Krøllejern Test – Find det bedste krøllejern til din smag

Krøller har på mange måder gjort et comeback siden 80’ernes permanenter. Hvor det dengang var de små proptrækkerkrøller, der dominerede modescenen, findes der i dag tusindvis af måder, hvorpå du kan style og krølle dit hår. Både store slangekrøller og små faste krøller kan være det perfekte look både til hverdag og fest, og afhængig af hvad din præference er, findes der et stort udvalg af udstyr til at krølle dit hår.

Krøllejern til store krøller

En af de helt store hårtendenser lige nu er store bløde krøller, der samtidig ser naturlige ud. Men for at få det rette afslappede og tilfældige look, er man nødt til at have det helt rigtige krøllejern. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilke krøllejern der er de bedste, og hvilke funktioner der er nødvendige for netop dig. Derfor giver vi dig i denne test et indblik i, hvilke modeller der er bedst på markedet lige nu, og hvordan du skal forholde dig til pris, brugervenlighed og kvalitet, når du leder efter et krøllejern, der kan give dig de smukkeste Hollywood-krøller. Så hvis du endnu ikke har fundet det perfekte krøllejern og er i tvivl om, hvilket du skal kaste dig over, så læs med her og bliv klogere på syv krøllejern – alle i forskellige prisklasser, så det er muligt at finde et for enhver.

Testvinder: GHD – Curve Soft Curl Tong

Hvis du er bare en smule bekendt med hårprodukter og styling, har du helt sikkert hørt om GHD. GHD er nemlig et populært valg, når det kommer til krølle- og glattejern, og det engelske brand er blevet meget anerkendt i branchen. Selvom produkterne ofte ligger i den lidt dyrere prisklasse, er mærket også forbundet med god kvalitet, og derudover tilbyder GHD også 2 års garanti på dit krøllejern.

GHD Curve Soft Curl Tong er udstyret med en unik tri-zone-teknologi. Dette indebærer, at seks inkorporerede sensorer i varmelegemet sørger for, at krøllejernet opretholder en jævn og konstant temperatur på 185 grader. Andre fordele ved dette krøllejern er, at det har en såkaldt ”cool-tip” for enden, hvilket muliggør, at du kan holde i begge ender og derved have den bedste kontrol, mens du krøller dit hår. Derudover er der også indbygget en sleep-mode-funktion, der gør, at krøllejernet automatisk slukker, når det ikke har været brugt i 30 minutter. Du behøver derfor ikke at være bekymret for, om du har glemt at slukke det, inden du tog hjemmefra.

Store og holdbare krøller

GHD har med dette krøllejern skabt et klassisk og moderne design, der med et stort varmelegeme på 32 mm i diameter gør det muligt for dig at lave store, voluminøse krøller med et flot og naturligt fald. Krøllejernet kan bruges til alle typer hår, men det bedste resultat opnås ved langt eller mellemlangt hår. En ekstra bonus for dig er, at krøllejernet, grundet den unikke tri-zone-teknologi og den keramiske belægning, skåner håret og er med til at bevare det flotte resultat hele aftenen. Du skal derfor ikke være bange for at slå dig løs på dansegulvet!

GHD – Curve Creative Curl Wand

Bedste krøllejern
[afp id="142"]

Dette krøllejern er endnu et af GHD’s produkter og minder teknologimæssigt meget om deres andre krøllejern. Krøllejernet her er også udstyret med tri-zone-teknologien, der sikrer en jævn varmefordeling, og som samtidig er med til at sikre et flot og holdbart resultat. Krøllejernet har derudover en fod, der gør, at du kan lægge krøllejernet fra dig på alle overflader, samt en 2,7 meter drejeledning, der gør, at du ikke falder over det, mens du bruger det.

Skab dit helt eget look

Hvad der adskiller Curve Creative Curl Wand fra de andre GHD-krøllejern er, at det er udformet som en spids, der på sit tykkeste er 28 mm i diameter og på sit tyndeste er 23 mm i diameter. Dette giver dig en unik mulighed for at skabe dit helt eget look, da der både er mulighed for at lave løse, store krøller, små krøller eller en kombination af disse for et mere afslappet look. Du bestemmer – og kun fantasien sætter grænser.

