Kuffert Test – Se Top 7 bedste kufferter her (2022)

Det er sommer – og dermed store-rejse-tid for rigtig mange danskere. Inden rejsen er der mange ting, der skal på plads; alt til rejsen skal eksempelvis pakkes ned. Alt vores rejsegear pakkes oftest ned i kufferter, som skal med på rejsen. Fordi kufferterne skal med på rejsen, skal de kunne holde til noget – de skal ikke gå i stykker under turen, for de skal naturligvis også gerne kunne fragte vores ting hjem igen. At en kuffert kan holde til lidt af hvert, er blot et af kriterierne for en god kuffert. Der er mange ting, der definerer, hvad en god kuffert er – og ofte kommer det også an på kuffertens helhed, hvilket kan være svært at vurdere, inden man har prøvet kufferten af. For at du ikke skal teste flere kufferter inden køb, får du her en test af forskellige kufferter, så du er sikker på at komme afsted med en ordentlig kuffert, hvis du mangler noget at pakke dine ting ned i inden rejsen.

Testvinder: Carlo CAB Copenhagen

Denne kuffert er en af de bedre i denne test! Carlo CAB Copenhagen er en hardcase kuffert. Det betyder, at den på mange måder er mere robust og mere fleksibel end andre kufferter. Den kan holde til meget uden at gå i stykker, hvilket er et stort plus – hvis kufferten havde været i stof, ville det betyde, at der kunne rives hul i stoffet. Denne kuffert er fremstillet af et materiale, der hedder polycarbonat. Dette materiale er yderst modstandsdygtigt og fleksibelt, hvilket kun understøtter det faktum, at vi har med en yderst holdbar kuffert at gøre.

I denne kuffert får du en indbygget TSA-lås. Det er altid gavnligt med en lås på kufferten – hvis du rejser ind i USA, er det dog kun tilladt med en TSA-lås på kufferten, da denne kan låses op med en universal nøgle, hvis det bliver nødvendigt i sikkerhedskontrollen. Det er nemt at transportere kufferten rundt. Med sine fire hjul er den let og fleksibel at skubbe – frem for at trække. De fire hjul er dog hovedsageligt en fordel, hvis du skal skubbe kufferten over jævnt terræn.

Carlo CAB Copenhagen er en yderst god kuffert, der kan anbefales, hvis du mangler en holdbar kuffert, der er let at transportere rundt. Med ekstra forstærkning i hjørnerne og mulighed for udvidelse har vi her at gøre med en kuffert, der kan bruges i mange år frem. Som en ekstra fordel kan kufferten findes til en fordelagtig pris – blandt andet hos rejsegear.dk

Conwood Avios

Næste kuffert i denne test er en kuffert fra Conwood – nemlig Conwood Avios. Denne kuffert fås i flere størrelser og farver, så du kan vælge den, der passer allerbedst til dig og dine behov. Kufferten kommer i et meget stilrent og enkelt design, og den er derfor perfekt, hvis du går højt op i, hvordan din kuffert ser ud. Den er også helt perfekt, hvis du ønsker en kuffert, der er nem at transportere. Denne kuffert har, ligesom Carlo CAB Copenhagen kufferten, fire hjul, der gør den nem at skubbe gennem jævnt terræn – og de kan drejes hele vejen rundt, hvilket blot gør oplevelsen endnu bedre. Conwood Avios er en letvægtskuffert, hvilket vil sige, at kufferten i sig selv ikke vejer meget – det er altså det, du putter i den, der afgør, om den skal være tung eller ej. Det er en klar fordel, hvis du skal gå langt med din kuffert eller bære den. Den lette vægt skyldes måske det materiale, kufferten er fremstillet af. Denne kuffert er nemlig ikke en hardcase kuffert, hvilket betyder, at materialet ikke er lige så robust, og dermed heller ikke lige så holdbart.

