Køle-fryseskab test

Oversigt:

Mange vælger at købe et køle-fryseskab, som er en genial og effektiv måde at opbevare sin mad på. Det er især en super smart løsning, hvis du ikke har plads til at have en masse forskellige hårde hvidevarer stående i dit hjem. Markedet har været under stor udvikling i de seneste år, så udvalget er blevet langt mere funktionelt, stilrent og moderne på kort tid. Der er nu så super mange forskellige modeller og muligheder, at det faktisk kan være vanskeligt og krævende at udvælge sig det helt perfekte køle-fryseskab. Hvis du ligesom så mange andre synes, at markedet virker uoverskueligt og forvirrende, kan du med fordel læse med her for at få tips og tricks til at finde det køle-fryseskab, der passer til lige præcis dig og dine behov.

Testvinder: AEG køle-/fryseskab RCB63327OW

Fryseren i dette energisparende A++ køle-/fryseskab fra AEG er selvafrimende – takket være NOFROST-teknologien. Det betyder, at du aldrig mere skal tænke på at afrime din fryser, men du får derimod både mere plads og mere tid. Rengøring af fryseren sker bare ved, at du kører en våd klud over pladerne en gang imellem, så det er endda helt uden kemikalier. Samtidig har kølen i dette AEG køle-/fryseskab den bedste ventilerede køleteknologi, der findes. Der konstant luftcirkulation i køleskabet, hvilket er med til at holde frugter og grøntsager friske i så lang tid som muligt.

Takket være nul graders skuffen, kan du elektronisk justere temperatur og fugtighed, så det passer perfekt til dine madvarer. Det er nemt og hurtigt at indstille temperaturen og fugtigheden på køle-/fryseskabets touch-display med følsomme betjeningsknapper, som kun behøver en meget let fingerberøring for at indstille helt præcist. På displayet kan du også se en feedback, så det er nemt at følge med i, hvordan det står til inde i køle-/fryseskabet. Med det topmoderne RCB63327OW køle/-fryseskab skal du altså ikke længere være bekymret for, om salathovedet holder sig friskt og sprødt, eller om frikadellen er lige så saftig, som da den blev serveret første gang. Opbevaringen i køle-/fryseskabet sker helt efter de enkelte madvarers præmisser og behov, så madvarerne altid holder sig friske og bevarer den fulde smag. Coolmatic-funktionen gør det desuden muligt hurtigt at sænke temperaturen i kort tid, så dine madvarer ikke når at tø op, når det ikke er meningen. 

Samtidig sikrer fryserens Frostmatic-funktionen, at du hurtigt og effektivt kan fryse store mængder af madvarer. Det sker ved, at temperaturen reduceres til -24°C i 48 timer, hvorefter fryseren vender tilbage til normal temperatur igen.

AEG køle-/fryseskabet er en moderne hård hvidevare i højeste kvalitet, stilrent design og smarte funktioner. Dette køle-/fryseskab har desuden en super god størrelse med optimale muligheder for opbevaring, så dine madvarer aldrig vil blive klemt eller mast på grund af manglende plads.

AEG RCB63327OW bruger kun 253 kWh årligt og er da også mærket med energiklasse A++, som er 21% mere energivenlig og energieffektiv end A++. Én af årsagerne til dette er, at LED-lyset i dette køle-/fryseskab bruger mindre strøm og har en længere levetid – derfor er det en klart mere energibesparende løsning end normal belysning. Derudover giver LED et jævnt og klart lys, så alle hjørner i køle-/fryseskabet bliver oplyst. Som en ekstra smart detalje er belysningen med fade-effekt. Hvis du sætter pris på miljøet, din pengepung, moderne funktioner og flot design i høj kvalitet, er dette køle-/fryseskab et virkelig fornuftigt valg.

Bosch KGV36VI32

Bosch KGV36VI32 passer med sit moderne og stilrene design ind i de fleste hjem. Køle-/fryseskabet er fremstillet med sider og front i rustfrit stål, som giver en flot finish og gør køleskabet til en lækker detalje i ethvert køkken. Køle-/fryseskabet fra Bosch har en kølekapacitet på 215 liter og en frysekapacitet på 94 liter, hvilket er meget passende for en mindre familie på tre. Fryseren er indrettet med tre transparente fryseskuffer, hvoraf den ene er en BigBox, som er beregnet til ekstra store madvarer. I køleskabet finder du blandt andet en CrisperBox med fugtighedsregulering, som gør, at frugt og grøntsager bliver holdt friske i længere tid end i traditionelle grøntsagsskuffer. Derudover har grøntsagsskuffen i dette køle-/fryseskab en virkelig god størrelse, som gør det muligt at opbevare lige præcis, hvad du har lyst til.