Cloud Nine – The Waving Wand

Krøllejern bedst til prisen
[afp id="143"]

Har du kraftigt og langt hår, er dette krøllejern fra Cloud Nine det perfekte valg. Det tykke varmelegeme på 36 mm i diameter er nemlig perfekt til at skabe et naturligt krøl i dit kraftige hår.

Krøllejernet er udstyret med en helt særlig keramisk mineraloverflade, som medvirker til, at selv det mest kraftige hår får et glansfuldt udtryk, og samtidig er krøllejernet ekspert i at lave bølger i lokkerne – både til hverdag og fest.

Less heat – More style

Sådan lyder mottoet fra Cloud Nine. Deres filosofi lyder nemlig på, at du sagtens kan style dit hår, samtidig med at du skåner og passer godt på det. Derfor kan du regulere og tilpasse temperaturen på krøllejernet, så det passer til dit hår. Har du eksempelvis meget fint hår, kan temperaturen sættes til 130 grader, har du normalt hår, kan den sættes til 155 grader, og har du kraftigt hår, kan den indstilles til 180 grader (lav, medium og høj varme). Denne tilpasning til den specifikke hårtype er også med til at give krøllerne langvarigt hold.

Har du travlt og er bange for, at krøllejernet ikke kan nå at køle af? Bare rolig, der medfølger nemlig en beskyttelseshandske samt en varmebeskyttende taske til krøllejernet, så du kan have det med på farten.

Toni & Guy – Deep Barrel Waver

I modsætning til de ovenstående ligger dette krøllejern fra Toni & Guy i en noget lavere prisklasse. Krøllejernet kan nemlig erhverves til den gavmilde pris på 399 kroner. Deep Barrel Waver kan noget, som de andre ikke kan. Krøllejernet ligner udseendemæssigt mere et glattejern, idet den keramiske overflade har fordybninger i sig, der giver håret et bølget og uformelt udtryk.

Rent praktisk anvendes krøllejernet ved at klemme sammen om en tot hår mellem de to plader. Samme procedure gentages, når der ønskes en ny bølge. Deep Barrel Waver er udstyret med en justerbar temperaturindstilling, der kan opvarmes til maks. 180 grader. Jo højere temperatur, jo mere hold er der i bølgerne.

Leder du efter et godt krøllejern, der kan give dig det naturlige no effort-look, men som samtidig er til at betale, er det helt klart Deep Barrel Waver, som du skal gå efter.

Babyliss – Pro Sublim Touch

[afp id="144"]

Leder du efter et krøllejern, der har alle de basale funktioner, som et krøllejern skal have, som kan give dig store flotte krøller, og som samtidig kan købes på budget? Pro Sublim Touch fra Babyliss er et godt bud på dette. En lav pris betyder nemlig ikke nødvendigvis, at du må gå på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Overfladen på krøllejernet er lavet af en keramisk satin-touch-overflade, der er en af de nyeste teknologier inden for dette felt. Belægningen sørger for maksimal beskyttelse samt et perfekt resultat.

Et krøllejern til dine behov

Pro Sublim Touch tilbydes i fire forskellige størrelser på 19 mm, 25 mm, 32 mm og 38 mm. Hvor den smalleste er bedst til at lave små intense krøller, er den bredeste på 38 mm perfekt til at lave store elegante krøller. Der findes derfor helt sikkert et Babyliss-krøllejern, der passer til dig.

Krøllejernet har desuden 10 forskellige temperaturindstillinger, der kan indstilles på håndtaget, og som automatisk fortæller dig, hvornår krøllejernet har opnået den ønskede temperatur. Dette gør det muligt for dig at indstille krøllejernet efter din hårtype. Det anbefales, at jo tyndere håret er, jo lavere temperatur anvendes, da dette slider mindre på håret.

Krøllejernet er udstyret med alle de nødvendige detaljer såsom ”cool-tip” for enden, fod samt en ”instant-heat”-funktion, der gør, at du kan bruge krøllejernet næsten med det samme. Som ekstra bonus er der 2 års garanti på alle Babyliss’ produkter, hvis du handler på deres hjemmeside.