En af de store fordele ved denne kuffert er, at den kan udvides. Du kan altså sagtens finde plads til de ekstra ting, du gerne vil have med på rejsen. Med smarte lynlåsrum flere steder på kufferten kan du endda lettere administrere og sortere i dine ting. Kufferten er perfekt for dig, der ikke rejser så ofte, men som ønsker en fleksibel kuffert, der er nem at rejse med og transportere. Den kan erhverves hos carriealong.dk

Epic DiscoveryAIR

Endnu en gang får du en test af en kuffert, der ikke er lavet i et hårdt materiale. Igen er der dog tale om kuffert, der ikke vejer særlig meget i sig selv. Denne letvægtskuffert fra Epic er fremstillet af et materiale, der ikke vejer meget, og som derfor, naturligvis, er med til at gøre kufferten let. Det er altså en klar fordel, hvis du ikke vil bære på en tung kuffert, når du skal rejse. Når der ikke er tale om en hardcase kuffert, betyder det naturligt, at der er tale om en mindre robust kuffert. Denne kuffert er altså måske ikke lige så holdbar i længden, som en hardcase kuffert er. Til gengæld har denne kuffert ekstra beskyttelse i hjørnerne, som ofte er de steder, kufferter slides hurtigst. Det kan altså være med til at forlænge kuffertens levetid.

Du kan udvide kufferten, hvis du har brug for mere plads – dette gøres ved hjælp af lynlåsen; nemt og bekvemt. Det betyder altså, at du har muligheden for at få en stor og en lille kuffert i én. Kufferten fra Epic kommer med to hjul. Det betyder altså, at du skal trække kufferten afsted. Dette kan være en ulempe, hvis du skal trække kufferten på jævnt terræn, da den så er mindre fleksibel, end en kuffert med fire hjul vil være. Hvis du til gengæld skal trække kufferten gennem ujævnt eller hårdere terræn, er det en klar fordel, at den kun har to hjul frem for fire, da dette gør den lettere at manøvre. Også denne kuffert har en indbygget TSA-lås, så du kan rejse med dine ting i sikkerhed over hele verden – og så fås den til en meget rimelig pris. Den fås blandt andet hos rejsegear.dk

Epic HDX Hexacore

Vi bliver hos Epic lidt endnu. Du får nemlig endnu en test af en kuffert fra den populære kuffert-producent. Epic HDX Hexacore har før vundet tests – blandt andet Tænk.dk’s ”Bedst i test 2015”.

Epic HDX Hexacore er en såkaldt hardcase kuffert. Den er fremstillet af polycarbonat, som er et meget slidstærkt og robust materiale, der virkelig beskytter dine ejendele på den bedst tænkelige måde. Det vil altså sige, at denne kuffert er ekstrem slidstærk og holdbar. Dette kommer blot endnu mere til udtryk, når man kigger på den 5-års ubegrænsede garanti, der følger med ved køb gennem rejsegear.dk. Epic er så sikre på kvaliteten af denne kuffert, at de giver 5 års ubegrænset garanti, der dækker alt fra produktionsfejl til brud på materialet grundet forskellige ting – for eksempel mishandling fra flypersonalet. Du kan altså være helt sikker på, at du får en yderst holdbar kuffert, hvis du investerer i denne fra Epic. Hvis du alligevel slider kufferten – eller dele af kufferten op – er det heldigt, at den er udstyret med komponenter fra Airspeed. Disse kan skiftes ud, hvis de bliver slidte – og således behøver du ikke nødvendigvis investere i en ny kuffert, hvis dele af din kuffert går i stykker grundet slid.

Du kan nemt manøvre på alle overflader. Kufferten er udstyret med fire særlige hjul fra DualTRAK, der gør det nemt at skubbe kufferten gennem både jævnt såvel som hårdt terræn. Hjulene kan desuden dreje 360 grader. Dine ejendele får optimal beskyttelse i denne kuffert. Dens materiale giver ultimativ beskyttelse samtidig med, at den indbyggede TSA-lås beskytter dine ejendele mod tyveri, uanset hvor i verden du rejser. Desuden er der et indbygget pakkesystem i kufferten, så du lettere får plads til alle de ting, du gerne vil.

