkning.

Nespresso CitiZ & Milk Black

 • Mælkeskummer: Ja
 • Vandbeholder: 1 liter
 • Effekt: 1260 watt
 • Antal bar: 19

Nespresso Citiz & Milk Black er – som navnet også antyder – en rød kapsel kaffemaskine fra Nepresso. Maskinen passer til alle dine kaffedrikningsønsker, hvilket gør sig gældende uanset om du foretrækker Espresso, Lungo, Cappuccino eller Latte Macchiato. CitiZ & Milk er desuden også blevet udstyret med en integreret aeroccino, der gør det nemt og muligt at lave fyldig og blød mælkeskum i løbet af ganske kort tid.

Det er desuden også nemt at slå maskinens rist op, så du får plads til et ægte og stort Latte Macchiato-glas. Den integrerede mælkeskummer (aeroccino) kan både lade varm og kold mælk, så det afhænger udelukkende af dine personlige præferencer på dette punkt, da du både kan få varm og kold mælkeskum på toppen af din kop kaffe.

En kapsel kaffemaskine som denne er ideel til både dig, der drikker kaffe et par gange i ugen og til dig, der drikker flere kopper om dagen, da den sagtens kan håndtere at lave et stort antal kopper på dagligt basis. Kapselbeholderen har i øvrigt plads til 10 brugte kapsler, hvorefter den hurtigt kan tømmes.

Nespresso Inissia Hvid

 • Mælkeskummer: Nej
 • Vandbeholder: 0,7 liter
 • Effekt: 1260 watt
 • Antal bar: 19

Hvis du foretrækker at din kaffemaskine er kompakt og smart, så er Nespresso Inissia Hvid uden tvivl den rigtige kapsel kaffemaskine for dig. Den er både smart, fræk og kompakt. Den er designet med kurvede, bløde former og er særdeles nem at betjene – selv på de helt tidlige tidspunkter af døgnet.

Inissia er blevet strømlinet for at sikre en maksimal brugervenlighed og naturligvis også for at opretholde Nespressos høje kvalitetskrav. For at det ikke skal være løgn, så er denne maskine den mindste og letteste kaffemaskine i hele Nespressos sortiment. Derfor bør det heller ikke komme bag på dig, at Nespresso Inissia Hvid er designet til at kunne passe ind hvor som helst – uanset hvor lidt plads der er til den. At den er kompakt og lille ændrer heldigvis ikke på, at den starter op og varmer op i løbet af kun 25 sekunder.

Den sørger desuden for at slukke automatisk efter 9 minutter, hvilket sikrer dig, at den ikke står hele dagen og sluger strøm. Den har ydermere også en drypbakke, der kan justeres til tilberedningen af forskellige kopstørrelser. Den har to programmerbare knapper til Espresso- og Lungo-tilberedning. Den vejer den ikke mere end små 2,4 kilogram.

Nespresso Lattissima Plus F421 White

 • Mælkeskummer: Ja
 • Vandbeholder: 0,9 liter
 • Effekt: 1300 watt
 • Antal bar: 19

Nespresso Lattissima Plus F421 White er udviklet specifikt til dig, der elsker at nyde en god kop kaffe med frisk mælk derhjemme. Med et tryk på én enkelt knap kan du nemt fremtrylle eksempelvis en Espresso, Lungo, Cappuccino eller Latte Macchiato. Du kan nemt tage mælkeskummeren af denne kapselmaskine, hvis du foretrækker at opbevare den i køleskabet, så mælken er kold.

Når du opbevarer dine mælkeskummer i køleskabet, så kan du i stedet påsætte en vanddyse på maskinen, der kan bruges til at lave varmt vand, hvis du ønsker en kop te eller en kop kakao – også dette foregår ved at trykke på en enkelt knap. Det er desuden nemt at rengøre mælkebeholderen, da du blot kan stille den i din opvaskemaskine.

Hvis du gerne vil lave Latte Macchiato i et rigtigt Latte Macchiato-glas, så kan du blot give risten et lille skub og den vil forsvinde ind under maskinen, hvilket giver plads til et Latte Macchiato-glas i rigtig størrelse. Ydermere, så skader det naturligvis heller ikke, at der er tale om en rigtig flot kapsel kaffemaskine, der kan erhverves til en afsindigt god pris.

Nespresso Lattissima Pro F456 Brushed Aluminium

 • Mælkeskummer: Ja
 • Vandbeholder: 1,3 liter
 • Effekt: 1400 watt
 • Antal bar: 19

Her er der tale om en virkelig eksklusiv kapsel kaffemaskine fra Nespresso, der er en del af deres Lattissima Pro-serie. Den har et særdeles flot design og er derudover også præget af et flot aluminiumsfinish, der vil se rigtig godt ud i ethvert dansk køkken. Denne kapselkaffemaskine kombinerer den høje kvalitet ved professionelle maskine og simpliciteten ved de forskellige touchscreen-funktioner. Det betyder blandt andet, at du med en enkelt bevægelse kan lave en mælkebaseret kaffeopskrift uden problemer.

Kan du godt lide cappuccino eller latte macchiato, så er denne kapsel kaffemaskine lige noget for dig. Den er nemlig udstyret med en fuldautomatisk mælkeskummefunktion, der gør det muligt at lave en cappuccino eller latte macchiato med et enkelt tryk. Skummeren kan indeholde 0,5 liter og kan opbevares i køleskabet. Der er desuden mulighed for at påsætte en dysse til varmt vand til te eller kakao, når mælkebeholderen er frakoblet.

Ydermere, så er der mulighed for at programmere tre forskellige kopstørrelser. Mængden af varmt vand eller mælk samt hvordan din favoritkaffe skal være lavet. Maskinen har en automatisk slukkefunktion efter 9 minutter.

Nespresso UMilk Pure Black

 • Mælkeskummer: Ja
 • Vandbeholder: 0,8 liter
 • Effekt: 1260 watt
 • Antal bar: 19

Denne kapsel kaffemaskine er fremstillet af Nespresso og er særdeles lækker og stilren. Den er en del af deres populære U-serie. Med UMilk Pure Black får du muligheden for at brygge din favoritkaffe. Samtidig tilføjes skummet mælk til blandingen, da denne variant også er udstyret med indbygget mælkeskummer.

Aeroccino3 er en nyudviklet mælkeskummer fra nespresso, der er særdeles anvendelig til de af dine kaffebrygninger, der indeholder enten varm eller kold mælk. UMilk Pure Black kommer med et drypstop-system og automatisk kapseltømning. Dertil har den tre programmer til forskellige kopstørrelser: Ristretto, Espresso og Lungo.

Designet på denne maskine er uden tvivl i en klasse for sig, da den har rene, klare linjer og har et elegant og tidløst udseende. Den passer perfekte ind i det moderne køkken. Den er skabt til dem, der godt kan lide udsøgt design, høj kvalitet og høj funktionalitet. Maskinen tændes i øvrigt med en enkelt berøring og varmer op på kun 25 sekunder.

ANDRE POPULÆRE GUIDES