Måltidskasser Test 2021 → Find de 7 bedste her [Guide]

De bedste måltidskasser

Bliver der også serveret spaghetti med kødsovs for ofte hjemme hos dig? Er du lidt træt af smagen af ketchup, men har egentlig ikke overskuddet til at planlægge din vej til Michelin-stjernen?

Aftensmaden er for mange danskere dråben. Dråben i havet af ting, der er svære, stressende og til tider uoverskuelige at nå i en travl hverdag. Det gode, store måltid kræver planlægning, indkøb og inspiration. Derfor er det heller ikke svært at forstå, at flere og flere falder i takeaway-fælden, hvilket går ud over både størrelsen på pengepung og mave.

Når dig og din familie tilbereder middagen med mad fra din måltidskasse, prøver I nye opskrifter af, mens I samtidig mindsker spild af mad, da kassen leverer efter jeres behov til gavn for både økonomien og klimaet. I gør derfor både jeres eget opskrifts-repertoire og kloden en tjeneste.

Lige så forskellige som vi alle er – lige så forskellige er vores madvaner. Der findes et væld af måltidskasser, som alle udbyder forskellige produkter. For at finde den måltidskasse, der passer dig bedst, kræver det, at du kender din families vaner. Måske spiser du mindre end gennemsnittet – eller måske elsker ungerne at kunne tage rester med i madpakken dagen efter. Ligegyldig hvad findes måltidskassen, der passer til dine behov. Gør det klart, hvad dine prioriteter er: Er det økologi eller godt kød? Børnevenlighed eller brug af eksperimenterende krydderier?

Måltidskasserne leverer nye smagsoplevelser til alle; om det kun er dig, der spiser med, eller I er seks i køkkenet. Nogle udbydere leverer til blot en enkelt dag på ugen, nogle en snack eller ugens brød, mens helt andre tilbyder indhold, der rækker til hele ugen. Din måltidskasse skal passe dig og din families smagsløg. Men hvordan navigerer man på markedet af måltidskasser? Læs med her og lær de forskellige kasser og deres udbydere at kende – og find det match, der bedst passer til dine behov.

Måltidskasse forhandler 1: RetNemt

RetNemt måltidskasser er for dig, der ønsker selvbestemmelse og kvalitet i samme måltidskasse. Kasserne kan designes, som du ønsker dem. Alle familier har forskellige behov, og denne udbyder efterkommer både store og små ønsker. Hos RetNemt bestemmer du selv, når du bestiller online, om du vil have mad til 2, 3, 4 eller til hele 6 personer. Du bestemmer også, hvor mange dage du vil have mad leveret til. Der tilbydes 10 forskellige måltidskasser, som alle er forskellige. Du kan derfor vælge mellem alt fra den økonomiske kasse til den luksuriøse eller hurtige – det afhænger selvfølgelig af din madlyst.

Med denne pakke bliver planlægningen inden madlavningen minimal. Maden bliver leveret til døren efter din onlinebestilling, og du behøver ikke at være hjemme for at modtage den. Udover det bestræber RetNemt sig på at levere kasser, der blot tager 30 minutter at tilberede efter opskriften, så den sunde, nemme hverdagsmad dermed hurtigt er lavet.

Hvis madkassen fra RetNemt viser sig ikke helt at være det, du havde lyst til, er det heldigvis nemt og uforpligtende. Du kan til hver en tid melde dig til og fra – også fra uge til uge. Når du abonnerer på tilbuddet, får du også den næste uges opskrifter på mail en til tre dage forinden leveringen, så hvis menuen ikke passer dig, kan du nå at ændre måltidskasse.

Måltidskasse forhandler 2: Aarstiderne

Måltidet på din tallerken skal matche vejret udenfor. Aarstiderne laver måltidskasser til forbrugeren, der ikke vil miste jordforbindelsen. Her følger retterne, der bliver serveret, årstiderne udenfor. Måltidskasserne passer perfekt til de flestes madbehov – også dem, der kræver lidt mere af deres aftensmad. De tilbyder madtilbud specielt til dem, der drømmer om en varieret kost og har specielle ønsker til den. Kasserne varierer derfor fra slankefødevarer til retter til dem med veganske, vegetariske eller low carb-behov. Hos Aarstiderne kan der også bestilles en børnevenlig kasse, så alle – selv familiens yngste – oplever den største madglæde. I alt kan der hos Aarstiderne vælges mellem 13 forskellige måltidskasser.