Dette køle-/fryseskab er i energiklasse A++, som betyder, at det er super energivenligt – du skal altså ikke have dårlig samvittighed over at have dette kørende på fuld drøn derhjemme.

Derudover har det et meget lavt og behageligt lydniveau på kun 39 dB, så du skal ikke være bekymret for at blive frustreret over støj og forstyrret midt i din nattesøvn eller under aftensmaden.

Dette køle-/fryseskab er udstyret med en cirkulerende ventilation og køling, som sikrer en jævn temperatur i hele køleskabet. Din mad vil altså have den samme temperatur, uanset hvor i køleskabet den er placeret. Desuden kan temperaturen i både kølen og fryseren indstilles automatisk, som giver den klart den bedste nøjagtighed. Samtidig skal gå og holde øje med temperaturen hele tiden, hvilket virkelig er noget, du kommer til at sætte stor pris på i længden.

Desuden kan temperaturen i både kølen og fryseren indstilles automatisk, så du ikke skal gå og tænke på det. Samtidig giver det den klart den bedste nøjagtighed.

Liebherr køle-/fryseskab CBNef 5715-20 001

Dette fritstående køle-/fryseskab fra Liebherr bærer energimærket A+++ og bruger kun 195 kWh om året. Det betyder, at det er yderst energivenligt og nænsomt mod både din økonomi og miljøet. Det lave energiforbrug skyldes blandt andet, at belysningen kommer fra LED, som bruger mindre strøm end almindelig belysning.  Derudover har dette køle-/fryseskab et væld af smarte funktioner, som gør det meget nemmere og simplere at opbevare dine madvarer under optimale forhold. For eksempel kan du på det moderne display med touch-skærm nemt indstille det automatiske SuperCool og Superfrost, som styrer niveauet for køl og frys. Det er desuden også på dette display, som er placeret bag døren, du indstiller BioFresh-funktionen. Denne funktion er med til at holde dine grøntsager og frugter friske, når du opbevarer dem i BioFresh-skuffen med teleskopudtræk. BluPerformance, DuoCooling, FreshAir og Nofrost er eksempler på andre funktioner, du også vil få glæde af med dette Liebherr CBNef 5715-20 001 køle-/fryseskab.

Køle-/fryseskabet er fremstillet i et enkelt og stilrent design. Dette kan blandt andet ses på, at døren og sidevæggene er i rustfrit stål med SmartSteel-teknologi, mens håndtagene er i aluminum med integreret åbningsmekanisme. Derudover er de vendbare døre udstyrede med en døralarm, som du tydeligt kan både se og høre. Indeni køleskabet finder du dørhylder med både konserves- og flaskeholder samt en integreret flaskehylde. I fryseren er der tre VarioSpace-skuffer og en isterningebakke, så du altid kan have isterninger klar til uventede gæster.

Transporthåndtag, transporthjul, frontventilation og højdejusterbare ben gør, at dette køle-/fryseskab er et utroligt alsidigt et af slagsen. Det er altså perfekt til dig, der gerne vil have mange muligheder for at opbevare din mad bedst muligt og helt frie tøjler, når du skal installere dit nye køle-fryseskab.

Whirlpool BLF 8121 OX

Dette køle-/fryseskab fra Whirlpool har en super smart elektronisk funktion, hvor temperaturen bliver indstillet helt automatisk, så den tilpasser sig og sikrer den bedste opbevaring for dine madvarer – dine frugter, grøntsager og andre friske madvarer vil holde sig sprøde, længere end du nogensinde har oplevet før. Hvis du vælger at indstille temperaturen selv, kan du gøre det med en præcision på intervaller af 1 grad. Køle-/fryseskabet egner sig med sit fryserum på 111 liter og kølerum på 228 liter helt perfekt til familier med tre-fire personer. Kølen er overskueligt indrettet med tre justerbare hylder og en grøntsagsskuffe, så du nemt kan få et godt overblik over dine madvarer i køleskabet. Det samme gælder i fryseren, som på samme måde er udstyret med tre fryseskuffer. Både fryser og køl har indbygget belysning med LED, som sikrer en klar og jævn belysning. LED-belysning er samtidig en meget energivenlig løsning, og dette køle-/fryseskab er da også mærket med energiklasse A+, som helt klart er en energiklasse i den rigtige ende af skalaen. 