Babyliss – Curl Secret

Babyliss er en af de helt store mærker inden for styling, og krøllejern er ingen undtagelse. Dette automatiske krøllejern fra Babyliss kan nemt og på kort tid give dig flotte naturlige krøller. Krøllejernets 100% automatiske funktion gør, at du blot skal lægge en tot hår ind i jernet, hvorefter krøllejernet selv sørger for at rulle håret rundt, uden at du skal være nervøs for, at håret sætter sig fast. Krøllejernets brugervenlige design gør nemlig, at håret hurtigt kan løsnes, hvis håret bliver sat forkert i. Babyliss Curl Secret er også en god løsning til dig, der ikke vil bruge alt for lang tid på krølleprocessen. Jernet skal nemlig kun bruge 30 sekunder på at varme op og er derefter klar til at gøre arbejdet for dig. Derudover tager det blot et par sekunder, før krøllen er færdig.

Smarte funktioner

Krøllejernet fra Babyliss er udstyret med to temperaturindstillinger; en på 210 grader til fint hår og en på 230 grader til normalt og tykt hår. Derudover kan krøllejernet indstilles med tre forskellige krølleeffekter, der på 8, 10 eller 12 sekunder giver dig løse, store eller faste krøller.

Krøllejernet kan altså bruges til alle typer hår, uanset hvilken type krøller du ønsker at gå aftenen i møde med.

Babyliss – Twist Secret

Krøllejern til kort hår
[afp id="146"]

Babyliss Twist Secret adskiller sig i denne test fra de andre krøllejern, idet denne styler ikke er et varmeredskab til at lave krøller med, men derimod er en automatisk flettemaskine, der kan sno dit hår på et utal af måder. Twist Secret fungerer på den måde, at du sætter to lokker hår fast på de røde klemmer. Derefter trykker du på knappen, som først snor de to lokker hver for sig og derefter sammen.

Med Twist Secret er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvilke frisurer der kan kreeres, men du kan lade dig inspirere af den app, som Babyliss har udviklet specielt til formålet (kan downloades til Android og IOS). Styleren er batteridrevet og er derfor supernem at have med i tasken og kan bruges steder, hvor du ikke har en stikkontakt i nærheden. Derudover er der også mulighed for at tilkøbe en masse lækkert tilbehør.

Dette produkt er til dig, der har brug for hjælp til håropsætningen. Styleren fungerer dog bedst på glat og ensartet hår.

Find det krøllejern, der passer til dine behov

Disse ovenstående anbefalinger kan give dig et overblik over, hvilke krøllejern der er de bedste på markedet lige nu, deres funktioner, og hvad de kan gøre for dit hår. Det er ikke sikkert, at det er nødvendigt for dig at eje det dyreste krøllejern, så længe det kan give dig det resultat, du ønsker. Her i testen er nævnt de bedste krøllejern til store voluminøse krøller, men som nævnt findes der gode krøllejern til alle slags krøller.

Inden du går ud og investerer i dit nye krøllejern, er der et par ting, du kan have med i overvejelserne, hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal gå efter. Pris er noget, der kan variere meget fra produkt til produkt, og dette er selvfølgelig en ting, du skal have med i overvejelserne. Prisen kan hænge sammen med kvaliteten, men behøver ikke nødvendigvis at gøre det, da der i dag bliver lavet mange gode produkter til favorable priser. I forbindelse med dette skal du overveje, hvor stort dit behov er – skal krøllejernet bruges dagligt, eller er det kun én gang om måneden? Dette kan helt klart være afgørende for, hvor avanceret eller hvor nemt og brugervenligt dit krøllejern skal være. Sidst men ikke mindst er kvalitet selvfølgelig også en ting af betydning. Hvor længe holder krøllejernet? Er der garanti på det? Skåner det håret?

Uanset hvad du vælger, kan de syv testeksempler i hvert fald være med til at hjælpe dig på vej. Et sidste råd på vejen er en anbefaling om at bruge et varmebeskyttende produkt i dit hår, inden du krøller det. Dette er med til at beskytte håret mod slid fra de varme plader – og derefter er det ellers bare med at komme ud og male byen rød med dine flotte, store Hollywood-krøller!

ANDRE POPULÆRE GUIDES