Delsey Belfort Plus

Denne kuffert fås i flere farvestrålende udgaver, og den er derfor hel ideel til dig, der godt kan lide lidt kulør på tilværelsen, når du rejser – bogstavelig talt. Den stilrene kuffert kan dog også fås i sort, hvis du ønsker et mere enkelt look til din kuffert; den kan både erhverves i sort og i farver og i forskellige størrelser hos carriealong.dk.

Kufferten fra Delsey er en hardcase kuffert, hvilket gør den meget robust og holdbar. Den har, ligesom Epics HDX Hexacore, 5 års garanti, hvilket blot understøtter robustheden af kufferten. Hvis producenten er villig til at give 5 års garanti, er det fordi, de er sikre på, at produktet er godt – og det er det! Kufferten er fremstillet af polypropylen, som er et godt materiale. Det er dog ikke lige så stærkt som polycarbonat, der virkelig er et materiale, der kan holde til meget.

Delsey Belfort Plus er praktisk, fordi den har store rum, du kan pakke dine ting i. De store rum gør det dog sværere at sortere dine ting og adskille dem. Du kan til gengæld pakke dine ting effektivt. Du kan ikke udvide kufferten, hvis du har brug for mere plads, så du skal sørge for at købe en kuffert, der er stor nok i første omgang. Prisen på kufferten er forholdsvis høj, så du vil nødigt købe en forkert størrelse. Der er fire hjul på kufferten, så den er meget fleksibel. Det er altså nemt at transportere den, selvom kufferten i sig selv er tungere end en letvægtskuffert. Dette skyldes dog udelukkende, at den er lavet af et mere slidstærkt materiale. Også denne kuffert er med indbygget TSA-lås.

American Tourister Bon Air

American Tourister Bon Air kufferten er en stilren kuffert. Den symboliserer kvalitet og stilfuldhed langt væk med sit lette design. Denne kuffert kombinerer på mange måder fordelene ved en letvægtskuffert med fordelene ved en hardcase kuffert. Kufferten er designet som en hardcase kuffert. Den er altså meget fleksibel, og den kan tåle en højere belastning, end en letvægtskuffert kan. Dog er kufferten fremstillet af polypropylen, som er lettere end polycarbonat, som mange hardcase kufferter ellers er fremstillet af. Polycarbonat er klart det mest robuste og slidstærke materiale overhovedet – polypropylen er altså ikke lige så stærkt og holdbart. Til gengæld er det altså lettere, hvilket gør kufferten lettere at transportere. De fire hjul, kufferten er udstyret med, er ligeledes med til at gøre kufferten nem at transportere. Hjulene gør, at du kan skubbe kufferten frem for at trække den – du slipper altså for meget slid og slæb. Desuden er hjulene støjsvage, hvilket kun understøtter det stilrene og eksklusive ved kufferten.

Kufferten fra American Tourister kommer med et indbygget pakkesystem. Det betyder, at det er nemt for dig at pakke dine ejendele effektivt. Du kan ligeledes bedre holde styr på dine ting, når du har mulighed for at pakke dem i separate rum i kufferten. Med denne kuffert får du, i hvert fald når du handler hos rejsegear.dk, 2 års begrænset garanti. Garantien dækker, hvis der er en fejl i din kuffert, og du derfor skal have en ny. Den begrænsede garanti er ikke lige så god som den garanti, der ses hos nogle f de andre kufferter, hvor garantien er på op til fem års ubegrænset garanti.