Lydniveauet er på kun 38 dB, hvilket er utroligt lavt for et køle-/fryseskab. Du kan være helt sikker på ikke at blive forstyrret af lyde eller mærke noget til andre gener på grund af støj.

AEG Køle-/fryseskab RCB63327OX

Køle-/fryseskabet fra AEG har den allerbedste ventilerede køleteknologi på markedet, som gør, at dine frugter og grøntsager bliver holdt sprøde længst muligt og bevarer den friske smag. Dette skyldes TwinTech-luftsystemet, som er med til at sikre den optimale temperatur og fugtighed.

Luftcirkulationen i køle-/fryseskabet er konstant, og du vil derfor opleve en meget ensartet temperatur med kun meget minimale udsving. Der er god plads og overskuelig indretning i dette køle-/fryseskab, så du har de bedste muligheder for at opbevare dine madvarer, præcis som du kunne tænke dig. Det er mærket med energiklasse A++, som er i den absolutte topklasse. Hårde hvidevarer i energiklasse A++ er hele 21% mere energieffektive end i energiklasse A+, så med dette AEG køle-/fryseskab skal du hverken bekymre dig om miljø eller økonomi.

Nul graders skuffen har en smart funktion, hvor du elektronisk kan justere temperatur og fugtighed, så det er det optimale for dine madvarer. Det er meget overskueligt at indstille temperatur og fugtighed på displayet med touch-skærm, hvor du nemt kan finde alle de forskellige andre funktioner. På displayet kan du også få feedback fra computeren, så du nemt kan få et overblik over temperaturen inde i køle-/fryseskabet. Takket være NoFrost-teknologien er dette AEG køle-/fryseskab fuldstændig selvafrimende. Du skal altså ikke bruge tid på at afrime din fryser i ny og næ, men kan nu bruge denne tid på noget, du virkelig er glad for.

Belysningen er LED med fade-effekt, som samtidig med at være en yderst energivenlig løsning også sikrer en jævn og tydelig belysning, der gør det nemt for dig at få et godt overblik over dine madvarer.

Bosch KGN39LR35

Dette køle-/fryseskab fra Bosch har en køl med en kapacitet på hele 279 liter, mens fryseren har plads til 87 liter. Det betyder, at der i dette 2,3 m høje skab er rigtig god plads til at opbevare madvarer til en husstand på 3-4 personer. LED-belysningen sikrer en klar og jævn belysning, som gør det nemt og overskueligt for dig altid at have et overblik over dine madvarer. Den ventilerede køling sikrer, at temperaturen er den samme overalt – så du slipper helt for at tænke på, hvor du placerer dine madvarer. Du indstiller temperaturen elektronisk, hvilket gør det muligt at nå den helt nøjagtige temperatur. Samtidig har Bosch KGN39LR35 automatisk afrimning, så du slipper for at skulle presse denne kedelige opgave ind i en travl hverdag. Det eneste, du skal gøre for at rengøre køle-/fryseskabet, er at tørre med en våd klud rundt på indersiden og på hylderne i køleskabet. Det betyder, at der ikke er den store vedligeholdelse ved dette moderne køle-/fryseskab.

Det er fremstillet i et super klassisk og stilrent design med en flot rød og blank finish, som vil skabe glæde hos den lidt mere modige forbruger. Det vil uden tvivl fungere som det nye blikfang i dit køkken og helt sikkert imponere alle dine gæster. Dette energivenlige køle-/fryseskab fra Bosch er mærket med energiklasse A++ og placerer sig derfor i toppen af energiskalaen. Der er altså ingen grund til dårlig samvittighed, når det kommer til hverken din pengepung eller miljøet.

Før du køber

Der er mange ting, du med fordel kan overveje, når du skal købe et køle-fryseskab for første gang.
Forskellige mennesker lægger vægt på forskellige kvaliteter ved et køle-fryseskab. Den højeste prioritet kan variere lige fra valg af design og farve til ydeevne og energi. For nogle forbrugere er minimal vedligeholdelse det vigtigste, mens andre sætter størst pris på et så lavt lydniveau som muligt. Der er utroligt mange muligheder, når det kommer til at købe det køle-fryseskab, der passer til lige præcis dig og dine behov. Denne test har forhåbentligt gjort dig lidt klogere på de mange muligheder og givet dig noget inspiration, så du nu har de bedste betingelser for at finde det perfekte køle-fryseskab for dig.

ANDRE POPULÆRE GUIDES