Mælkeskummer Test – Test af fem mælkeskummere

En af de ting som, flest danskere ikke kan undvære i deres hverdag, er den daglige kop kaffe eller flere. Kaffen finder sted flere gange i løbet af en dag. Du vågner rigtigt med en varm kop kaffe om morgenen, du nyder den en travl dag på jobbet, og når du kommer hjem efter en lang dag, kan du se frem til en lækker kop kaffe, som du kan nyde med benene oppe. Da kaffen er så stor en del af hverdagen, kan det hurtigt blive til en vane at skylle den ned. I stedet bør du prøve en mælkeskummer, som kan give den almindelige kop kaffe et løft.

Med en mælkeskummer kan du forvandle den almindelige kop kaffe til en cafe latte, cappuccino, macchiato og meget mere. Mulighederne er uendelige med en ny mælkeskummer, som du ville ønske, du havde investeret i noget før, når du først har prøvet den. Ved at investere i en mælkeskummer undgår du samtidig at skulle ud og købe en dyr og avanceret kaffemaskine, som du måske ikke får brugt alligevel.

Testvinder: Bodum Chambord mælkeskummer 0,25 L

Leder du efter en velkendt mærke, hvor du er garanteret kvalitet, er den model den helt rette for dig og dine behov. Med denne mælkeskummer er du sikret god kvalitet og flot, moderne design. Modellen her er en af de mest populære på markedet, og det er til at forstå, når man tager den i brug.

Modellen her er en manuel mælkeskummer, hvor du er fri for at være afhængig af ledige stikkontakter i dit køkken, men blot selv skal gøre arbejdet. Alt, hvad du skal gøre, er at føre stemplet i midten af kanden op og ned. Det kan være, at du overvejer at investere i en mælkeskummer, hvor du ikke selv skal gøre det manuelle arbejde, men med denne model vil du opleve, hvor nemt og hurtigt det er.

Kapaciteten af denne mælkeskummer gør, at den er velegnet til dig og din kæres kop kaffe en sen eftermiddag, hvor i skal hygge. Dens mindre størrelse gør, at den er nem at opbevare, da den ikke fylder det store i dine køkkenskabe. Det gør den funktionel og nem at tage frem om morgenen, hvor du rigtig kan vågne med en god kop kaffe i hånden.

Fordelene ved denne model er mange, men der er især kendt for designet og holdbarheden af produkterne, så du kan være sikker på, at den holder i mange år. Glaskanden er fremstillet i borosilikatglas, som gør den ekstra robust og let på samme tid. Derudover tåler den både opvaskemaskine og en tur i mikroovnen.

Hvis du er på udkig efter en manuel og nem betjenelig mælkeskummer, er denne model ideel til dig og dine ønsker.

Forever mælkeskummer 0,8 L

Står du og mangler en mælkeskummer, som du kun skal bruge en enkelt gang for at få lækkert, fyldigt skum til alle dine gæster, så er denne model ideel til dig. Mælkeskummeren her er af den lidt større slags på markedet, hvilket gør den velegnet til dig, som gerne vil undgå at skulle skumme din mælk af flere omgange. Med en kapacitet på 0,8 L vil du hurtigt kunne få mælken til alle dine gæster skummet med en enkelt omgang.

Kanden kommer i et tidløst design i blankpoleret stål og vil pynte perfekt på hylden i glasskabet. Designet i en klassisk italiensk stil gør mælkeskummeren stilrig og æstetisk flot at se på. Den vil derfor sagtens kunne egne sig til pynt, hvis du har glasskabe i dit hjem.

Derudover har den en let låg og et velformet håndtag, som gør det nemt for dig at servere det bløde mælkeskum til dine gæsters og din kaffe. En anden fordel ved denne model er, at den desuden fungerer på induktionsplader. Leder du efter en mælkeskummer i et flot og stilrigt design, som vil pynte sofabordet, når du har gæster ovre, er denne model den rette for dig.

Melitta Cremio mælkeskummer 0,4 L (sort)

Denne mælkeskummer er lavet i et enkelt design, hvilket gør, at den passer ind i næsten alle de danske husstande. Med en blank, sort overflade er den nem at gøre rent, og fremstår pæn og nydelig på køkkenbordet. Dens mørke overflade vil passe diskret ind på bordet og vil nemt kunne gemmes væk igen.

Mælkeskummeren har en kapacitet på 0,4 L og er perfekt, hvis du leder efter en mellemstørrelse, hvor de voksne kan få mælkeskum til kaffen eller de yngre kan få varm mælk til deres kakao. Med denne 600 Watts mælkeskummer kan du få lækkert og luftigt mælkeskum med bare et enkelt tryk. Alt hvad du skal gøre er at fylde kanden med den ønskede mængde af mælk og trykke på knappen. Efter et kort stykke tid vil du have en kande fuld af blødt mælkeskum til jeres varme drikkelse.

Denne model er funktionel, da den kommer med ledningsoprul og samtidig har en automatisk sluk funktion. Det gør modellen velegnet til husstande med mindre børn, hvor der er sørget for sikkerheden.

Caso Mælkeskummer Crema Glas (sort)

Leder du efter en mælkeskummer i et eksklusivt design, som samtidig kan holde til dit forbrug af mælkeskum, så er denne model velegnet til dig. Denne mælkeskummer er i et stilrent og moderne design, hvor der er sørget for alle detaljerne. Modellen har en sortlakeret kvalitetskabinet samt en aftagelig glasbeholder, som gør mælkeskummeren nem at rengøre og smart at anvende den.

Med et sort greb på midten af glasbeholderen undgår du at brænde dig. Derudover er glasset produceret med en non-stick belægning, som gør, at mælken ikke kan sætte sig fast, hvilket aldrig har gjort det lettere at skylle og rengøre beholderen.

Mælkeskummeren kan indeholde op til 250 ml, hvilket gør mængden velegnet til et par kopper kaffer. Den største fordel ved denne mælkeskummer er, at du i en og samme maskine både kan få koldt og varmt mælkeskum. Med denne model er du fri for at skulle opvarme mælken før eller efter, hvilket gør processen meget nemmere.

Hvis du leder efter en mælkeskummer, hvor der er sørget for alt helt ned til de små detaljer, skal du ikke holde dig tilbage med at kigge mere på denne model. På den måde vil du kunne lave en velfortjent kop cappuccino til dig selv efter en lang dag.

Philips CA6500/60 (sort)

Denne model af mælkeskummer kan hurtigt og let skumme din mælk, så du på kort tid har fyldigt og blødt mælk parat til din kop kaffe. Derudover kan du også anvende den lækre mælkeskum til søde desserter, hvor skummet kan gøre en dessert lettere eller mere sofistikeret.

Med en kapacitet på 120 ml er der nok til to café latter eller to cappuccinoer, hvilket gør den velegnet til de mindre husstande. Denne mælkeskummer kan både tilberede varmt og koldt mælkeskum, og er derfor smart, hvis du også vil bruge mælkeskummet til bageriet.

Fordelen ved denne model er, at den er ledningsfri og har en større drejbarhed, som gør den let at betjene og flytte rundt. Med en effekt på 500 Watt vil du have en lækker, blød masse af mælkeskum efter blot et par minutter. Er du på udkig efter en mælkeskummer i et mærke, som du kender, hvor du ved, at du er garanteret god kvalitet, er denne mælkeskummer et godt sted at starte.

ANDRE POPULÆRE GUIDES