Kviklån test – Hvilket kviklån er bedst?

Når du høre ordet kviklån, så er det utrolig negativt ladet, fordi kviklån bliver betegnet som nogle af de lidt ”dumme lån”. Men er det rent faktisk sådan? Og hvordan skal du finde et kviklån som har de bedste vilkår for dig? Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor vi ser på hvad for nogle kviklån som rent faktisk kan betale sig at tage.

Bedste kviklån – Hvordan finder du det?

Kviklån test - Hvilket kviklån er bedst?
Kviklån test – Hvilket kviklån er bedst?

Der er ingen tvivl om at det kan være en stor jungle at finde ud af hvilket kviklån som er det bedste kviklån da der kan være en masse forskellige gebyrer som kan være svære at få øje på når du skal fortage disse kviklån. Men når det er sagt, så er der faktisk nogle ting du skal gøre for at se om du kan få et overblik over de forskellige lån. Lad os kigge på hvad du bør se efter når du er på jagt efter det bedste kviklån for dig.

ÅOP:

ÅOP er utroligt vigtigt når du skal finde ud af hvilke pris du ender med at betale for dit kviklån. Der er ingen tvivl om at du skal kigge efter hvor høj en ÅOP de forskellige lån har og det kan have en kæmpe betydning for dig når du skal tage et lån. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og kan fortælle dig hvad de udgifter der er til at optage lånet samt renter og gebyrer.

Rente:

Renten er det du kommer til at betale tilbage ekstra som ”tak” fordi låneudbyderen tilbyder dig et lån. Nå du skal betale et lån tilbage så betaler du hovedstolen som er selve det beløb du har optaget i lån og derudover så skal du også betale den rente som er udgiften som er forbundet med at tage det lån. Alt i alt så er renten den udgift du har for at låne penge eksklusive alle andre udgifter.

Helt nye regler indenfor kviklån

Der er kommet nye regler indenfor kviklån i 2020 som betyder at du kort sagt er bedre stillet som forbruger når du skal optage et lån. Det betyder for dig som forbruger at du kan maksimalt ende med en ÅOP på 35% og at låneudbyderne højest må reklamere med lån der giver dig en ÅOP som er på 35%. Det betyder altså at du ender med at få nogle meget billigere lån præsenteret i forhold til før hvor en ÅOP sagtens kunne være på over 800%.

De nye regler er lavet fordi politikerne mente at det var så ringe vilkår for dem der låner pengene at det ikke burde være lovligt, så nu er alle de nye lån der bliver tilbudt markant billigere at optage hvilket kan være en fordel for alle der ønsker at optage lån.