Det sunde tilbud er i fokus, og fødevarerne er 100% økologiske. Kassen leveres med ingredienser til retter, der mætter op til fem personer ved tre til fem måltider. Med alle de udbudte kasser følger opskrifter, som også kan fås i Aarstidernes egen app. Fokusset ligger på at gøre hverdagen så let som muligt for forbrugeren, så man kan hos Aarstiderne også bestille sin måltidskasse med frugt til, så også det ugentlige frugtbehov bliver stillet uden at skulle en ekstra tur i supermarkedet.

Aarstidernes måltidskasse bliver leveret til din dør én gang om ugen, og fragten er fri. Desuden har måltidskassen ingen bindingsperiode, så hvis du ikke bryder dig om tilbuddene eller har lyst til at prøve noget andet, er det nemt at opsige abonnementet igen med blot to hverdages varsel.

Måltidskasse forhandler 3: Familiemåltider

Familiemåltider.dk er for den forbruger, hvor den simple løsning er den rigtige løsning. Med sin funktionelle, simple tilgang uden kompromiser med madkvaliteten er der ikke langt fra din online bestilling, og til at aftensmaden står på bordet. Alle måltidskasserne har en elite-smiley, så råvarerne er sikret at være af topkvalitet.

Familiemåltider.dk leverer måltidskasser fra størrelsen small til X-large alt efter dit madbehov. Måltidskasserne fås i to varianter: Den børnevenlige familiekasse og den moderne kasse. Alle kasser giver opskrifter til fire dage. Familiemåltider.dk leverer altid kvit og frit til din adresse. Vil du undgå at åbne op for en skuffende måltidskasse, der ikke passer til din families ønsker, kan du på Familiemåltiders hjemmeside finde madplanen for de næste tre uger. Så kan du med ro i maven tage valget om, hvorvidt måltidskassen her er noget for dig. Måltidskassen har også en Facebook-side, hvor der altid er inspiration at hente. 

Måltidskasse forhandler 4: Snackmover

Bedste måltidskasse

At kalde Snackmover en måltidskasse ville nok være misvisende. Denne udbyder leverer nemlig ikke din aftensmad, men derimod den vigtige energi, der ligger imellem dine store måltider: Dine snacks. De små mellemmåltider er ofte dem, der får familiens dag til at hænge sammen. Disse små pauser i form af en lille appetiser kan ofte være en faldgrube for mange – og det er her Snack Mover kommer ind som et sundt alternativ.

Måltidskassens koncept er nemlig månedligt at levere udvalgte sunde snacks uden E-numre til din hoveddør. På den måde kan du og din familie med god samvittighed putte de nyeste og bedste snacks i lommen.

Snackmover leverer to forskellige slags kasser: en signatur og en børnevenlig. Derudover kan du også bestille en kasse, der kombinerer de to, så både barn og voksen kan få glade af et ekstra energiboost.

Måltidskasse forhandler 5: Salt & Peber

Salt & Peber leverer mad, så du knap nok når at bevæge dig ind ad hoveddøren, før du kan sætte dig ved spisebordet og begynde aftensmaden. Retterne er nemlig færdiglavede af udbyderens egne kokke og skal blot varmes inden servering. Inden det perfekte aftensmåltid er klar, skal du yderligere blot snitte salaten. På den måde får selv den travle familie tid og plads i hverdagen til at se hinanden i øjnene over et godt, solidt måltid. Menuen spænder fra gamle, klassiske, danske retter til mere eksotiske, eksperimenterende serveringer – og du bestemmer jo selv, hvilken ret der passer bedst til dit middagsbord. 

Udbyderen fokuserer på de gode råvarer, så den nemme løsning ikke bliver som et takeaway-måltid. Kvaliteten skal være i top, og maden skal være velsmagende, som var den hjemmelavet. Udbyderen serverer dagligt to slags retter, så du kan vælge, hvad der passer dig bedst.

Hos Salt & Peber kan der bestilles mellem to og seks kuverter, og du bestemmer selv, hvilke og hvor mange dage du ønsker at modtage måltidskassen.