Samsonite S’CURE

Samsonite har formået at lave en fremragende kuffert med deres S’CURE kuffert, der forener noget af alt det bedste i én kuffert. Især er graden af komfort og sikkerhed imponerende – samspillet mellem disse komponenter gør, at helhedsindtrykket af kufferten er godt. Kufferten er en hardcase kuffert, der yder optimal beskyttelse af dine ejendele. Kufferten er desuden forsynet med tre punktlåse – hvoraf den ene er forsynet med TSA-låsen – hvilket betyder, at du sagtens kan rejse verden rundt samtidig med, at dine ejendele bliver holdt sikret mod tyveri. TSA-låsen er især en fordel at have, hvis du påtænker at rejse til USA, da det her er den eneste lås, der er godkendt til at være på kufferter.

Kufferten har fire dobbelthjul, der gør, at den er nem at transportere på alle overflader og gennem alt terræn. Desuden har den et justerbart håndtag, hvilken har meget stor betydning for komforten. Man kan nemlig således bruge kufferten, uanset hvor høj man er. Der er også både et håndtag på siden af kufferten og på toppen af kufferten – så den er nem at bære, hvis du eksempelvis skal op eller ned ad trapper.

Når man åbner kufferten, vil man med det samme se, hvor meget plads der er i den. Pladsen i kufferten er nemlig udnyttet rigtig godt, så det er nemmere at få plads til alt det, du har brug for. Du kan pakke i begge sider af kufferten samt pakke nogle småting i den lange lynlåslomme, der også er inde i kufferten. Der er altså rig mulighed for at organisere tingene inde i kufferten, som kan købes hos carriealong.dk.

Epic Phantom SL

Den sidste kuffert, der er med i denne kufferttest, er kufferten, Phantom SL fra Epic. Denne kuffert er en forbedret version af Phantom serien fra Epic. Denne kuffert kan siges at være kufferternes Rolls Royce; den har mange gode features, der gør den til den perfekte rejsekuffert. Kufferten kan vælges i flere størrelser hos rejsegear.dk, så du kan finde den, der passer dig.

Kufferten er en hardcase kuffert, der er lavet af polypropylen, der er VTT-behandlet. Det betyder, at materialet er gjort let og slidstærkt. Det vil altså sige, at du kan se frem til at have denne kuffert i mange år, hvis du erhverver dig sådan en. Faktisk får du også hele syv års fuld garanti, hvis du køber denne kuffert – den højeste garanti, der er set i denne test.

En af de ting, der er særlig ved denne kuffert, er, at den er nem at rengøre. Du kan fjerne det indre interiør i kufferten og rengøre den – nemt og hurtigt! Det er en klar fordel, hvis du rejser meget, eller hvis du har været uheldig at spilde noget i kufferten eller lignende. Selvom denne kuffert helt sikket kan tåle meget, inden den slides ned, kan nogle dele slides hurtigere end andre. Derfor er det en fordel, at kufferten er udstyret med Airspeed komponenter, som altså kan skiftes ud, hvis noget går i stykker eller slides. Alt i alt har vi her at gøre med en rigtig god kuffert, hvori der virkelig er tænkt over detaljerne.

Hvilken kuffert var så bedst?

Når du skal vælge en kuffert, er det vigtigt, at du tænker over, hvad du skal bruge kufferten til – og hvor ofte du skal bruge den. Hvis du bruger din kuffert meget, og du derfor gerne vil have en holdbar kuffert, er det en god ide at gå efter en hardcase kuffert. Den kan tåle mere belastning, og derfor holder den typisk længere. Når det kommer til hjulene, er det ligeledes vigtigt at tænke på, hvad kufferten skal bruges til – og hvilket terræn, den skal transporteres i.

Alle kufferterne i denne test har været gode. Der har været nogle klare favoritter, herunder Carlo CAB Copenhagen og Epic HDX Hexacore. Disse kufferter udmærkede sig især på sikkerhed og holdbarhed. Den klare favorit er dog den nye spiller på markedet, nemlig: Epic Phantom SL. Denne kuffert kombinerer alt det bedste og lidt til. Den er sikker, let, komfortabel, holdbar, praktisk, og så har den hele syv års fuld garanti; det er imponerede!

ANDRE POPULÆRE GUIDES