Klassiske Wegner-stole som vil klæde enhver spisestue

Møbelmarkedet boomer med stole i forskellige materialer, udformninger og farver. Alt efter din personlige stil bør det ikke være svært at finde stole, som vil pynte og desuden tjene et funktionelt formål i miljøet rundt om dit middagsbord. Den eneste problematik kan være at danne sig et overblik over det brede udvalg, der findes på markedet. Et godt råd kan dog være at udvælge nogle stole, som har et klassisk og tidløst udtryk, og derfor kan have en plads i din bolig gennem mange årtier.

Skalstolen

Med sit brede og karakteristiske sæde byder Hans J. Wegners skalstol på arkitektonisk finesse og høj kvalitet. Med sin lave sædehøjde og loungeagtige udtryk er skalstolen ikke oplagt omkring spisebordet, men kan dog ganske fint placeres i miljøet omkring spisebordet og dermed gøre det muligt at tage en slapper eller læse en bog i mellem og efter måltider.

Stolen er produceret i en lang række forskellige materialer og farver, som du kan undersøge nærmere, hvis du ønsker den perfekte stol til afslapning, som også fremstår klassisk og æstetisk i sit udtryk.

Savbukstolen

Hvis du derimod er på jagt efter stole, der skal fungere rundt om dit spisebord, og dermed i udgangspunktet tjener et praktisk og funktionelt formål, er Hans J. Wegners savbukstol et bud herpå. Stolen har sin historie tilbage fra 1952 og blev skabt med inspiration hentet fra de traditionelle savbukke, som tømrerne anvendte i sin tid. Dette udgangspunkt har formået at bidrage til et krummet ryglæn, som både bidrager med et elegant visuelt udtryk samt komfortmæssige fordele.

Komforten af stolen forstærkes yderligere af, at stolen sæde er bredere forrest på sædet. Sædet kan du yderligere sørge for tilpasses dit behov, da det både kan betrækkes i tekstil eller læder. 

Y-stolen

Hans J. Wegners klassiske og populære Y-stol er indbegrebet af dansk design og endnu et godt bud på en stol, som vil bidrage med et stilfuldt udtryk omkring middagsbordet. Stolens komfort er heller ikke til at tage fejl af, da denne sikres af det ikoniske Y-formede ryglæn og desuden håndflettede siddeflade.

Alt efter din personlige stil og præference muliggør det brede udvalg af stolens materialer og farver, at du kan vælge at købe stolen i samme materiale og farve eller mixe og matche på krydse af tværs, hvis du har mod på dette. For yderligere komfort har du mulighed for at tilkøbe hynder til stolens siddeflade, og deraf skabe dit eget unikke udtryk.