Måltidskasse forhandler 6: Den Grønne Asparges

Sund måltidskasse

At spise varieret er for mange et ønske, der ligger højt på dagsordenen. Det er sundt for kroppen, men også hjernen udvikles til at tænke nyt. De fleste laver ofte de samme få retter uge efter uge – men det gør den varierende måltidskasse op med. Den Grønne Asparges udbyder måltidskasser, der gør det enkelt og let at indfri ønsket om nyere, varieret kost. Måltidskasserne leverer opskrifter og råvarer til tre til fire måltider med fokus på en blandet kost, hvor både fisk, kød og grøntsager ender på tallerkenen. Tilbuddene udbydes, så der kan serveres for to til seks personer.

Udbyderen er glad for de faste kunder og tilbyder fri fragt til dem, der kommer igen efter første levering. Opskrifterne varierer fra uge til uge, og madplanerne kan findes på hjemmesiden sammen med en række andre inspirationsopskrifter.

Måltidskasse forhandler 7: Simple Feast

Inden du går ud og bruger flere hundrede kroner på en ny stavblender, så overvej lige, hvad den egentlig skal bruges til. Laver du rigtig meget mad og bruger du generelt mange timer i køkkenet, er det naturligvis vigtigt med en blender af en vis kraft og kaliber, men skal den blot bruges et par gange om måneden, kan den billige model helt sikkert klare arbejdet for dig.

Stavblendere kommer med forskellige slags ekstraudstyr, og nogle af dem kombinerer flere køkkenmaskiner i én. En stavblender med tilhørende piskeris kan spare dig for en håndmikser, og en minihakker kan klare ting, en almindelig blender ikke kan. Står du alligevel og skal bruge en foodprocessor, kan det måske lige så godt svare sig at købe en stavblender med tilhørende foodprocessor, så du sparer plads i dit køkken. Nogle modeller har ligeledes udstyr til at rive og snitte grøntsager, så hvis du er træt af at bruge evigheder ved et rivejern, så kan det være en investering i tid og mindre besvær.

Måltidskasse forhandler 8: Smartbake

Kærligheden for det gode brød er udgangspunktet for madkasserne fra Smartbake. I stedet for at levere grundstenen til det mættende aftensmåltid, leverer Smartbake grunddejen til brødet, der skal mætte. Mange af ugens måltider tager afsæt i brødet – om det så er madpakkebrødet, knækbrødet, morgenbrødet eller rugbrødet. Du slipper for at stå med hænderne i dejen helt til sidste stadie. Udbyderen leverer nemlig den færdiglavede kvalitetsdej til dit brød – alt, du har tilbage, er at bage.

Smartbake udbyder en basiskasse med dej til adskillige brød, der passer til en familie på cirka fire personer. Der tilbydes også en glutenfri-kasse med dej lavet med kerner og glutenfri mel. Herudover kan man også købe en specialkasse, når anledningen forekommer. For eksempel kan der i vintermånederne købes en fastelavnskasse.

Kassen kan bestilles på abonnement, så den lander foran din hoveddør hver uge, hver anden, tredje eller fjerde alt efter dine ønsker. Hvis du vil afprøve konceptet, inden du springer ud i den helt store bagedyst, kan du også foretage et enkeltkøb af madkassen.

Store fordele ved måltidskasser

Måltidskassen er for dig, der har brug for en redningskrans i hverdagen. Ved at bestille måltidskasser får du nemlig simpel, sund og frisk aftensmad lige til døren. De fleste tilbud kan du fast abonnere på, så du aldrig igen behøver at lægge madplan ugen frem, men bare skal vente på din måltidskasses levering.

Tilbuddene er mange, når det kommer til måltidskasser. Hvad alle udbydere har til fælles er et ønske om at give dig og dine nærmeste mere luft i hverdagen. Luft til den kvalitet, omsorg og nærvær, der er så nem at glemme i en stresset hverdag. Ved at finde den måltidskasse, der passer dig bedst, opnår du forhåbentlig en markant formindskelse af tid brugt i køkkenet og på planlægning, og du får i stedet fabelagtige madoplevelser. Så hvad er undskyldningen for ikke at prøve en måltidskasse og skabe lidt ekstra rum i de arbejdsdage, der ellers udelukkende består af et hav af praktiske gøremål?

Hvis ikke andet er angivet, gælder priserne, der er opgivet, for de billigste tilbud pr. person pr. uge.

ANDRE POPULÆRE GUIDES